![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
:)) vad ca nu sa ''deranjat'' nimeni sa imi dea si mie pm si sa ma ajute dar asta este... :)) vreau sa i mi spuneti si mie care este cel mai bun patch adica din ce credeti voi care jucati de mai mult timp... eu am acum 221 si as vrea sa bag altceva.
|
Quote:
|
ok ms frumos! in scurt timp o sa ma alatur si eu cu niste masini! Legat de concurs i mi place golfu 2 nergu ''simple but fast'' :))
|
1 Attachment(s)
Am tunat si eu un motor V12
|
Astazi pana la ora 00:00 se vor afla Castigatorii concursului Golf mk2, CrazyEyes v-a posta lista cu castigatorii, Eu si Maryus am fost juriu`l, daca nu v-a convine cum v-ati clasat la acest concurs nu sariti cu "gura mare", se vor mai face si altele !
|
FINAL DE CONCURS
Concursul Vw Golf MK2 sa incheiat. Avem 3 podiumuri si locul 4, respectiv 5 - Eu sunt pe locul 5 din start, o sa va spun si de ce :) LOCUL I Cypos LOCUL II jurec@d!xxl LOCUL III drifter01 LOCUL IV Oltcit Rally Team Juriul a fost format din Marys_X90 si Mikidude. Va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru masinile frumoase si unice pe care le-ati "preparat"! Atat de la castigatori, cat si de la participanti astept PM cu id-urile voastre pentru a intra in posesia premiilor. Quote:
Premiile sunt oferite de mine asa ca nu am de gand sa imi dau mie premiu, as fi cel mai egoist. In principiu am participat in speranta, cu cat suntem mai multi, cu atata o sa vina mai multi, si bineinteles pentru a face putina concurenta, in fine, ma bucur ca am reusit sa fac un concurs impreauna cu ajutorul vostru :) |
Quote:
|
Quote:
|
Mah deci ....spuneti-mi si mie de ce sunt pe primul loc, dati-mi un motiv (sunt surprins....) oricum va multumesc....si o sa va mai incant cu tunareli :lol:.
Ciao ne mai intalnim pe forum ;) |
MULTZUMES FF MULT JURIULUI SI CHEAR NU MA ASTEPTAM ...HAI MA AST LA UN LOK 3 4 DA NU LA 2 IN NIKI UN GAZ:)) MERCI MULT;):twisted::twisted::twisted::twisted:
|
cine are sami dea si mie un pj frumos ptr e30?:X
|
5 Attachment(s)
Un Skyline R33.Ce parere aveti? :D Mie unul asa simplu imi place,nu sunt un mare adept al stick-erelor sau pj-urilor pompoase.Bine,ca nu stiu sa fac pj,asta e altceva :oops:
|
Ciudat.(Concursul):rolleyes2
|
Aveti sami dati si mie masini pentru versiunea 2.3.0 si va rog daca puteti sami spuneti si cum le bag in joc pls :cry::sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning