![]() |
Re: Club Renault 5
Duminica adica maine ma duc sa vad un T3 si o evacuare de 63 diametru sa vad la ce bani si cum arata.
|
Imi puteti spune unde sau cum gasesc gat de lebada pentru carburatorul weber 32dir?
|
dute prin vitan pt piese de R5, gasesti cam orice .
|
Quote:
|
Quote:
|
pe partea dreapta unde sunt dezmembrarile pana sa faci stanga la intersectie cum te spre targ.Mai exact cum vii de sus pe linia trmvaiului pe dreapta incep dezmembrarile, le iei la rand.
|
o bara fata de GTT cu buza jos pe unde gasesc si eu baieti repede ? noua sau sh dar in stare beton ?
|
Deci sa o lamurim, in targul Autovit, Duminica gasesc piese de R5?
Sau e vorba doar de dezmembrarile de pe Vacaresti la pod? |
Quote:
|
mai e una de GTT dar e fara buza... in bucuresti. cat oferi..
in rest: intereseaza pe cineva un bord de 5 GTT in jur de 100 000 km, un intercooler stock, un set de butoane, o consola centrala care include schimbatorul? |
ce butoane miliady ?
si un pret pt intercooler ? |
Quote:
|
Quote:
|
ofer pe consola + butoane max 120 ron mai mult nu dau.Cine stie de macarale electrice cumpar si din alea asa ca sariti cu preturi ca momentan am pe manivela si in plus geamul din stanga e blocat ca e macaraua dusa asa ca astept oferte.
|
Quote:
PS: consola am achizitionat-o eu :twisted: maine o montez... |
de unde ti ai luat zii si mie te rog ,ms pt oferta dar nu mai vreau pe manivela caut sa imi montez pe masina macarale electrice ,ma intreb daca s ar mai potrivi si de la alte masini ??????
|
Quote:
Quote:
|
Am auzit ca s-ar potrivi si de la alte model ...
R19 mai ales, dar nu pot sa zic 100% sigur |
Quote:
|
intereseaza cineva ceva piese de pe un super 5 de 1,4. rotzi de tabla mai vrea careva?
|
ziceti repede dak mai vreti ceva ca ma duc maine sa imi iau ceva de pe el
|
Quote:
|
Salutare, caut si eu un furtun de la turbo la intercooler, pentru un renault 5 gtt, ma poate ajuta cineva?
Florin 0722 31 27 27 Merci! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masca originala de fata de la un GTT are careva? si eventual un pret.
mersi. |
Salut.O sa pun si eu citeva poze cu 5 meu.E super si chiar merge.
|
vreau eu jentile de tabla!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai si plasticele alea care sunt sub geam? alea lungi care pleaca de sub oglinda si care se termina la tumburusu de deschis usa?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PT MACARALE ELECTRICE CAUTATI PRIN VITAN ESTE UNUL CARE ARE DEZM. DE FRANTUZESTI ACOLO AM GASIT 150ron BUC. |
Quote:
|
ce faci mai nene ? vine vara, motiv de "bling-uiala" nu de jante de tabla. alea-s prietenele iernii...
din pacate nu sunt bani de bling-bling pt ca astept o punte spate cu discuri.am jenti de aliaj,da de clio si sunt aiurea,imi intra rau sub masina si n-am stabilitate. ceasuri de bord cu ture are dan pe giurgiului,am vazut eu.da nu de turbo.cine are nevoie de bord fara ture am eu unu. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning