![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
11 Attachment(s)
Si dupa cum am promis, cateva poze(o selectie mica) de la intalnirea de sambata e46club... O mica sedinta photo in privat ca sa zic asa..
Sper sa va placa... In comparatie cu alte masini, jafu meu, chiar sta bine... si ma refer in urmatoarele poze... o fi cea mai batrana, dar arata bine langa 2 coupe-uri veritabile... :D Sper sa va placa pozele.. eu deja am material pt wallpaper-uri, cam 4 luni de acum in colo. :) Enjoy! Si sa ne vedem cu bine data viitoare. |
foarte frumoasa masinaa..felicitari..;)
|
i must admit
you are a bad, bad boy but you won't be punished 'cause you are a nice looking one :flower: |
Cu mana tremurand, am urcat jantele pe bazar, nu ma grabesc sa le vand, daca sare sare, daca nu... nu
https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/125676-vand-4-jante-rial-nogaro-5x120-18x8.html Oricum daca nu le vand, atunci am sa cumpar distantiere, si rezolv problema, 16mm adica exact cat trebuie. |
ce ganduri ai pt roti?adica ce vrei sa pui?recomand ceva in 3 bucati cu 9j spate :D
|
Cel mai frumos E46: agresivitate, sportivitate, gust...stie Chinezu. M-ai convins ba, la toamna imi iau si eu 3-ar.
|
Opa, bine ai venit domnu pe acest taram, tre sa ne intalnim intr-o zi, sa iti explic ce si cum...(cum sta treaba cu d-astea)...
Oricum, iti zic de pe acum sa-l stapanesti sanatos. batz: sincer nu stiu inca, sa vad daca musca ceva. daca nu, nu, o sa le pun distantiere si cu asta basta... ca pe mine asta ma intereseaza sa le scot in afara putin :) In alta ordine de idei, acum 2-3 zile am luat o decizie, destul de importanta zic eu. O decizie care nu mi-a dat somn, timp de 2-3 nopti. Am sa mai bag bani in masina asta, pana pe data de 31 Decembrie 2009. Urmand ca de pe 1 Ianuarie 2010, toti banii sa ii strang, evident excluzand schimburile de filtre bucsi etc etc... si pana in vara 2010, sa vand acest sedan, mai pun o diferenta, si imi cumpar din DE, un 325Cic. Stiu, am zis de multe ori ca masina asta n-am sa o vand, dar am vz pe germania niste cabrio-uri... de iti pica fata. :D |
Daca e vorba de vandut..opreste-te de pe acum cu bagat banii ca oricum la acelas pret o sa o dai chit ca mai bagi bani chit ca nu...Eu unu iti zic sa incepi sa strangi de pe acum,si o pui la vanzare cu ceva timp inainte sa te hotarasti sa o dai..Ca cu jantele...daca pica inainte bine daca nu nu..
Pentru ca eu o am si acuma,si o dau la un pret OK... Daramite sa ceri mai mult de 8000 pe ea(cu toate ca masina face mult mai mult)...pai inebunesc astia,nu suna nimeni. |
Quote:
325cic,e92 sau tot e46? |
salutari.. nu am apucat sa citesc toate 60 de pagini dar asa printre "foi" a iesit o frumusete de masina ce intoarce privirile dupa ea.. destul de slide e46 dupa cum cred ca ai vazut in decurs de un an.. sa ai bafta de ea. :>
|
Multumesc pentru urari.
Ca si bogdan, si eu am ramas fara eleron aseara... m-am trezit acum fara el. Sa le stea in gat alora care l-au furat... plm asta e... n-am ce sa fac. |
:( ba da frate avem ce sa facem ... sa nu cumparam niciodata de la nenorocitii astia de hoti.
|
Mda n-am mai postat de mult...
Revin cu un mic update. Am dat comanda la distantiere de 16mm, trebuie sa vina undeva pe la sfarsitul lunii. Dar, daca resuesc sa dau rial-urile pana atunci, imi cumpar un set de ASA A1R, cu 8 si 9j, et18 fata si et20 spate. Gume 205/40r18 cu 235/35r18, trase dar in limita bunului simtz. Si evident, nu mai cumpar distantierele. In alta ordine de idei, caut solutii pentru portbagaj, eleron m-tech e foarte frumos, dar nu vreau sa raman fara el again. Portbagaj csl facut din fibra, nici asa nu-mi place, ca iese aiurea, nu va fi facut calumea. Portbagaj csl din carbon, i-ar nu e combinatie ca nu-mi place carbon-u pe masina, si ca sa-l vopsesc negru, n-are rost. Dileme peste dileme Lunaa viitoare facem revizia generala. O sa ma coste in jur de 2500 ron: -filtre, -uleiuri, -si puntea fata, adica toate articulatiile pe fata |
lasa,mai bine decat cu eleroane distantiere etc e mai inregula sa fie tehnic bine masina:P
esti sigur cu et-urile alea?eu am avut et24 pe spate cu 9j 235 trase destul de mult si tot degeaba... |
Gata am dat jantele,... s-au dus, bye bye....
Acum urmeaza sa le cumpar pe celelalte :D:D abia astept. Oricum panica maxima cu gumele... Inca nu m-am decis... |
Foarte foarte frumoasa masina , sa ai bafta la ea my friend
|
5 Attachment(s)
NEW WHEELS!!! tocmai ce au fost livrate azi...
ASA AR1, (licensed by BBS) trebuie sa adaug... Silver + Polished front & lip Dimensiuni: 18x8 et 18, cu 18x9, et20 Momentan sunt in cautare de gume, 215/40r18 cu 245/35r18 Si poze :) LE. bag si 2 poze sa va faceti o idee cum ar sta pe e46, dar tin sa va anuntz ca baietii din poze, aveau gume cuminiti, pe suspensii cuminiti... :D |
Felicitari ptr achizitie, sunt un model frumoase care ar da bn pe orice bmw:D! Bafta in continuare !
|
[QUOTE=PDV_1989;2449666]Felicitari ptr achizitie, sunt un model frumos care ar da bn pe orice bmw mai ales pe R R M:D! Bafta in continuare !
|
pericol jentile astea , ai facut modificari la aripi sa nu frece ? ti-ai gasit gume? poate te pot ajuta .
|
tari rotile!bravo!vezi cu et-u
|
ce insemana gume cuminti ? ca mie mi se par trase la ambele masini din poze. adica tot cum vrei tu sa pui.
cuminti, la dimensiunea aia de janta, ar fi 235 fata si 255 spatele :) parerea mea. iti spun ca am un prieten cu asa ceva pe masina, tot pe 18, sia arata super bine. de fapt are 265 pe spate :) ca 255-uri-le au suferit de la un burn-out. eu am 8j si am pus gume foarte "cuminti" 235, ca sa nu sparg jantele la orice groapa luata mai tare |
Quote:
initial voiam 205/40 cu 235/35 dar nu se fabrica nici una nici alta.... Airipile am sa le roluiesc, dar n-am sa le evazez, ci doar am sa aplatizez buza care se afla in spatele aripii, (daca puneti pana pe sub aripa unui e46 o sa intelegeti ce zic) buza aceea aplatizata imi da in jur de 1.7cm de spatiu.... + 1.5cm pe care ii aveam distanta intre acea buza si roata veche(et35 8j) Deci asta inseamna (rotunjit) undeva la 30mm de spatiu pt janta de 8j et35, si eu am calculat ca janta de 9j, et20, va avea, un plus de 28mm fata de janta de 8j et35(fostele RIAL-uri) deci daca 1 si cu 1 fac 2, si 2 si cu 2 fac 4, atunci ar trebui sa nu am probleme :) gume n-am gasit, deci daca cunoasteti pe undeva, niste sh-uri... 245/35 si 215/40r18... Ahh si inca un lucru, o singura janta a venit cu capacelul ei(de butuc) original, (fabricat de ASA pentru prinderea ASA, cu emblema BMW) Restu au capacele OEM bmw, care nu vin la linie, ramane luft. Daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute cu niste capacele de acest fel ramaneti in istorie. Eu am sunat la mai multe firme care aduc jante ASA, dar acestea ori nu aduc accesorii punct, ori nu s-ar incumeta la un transport pt 4 ***uri de plastic. |
felicitari pentru incaltari,f frumoase.
|
Quote:
un baiat care are multe cauciucuri...19---18---20.....sh:) daca vrei da un telefon |
cum nu se fabrica 205/40 ?
|
Quote:
|
poti incerca la filaret pt gume.
|
Vezi aici un topic cu cineva care aduce gume...
|
Gata 245.35r18 sunt la mine in sac....
mai trebuie 215/40r18, sa vedem ce si cum... (sa mai fac rost si de bani) One step closer to ' baller status confirmed ' |
Alaltaieri am schimbat toate articulatiile, si pot sa spun ca acum, e cu totu altceva fata de acum cateva zile.... pe langa faptu ca nu mai bate nu mai cloncane, directia e mult mai precisa, masina in general e mult mai precisa...
Pot spune ca am pregatit platforma pentru sosirea noilor jante :) Mai caut zilele urmatoare 215/40r18 daca nu gasesc imi bag picioarele si imi iau 225/40r18, care vad ca exista cacalau. |
Salut!
Poti sa pui si niste preturi?!.....sa vedem ce ne asteapta.... |
Da
Pai in felul urmator: Bascula stanga: 700lei Lemforder / 1300lei original dreapta: la fel ca stanga Bucsi bascula: Set Lemforder 290lei / original 600lei set Bielete directie + cap de bara: stanga: lemforder 290lei / original 700lei dreapta: putin mai scump Burduf bieleta de directie: 27lei swag / 180lei original |
ai pe cineva care iti aduce piese?am urgenta nevoie de o garnitura.ma poti ajuta?mersi mult
|
Nu, pentru piese normale, sunt la autokarma, au cele mai bune preturi, sau pt piese speciale.. bavaria
|
Felicitari pentru jante, arata mult mai bine cu emblema de BMW.
|
pericol modelul.. 245 ai pus spate ? te incarca la consum si scade din performance . dar arata foarte bine ..
|
nu scade din performante.chiar ai mai multa aderenta...ai pus rotile?sunt foaarte curios:D:D:D
|
ba scade rau, din performantele ambreiajului, un cauciuc de 245. asta cand mergi tare. la mers normal, nu prea are ce performante sau altceva ce sa afecteze :)
|
Deci in primu rand YEY pt al 1000lea post :)
In al doilea rand, totusi sa nu o dam in SF-uri... si asa un amarat de 2 litri 150 de cai, nu are cine stie ce performante... de aceea nici nu ma duc la liniute cu ea... sunt foarte constient ca asa zisele 'performante' vor scadea.... dar asta e... oricum tin sa va reamintesc ca o janta ASA AR1, (18x9j) are doar 9.9 kg, janta originala BMW, pe 17, style 44... are atentie.... 10.8kg In al treilea rand... o sa arate mega bine, so who cares ca nu mai prinde suta sub 10secunde :P Azi am roluit aripile.... am fost la MBM tuning, si va recomand tuturor, costa 50 de euro pe punte... si face o treaba de minune. Mi s-a spus ca dupa ce pun jantele daca sunt probleme sa ma duc dinou, (free of charge) nu ma costa nimic, sa mai 'lucreze' la aripi... jos palaria din punctul asta de vedere. Miercuri cel tarziu, am jantele pe masina... nu mai suport 16sesimile astea de rahat. Cu toate ca, azi pe ploaia ce a fost, n-am ezitat sa iau un rond de-a latu, de vreo 2-3-4-5 ori :P sorry |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning