Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

bogdan_wrc 16-04-07 09:39

Re: Discutii despre masini

mda...ceky face bine ce face...ti-a placut leonul lui? tdi :P

eu am 125-130.

legat de BMW vechi.... uneori evitati sa scrieti direct cine este proprietarul si ce nr are masina. daca stiti, ok, daca nu, dati PM. totusi e un forum public si e citit de f. multa lume !

tre 16-04-07 11:27

da, stiam de la tv leonul, e tare.

bogdan_wrc 16-04-07 12:24

sper sa isi repare si im570rm leonul si sa vina cu zGb prin Ploietsi.... dar stiu ca tre sa astepti putin sa faci, si sa montezi si sa echilibrezi un turbo custom in RO. piesele vin cand vor altii..

unu' 20-04-07 14:58

da apar ursarii asti in ploiesti ca ciupercile...am vaz unu auriu cu nr de BV cik s-a dat in stamba aseara la sala...n-am fost acolo...din pacate....stie cineva ceva de el?

DONU' 20-04-07 15:22

Ba..., daca nu cunosti masinile si proprietarii stai cuminte in banca ta. Nu se da in stamba nimeni fiindca ne cunoastem cu totii, da?
Nu stiu pe cati din cei care vin la sala ii cunosti, dar am impresia ca nu-i stii prea bine. Baiatul cu Ursul de BV e prieten cu noi si nu s-a dat niciodata in stamba cu masina. Mai era unul intr-o zi pe-aici care s-a luat de un BMW ca cica e kitch, dar habar n-avea ce zace sub capota lui...

tng 20-04-07 15:39

am vazut ca a vopsit Shpaga' bmw`u ... un mov parca :???:

DONU' 20-04-07 15:41

Da. E frumusel acuma...
Nu stiu daca a aranjat si la interior treburile ca ii mai zdranganea una-alta pe-acolo.

shantzu 20-04-07 16:06

ce inseamna a se da in stamba ?

DONU' 20-04-07 16:33

A se da in stamba = a se da mare = a fi ingamfat = figurist = impresar

kraven_4_all 20-04-07 17:21

ce dictionat elocvent e don`u asta fratie:)....

aseara am fost yo la sala...si am stat pana a plekt si respectivul cu bmw`u de bv....si krede`ma k n`a fakut nik....si nu face de obicei...el e la cruisin:)....

vb lu` don`u...dak nu cunoshti persoanele..respectiv mashinile...nu comenta....asha sunt o groaza kre "se dau in stamba" la sala...si ishi mai rup kte o roata..mai intra in kte un zid, un boschet ceva....dar ... pe ia nu`i vedeti a?...

DONU' 27-04-07 11:52

MINUNE MAREEE!!!
Plec ieri seara la Bucuresti sa-l iau pe prietenul DINU sa-l aduc acasa.
Merg pana la Bucuresti cu 90-120 in localitate si cu maxim 160 in afara dar nu constant ci in prize pe liniile drepte.
In Bucuresti verific consumul mediu.
Precizez faptul ca n-am reusit sa scot pana acum mai putin de 11,9 L si mai mult de 41,5 L.
Verific consumul mediu si ce sa vad? 10,0 L/100 km.
M-am inchinat, credeti-ma.

bogdan_wrc 27-04-07 13:50

bine ca mi-ai adusa minte ! cere-i scuze lui DInu ca am uitat sa il sun cu ceva acum vreo 2-3 sapt!! scuze Dinule. dar am avut niste prob, m-am uita, nu mergea incarcatorul ala, si am uitat sa te sun! scuze

bogdan_wrc 04-05-07 08:28

Re: Diverse poze/filme

tre vezi ca se discuta despre asta si pe topicul despre cursa.
dupa ce a batut mazda, golful si-a luat-o de la un CupraR nou. de 240 de cai. deci golful trage normal. eu cred ca mazda, nu pre arata cat are.
stii ca si rx8 are prob mari cu puterea. pe dyno nu am vazut din 231 mai mult de 180 d cai.
si la 180 de cai pe dyno isi ia bataie de la Golf de 160 TDI. si A3 de 160 tdi (ambele 130+cip). nu spun eu asta, ci cei care s-au dat cu ea. iti arat linkuri pe forum.
GTI stock sa cu un cip soft (prop zice ca nu are cip si sta doar cu un varf in fata unui GTI stock) a batut TypeR nou !

Pep_O 04-05-07 08:53

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 883779)
tre vezi ca se discuta despre asta si pe topicul despre cursa.
dupa ce a batut mazda, golful si-a luat-o de la un CupraR nou. de 240 de cai. deci golful trage normal. eu cred ca mazda, nu pre arata cat are.
stii ca si rx8 are prob mari cu puterea. pe dyno nu am vazut din 231 mai mult de 180 d cai.
si la 180 de cai pe dyno isi ia bataie de la Golf de 160 TDI. si A3 de 160 tdi (ambele 130+cip). nu spun eu asta, ci cei care s-au dat cu ea. iti arat linkuri pe forum.
GTI stock sa cu un cip soft (prop zice ca nu are cip si sta doar cu un varf in fata unui GTI stock) a batut TypeR nou !

Draga Bogdanel , iubirea ta fara limite fata de marca Volkswagen este de inteles ,in special pasiunea ta paranoido-onanista pentru Golful tdi;dar te rog si eu ceva:MAI LASA-NE FRATE cu golful tau.Vad ca in imaginatia ta puterile masinilor pe care le face un amarit de G tdi cresc din ce in ce mai mult.Maine ,poimaine te pomenesti ca vreun "prieten" de-al tau cu nu stiu ce golf tdi trage vreun Enzo.Vad deja ca ai inceput sa aberezi in mod necontrolat cu masini gen rx8 deci e clar.Baga-ti in capul ala al tau o data pentru totdeauna ca soferul conteaza 100% iar cursele in care dai tu golful castigator sunt doar in imaginatia ta.

PS:Sa nu mai spui la nimeni ca un Golf TDI cu chip face rx8 ca te faci de ras(a,ma scuzi ca am uitat...tu deja esti de ras)

bogdan_wrc 04-05-07 09:00

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahahahhaha...
sa te intreb si pe tine....ce strada cauti? te-ai pierdut?
in primul psot era vorba despre Golf V GTI
dupa aia vezi ca nu este vorba de golful meu.... cauta userul zGb si vorbeste cu el.
si userul im570rm. si ar mai fi....dar de ce ma chinui eu sa iti explic tie, cand esti o fantoma :)
dar daca ai ceva de zis, de ce te ascunzi dupa o clona?
eu iti aduc masina de 160 tdi, tu adu mazda . si vedem ce si cum?
dar vii live, nu ascuns dupa fustita unui IP, ok?

Pep_O 04-05-07 09:09

Clona-ma faci sa rad

"si la 180 de cai pe dyno isi ia bataie de la Golf de 160 TDI"
Eu nu am treaba cu nici un gti , nepoate .Pe mine ma deranjeaza faptul ca tu consideri G-ul tdi regele masinilor.Toti domnii venerabili iesiti la pensie care au golf tdi nu se lauda atat cu el.Stii de ce si-au luat ei golf tdi?Pentru ca NU ESTE O MASINA CU VELEITATI SPORTIVE si nici nu poate fi considerata astfel.

bogdan_wrc 04-05-07 09:22

exact asta era ideea, o masina "de consum" care trage f bine. mai ales cu cip. in caz ca nu stiai sunt mai multe variante de TDI. chiar si 150 de cai. ce zici, ala la 190 de cai alearga sau nu mazda?? fara sa fie "sportiva".
nu il consider regele masinilor, dar poate te simti tu frustrat... si vrei ca cineva sa te bage in seama, ca sunt curios ce masina ai,... si sigur nu mazda, dar sunt curios ce 1310 ai ...
eu nu am zis ca sofeul nu face o mare diferenta, la fel cum am zis ca nu etse vorba de masina mea, dar macar eu NU ma ascund dupa un user facut peste noapte, ca imi e frica de ban, si apar cu clone.
arata-mi tu mie unde am zis ca e regele maisnilor... sau poate tu ai vazut cam de multe ori cartea junglei... bunicul meu in materie de cunostiinte !
si oricum eu ti-am lansat o provocare. nu are rost sa tastez aiurea cand "fighting over the internet is like special olympics. even if u win, ur still retarded."
eu am incheiat.

DONU' 04-05-07 09:52

Quote:

Originally Posted by Pep_O (Post 883798)
Draga Bogdanel , iubirea ta fara limite fata de marca Volkswagen este de inteles ,in special pasiunea ta paranoido-onanista pentru Golful tdi;dar te rog si eu ceva:MAI LASA-NE FRATE cu golful tau.Vad ca in imaginatia ta puterile masinilor pe care le face un amarit de G tdi cresc din ce in ce mai mult.Maine ,poimaine te pomenesti ca vreun "prieten" de-al tau cu nu stiu ce golf tdi trage vreun Enzo.Vad deja ca ai inceput sa aberezi in mod necontrolat cu masini gen rx8 deci e clar.Baga-ti in capul ala al tau o data pentru totdeauna ca soferul conteaza 100% iar cursele in care dai tu golful castigator sunt doar in imaginatia ta.

PS:Sa nu mai spui la nimeni ca un Golf TDI cu chip face rx8 ca te faci de ras(a,ma scuzi ca am uitat...tu deja esti de ras)

Prietene, si tu esti vreu user de genul "vreau sa fiu de-al casei" ?
Daca da, te rugam frumos lasa-ne in pace. Comentariile inutile nu isi au rostul.
Fiecare isi poate spune parerea pe forum, dar n-ai dreptul sa te iei de nici un user atata timp cat tu stai ascuns dupa monitor si nu cunosti pe nimeni.
Completeaza-ti mai cu atentie pagina de user si vorbeste despre lucruri serioase fara a jigni si a te lua de alti useri. Spune-ne ce masina ai si ce victime ai la activ ca sa stim si noi ce e de capul tau. Sau inca n-ai inceput nici scolala de soferi?

feryboy 04-05-07 12:34

"fighting over the internet is like special olympics. even if u win, ur still retarded." :)))))))))
n-ai cum sa scri asa ceva...termina mai bogdane cu replicile astea ca lumea mai sta si de la birou pe forum...se uita astia urat pe mine ca ma sparg de ras :))))

bogdan_wrc 04-05-07 12:54

mda..pai este f adevarata!
merci Don.

si eu tot la birou sunt. si am venit cu regele meu...

Pep_O 04-05-07 13:08

"si sigur nu mazda, dar sunt curios ce 1310 ai ... "

ce 1310 am????WTF
Dacia 1310 - de ce intrebi - pentru a vedea daca ai all clear-ul de a jigni pe proprietarii de dacia 1310 asa cum fac complexatii ca tine cand nu au de ce se lega?

zGb 04-05-07 13:22

terminati ma cu cazanu ala de rx8...masina care e doar superba prin aspect si atat...nu trage deloc e praf...eu sunt unul din posesorii de golf tdi 130 care doar cu soft alergam rx8 pe 400m...iar acum ii dau vreo 2 sate si 1 comuna :lol: :lol: :lol:

kraven_4_all 04-05-07 13:27

o sa rog un moderator sa mute aceasta discutie la "Discutii despre masini"...

cat despre ce ai zis u Pep`O...yo zic intai sa nu te mai ascunzi dupa un user pe forum k sa poti sa te iei de cineva...

+ ca faci niste afirmatii total gresite...ii bagi cuvinte in posturi lu` bogdan??...ai vrea tu din cate vad...dar...k sa vezi nu merge...

golfu`TDI mie 1 personal mi se pare o masina de consum....dar cu potential de fuga ...mare:)....dar asta e parerea mea..:D

P.S: toata stima si respectu` pentru zGb si ce a facut din Golful lui....RX8`u nu are ce cauta in fatza acelui golf....never...

bogdan_wrc 04-05-07 13:27

care mazda? asta?
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ghlight=consum

bogdan_wrc 04-05-07 13:30

hai ca vine weekendul si nu mai intru pana luni.
va doresc un weekend placut !

Pep_O 04-05-07 14:20

zGb-tare masina ta , imi place

kraven_4_all-"RX8`u nu are ce cauta in fatza acelui golf....never..."-daca gandesti asa imi dau seama ce stii tu despre masini.Joaca in continuare NFS si spera ca intr-o buna zi vei avea si tu oltcit-ul tau.

kraven_4_all 04-05-07 16:52

despre mashini invat in fiekre zi cate ceva nou....nu m`am dat mare expert...dar un RX8` nu are ce cauta..nu te mai contrazice aiurea...si nu am olcit..ma ashteapta o dacie ..asha pentru cunoshtinta ta generala...

Pep_O 04-05-07 17:05

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 884560)
despre mashini invat in fiekre zi cate ceva nou....nu m`am dat mare expert...dar un RX8` nu are ce cauta..nu te mai contrazice aiurea...si nu am olcit..ma ashteapta o dacie ..asha pentru cunoshtinta ta generala...

Da frate ai dreptate . De fapt nu stiu la ce mi-a fost gandul . Ati auzit dragi membri ai forumului RX8 NU ARE CE CAUTA -E VARZA
Kraven_4_all cred ca remarca mai idioata nu am mai auzit.Spui ca te asteapta o Dacie-Ar trebui sa te inchini in fata unui Rx8 cu ambele maini
Dar ce sa stii tu - te iei dupa ce spun altii si ii aprobi fara sa exerciti nici o parere personala-esti penibil.

Khalis 04-05-07 17:28

off topic:
@Pep_O:... nu vreau sa iau partea nimanui..... dar nu e frumos sa vii cu atata "atitudine" (k sa nu zic tupeu).... fara macar sa dai niste informatii despre tine.... Oras.... si mai ales... varsta..... fiindca, for all we know, s-ar putea nici sa n-ai varsta de carnet.....
Sau, ma rog, poate esti prea bun pentru noi totzi.... shtii tot despre mashini shi ai venit sa ne mai luminezi shi pe noi un pic.... :evil: :evil:

platon911 04-05-07 18:05

Quote:

Originally Posted by Pep_O (Post 884574)
Da frate ai dreptate . De fapt nu stiu la ce mi-a fost gandul . Ati auzit dragi membri ai forumului RX8 NU ARE CE CAUTA -E VARZA
Kraven_4_all cred ca remarca mai idioata nu am mai auzit.Spui ca te asteapta o Dacie-Ar trebui sa te inchini in fata unui Rx8 cu ambele maini
Dar ce sa stii tu - te iei dupa ce spun altii si ii aprobi fara sa exerciti nici o parere personala-esti penibil.

buey omule motoru ala manank mai moolt ulei decat cartofii prajiti la Mc Donald's in fiteuze:lol: .........nu duce moolt;)

kraven_4_all 04-05-07 18:16

pep`o ..nici nu shtiu dc drq ma agit pt un lache sportivu` ca tine...!!RX8`u e o mashina super din punct de vedere estetic..cum arata outside and inside!!..dak tu nu ma cunoshti taci in plm din gura k deja ai inceput cu insulte si alte kknarii.......marsh....

si ce shtiu despre mashini nu te intereseaza pe tine...shtiu si yo cate`ceva despre un RX`8 si shtiu si mai multe despre acel golf al lui zGb....si yo iti zic...taci in plm din gura.....dak tot vii cu atata atitudine si tupeu pe la noi pe aici....de ce iti este rushine sa`ti dezvalui identitatea??......poate ai prea putini ani....poate mult prea putina minte....e problema ta.....dar nu mai veni cu atata atitudine si tupeu printre niste oameni pe care nu`i cunoshti....si mai si incepi sa insulti in stanga si dreapta......stai drq cu ideile tale...

shoaca 04-05-07 18:29

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 884683)
taci in plm din gura ....marsh....
taci in plm din gura.......stai drq cu ideile tale...

kraven te rog frumos sa iti revizuiesti comportamentul ;) la noi in klan nu este admis astfel de vocabular ;)
pep_o tu ce plm vrei ? ce nu iti convine ?
daca nu esti genul de tare in gura doar in spate monitorului mishcati fizicul diseara la sala sa "discutam" :evil:

kraven_4_all 04-05-07 18:31

chiar m`a enervat domnu` marele shtiutor....asta....din kti sunt pe forum ...cum drq dau numai de genu` asta nush mha frate...

tng 04-05-07 18:38

Destul !! :evil:

kraven_4_all 04-05-07 18:41

te rog frumos sa mai lasi putin si sa stergi posturile mele ...shtiu k am fost deplasat...nu are rost sa`mi vars nervii in public..mai ales knd nu isi are rostul!!ink o data ma scuzati pentru "izbucnirea" mea...

Pep_O 04-05-07 18:44

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 884683)
pep`o ..nici nu shtiu dc drq ma agit pt un lache sportivu` ca tine...!!RX8`u e o mashina super din punct de vedere estetic..cum arata outside and inside!!..dak tu nu ma cunoshti taci in plm din gura k deja ai inceput cu insulte si alte kknarii.......marsh....

si ce shtiu despre mashini nu te intereseaza pe tine...shtiu si yo cate`ceva despre un RX`8 si shtiu si mai multe despre acel golf al lui zGb....si yo iti zic...taci in plm din gura.....dak tot vii cu atata atitudine si tupeu pe la noi pe aici....de ce iti este rushine sa`ti dezvalui identitatea??......poate ai prea putini ani....poate mult prea putina minte....e problema ta.....dar nu mai veni cu atata atitudine si tupeu printre niste oameni pe care nu`i cunoshti....si mai si incepi sa insulti in stanga si dreapta......stai drq cu ideile tale...

In primul rand foloseste un limbaj adecvat cand vorbesti cu mine.
Nu cred ca te-am jignit in vreunul din posturile mele asa cum m-ai jignit tu pe mine.

Kraven_4_all poate te cunosc poate nu dar stiu ce fel de om esti.
-Esti genul de om care desi nu are 1 leu in buzunar sta si el pe langa smecheri in speranta ca vei fii confundat cu unul dintre ei.
-Esti genul de om care desi nu are nimic ii place sa se laude cu ce au altii.
-E bine sa fii plimbat cu masina pe moka , nu?

-Despre rx8-ul lui maryo nu stii NIMIC.

Atarna in continuare.Atarnare placuta.

kraven_4_all 04-05-07 19:11

dak ma plimb pe moka sa inteleg k te oftici...k poate tu oi da bani.....
bani...ma scuzi k n`oi fi vreun bill gates sa dau in stanga si in dreapta...am si yo k romanu...kt sa nu mor de foame...si yo afirm k tu nu ma cunoshti.....si poate ar fi bine sa incheiem discutia aici k am deviat total de la subiect....

u esti cu ideea ta....yo cu ideea mea si gata!!!klar?....

shoaca 04-05-07 19:33

Quote:

Originally Posted by Pep_O (Post 884750)
-E bine sa fii plimbat cu masina pe moka , nu?

eu merg moka ca doar pune tata benzina :lol: si ma dau mare :mrgreen:

DONU' 05-05-07 03:21

Bai Pep O, te supara faptul ca unii merg pe moca cu masina?
Care e treaba ta pe forumul asta? Esti avocatul firmei Mazda?
Crezi ca daca o sa pupi in toba atat de mult Mazda o sa iti dea astia una gratis? Sau ca o sa te plimbe si pe tine vreun posesor?
Nu te mai agita prietene aiurea? Postezi de dragul de a posta?
Incearca sa fii pe subiect si atat. Daca ai ceva de imparti cu vreunul din noi vino personal si spune in fatza ce-ai de spus ca stii unde ne gasesti. Nu mai umple paginile forumului asta cu aberatii care nu-si au rostul Fara suparare.
S-a muncit mult pentru ca Ploiestiul sa fie intre paginile site-ului 4tuning si e urat cand intra lume care ori n-are treaba cu masinile, ori are dusmanie pe vreun alt user, sau ca nu i-a placut ce a postat. Atat!

T@zMania 06-05-07 01:15

bonule cand preconizezi ca o sa schimbi de la semnatura ''under construction''?;)

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning