Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

^^Splash^^ 03-10-09 20:21

Re: Club ESPERO

salutare baieti! un service daewoo serios in bucuresti cunoaste cineva ? imi spunea cineva ca cel de langa ASE de la Romana ar fi bunicel .

gogufifa 03-10-09 21:42

in talon scrie 70 kw si tiam zis catalizatoru mi lam schimbat acu 2 ani inainte de itp ca nu trece la noxe.

draky90 03-10-09 22:02

offf....si cu 10 cp in plus,zic eu,ca nu as simti diferenta,nu stiu dc va omorati atata...:???:vreti dif,ma rog cine vrea,upgrade...macar 2.0:lol:

Rob3rt_espero 03-10-09 22:26

@gogufifa - nu este vorba ca nu duce motorul dar nu prea faci nimic daca ii maresti evacuarea...daca ii dai catalizatorul s-ar putea sa te scuteasca de niste sute de grame la consum si chiar iti recomand asta ca ala iti sugruma masina.
Daca vrei sa simiti ceva major , pune-i C20XE sau C20LET si ti-ai facut damblaua.
Asa din motorul asta mare lucru nu prea ai ce sa faci prea mult, decat sa bagi foarte multi bani ceea ce nu se merita, mai bine cu banii aia il schimbi si gata.
Pune si tu cateva poze cu masina ta, sunt curios...

Rob3rt_espero 03-10-09 22:34

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2689902)
salutare baieti! un service daewoo serios in bucuresti cunoaste cineva ? imi spunea cineva ca cel de langa ASE de la Romana ar fi bunicel .

Nu stiu de nici un service pe acolo, dar conform zonei cred ca o sa te indoaie la preturi, ce ai de reparat la masina ?

--------------------------------------------------------------------------

Apropo vine cineva maine la Baneasa Shopin' City ?

draky90 04-10-09 02:58

c na`s da de`o intalnire....4 tuning,ESPERO......:lol:

ing3r 04-10-09 03:18

Frumos avatarul tau... Nu poti pune unul mai mare la semnatura sa vedem si noi care e treaba? :D

draky90 04-10-09 03:25

2 Attachment(s)
l am luat din poza aceea....dar la rezolutie mica...;)

Rob3rt_espero 04-10-09 09:34

Nu vine nimeni azi la Baneasa ?
Nu stiti ce pierdeti....

mike-fullspeed 04-10-09 09:58

As venii eu, dar am ceva de mers si nici timpu nu prea ma lasa...

Gogu, ce vrei sa faci din masina ta??? Cun a zis si draky, nu se simte 5-6 cai in plus....

Imaginea pe care o are draki la avatar io zic ca e excelenta pentru sigla clubului... :X

^^Splash^^ 04-10-09 10:19

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2690218)
Nu stiu de nici un service pe acolo, dar conform zonei cred ca o sa te indoaie la preturi, ce ai de reparat la masina ?

--------------------------------------------------------------------------

Apropo vine cineva maine la Baneasa Shopin' City ?

dar altul nu sti ? ceva anume nu am de reparat ,mai mult o revizie asa , frane, directie , pe la motor putin

draky90 04-10-09 14:29

1 la mana: sunt de acord cu <mike>....oricum...eu o sa ma intersez si o sa scot una,sa o lipesc pe luneta,este foarte "sexi" silueta si scrisu`....eu zic ca ar fi buna,dar daca mai are si altcienva idei,orice merita vazut,ca doar nu dam cu paru`n cap....poate asa ne decidem si noi la o sigla....(nu de alta,vine iarna si noi nimic):cry:
2 la mana: eu am evacuare full inox,o sa ma interesez si de niste "serpisori",filtru sport,radiator nou(cu cat mai rece,cu atat mai bine)...si mici modificari,concluzia...nu se simte nimic,doar feeling`ul ca ai modificat pe ici pe colo,zic eu....
3 la mana:imi pare rau,nu am habar de service-uri din bucuresti,daca stiam te ajutam;)

87-bob 04-10-09 15:29

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2689902)

salut splash,du te tata la radacini aici la crangasi pe linia lui 41 ca acolo sunt niste baieti buni.Si electricieni si mecanici si nu foarte scump.S-au ai rezolvat deja?si pt baieti haide sa ne hotaram la o sigla,eu zic ca arata bine asta pe negru care o are draky,nu?eu zic ca ar da bine pe masini:lol:

^^Splash^^ 04-10-09 16:24

Quote:

Originally Posted by 87-bob (Post 2691610)
salut splash,du te tata la radacini aici la crangasi pe linia lui 41 ca acolo sunt niste baieti buni.Si electricieni si mecanici si nu foarte scump.S-au ai rezolvat deja?si pt baieti haide sa ne hotaram la o sigla,eu zic ca arata bine asta pe negru care o are draky,nu?eu zic ca ar da bine pe masini:lol:

sal.inca nu am rezlovat . sper sa am timp sapt asta sa ma duc . unde anume pe linia lui 41 ? da-mi te rog mai multe detalii,mersi frumos

draky90 04-10-09 16:44

2 Attachment(s)
deci 3 voturi pentru sigla....pareri opinii?!;)
oricum mai trebuie prelucrate nitel,dar sa iasa ceva de genu`....
ar merge cea cu masina,scris mare espero,si sub espero scrie ceva mic acolo,nu stiu ce,sa scrie 4 tuning:D

87-bob 04-10-09 17:02

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2691708)
sal.inca nu am rezlovat . sper sa am timp sapt asta sa ma duc . unde anume pe linia lui 41 ? da-mi te rog mai multe detalii,mersi frumos

spre crangasi cand vii dinspre drumul taberei e uneva p stanga se vede...Auzi daca vrei mergi,faci o constatare ca aia nu costa mult,iti cumperi piesele de la razoare e un magazin specializat daewoo acolo si le inlocuim la mecanicul meu?!baiatul lucreaza la daewoo si nici nu sare calul la pret.ce zici???:rolleyes2

johnsonxxl 04-10-09 19:24

si mie imi place sigla lui draky..dar sa scrie ceva de genu membru club..acolo sub espero.. ;)

si in legatura cu filtrul sport la espero...e de aspect mai mult ...dar baga si ceva mai mult aer rece decat filtrul masinii... ;)

gogufifa 04-10-09 19:52

4 Attachment(s)
marfa sigla pro pt ea si app darky radiator nou e 3.5 mil miam luat eu ca am busit pe unu .

aaa era sa uit daca fac si eu 2-3 gaurele in toba se aude marfa ca nam bani de filtru sport ?

draky90 04-10-09 19:53

pei da,si mie mi`a crapat,si este alta viata,cu unul nou,sta apa mai bine...eu am dat 380 din focsani....:rolleyes2
app....asta am incercat prima data,am scos filtrele din toba,se aude ca un tractor:lol:
5 voturi pana acum....up
aaa...ce`s alea galbene?mai ai nitel de lucrat la ea...nu mult..dar mai tre` slefuita pe ici` pe colo`.....si daca te apuci sa o faci,o sa te ajute si culoare,da bine pe espero:lol:( a ta este versiunea fara "oglinzi"....dar cu abs,nu?)
aaa...johnny,de unde ai tu,peste 100 de caluti din 1.5?!

gogufifa 04-10-09 20:03

nam abs am oglinzi electrice heliomate

si zici ca se aude marfa cu toba putin gaurita sau daca ii pun o finala marfa so auzi ca filtru sport e prea scump .

draky90 04-10-09 20:05

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 2692350)
nam abs am oglinzi electrice heliomate

si zici ca se aude marfa cu toba putin gaurita nu ca nu ma tine bugetu sa iau filtru sport.

aaa....am vazut versiune...fara oglinzi dar cu abs...oricum e mijto...
dar ce are filtru` sport cu sunetu la toba!?....ce vrei tu,sunet la motor sau la toba...lamureste`ma;)
app...am vazut astazi o versiune de espero,muult,mult diferita de a noastra...farurile altfel,proiectoare altfel...bara fata/spate altfel,stopurile de marsarier,complet albe....deci super tare...aa si topurile erau altfel,nu tuning..era de la mama ei,cu motor de 2000

gogufifa 04-10-09 20:08

sunetu cand o turezi ma sa se auda grav rau vreau intelegi cum se aud motoarele asa vreau

draky90 04-10-09 20:11

8 Attachment(s)
deci la 1.5/1.8 nu se aude grav cand suge aerul,la motor,la cielo se aude frumos,iar la evacuare..na` trebuie toba...8)mmmmaaaaaarrrrreeeeeeeee:lol:
asa arata din spate,ma refer la bara,si stopurile erau altfel...in fata complet diferit,se vede la proiectoare,si faruri,erau altfel,fara semnalizari pe lateral...si parca mai era ceva,daca nu ma insel,trapa:lol:oricum era nice...(primele 3 poze,restu la caterinca,n`am c face,mai ales visinia,morrii de rassss):lol:

gogufifa 04-10-09 20:30

nu ma dar daca ii gaurescv putin toba se aude sau o gauresc degeaba ? si app in ce turatie are cuplu cel mai mare ?

draky90 04-10-09 20:39

mai gauresti degeaba toba....cat despre cuplu`,depinde de la motor la motor,si conteaza si in ce stare este ambreaju`...nu am dat atentie,dar eu cand ma dau..4500rpm....deoarece,shift-ingul este foarte lung,si pierzi mult....si daca o mai si ridici in ture ca nebunu`..pana schimbi,te apuca dimineata....

gogufifa 04-10-09 20:42

a deci mai bn ma las pagubas cu toba ,si ambreiajul este cam dus ca mam dat cu o dacia si ma facut intr-a 1 si a -2 lam facut eu cu mult.

draky90 04-10-09 20:46

in general..o dacie buna....are cuplu` in turatii joase...la noi se"dezlantuie"dupa 2500rpm....deci 1`2-a trebuie sa o cam ridici in ture....acum depinde de stilul de sofat....;)
cat despre toba...ori iti faci una....ori strangi niste banuti,si`ti cumperi ceva aftermarket...

87-bob 04-10-09 21:17

bai baieti iti iei toba de se aue de mori la 1,5mil si-a luat un prieten la un logan si se aude super!nu merita sa o gauresti se aude mai mult a rateu dupa aia. si vreau o sigla ca sunt disperat:-p!eu zic caarata bine aia cu silueta de masina si scrie in ea espero si dedesubt 4tuning,nu?

draky90 04-10-09 21:52

mai baiete:)) nu baieti,ca eu am ditamai toba pe spate...;)

mike-fullspeed 04-10-09 21:53

@ gogu: Mai ai multe de facut la masina, si lasa naibi gaurile din toba, asta e treaba de copii... Incearca si tu sa o indrepti in fata, farurile alea sunt praf (matuite si unul spart), apropo vezi sa mergi noaptea cu ea??? Incearca sa vopsesti stergatoarele cu negu (nu e frumos cu gri). De partea din spate ce sa mai zic... arata jalnic, TIE ITI PLACE CUM ARATA MASINA TA??? nu te supara...

SIGLA IDEALA AR FI : silueta aia de la avatar de la draky si in ea sa scrie ClubEspero nu doar espero... fara fundal, doar silueta si scrisu cu alb...!!! :X:X

draky90 04-10-09 21:55

mai mike...sperii omu'...nu vezi ce eu incerc sa`l iau cu usurelu:lol:.....dupeea`ti umple frigideru...vrei sa sughiti:))))app,si eu sunt de acord cu sigla,numai sa o facem..deci votam,eu sunt pentru,mike pentru...altcienva?mai erau vreo 3....

johnsonxxl 04-10-09 21:57

draky ...daca citeai thread-ul de la inceput stiai..mie sila sa zic iar povestea.. ;)

draky90 04-10-09 21:58

o stiu....:oops:....dar mai ..carcotim si noi....8)

mike-fullspeed 04-10-09 21:59

Nu vreau sa il sperii, asta e adevarul, si am zis sa nu se supere pe mine ca vorbim ca deaia e forum.... Cu putin efort poate sa o aduca pe drumul cel bun!!! eu ii doresc bafta!

O sa fac eu sigla asta de care ziceam si o sa pun poze cu ea pe masina....

draky90 04-10-09 22:03

1 Attachment(s)
ai sprijinu' meu....;)pentru` SIGLA
mai...la masina...ce ma deranjeaza este in spate,vezi ce faci cu stopurile alea,mai ales galbenu ala....ala ma sictireste pe mine...fa`le de om serios,dupaia in fata,ori o indrepti,ori gasesti alta la dezmembrari.cu 30 d lei..max 40 d lei,ma refer la grila,la faruri mai greu,costa....dar macar grila...ca na' sincer...eu dac ao vad p drum...as stramba din nas,si as spune ca este al unui cocalar...sincer,asa arata si a mea la inceput,dar usurel,am readus`o pe drumul cel bun...si daca vrei sfaturi,nu te sfii sa intrebii....NOROC!!
vezi nu era departe de a ta`.....

johnsonxxl 04-10-09 22:07

pff...eu nuj ce sa mai fac..inebunesc...de o luna jumate ma cert cu asigurarile si nu-mi dau nici un raspuns..50 de milioane costa reparatia..

draky90 04-10-09 22:08

cat!?!?!?!?!!?!?!?!?iti face toata masina?!

draky90 04-10-09 22:11

de la dezmembrari,nu zic in cazul tau,sa nu ne suparam,zic asa in mare capota max 2 mil,farurile 3> 3.5 mil ,grila 40,bara 1.5,1.5 mil aripile,acum daca nu mai ai daune interne..eu stiu..pe la motor,pe aclpo,am vazut ca mai sunt niste"stalpi"...

johnsonxxl 04-10-09 22:12

nu..doar capota..radiatorul..bara de armatura sau cv de genu...grila...vopsitul...farurile...la service daewoo

draky90 04-10-09 22:13

asa`i la service..scot untu`l din tine...pardon,din portofel:cry:...ce sa zic...poate ai noroc...;)
auzi...de ce nu`i tragi o revopsire totala....8)
vorbesc mai mult ca pe messenger..aici:)))

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning