![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
edit: si pentru un prieten: Grila Logan Badgeless cat costa ?
|
2 Attachment(s)
Buna seara.
Doresc un kit de prelungiri (bara fata, praguri si bara spate) pentru Chevrolet Aveo Sedan, in genul celui din poze. Puteti sa imi spuneti un pret si daca trebuie neaparat sa fie prezenta masina, sau se pot face si expedia prin curier, eu fiind din Petrosani? Multumesc! |
Salut, cat m-ar costa si pe mine un atasament de bara fata ca cel din poza dar adaptat la Opel Vectra GTS 2006:
atasamentul de bara fata: http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Astra_GTC.JPG asa arata masina doar ca a mea e neagra: http://www.netcarshow.com/opel/2006-...llpaper_08.htm (VREAU SA FIE ATASAT , NU SA MODIFIC BARA ORIGINALA) Multumesc! |
Salut. Cat ma costa si pe mine la un passat astupat santurile bandourilor dp usi si spoilere + astupat stema portbagaj.
|
1 Attachment(s)
Salut, pentru aceasta octavia 2 din imaginea de mai jos te rog spune-mi un pret pentru acoperirea bandourilor de pe bara spate si unirea kitului cu restul barii (ma refer doar la bara spate). ms astept un raspuns cat mai urgent posibil.
|
5 Attachment(s)
v-am raspuns tuturor.
pentru mai multe poze cu masinile din ghetto cult la expozitia din alba iulia 5-6 iunie, link aici printre picaturi am reusit sa mandolesc niste praguri custom pentru fabia (care a mai primit si un set de oglinzi racing la care s-a muncit doua zile pana s-au asezat corect pe usa). alte detalii despre masina cu noile modificari, peste doua saptamani la sibiu grillfest. |
1 Attachment(s)
Ce praguri dai cu ele si nimic sunt facute din ciment sa coboare masina=)))
|
dap.. au si garantie=)))
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
nu e mare filozofie, dar ca sa le faci custom un singur set fara matrite... e cel putin distractiv.
printre altele: - niste bari de seat leon re-modificate (in cateva zile voi avea si poze cu barile vopsite, va fi mai clar atunci) - bara spate custom fiat punto |
Multumesc mihai inca odata pentru stalpul facut, atasez si o poza. (nici nu ma asteptam sa-l primesc asa repede la cat esti de ocupat) salutare si spor la treaba :wave:
https://img84.imageshack.us/img84/5564/dsc05706.th.jpg |
salutare Mr.Mihai,cat ma costa pentru un suport stalp cu 3 ceasuri?
|
4 Attachment(s)
salut
1. pe bara fata sa imi faci splitterele alea mai mari cum le are asta 2. pe capota sa imi faci umflatura aia discreta din centru Am pus o poza si cu bara mea fata... cat ma costa toate astea? |
salut, as dori daca se poate sa imi evezati din tabla buzele aripilor dupa spate pentru un E36 coupe, si daca se poate cam cat ar costa. Multumesc anticipat.
|
Sal, as dori sa stiu cat costa pentru un Bmw E60 evazarile aripilor spate si un portbagaj gen CSL.
Multumesc |
Salutare.
Ma intereseaza cat ma costa sa imi faci un suport de ceas suplimentar pe un stalp de cielo sau sa imi adaptezi pe stalp un suport Raid pe care il am .... cum iti e mai usor ... Multumesc. |
salutare
se poate sa prelungesti capota la Octavia Tour Sport ca in poza asta ? m`ar interesa si adresa ta.poate iti fac o vizitahttp://www.superskoda.com/images/Plasty/o1-mrc.jpg |
9 Attachment(s)
v-am raspuns
sa mai urc niste poze: - suport de ceasuri suzuki swift 2005 - bara fata tip Rieger, clean-uita - limboaca de swift vopsita in sfarsit - niste reparatii de bari (focus rieger, camion iveco) |
3 Attachment(s)
Bara punto vopsita si montata ....respect ghetto
|
Foarte frumoasa bara spate si se potriveste de minune. Felicitari baietilor.
|
1 Attachment(s)
salut ma intereseaza dak imi poti fc bara fata la un e 36 ca cea din poza.cat costa si cat dureaza?multumesc anticipat
|
Quote:
|
Salut Mihai, sper ca-i fain acolo prin Suceava, de maine astept sa-mi spui cand pot veni cu masina pe la garaj ;) Salut!
|
1 Attachment(s)
salut. o bara ca asta cat ma costa sa o faci asa..
ms |
bad-boy pt un e46?
|
4 Attachment(s)
Bara fata Golf 3 model US, au fost astupate gaurile unde veneau semnalizatoarele si proiectoarele
|
5 Attachment(s)
Quote:
s-au efectuat bara spate custom + eleron custom. a da, si bara fata clean de golf 3. sebastian s-o stapanesti sanatos. restul aveti pm. |
2 Attachment(s)
Cat ma costa capota adusa la nivel si difuzorul aplicat (fara gauri de esapament) pentru megane 2, sedan?
|
1 Attachment(s)
Bara reparata cu cateva pagini in urma (pag.47), acum vopsita, completa si pusa pe masina. Treaba buna! RECOMAND! :lol:
|
surpriza mileniului :D a urcat BSK bara pe masina :shock:
|
6 Attachment(s)
avea si el nevoie de un impuls micutzu... sper sa nu mai dureze pana la anu pe vremea asta cu bara spate :)
in programu de azi: - grila badgeless vw vento - suport ceasuri suplimentare fiat punto '95 - tuning pe o cada din fibra de sticla, cam subreda. acum se pot imbaia si pui de elefanti in ea |
Ocazie cu care s-au astupat si gaurile de scurgere, foarte inestetice :lol:
|
Thanks Ghetto Tuning for pimping my grill :D
|
Quote:
salut pt un e46 ma intereseaza Porbagaj tip CSL pregatit doar sa il pot vopsi umflat aripi spate la fel pregatite pt vosit spune-mi preturi pt fiecare in parte nu merge sa imi dai pm pune te rog un pret aici. |
sal.imi poti spune si mie un pret pt un clean haion pt o xsara?multumesc!
|
sal.ai cv pentru o skoda fabia 2?
|
5 Attachment(s)
v-am raspuns
- prelungire capota dacia logan - prelungire capota + aripi opel astra G - usi fara bandouri astra G |
Misto iese Opelu' Astra :-)
Deabia astept sa-l vad la final! |
Salut Mihai. Daca iti aduc un eleron al unui prieten poti sa imi faci o copie dupa el ?
|
1 Attachment(s)
as vrea sa`mi umflu putin aripile pe spate ... o poza cu masina ... aripile sunt la locu lor intregi .. putin strambe dar nu f mult ... astept o oferta estimativa prin pm - multumesc frumos
stima |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning