![]() |
Re: Club MATIZ
Quote:
Quote:
|
Am avut eu, dar e de toata jena! :lol:
|
https://www.youtube.com/watch?v=jRRAu-hdI2g
ar fi chiar interesant.. dar, de ce e de toata jena? daca se monteaza chiar in capat, sa iasa asa afara, inteleg, arata foarte urat.. |
Fluiera ca naiba! Nu seamana deloc cu ce e in filmulet! Practic, este un fluier! :lol:
|
Quote:
|
Din pacate se auzea numai "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii" cand acceleram! :lol::lol:
|
am avut si eu unu din ala si sincer nu face altceva decat sa fluiere ATAT!!!!!! are un sunet foarte urat!!!!!!!!!!!!
|
:rolleyes2Si eu am avut...iei un fluier de 5 lei face acelasi lucru....
|
2 Attachment(s)
ce este asta ? si pt ce ?
|
Care asta? Pune o sageata pe poza la ce te referi ...
|
7 Attachment(s)
poze...........
|
3D - ul asta e facut de GRIGO, de pe forum! ;)
|
am pus
|
Galeriile fiind fixe, iar teava de evacuare fiind prinsa pe suporti de cauciuc, aceasta se misca! Acela este un element care lasa teava de evacuare sa fie flexibila fata de galeriile de evacuare! Acea piesa este facuta dintr-un fel de plasa de metal! Intelegi? :)
Chiar imi scapa la ora asta cum se numeste ... |
am inteles acum multumesc mult
|
Ma bucur! Nu ai pentru ce! Oricand! ;)
p.s. RACORD FLEXIBIL EVACUARE se numeste! :-P |
e imitatie de piele de sarpe care imita metalul
e un racord mobil la evacuare :) l.e. sorry razvan, dar mi-a luat 5 minute sa citesc toata pagina pana sa raspund :D |
prin constanta ceva intalniri???
|
Quote:
|
Mai stie cineva ceva de Bobeica?
|
Bobeica are Audi. :)
Nu mai are buburuza - nu cred ca mai "traieste" printre Matizari. :) |
Si in plus, din cate imi aduc eu aminte Matiz era avariat destul de grav...
|
stiu ca nu mai are masina ,ca vindea tot de pe ea in primavara
|
Salut. Club Tico are placerea de a invita Club Matiz la un meeting outdoor Tico&Matiz. Locul si data se v-a stabili in aproximativ doua saptamani. Distractia va fi condimentata de Campionatul de pescuit TICO vs. MATIZ de multa bere si fete frumoase. asa ca pregatiti cortul, undita, masinile si toate celelalte:-P pentru mai multe detalii puteti urmarii topicul Club TICO.
lista cu cei care se vor prezenta din Club Tico este prezentata mai jos. faceti si voi o lista cu cei din Club Matiz care se vor prezenta 1.TM32CIP - (Guashe) - Tico 2.Street - Mircea - Tico 3.TM32CIP 4.TM32CIP friend1 5.TM32CIP friend2 6.TM32CIP friend3 7.Zapp - Tico 8.sorin_sorin95 - Tico 9.DjMogLy 10.luciang - George - Tico |
Salutare!
Va multumim pentru invitatie si scuzati eventuala intarziere de raspuns. Acum am facut si noi publica treaba pe forumul nostru privat. Vedem cine doreste sa vina si cine se inscrie. Speram in scurt timp sa afisam o lista cu cel putin 5 participanti. Ingros "speram". :) |
grabiti-va ca a venit vara
|
Propun intalnirea la constanta...sau undeva la mare....distractie.....soare....voie buna....si fete frumoase:P
|
Quote:
daca ai citit topicul sau ai fost atent la posturi stii despre ce ii vorba |
Quote:
|
Quote:
|
MEETING OUTDOOR TICO & MATIZ 25-26 IULIE 2009 - BRASOV |
veneam. veneam cu cea mai mare placere.
doar ca trebuie sa ma mut :( |
Avem 2 masini participante: Coman Razvan + Dead666Ghost.
Poate - poate se vor mai alatura in peisaj cateva masini pana peste 2 saptamani. |
Sper ... :(
|
salut cred ca o sa ajung si eu
|
haideti cu totii ca o sa fie cool :D
|
baietzii mei din Buzau si nu numai, sambata 25 iulie, intalnire GMclub Buzau. cine e interesat, e asteptat cu cel mai mare drag. Va astept.
salutari ! |
MEETING OUTDOOR TICO & MATIZ 25-26 IULIE 2009 - BRASOV
Locatia: Centrul Comercial CARREFOUR BRASOV Calea Bucuresti, Nr. 107, Brasov, Jud. Brasov, Cod. 500299 Ora 12:00 VA ASTEPTAM! |
23 Attachment(s)
Poze! 8) Multumim Sonny! :hug:
|
hellooo
au ajuns matizurile acasa?:-D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning