![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Din nou Big like ! Se putea si mai bine inceputu .
O idee : camera pusa pe un carucior din ala gen cel de la Kaufland si avea stabilitate,nu se misca aiurea camera ;) parea mai pro . |
Quote:
|
Mie imi place melodia, doar ca era mai bine sa-l fi facut ziua. In orice caz detalii, ca nu vbim de video aici :))
Masina arata bine, daca zici ca te apuci de ea sa o aduci la linie si sa o colantezi, bafta. Ce voiam sa intreb ori mi se pare mie ori se batzaie prea mult suspensia, pare moale. Oricum, cred ca o sa arate interesant la sf, si ti-am mai zis jantele sunt ce trebuie, sa nu faci prostia sa le vinzi. |
Quote:
|
Melodia a aleso Dan , noi i`am propus niste piese ..dar nu ne-a ascultat , oricum nu e rea nici asta.
Da, am observat ca se balanseaza (denivelarile din drum nu cred ca sunt o scuza) , NU recomand suspensia JOM , oricum urmeaza sa-mi intaresc amortizoarele , jantele raman orice ar fi ..asta e clar. |
frumos tare:twisted: apropo pregateste niste stickere ca venim marti seara prin piatra:twisted:
|
Quote:
Insa o sa discutam maine seara si ti le alegi , ti le trimit dupa ;) |
Daca mai vrei sa faci vreun filmulet in viitor,iti zic eu melodii calumea perfecte pentru asa ceva.Am cautat si eu pe net jante ca ale tale...eram curios ...GREUUUUUUUUUUUUU SE GASESC :| adica eu n'am gasit decat pe 17 cu 5 prezoane .Sa le stapanesti sanatos.
|
bvo voua ...frumos video era frumos daca aveati mai multe sprinturi... ;) gg
|
Quote:
Nu se gasesc greu...ci nu sunt bani pentru ele de noi [ automat se gasesc greu SH ] http://shop.ebay.de/i.html?_from=R40...All-Categories |
Pai normal ca SH . la ce criza e .. nu imi permit noi
|
Quote:
Quote:
|
E naspa ca nu se gasesc jante modulare pe 16 4x100 decat ffff rar .
|
Quote:
|
Quote:
on: frumos video, desigur ca e loc de mai bine dar pentru inceput eu consider ca e destul de bine atat timp cat nu avem la dispozitie cele mai bune scule de filmat/editat si nici experienta in asa ceva; in concluzie e foarte ok, pe viitor (ca sunt sigur ca va mai urma cel putin un film) sunt sigur ca va iesi treaba si mai buna. multa bafta in continuare VaLex! |
On topic :valex am vazut ca te plangeai de suspensia jom , acum intrebare de "10 puncte" : cine te a pus sa cumperi jom? sunt niste pocnitori de suspensii alea ca si fk urile , cred ca ieseai mai castigat dintr-o combinatie arcuri + amortioare bune. Hmm daca intaresti amortizoarele nu te va scutura?
|
Quote:
JOM ( praf ) = FK ??? pentru ca am vazut la FK o suspensie care ma tenteaza rau ... 75/50 . |
Quote:
Pe majoritatea va tenteaza drop ul si pretul , dar voi nu ati fost curiosi sa testati o suspensie de genul asta sa vedeti cum se comporta? Eu cataloghez oamenii care isi pun asa ceva pe masini , ca oameni inconstienti , va bucurati pentru pretul care se cer pe ele , dar la ce bun? Cauta altceva , undeva pe la suma de 400 de euro aprox , ceva cat de cat decent. Unul din exemple de suspensia buna de buget , sunt cele de la lowtec. |
Dacă nu se doreşte a se concura pe Pikes Peak, sunt bune şi astea mai ieftineală, atâta vreme cât există un minimum de garanţie!
|
sau de la Ta-teknics,nu sunt nici alea cele mai bune dar isi fac traba f bine
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Tu zici ca ne uitam la pret.Uita'te la ce masina ai tu si la ce masina avem noi .Tu iti permiti sa dai 400 de euro pentru o suspensie pentru ca e ditamai BMWu model nou(apropo...sa'l stapanesti sanatos),nu poti pune orice pe ea.Pe cand noi,la Opelurile noastre din 93-97 la 1.6 ai nostri (cel putin ai mei) nu avem nevoie de o suspensie prea..wow.
Crede'ma ca am cautat la suspensii pentru a mea de m'am saturat.Preturile pleaca de la 150-230EUR(acceptabile pt mine) si sar direct la 870EUR (la fk-reglabila) care e cat masina .Sau hai nu cat ea ,dar jumate. Multe firme nu mai produc suspensii pentru Astra F . Cel putin eu asta am realizat dupa ce am sunat timp de 1 luna dealerii.Ce am gasit la pret atractiv a fost la FK si TaTechnix. Din cate am inteles Ta technix e mai ok,deci banuiesc ca majoritatea de aici care au Astra F vor achizitiona suspensia asta.Daca o vrem mai joasa,luam arcuri mai low.Sigur se gasesc. Cunosc persoane care au Ta Technix pe G4 (reglabila) si pe BMW E36 (sunt o gramada) si sunt multumiti de produs. Mersi pentru sfat.Chiar vroiam suspensia de la FK .M'am razgandit |
Quote:
Imi cer scuze daca expresia mea sa inteles in sens rau [ si eu ma uit la bani cu toate ca am in familie e60 ,e46 ,celica ] , ma refer ca inteleg prea bine situatia [ mai ales in RO ], iar eu ma bucur cand cineva reuseste sa gaseasca o solutie ieftina dar si buna la unele modificari ale masinii respective. Iti mai recomand sa vezi niste preturi la suspensiile lowtec [ am auzit pareri foarte bune despre ele prin afara cel putin ] Cat despre dealerii nostri din romania , m am convins , ei spre exemplu pentru un m packet de bmw e46 cer 700 de euro aprox , iar eu am gasit cu 400 complet si din plastic abs. Prefer sa imi caut singurel in afara piesele si accesoriile necesare , decat sa ii umplu pe ei de bani.Am vazut ca tu cauti si frane , iti recomand discuri si placute ate , ieftine si bune , evita zimmerman si brembo [ exceptand cele cumparate direct din italia ]. Daca mai ai nevoie de vreo ceva , da mi un pm cu id ul tau de mess si mai discutam acolo. Valex imi cer scuze pentru off topic ul facut , dar am facut o pentru cineva care macar intreaba si cere sfaturi ca sa faca un lucru bun la masina. Nu sunt fan opel , dar apreciez enorm oamenii care dau dovada de pasiune pentru masinile care le au in posesie. tot respectul pentru voi baieti. PS : minimal , nu conteaza masina sau statutul social al fiecaruia , conteaza "nebunia" asta pentru masini , asta leaga intre ei adevaratii pasionati [ cel putin asta e conceptia mea ] |
Quote:
Alex si restul care vreti TA-Technix, aveti grija. In Romania sunt foarte multi care vand asa ceva, dar sunt de fapt fake-uri ( da, suspensii fake :) ). Deci nici din punctul asta de vedere nu e bine sa va avantati la cele mai ieftine TA-uri pe care le gasiti. O combinatie de arcuri scurtate(eventual comprimate) + amortizoare intarite facute custom poate fi de multe ori o decizie mai buna decat o suspensie aftermarket ieftina. |
Quote:
SV25MBN are dreptate in ceea ce spune , sunt multe fake uri pe piata noastra , iar o solutie cum a spus el , poate oferi o satisfactie mai mare .Inainte sa cumparati, informati-va bine asupra produselor , ca suntem inconjurati de tepari fara scrupule si lor nu le pasa daca mori sau traiesti , atata timp cat le cumperi lor produsele. |
Eu am in valcea pe cineva care aduce suspensii bune .Stiu asta pentru ca au cumparat destul de multi de aici si nu au avut probleme.
El da suspensia cu 150 eur si a intrat cineva pe mine din Craiova ca o da cu 135 . Mi s'a parut suspect . Nu stiu acum daca e teapa sau nu,dar sincer prefer sa o iau din VL de la unu de'al meu decat de la cineva pe care nu stiu |
Nu mai vreau SH'uri pentru masina mea . Cel putin nu la capitolu mecanica..siguranta.O sa am grija de la cine cumpar si gata.
Eu oricum nu merg tare cu masina nu fac depasiri care implica forte G mari :)) nu merg tare pe ploaie pentru ca in ciuda celor 2 ani de carnet si de condus aproape zilnic , eu nu ma consider sofer bun . Si decat sa iau ceva SH sa ma trezesc cu probleme mai tarziu,mai bine ma lipsesc |
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
pui bucsi,bascule,pivoti,bielete,flanse si tampoane noi dar TOPRAN,cam asta suna adica cel mai prost dar e nou,deci siguranta este pe ultimul loc acum fiecare cum vrea dar mergem low ne rupem oasele si masinile iar la un viraj roadem la unghii |
Ai dreptate , dar nu suntem asa batuti in cap sa cumparam orice piese noi .
|
Quote:
|
Quote:
|
Trecem şi noi la alt subiect ? Că de suspensii m-am cam săturat şi nu dă bine la thread-ul omului! :)
|
GJ 64 GAB, sa faci curat nu inseamna sa stergi ce nu-ti convine tie. Valex deschisese subiectul suspensii si unii din noi au venit cu sfaturi utile care poate ar fi fost de ajutor pentru foarte multi din utilizatorii acestui forum. Dar asa se intampla cand un moderator se plictiseste si sterge ce are chef, desi nu e cazul. M-am plictisit de fazele astea. ;)
|
Îmi pare rău că te-ai plictisit! :(
Dar am şters ~15 posturi care erau total aiurea. :) |
Sa nu fie cu suparare gab , dar sv25bmn are dreptate , discutasem putin despre importanta unei suspensii de calitate , daca si aia a fost considerata discutie aiurea , sunt posturi pe forumul asta cu mult mai neinteresante.Majoritatea care isi modifica masinile , prefera sa cumpere pocnitorile alea [ cauzele sunt diferite ] , lasand deoparte siguranta lui si a celorlalti in trafic. Sa discutat putin pe tema asta , considerand ca respecta tema subiectului si poate mai citesc si altii si vor invata ceva din asta. Ma rog , nu am scris acest post pentru a va blama pe voi moderatorii , dar cred ca putina atentie asupra unor subiecte slab discutate nu strica. stima.
Majoritatea care vand suspensiile astea stiu doar sa minta asupra calitatii acestor produse . M as bucura daca s-ar mai verifica si veridicitatea celor spuse de asa zisii reseleri ale diferitelor produse. |
Nu mi-e cu supărare , dar se plângea lumea că aţi stricat thread-ul omului .
Sincer , eu am citit toate posturile voastre şi nu m-a deranjat cu absolut nimic discuţia! :) Dacă Valex le vrea înapoi eu le dau undelete , fără probleme :) Numa' bine! |
Quote:
OT: Am gasit o grila VAUXHALL :) cred ca am sa-o iau si sa-o fac neagra, ca e cam gri ...am sa las si semnul ca-mi place ...insa ar trebui reconditionat putin, stie cineva unde as putea gasi un semn de vauxhall ( nu acel V , ci semnul rotund cu acel LEU/DRAGON ce dracu'o fi :lol: ) |
S-a rezolvat, Valex!
În legătură cu grila , eu zic că dă foarte bine . mai bine decât asta cu semnul de la opel! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning