![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Multumesc....
Mai low nu stiu vedem:-) |
hai domnu ce facem? nu ma simt bine daca nu facem ceva la masina:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Hop o poza cu masina....
Luna viitoare daca totul merge bine urmeaza schimb de distributie, ambreaj, ulei ,filre..... Ce ambreaj imi recomandati? |
Numar patrat mic...
|
Quote:
|
Ce parere aveti despre ambreajele sport?
Sunt obositoare in oras?Ce beneficii pot avea cu unul? |
Quote:
Terorist :lol: treci prin titulescu ca trenu prin gara, nu zici nimic ca vii sau ceva :evil: |
Da este acolo, eram prin trecere doar:-P
|
2 Attachment(s)
Joi urmeaza o mica revizie....
|
cat a costat kit-ul de distributie ?
|
Si tu ai probleme cu pompa de apa?:))Te-ai orientat bine in privinta uleiului totusi daca ai bani de motul de ce nu ai ales 300v?E ceva mai racing :D oricum o sa fii multumit si de asta o sa faca treaba buna.Bafta
|
Multumesc....
Pretul nu stiu exact, eu lucrez la autonet si am reducere la cumparaturi.... Nu am probleme cu pompa apa,dar e bine de schimbat cu distributia... |
in general pompa de apa se schimba la al doilea schimb al distributiei la 120 000
|
Pompa de apa se schiomba si la prima distributie, la 60 000 km sau 4 ani, daca a curs...
Masinii asteia ii trebuiesc niste roti adevarate. E criminala in rest |
Ce intelegi prin roti adevarate?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Borbet A, spre exemplu, 16" sau 17", in functie de buget si posibilitati. Merge cu anvelope Stretch |
Eu unul as vedea masina cu niste Brock B1.. 17"
|
Dap. Si ce a zis colegul mai sus ... Nu trebuie neparat pe diametru mare. In anumite conditii merg sui pe 15.
|
1 Attachment(s)
Arnold, am gasit un set de jante pentru masina ta perfecte zic eu, putin cam scumpe,da eu zic ca merita..
SCHMIDT TH-LINE din 2 bucati, 8J toate 4, 17'' 4x100 Uite si o poza ca sa iti faci idee cam cum arata jantele (nu sunt jantele respective in poze, doar de prezentare) Dami un buzz sau ceva |
Sparky ia-le ca e ce trebe.
|
da, astea nu se vor demoda niciodata, numai ca banui ca-s grele ...
|
Sincer nici nu mi-a trecut prin cap sa schimb jantele acum...M-ati pus putin pe ganduri...ramane de vazut cum va fi cu finantele ,dar repede nu va fi schimbare la jante.....
|
Era o sugestie bre, nu te speria asa de tare. Din ce vedem in poze, s-a lucrat cu grija si finutpana acum. Ziceam ca ar fi bune niste roti de spectacol, daca la caroserie e spectacol.
Cel putin mie mi se pare ca jantele de acum nu sunt din filmul asta |
Quote:
Parca vad ca peste un timp cum scoti eleronu de pe ea porbagaj clean, bandouri, antena si multe altele (mai gasesti tu:lol:) |
6 Attachment(s)
Cateva poze cu caruta.............
|
Zici ca e solenza din fata :D :P sper sa nu te superi.Oricum frumoasa
|
1 Attachment(s)
foarte frumos....imi pare rau ca nu am fost la expo cu ele dar data viitoare vom fi prezenti pina atunci Under-Construction:workout:
|
De ce nu ai bagato la expo ? :punch: :rolleyes2
|
Maşină frumoasă!
Stopurile alea parcă nu fac parte din peisaj. Ar mai aranja-o nişte oglinzi mai masive, cum sunt cele de MCV. |
Sincer mie nu-mi plac oglinzile de mcv....,iar cu stopurile ramane de vazut..
Nu am participat la expo deoarece sunt multe maruntisuri care vreau sa le rezolv ca sa fiu multumit de exteriorul masinii..... |
deacord cu ce spui...:lol::lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Inca cateva :-)
|
Plange dupa jante mai mari :D in rest e boboc.
|
Are dreptate [DJ-18-KYD] .. niste jante mai mari..si e super!
|
Nu stiu ce sa zic de jante, am avut cateva drumuri in afara orasului recent si cand m-au orpit s-au uitat la toata masina ,chiar si la jante, nu cred ca imi permit sa platesc amenzi :sad:
|
Quote:
|
Quote:
:-) |
Quote:
Quote:
Treaba cu jantele este cu dus şi īntors, dar să fim serioşi, la cāt de bine arată cu nişte jante mari, te gāndeşti mai puţin la risc, mai ales că īn caz că ţi se īntāmpla nenorocirea, īţi vei lua talonul repede, punānd jantele stock. |
Quote:
Frumoasa masina! Bafta.. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning