![]() |
luni ma duc ca a trebuit sa iau o dovada....si luni cand ma duc il sun si pe ovidiu si pe tipul cu clestii....
|
taz de unde iei tu folia autocolanta? au si argintie (nu lucioasa ca cromu, argintie)?
ps: :( pt. ieri. |
cred ca au tre....cat despre acte sper sa rezolv luni....
|
am eu autocolant.. argintiu.. ( gri inchis mat pt tine.. daca vrei.. zi cat si eu iti aduc)
|
unde vor aparea pozele ... ? de la NSL :roll:
|
la Cluburi - NSL
|
|
Vine cineva diseara la 8 pe la Sala?
|
bha cobra asta vroiam eu sa zic :wink: eu vroiam pe la sfarsitu saptamanii
daca mai vine cineva cred ca vin si eu diseara :wink: |
dati shi voi un msg dak e ceva pls!!k shi asha n`am ce face aksa!!! plsss
|
Poi intrati si voi pe la ora 18:00 sa vedeti daca vine cineva sau nu :twisted:
|
yo nush dak mai accesez vreun calc dupa ora 4 inkolo...pana inspre 10,shi d`asta am zis ...dak se poate shantzu sa`mi dea un msg!!:))sau cine poate...0724 832 750
|
iti dau eu mesaj daca e ceva dar nu cred ca o sa fie dupa cum se vede :mrgreen:
bha noi astia mici merem la sala la 7 diseara :wink: poate veniti asha mai multi :twisted: |
nu cred ca o sa fim prea multi diseara din cate se vede... :cry:
|
O sa il mai sun eu pe taz sa vedem daca vine
Si cred ca o sa mai vin cu 2 prieteni si eu tot pe 4 roti |
am vb cu taz si a zis ca vine daca scapa de la munca :roll:
|
deci ramane la 7 da? eu o sa vin..
|
foarte frumos :wink: cine vrea sa mai vina ,noi suntem acolo :wink:
tng nu vii si tu ? |
disera la 7 sunt prezent si io
ce facem mergem pe undeva sau stam pe acolo la brafe si noi? |
cred ca stam la barfa :wink:
|
depinde acum si de cat de foarte frig o sa fie... :? cat o sa rezistam la barfa in aer liber...dak e naspa afara am putea mere pe undeva.. vedem noi diseara :D
|
spargem usa de la sala si intram acolo :wink:
|
Sa va imbracati bine :wink:
EU unu daca nu ingheatza pe jos vin cu motoru :twisted: |
chiar vroiam sa te intreb dak vii cu ala micu :lol: ca eu nu l-am vaz niciodata de aproape :oops:
|
Scuzele mele dar eu nu stiu cine esti?! :oops:
|
Re:
Quote:
Nu cred ca voi veni .. am niste probleme :( |
nu ne cunoastem inca cobra,dar o sa ne cunoastem diseara :) eu te-am mai vazut prin oras cu motoru..
|
Vin si eu :roll: ...ma primiti :D ?
PS: shantzu-le plz , sa ma anunti si pe mine dak mai mergeti (ai ID-ul meu de mess) ! |
merem,merem. la 7 la sala :evil_laug
|
dshockevo -am discutat pe mess
|
Distractie placuta diseara !
|
Multumim!
Ne pare rau ca nu ne strangem mai multi...dar intelegem aveti facultate,servici,etc... noi suntem in vacanta si ne permintem sa ne omor timpu pe la sala :P |
multumim tweety :wink: vorba lui cobra noi putem sa ne pierdem timpu pe acolo :mrgreen:
|
Asa o fi si pe lumea cealalta ....unii se duc la scoala si altii petrec pe la sala ?
|
acolo toata lumea petrece intr-un spatiu destinat acestor intalniri :wink: si fara gaborii :mrgreen:
|
Nu poti fi asa sigur :D :workout: :woowoo: :tetter: :grandmar: :drunk: :2gun: :mrgreen:
|
nu imi incalca cuvantul :mrgreen: acolo nu sunt masini cu mai putini de 300 de cp :wink: stiu eu
|
Re:
Quote:
|
Cine are poze sa puna :)
La mine la aparat nu se vedea nimic :( |
hai cu meganuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :wink: hai cu dubaaaaaaaaaaaaaaa si bineinteles hai cu daciaaaaaaaaaaaaaa :wink: :mrgreen:
prietenii stiu de ce :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning