Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

CrazyEyes 18-10-09 16:35

Re: Street Legal Racing - Redline

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2729231)
Vad ca deja incepeti sa bateti campii ...
Suntem 7-8 oameni care jucam street legal racing pe forum , 5 participa intr-un concurs si voi vreti si juriu ?! .
Cel mai bine : POOL LA PC GAMES .. Voteaza toata lumea ...
App : nu cred ca exista vreun Raxat sau Robban in Romania ca sa facem juriu :-j . ma rog ..va las " sa concurati " in continuare ..

sa inteleg ca tu esti "soacra" acestui forum?... din tot ce am observat la tine, doar critici si dai aiurea din gura...ceea ce faci tu e foarte usor, la fel ca si ceea ce-ti spun eu acum :)

@lecs 18-10-09 17:45

:)) vad ca nu sa ''deranjat'' nimeni sa imi dea si mie pm si sa ma ajute dar asta este... :)) vreau sa i mi spuneti si mie care este cel mai bun patch adica din ce credeti voi care jucati de mai mult timp... eu am acum 221 si as vrea sa bag altceva.

Mikidude 18-10-09 17:47

Quote:

Originally Posted by @lecs (Post 2729532)
:)) vad ca nu sa ''deranjat'' nimeni sa imi dea si mie pm si sa ma ajute dar asta este... :)) vreau sa i mi spuneti si mie care este cel mai bun patch adica din ce credeti voi care jucati de mai mult timp... eu am acum 221 si as vrea sa bag altceva.

Man incearca 2.21 mwm sau LE2, daca citesti cva pagini in urma ai sa dai de un link de unde poti sa iei varianta 2.21 mwm :!:

@lecs 18-10-09 17:50

ok ms frumos! in scurt timp o sa ma alatur si eu cu niste masini! Legat de concurs i mi place golfu 2 nergu ''simple but fast'' :))

Mexikanu1405 19-10-09 09:40

1 Attachment(s)
Am tunat si eu un motor V12

Mikidude 19-10-09 12:04

Astazi pana la ora 00:00 se vor afla Castigatorii concursului Golf mk2, CrazyEyes v-a posta lista cu castigatorii, Eu si Maryus am fost juriu`l, daca nu v-a convine cum v-ati clasat la acest concurs nu sariti cu "gura mare", se vor mai face si altele !

CrazyEyes 19-10-09 13:37

FINAL DE CONCURS

Concursul Vw Golf MK2 sa incheiat.

Avem 3 podiumuri si locul 4, respectiv 5 - Eu sunt pe locul 5 din start, o sa va spun si de ce :)

LOCUL I

Cypos

LOCUL II

jurec@d!xxl

LOCUL III

drifter01

LOCUL IV

Oltcit Rally Team

Juriul a fost format din Marys_X90 si Mikidude.

Va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru masinile frumoase si unice pe care le-ati "preparat"!

Atat de la castigatori, cat si de la participanti astept PM cu id-urile voastre pentru a intra in posesia premiilor.

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2725985)
PARTICIPANTII si masinile lor mai sus!

Asa si sa va spun de ce sunt pe 5, fiindca am masina ce-a mai urata....glumeam:))))

Premiile sunt oferite de mine asa ca nu am de gand sa imi dau mie premiu, as fi cel mai egoist. In principiu am participat in speranta, cu cat suntem mai multi, cu atata o sa vina mai multi, si bineinteles pentru a face putina concurenta, in fine, ma bucur ca am reusit sa fac un concurs impreauna cu ajutorul vostru :)

CrazyEyes 19-10-09 13:40

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2724481)
CONCURSUL VW GOLF MK2 (update)

Concursul se va incheia doar atunci cand vor fi inscrise minim 5 masini/ 5 useri.

Premiul 1

Un pack SPD13TDI PJ & Decals (FULL)

Premiul 2

Un pachet de discuri si saboti de frana Pirrelli, Brembo, BMW si Porsche

Premiul 3

Un set complet de jante oferit de mine :)

In continuare o sa formam si un JURIU... ramaneti pe-aproape :)

Fiecare participant la concurs isi poate alege un PJ facut de mine iar eu i-l voi trimite pe messenger. (ideea lui Maryus_x90)

Premiile sunt mai sus :D

StreetStyle22 19-10-09 13:56

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2732019)
FINAL DE CONCURS

Concursul Vw Golf MK2 sa incheiat.

Avem 3 podiumuri si locul 4, respectiv 5 - Eu sunt pe locul 5 din start, o sa va spun si de ce :)

LOCUL I

Cypos

LOCUL II

jurec@d!xxl

LOCUL III

drifter01

LOCUL IV

Oltcit Rally Team

Juriul a fost format din Marys_X90 si Mikidude.

Va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru masinile frumoase si unice pe care le-ati "preparat"!

Atat de la castigatori, cat si de la participanti astept PM cu id-urile voastre pentru a intra in posesia premiilor.

Asa si sa va spun de ce sunt pe 5, fiindca am masina ce-a mai urata....glumeam:))))

Premiile sunt oferite de mine asa ca nu am de gand sa imi dau mie premiu, as fi cel mai egoist. In principiu am participat in speranta, cu cat suntem mai multi, cu atata o sa vina mai multi, si bineinteles pentru a face putina concurenta, in fine, ma bucur ca am reusit sa fac un concurs impreauna cu ajutorul vostru :)

Mai bine sa facea un pool..:rolleyes2 Pentru mine ar fii alt topul.

Cypos 19-10-09 14:20

Mah deci ....spuneti-mi si mie de ce sunt pe primul loc, dati-mi un motiv (sunt surprins....) oricum va multumesc....si o sa va mai incant cu tunareli :lol:.
Ciao ne mai intalnim pe forum ;)

jurec@d!xxl 19-10-09 14:48

MULTZUMES FF MULT JURIULUI SI CHEAR NU MA ASTEPTAM ...HAI MA AST LA UN LOK 3 4 DA NU LA 2 IN NIKI UN GAZ:)) MERCI MULT;):twisted::twisted::twisted::twisted:

drifter01 19-10-09 15:05

cine are sami dea si mie un pj frumos ptr e30?:X

Mr.Extasy 19-10-09 16:26

5 Attachment(s)
Un Skyline R33.Ce parere aveti? :D Mie unul asa simplu imi place,nu sunt un mare adept al stick-erelor sau pj-urilor pompoase.Bine,ca nu stiu sa fac pj,asta e altceva :oops:

Oltcit Rally Team 19-10-09 17:26

Ciudat.(Concursul):rolleyes2

dony ddc 19-10-09 18:05

Aveti sami dati si mie masini pentru versiunea 2.3.0 si va rog daca puteti sami spuneti si cum le bag in joc pls :cry::sad:

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning