![]() |
Re: Constanta - Accidente
100 000 si gata???????sun multumiti si cu 60-70 ,pt o sticla d vin :P sau shaorma :D
|
va contrazic ...pompierii au fost de vina fiindca in momentul accidentului ei au intrat pe roshu neavand sirena sau girofarul aprins....
|
Quote:
si am zis ca stiam ca au prioritate ...................... dar am intrebat pt ca uneori se mai intampla sa nu fie in msiune si sa fie de vina pompieri ..man ...cum sa nu stiu ca pompierii au prioritate uite ce a scris leo .......... mai sus cu un msg vezi de unde sa stie ala cu gipu ca e in misiune cat despre legislatie sa sti ca am invatzato ....ma rog nu la perfect da sa sti ca am luat permisu corect nu cu spaga sau mai stiu eu ce metode .... |
e usor de luat permisul dar in zilele de azi e mai greu pastrat :)
|
nu e greu de pastrat ...evident daca respectzi regulile :))
eu il am de 5 luni si inca nu a fost atins de nici un gabor :)) si sper sa nu il atinga nici de acum incolo |
pai nici eu timp de 1 an juma .. si prima amenda care am luat-o a fost de 3 mil ;)
|
si de ce ai luat amenda aia ?.......... ca 3 mil pare cam mult
|
pai am luat-o k am depashit pe contrasens si mi-a dat amenda k sa nu-mi ia carnetu .. si nu aveam bani la mine ..si am furat-o asta e ..
|
pana acum eu am avut cate ceva cu matiz-ul ,2 accidente in care am fost implicat iar matiz-ul a fost victima.primul a scapat doar cu usa spate si pragul infundate dar al doilea saracul a beneficiat de paguba totala...l-am indoit de tot din lonjeron si l-am mai si rasturnat.recunosc ca primul a fost din cauza neatentiei si a increderii in ceilalti participanti la trafic iar al doilea din cauza vitezei neadaptate la carosabil(linii de tramvai)
|
si de cat timp ai permisul?
|
pei la cat de subtziri sunt rotzile la matiz cred ca tziau intrat intre shinele de tramvai:))
|
daca sunt in misiune soferul masinii de pompieri trebuie sa acctioneze mijloacele de senalizare sonore si vizuale(goarna, girofarurile si stroboscoapele) si chiar si asa sunt obligati sa reduca viteze cand patrund in intersectii.
Evident ca daca un bou se crede smecher e posibil sa aiba loc un impact ptr ca este destul de greu sa opresti brusc si la 50/h o masina care are aproape 20 de t . |
deci ned brain ai vazut ca pana la urma au fost de vina pompierii ....
asa ca nu mai vb u de cultura mea ...ca fac pariu ca daca iti pun un chestionar in fatza nu il faci 26 ...... asa ca ..... |
permisul il am de 4 ani si faza e ca nu am fost in matiz-urile lovite,eu doar le-am lovit ...cu alta masina
|
duminica eara in jur de 9-10 ... pe iesirea din constanta spre bucuresti .. in arpopiere de valu lu traian , accident , 2 dacii conflict frontal, una din ele a intrat pe cntra sens viteza enorma , destui morti, eram in trecere, filmuletu dupa telefon se vede prost imediat a venit cop-u si mi-a spus ca nu am voie sa stationez .. nu am apucat sa vad prea multe, dar ambele dacii erau distruse si destui morti pe iarba, dumnezeu sa-i ierte si pe aceia. Stie cineva mai multe despre acel accident?
|
eram la spital cand au venit ambulantele si masinile de politie..2 fete din cate am inteles au murit si pe inca una o resuscitau si mai erau unii cu rani mai usoare , oricum din ce a zis gaborul foarte urata treaba
|
masinile cel putin erau pilaf....nu mai vazusesm niciodata un accident cu morti asa de aproape.. vreo ora asa ramasesem molesit...abatut... mergeam cu 80... mi-am revenit mai incolo cand a trecut unu pe langa mine tare... mama lui :)) nu aveam cum sa las treaba asa:))
|
Quote:
Si aveau intre 18 si 24 de ani ... Nashpa ... |
stiu si eu accidentul ala ,in drum spre statiuni.masina nu are nici o vina nene ci persoana dintre volan si scaun
|
care atzi vazut accidentul de la lazu? ...cu nova aia care a sarit prin boschetzi
|
da care stie ceva de accidentu ala din mamaia de azi ??? cu peugeot 206 , dacia super nova , opel astra si inca una da nu am apucat sa vad ce era ca era un bascangiu care "fluidiza" circulatia !!! asta intra si la categoria cum iti gasesti masina in parcare ..!!! 206-le si nova trosnite bine si asta avea infundata bara spate . care stie mai multe sa ne zica si noua
|
la agigea ..un matiz a dat cu rostziile in sus o carutza de ciori ...si dupa ceva timp nush care leadat si foc la carutza....golani pusi pe sotii ........eu nu am facut nimik ....:peace:
|
pai si ciorile au scapat ?ahhhh ,ce am pierdut
|
...da mah ......au plecatnush unde draq ....si aramas carutza acolo ....nu prea au patit nimik ........nici carutza nu prea a patit nimik ........asta pana sao vada niste GOLANI cu chef de caterinca....;).....
|
mai multa activitate la tine in agigea decat la noi in cta :)))
|
ce copii obraznici ..oare cine le-a dat foc la carutza ....?..oare cum au putut sa faca asa ceva ?
|
...era ieri seara in eforie akolo in curba un o dacie visinie pleznita frontal ...:-(
|
Eu am vazut acum o saptamana cauza care putea sa duca la inca o tragedie de genul morti raniti. Mergeam la plaja si pe varianta la semafor, acolo langa vaporas nu mai pleca prima masina. Cei din fatamea claxonau am claxonat si eu crezand ca iar e unul care se mocaie si apoi a tras cel din fata mea langa prima masina. Nu se vedea nimeni la volan. Era o femeie careia i se facuse rau probabil de la soare. Am si o poza pe care o sa o postez. Antentie mare la caldura ca nu e de joaca
|
Quote:
din cate am vazut eu ......era plesnita cam nasol ....eram in trecere .... |
ce coincidenta . am vazut si eu o dacie logan busita pe fata. da asta intre predeal si brasov, unde e portiunea de curbe de 2 km.aveaairbagurile iesite, da nu fusese nimeni ranit din cate am vazut.asta era la inceputu" lu august
|
....asta nu era logan era break ....model mai vechi ....da most_wanted era destul de nasol da nush cu ce masina sa plesnit k nu mai era....:rolleyes2
|
dacia aia s-a plesint cu un opel frontal....eram in trecere pe acolo.destul de nasol ...e periculoasa curba aia!
|
despre care curba vorbesti?
|
aia cand iesi din eforie nord spre sud!
|
Quote:
si sa stii si tu ca masinile de pompieri mereu au girofarele aprinse da?asa ca,OBLIGATIA ta ca sofer este:la girofare albastre sa te dai la o parte fara a fi obligat sa opresti dar trebe sa reduci viteza,iar la girofare rosii....sari de pe sosea sa zic asa...mai simplu atunci tu nu stiai....;) sry de offtopic da abia acum am vazut |
Quote:
Quote:
:peace: |
Care ati vazut azi la LAZU ...un passat cu un papuc ......prafffffffffu sa ales de papuc ...
|
era incepator ala cu papucu` ala cik era de vina ;)
|
dar cum sa intamplat? ...ca io numi dau seama..o fi vrut ala cu papucu s aintre la peco si la luat asta cu passatu....mortaciuni ceva?
|
eu am vazut la protv ca a incercat sa evite o masina din fata lui, care a franat prea brusc :rolleyes2 (astia n-au auzit de "keep the distance") si din cauza asta a intrat pe contrasens
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning