![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
daca tot faceti maine parasolare mai bine mai faceti vreo 2-3 sa le aveti rezerva si ii completati rezerva si lu robynet....
|
bah vreau banner
inainte sa ma apuc de masina....asa ka..... |
poate diseara va luati floricele la film in loc sa imi dati banii de parasolare ... :))
|
ia ziceti-mi si mie in cat timp ajunge o comanda de pe eBay????
|
shtiam k udneva la 2 saptamani :)
|
3-4 saptamani depinde prin ce sistem de posta trimiti/primesti obiectele.
|
nasoooool :((
|
am pe cineva care ti aduce piese de pe ebay..si dureaza 2-3 saptamani.
|
o frecatzi la rece ? :) in CURind o sa ma trag cu jony si tataie de'a latu, mi-am procurat un blocant dragutz carcasa mare capac de urs :D
|
si ce te lauzi ma?:D:)
te provoc dupa ce termini de montat:) |
Sal! daca am iesit din club asta nu inseamna ca nu am ramas prieteni ...chiar si cu cine sa purtat ca un dusman....daca vreti sa vb ma gasiti pe mess :* va poop sa aveti grija de voi :*:*
|
ce ma ? iar va tineti de glume aici ... ?
|
Dar oare chiar s-a purtat cineva ca un dusman cu tine bogdy?
|
haideti sa discutam aceste aspecte o data la un suc sau la o samanta...nu pe forum....multumesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si acum inca un mic Teaser....
|
acest club pt mine de cand am intrat am zis ca totul se bazeaza pe prietenie si pasiunea pt tuning pasiunea a rezistat dar prietenia se leagana...hai va pooop dati-va dracu de simpatici ne int intrafic :* o sa trec pe la standu vostru sa va salut personal in weekend
|
Da mă bogdy dar tot ai join la group'ul nostru :lol: defapt lor... :P !
|
Quote:
Cu prima ocazie cand ne mai intalnim o sa va spun una buna cu colegul vostru Bogdy :)) |
asculta sfatul lu Kydu bai bog....ca daca ai cazut in fata lui...te face zdrente cu bara aia a lui :)) :)) :)) :))
Nu Batman? :D :D :D :D |
Quote:
P.S.: Era vorba despre o intalnire funny din trafic,va povestesc eu,ca e mai misto povestita live decat scrisa:???:..l-am speriat nitel pe colegu vostru:o |
Quote:
|
De 1 aprilie :)) Glumetz rau asta mic! A uitat intre timp ca bataia doare :))
|
Quote:
|
mari panarame :))))) @kidu mare panarama la semafor este :)) sa ma omoare in masina =)) :) o sa va povestesc ce sa int cu mine si kidu
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Au ajuns si astea mici de la Raid Hp Night Flight mai am de luat un senzor nu`i graba pt ca nu stiu dimensiunile si tre sa ma interesez ...le pun pana sapt viitoare la sf :D urmeaza jante+suspensie :D
|
Bogdy sa ma anunti daca mai ai nevoie de ceva :) .
|
Mamăăă bgy revine în forţăăă ,haide tatăăă să te vedem... :D gata :lol:
|
Foarte tare baietasul asta la fiecare salariu isi face cate ceva pe masina..Tot respectul din partea mea...si a mai multora...;)
|
@Kimi ms daca de mine era vb :P:))) incet,sigur si de calitate altfel eram toata ziua in targ la vitan si la cat am dat pe un singur ceas de la Raid imi luam din targ 3 ceasuri si suport:)@Stefan te anuntz cum imi trebuie ceva si vreau sa comandam :D ce semnatura am :X
|
Quote:
Bgy,ce fusta vinzi frate?e daia scurta?ca am o verisoara la tzara sa`i dau si ei acu de Paste:???: Sau i`o dau lui Kimi ca mai poarta si el cand nu ramane la NEVASTA-SA:!::lol: |
Ba hahalerelor sa vedem unde sparg si yo niste gume si sa testez blocantu sa vad ce poate.
Ps. Kid poate ne vedem diseara la una mik ce zici ? sa vad cum stau cu grupu asta ca e putin mai lung. Yo plec la munk vb la tel daca e pup :D |
Hyena, hai vineri seara sa iesim la o cina romantica. :D Eu incerc sa fac rost de 2 lumanari ca i-am dat 3 lu Boncea (si mi-a tras la m$!@##!@e, ca nu mi le-a mai adus inapoi) :D
|
Quote:
Ps. nu vreau umpluturi gen o masina 6 insi harmalaie etc ! |
@Kidu :)) vand o fusta de dans speciala pt Lambada sondele LAMBADA :))))=))) @Hyena vezi ca Lucian e dubios te ademeneste iti vb frumos si hop ti-o scapa in pilaf si poate iti face un BAIAT de Baiat :))
|
Dak i-si da drumu lucian cred k umple strandru Tineretului !!! :D
|
Mi am pus si yo ploapele :) Mi am pus si yo ceva la salariu :)) yo imi fac la masina si la avans si la lichidare si intre avans si lichidare. Bogdy te apreciaza si baiatu tine-o tot asa :* ( pe dreapta :P )
|
offf hyena tot nebun ai ramas:D te ast la un set doar dak imi promiti k fac poc amandoua dak da atunci promit sa facem amandoi poc in acelasi timp:)
PS: stii k doar tre sa dai un tel si este de ajuns(knd vine vb de dans sportiv:)) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning