![]() |
Re: Fanatik Constanta
nu cred ca a zis vreunul ca ii fuge masina de rupe pamantul. modificarile la o masina nu se termina niciodata. tu ar trebui sa stii mai bine asta. totusi nu iti da dreptul sa faci aprecieri la adresa altora. pana una alta nu s-a legat nimeni de pasiunea ta si de faptul ca ai investit sau nu si nici nu a facut remarci la adresa masinii tale, indiferent ce marca/model este.
p.s. daca te dai de 10 ori in fiecare seara iar cineva te refuza nu inseamna ca are o masina de 2, 5, 10000 sau 1000000 de lei. fiecare are motivele lui pentru care accepta sau refuza. nu cred ca este cazul sa vii tu acum sa te comporti pueril cu astfel de declaratii pentru ca ar fi o lipsa de respect pt cei care baga bani in masini. din punctul meu de vedere ceea ce ai spus tu mai sus pare rupt din A: vrei sa ne jucam? B: nu A: jucaria ta e de 2 lei ca nu vrei sa te joci cu mine |
Quote:
|
da ce masina ai asa de speriat rbp ? daca e cea din imagine in locu tau m-as abtine , poate pur si simplu s-au gandit ca nu merita irosit gazul ;)
|
e pusa la intimidare :))
|
bv armand nota 10 chiar si aia din imagine mia trage cat de cat fate de altele ...dar tot la parerea mea raman !
|
armand....tu sa taci ca nu ai dacia pe care o are ct-02-rbp da?
continua sa mergi cu RATBul ala MOV!!! ...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:lol: |
@ct-02-rbp : Pai, daca pe portbagajul daciei tale scrie M Power sau AMG, e logic ca nu vrea nimeni sa se dea cu tine .. pt ce sa ardem gazul cand suntem constienti ca ne`o furam ?!?!
@zbuf : salut omu` ... ziceai ca ajungi si u prin spania vara asta. Mai vii ? Eu mai stau pana la 29, luna asta ! Salutare tuturor ! C`ya |
sunt 2 variante rbp :
- ori armand a spus chestia aia ironic si tu nu te-ai prins - ori dupa raspunsul tau a avut dreptate armand ca e la intimidare si ai alta masina cu care provoci din moment ce ai spus "chiar si aia trage" spune-mi si mie care este cealalta masina poate ma provoci si pe mine , si nu te refuz ca sa nu zici ca nu se da nimeni cu tine. ( io n-am filtru sport sa stii , am unu la 40 RON) |
Quote:
conteaza si asta |
Quote:
|
Bai vlade .. mai sta omu plecat frate,dar se si intoarce :)) Toate bune si frumoase ma ?
|
Mai baieti lasati vorbaraia si iesiti pe strazi ca nu ajungeti la nici un rezultat pe forum...eu am o masina de 2000 de cai credeti ca ma face vreunul? fapte nu vorbe
|
@romica : Da, totu` e ok, pana acum :D Mai am putin de stat si ma intorc ...
@gege : nu am gasit decat 1 far intreg si am intrebat de curiozitate cat costa ... 30 euro :D Saptamana viitoare cred c`am sa ma mai duc pe la dezmembrari sa vad ce mai fur pt mine si ma uit iar de faruri ... Numai bine si sa fiti cuminti |
Inca un post si incep sa sterg !
|
hai salut
l-am vazut in actiune pe ct-02-rbp si nu cred k ati vazut cum trage Liberta Are motor de golf 3 sper sa va intalniti k sa va dati seama.ceau |
Quote:
PS: iar voi bah baietzi si fete lasati omu(ct-02-rbp) in pace nu ii mai dati apa la moara , si importantza atata k asta vrea , iar tuh prientene RPB nu stiu cine esty dar te`as ruga frumos sa iti vezi putin de treaba |
GRG te rog frumos sa ti vezi u de treaba ...da ?
Ca cu tine nu am nici o treaba ....vad k sunt baieti smecheri asa cum sa le vb altfel ?...daca sunt tari in "barba" se de dam o intalnire sa vada cinei mai tare dupaia ...asa k laso mai moale :evil: |
poi eu imi vad de treaba incerc sa fac putina liniste pe aici ;) niki eu nu am niki`o treaba cu tine ba chiar ti`am vb frumos nu te`am luat la misto , iar baietzii asa sunt ei nu am ce sa le fac si plus de asta u ai intr\t aici si ai inceput sa faci iuresi si sa intreb de interioare si chestii de genu asta ..... astea nu se vb pe forum si niki la telefon ....asak rog un moderator ceva sa stearga posturile in care se discuta despre locatia de mai sus
|
zile liberta ...daca e ceva iti dau nova :))))
|
wow wow wow , GRG nu te cunosc dar nu-ti bate capu sa-i explici ca omu e doar pus pe scris pe forum.
Domnu rbp ai doar cateva variante , provoci , iar daca esti refuzat iti iei bagajele si incerci la altul pe alta sectiune a forumului , asa ca exemplu daca eu te-as provoca pe tine cu 180 cp ai mei cu dacia ta , ai refuza eu mi-as vede de treaba nu as face atata plecaciuni pe forum. Si mai lasa-ti impresiile astea de baieti de cartier ca "dupaia vedem cine-i mai tare" daca unii sunt "tari in barba" cum ai zis tu , daca esti asa smeker pune ba baiatule banu jos la o cursa legala sa te dai unde conteaza ( aa dar acolo voi astia old metal nu va prezentati pardon ca va e rusine ca urla publicu dupa voi " pleaaaca ba cu troaca aia" sau chestii de genu) nu pe interioara unde iti chemi 10 copii de la bloc semintzari ca sa aiba cine sa-ti faca galerie. V-ati uitat prea mult la filme , de-aia ati si ajuns pe interioara unde ne dadeam toti "greii" inainte unde sincer nu prea calca masina sub 100 CP acolo la o linie inainte , ati auzit si voi 2 3 evacuari sport pe acolo si v-ati gandit si voi sa veniti si sa faceti k k t -u praf. Daca nu ai ceva folositor de spus pe forum la sectiunea baietilor de la Fanatik ma apuc de sters posturi pana albesti. Va salut |
YZF-PWR acum serios...adu o dacie care sa il ia pe asta nu tu cu 200 de sobolani
|
PWR.....cine te crezi ma ??? NOE...fi atent u ai 180 da ?
si eu am o skoda suberb 130 ...nimik modificat la motor.. Eu zic k nu prea are rost sa vb de Cai putere.... fara vorbe si sa trecem la actiune cand ai timp si esti pregatit de actiune imi spui :!: |
200 de sobolani ? hai sa te invat ceva , nu stiu la cate curse oficiale ai participat dar din cate stiu in Constanta la nici una , daciile in ultimul timp primesc curse facute pe 200 metri in loc de 400 metri , avand in vedere acest aspect si noua regula pt ele , HVB-u pe 200 de metri ii rupe totosii daca ii merge masina asa cum ii mergea pe vremuri.
Sobolani poate imi explici tu cum e sa ai , eu am descris in cp , si daca tot zici ca vrea cu Dacie ce cauta aici? ca cei de la Fanatik nu au dacie. E ultima data cand va spun sa va duceti sa postati acolo unde chiar aveti pe cine sa provocati si cineva care sa accepte. |
Eu zic sa citesti putin mai sus !!!:!:
|
Distractie placuta , nu meriti efortul , am impachetat cea mai smekera superb din Constanta MAL-u , chip austria si etc , 180 cp ...
Si nu mai veni cu oferte "vin cu superbu " parintilor sau prietenilor , da-te cu masina ta din acte care e pe numele tau ca daca o luam asa nu ti-ar sta bine sa vin si eu cu masina lu taticu evo 9 sau etc ;) dar ok dak te vad pe interioara asta dak mai calc pe taramu semintarilor , o sa-ti dau un claxon :) sa nu zici k ma sperii |
bine cum zici tu
exact cum am inceput Ce nu ai timp sau ce ??? nu ma intereseaza pe mine k lai impachetat pe ala sau nu..tine minte ..:evil: |
da poate ne intalnim pe inter....8)
|
Ia uite cu cine am ajuns eu sa ma tocmesc aici :) man ... se vede ca esti nou prin treburile astea , mai bine informeaza-te pe cine provoci si cu cine te certi ca am cativa ani lumina de experienta in masini si curse in fatza ta.
Sa-i zici lu mami si tati sa-ti dea skoda la urmatoarea cursa care o organizez cu X-Team prin septembrie octombrie , pana atunci succes la dacii.;) |
fugi la mami :))))
vine sfarsitu lumiiiiiiiii vai vai vai lasa naibi vrajeala asta |
vine sfarsitu lumiiii!!!!!!
|
Din cate observ forumul asta are audienta generala.. Multumim ct-02-rbp pentru opiniile tale pertinente legate de "masinile voastre de 2 lei" precum si tie dacia_wrc pentru capacitatea ta de a reproduce partial frazele colegului tau. Acum ca am stabilit ca performantele masinii tale sunt demne de Lamonza sau Hungaroring, astept cu drag prima (i)legala sa te prepelim un pic.
|
Quote:
|
delsol tata eu cred k sunt bune de paris dakar sau de le mans :)) dar ptr inceput e bine sa mergi cu ea prin orash k dak ti se infunda jigleru sau cade(se impusca) platina sa poti suna pe cineva sa te remorcheze .... :)))) =))
|
Quote:
|
N-am urmarit cu atentie tot ce sa discutat pana acum,am ravasit putin paginile si cateva posturi .. nu reusesc sa-mi dau seama daca sunt 2-3 frustrati cu Super Dacii care vor cine stie ce?!
Am o rugaminte,pt cei care au in gand certuri,pt toti minorii,pt toti copiii care asteapta sa adoarma taticu sau sa ia nota 8 la scoala pt a primi cheia de la masina,vedeti-va de treburile voastre! Am avut si eu o Dacie,dar era decat o Dacie si atat,chiar daca speram la multe .. vedeti-va de ale voastre mai bine ca va faceti de ras! |
zi`le kidule k le zici bine ;)) chiar erau 2 copii care nu aveau ce face .... oricum vb lu delsol multzumim ptr audientza maxima :))))
|
Pariez ca e un cocalar cu samanata intre dinti!
Ma rog... oricum meschine reactiile lui! Bafta! |
Quote:
|
degeaba se asteapta toata lumea ca dacia sa fie masina de curse...n-a fost niciodata si nici nu va fi vreodata a fost o masina sa miste majoritatea populatiei romaniei ieftin...orice i-ai face tot dacie ramane tot troncane ceva tot cade ceva...ba daca o modifici e mai rau...te dai 1 seara si repari 1 luna...credema ca stiu cum e...doar din simplul fapt ca metoda de productie a pieselor lasa de dorit..
|
Weebo^ are perfecta dreptate...
Baieti, interesati`va si voi daca aveti timp, zilele astea, cat ma costa sa inmatriculez masina in RO, ca m`am saturat de drumuri pana aici in fiecare an ... An 1996, 1.600 cmc, euro 2, benzina ! Vreau sa stiu cat mai repede pt ca peste 2-3 saptamani trebuie sa platesc asigurarea aici ( 800 euro ) si`n cazul in care ma costa tot atat inmatricularea, imi pun si eu nr de Cta sa fiu in rand cu lumea :D:D:D Numai bine . Salutari de la 3.600 km departare :lol: :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning