![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
@APV: pana la anul mai am vreo 2 sanse, sa vedem :D eu sincer ma bucur ca nu am reusit sa ajung cu masina, ca aveam foarte multe de facut in foarte putin timp si n-ar fi avut cum sa iasa ok (detaliile astea care ne omoara...). Insa imi pare rau ca ERY n-a ajuns cu masina, a lui era pregatita pentru expozitie, zic eu...si chiar ma asteptam sa o vad acolo :sad:
@leonard: in mare parte ai dreptate! |
Eu nu am putut sa plec de la birou de miercuri.....abia am reusit sa dau o fuga sambata....asta e ...data viitoare. :)
|
Quote:
|
[QUOTE=Pustiu_Fanatik;832243]
Quote:
multumesc frumos peste vreo 2 sapt o sa ii mai fac ceva |
6 Attachment(s)
si respectand subiectul acestui topic ....masini realizte in cta .........mihai [jnm] vw polo.............mentiuni: .........acum masina are jenti ........vor si astfel de poze ........si este vopsita .poze curand
................. |
motorul e de 1,6l , 100 cp ?
|
Parca de 75.
|
da de 75 de cai
|
interesanta :) doar ca : bara fatza nu este cum are Ceres ?
|
seamana dar nu e la fel.. de exemplu pe polo in mijloc este loc pt numar.. si in partea de jos este rotunda... in schimb la Ceres partea din mijloc este mai dreapta
|
Quote:
|
Mercedesu lu onu ....tot drumu de la bucuresti lam avut numai in ochi :))) am mers cu masina pe care a fost adus acasa ...si numai al el m-am uitat tot drumu ...MS ONU pt drum daca avea mertu geamuri ..mergeam in el ...dar nare nimik a fost bine si asa \:D:D:D :))
|
Daca te urcai in ea, te omora Gabie =))
|
mm lasa ca la anu vin si io la 4td ;) vedeti voi ! :P bv mihai a iesit relativ bine . .
|
liviule parca nu-ti pasa tie de asa ceva mah ... cand ti-a zis lumea : prezintati mashina , ce ai zis ? :P ... si acum bv si tie ... mai ales pt bara fata ...
|
super MASINA.. e mare lucru sa te apuci de modificat la ea..putin se baga multi vb..
|
4 Attachment(s)
iato vopsita si cu jenti ...
|
cam mici jentiile...si nu prea se potriveste modelul...dar oricum e mai bine decat cu capace...
|
arata bine masina.
|
mai peter cu bani putini ce vrei sa faci nene ? iti dai seama ca jantele sunt micute ,or fi la sh dar asta e .fiecare cum poate acum ;) mie imi place mult spatele
|
da e frumoasa masina nu am ce zice..dar jentiile sunt mici..
presupun ca o sa isi ia unele mai mari si mai frumoase ;) |
Arata bine.
Nu-i asa ca piesele de fibra le-a vopsit separat?? Se cunoaste o mica diferenta de nuanta... |
Da intradevar lea vopsit separat ...la praguri era o diferenta dar a fost indreptata intre timp ......in rest nu se observa nici o diferenta ...poate ti se pare din cauza luminii ....
|
Intradevar frumoasa bara spate , unde a fost facuta si cat a costat?
|
Intreaga masina a fost realizata la ADDO tuning si costu nu poate fi precizat ptr k asa a dorit proprietaru ..dak vrei ceva asmanator insa iti pot spune k costul este oricum sub cele practicate in romania ...si se lucreaza dupa poza ./....
|
nu cumva cei care fac tuningu se numesc adi (taso) si sergiu ?
|
NU...........
|
parcarea de la rex valoareaza cam 5 mil de euro ,dupa niste calcule facuta ptr un pret aproximativ al masinilor dintr-o seara de week-end :) .week-end-ul trecut erau deja 5 SLR-uri acolo ,un rolls,un maybach,un bentley.....seria 7 si S-ul deja sunt mici copii :P .have fun in this summer ;)
|
shi ieri seara...maybach , rolls , 2 slr , 2 lambo , 2 ferrari , un porsche old style calumea , nush cate amg-uri ...un m6 ....shi multe alte amshini care nu se mai pun la socoteala...gen cayenne s-class x5
|
cica romanii sunt bogati:))
40% din tara este sub pragul subzistentei,saracia e super mare ,uita-te cati merg pe jos si nu isi permit nici macar un bilet de tramvai chiar daca vedeti asemenea masini sa nu uitati ca romanii sunt un popor vai de mama lui |
AI perfecta dreptate la faza asta Gabby
|
5 SLR???????????? 5 eu stiam de 2 au ajuns la 5? pai fratilor ia mergeti pana la Monaco si retur si in ce parcare mai gasiti 2 SLR 722?
|
il rog pe domnul cu fordul portocaliu bum sa posteze imagini sau macar sa anunte terminarea proiectului ptr a posta poze aici din timpul lucrului .....multumesc ...
|
BUM are la numar?
|
[QUOTE=kirin;988173]BUM are la numar?[/QUOT
Da ct-12-bum |
[QUOTE=Pustiu_Fanatik;988182]
Quote:
|
Aha ok mersi ...sa pui niste poze cand o termina k sunt f curios cum a iesit ,,,,,
|
APV-ule ... ia zii in weekend ceva ? o taiem pe undeva ?
pleoapele ce mai zic ? :D |
Pleoapele sunt aproape gata mai am sa le mai dau cu kit o mana ca au ramas vreo 2 3 gaurele, si sa le dau cu spritz kit. Nu stiu daca iesim pe undeva ca am mult de lucru la un spoiler o prelungire de spoiler si la masina mea la care se pregateste ceva frumos. Cred ca maine noapte e gata o parte.
|
apv`ule vad ca ai intrat tare in treaba bvo ...felicitarile mele ...spor la treaba chiar sunt curios sa vad ce pregatesti pt masina ta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning