![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca sunt asa multi stapani de amstaff, am si eu o intrebare.Al meu are niste probleme ciudate la picioare,niste rani pe la incheieturi,mai ales la picioarele din spate...acum astia la veterinar au zis intr-un final ca sunt de la statul pe beton:rolleyes2...Acum ce sa ii fac,am in curte si iarba,da dar el sta pe unde vrea.
Ati avut vreunu probleme de genul asta?Cu ce s-au vindecat? |
Quote:
|
Eu am avut ceva similar la al meu.. Mergea greu, nu prea avea chef de mancare si prefera mai mult sa stea intains pe jos. S-a rezolvat in cele din urma.. a avut tendinita cu alte cuvinte a fost un tendon sucit si tot asa, avea niste pete rosii in zona jaretzilor. Dar rani ar fi mult spus...
Sa nu fi avut niste dureri sau mancarimi ceva si sa-si fi provocat singur ranile, sa se fi ros/muscat... |
Nu si le-a facut singur,problema mare e ca se tot infecteaza de la mizerie...praf..etc.
NU e vb de tendinita sau altele,pur si simplu se vede cum ar fi parul ros si rana.El are chef de joaca,alergat etc..doar ca arata ca dracu |
Pai atunci da-l cu un unguent cicatrizant ceva, care sa-i grabeasca vindecarea si bandajeaza-l...
|
1 Attachment(s)
Sayid :weee:
|
Quote:
|
Quote:
Haha :D 100% ! Cand inchide ochii nici nu-l mai vezi, atat de negru e :help: |
3 Attachment(s)
sa va prezint si eu negresa mea e o panarama si jumate:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Kitty
|
2 Attachment(s)
frumos topic revin si eu cu cei doi baieti ai mei cel mare Ice (alb are 9 ani) iar cel mic 2 saptamani inca se imprietenesc :) inca nu-l las sa-l linga de aia sta asa pe pozitie ca-l plesnesc cand pune botul pe el :)
|
Să-ţi trăiască amândoi ! Frumoşi foc mai ales ăla mai mic :D
|
Quote:
|
Superb e puţin spus , să-ţi trăiască !!! :D
|
2 Attachment(s)
Si 2 poze cu seth, facute ieri in parc :)
|
3 Attachment(s)
red nose
|
1 Attachment(s)
S-a stins din viata pe 21 septembrie 2010... :( era cel mai cuminte si ascultator caine pe care l`am avut..:( era foarte batran.. cred ca a murit din cauza ca ia fost foarte foarte rau incat era o voma verde.. in caz contrat si`a vomat fierea..:(
|
2 Attachment(s)
Nu am loc de caini in casa asa ca am:
|
1 Attachment(s)
Ii place la nebunie cupele... le-am pus la inaltine, dar degeaba 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
mda.. se poate si ce ai zis tu vacaroz..:(
|
Quote:
daca a avut o moarte cat de cat naturala atunci iese din calcul. otravirea se manifesta foarte urat. oricum off topic si sa nu intristam lumea. app. era frumos |
Deci : Ziua nu avea nimic .. latra nu era chiar asa.. pe seara era putin molesit dar nu avea spume sau chestii de genu si de dimineata l-a gasit tata.. asa cum era..:(
P.S. : Multumesc , si al tau este foarte frumos |
faina pantera neagra:Dd si seth & red nose:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Salutare am si eu un Coker Spaniol de talie medie are 11 ani si este al III-lea pescar din familie
Si este Lordul meu :hug: |
Sa iti traiasca ! Dragalas tare, ti'am zis'o si pe mess. Eu am doar un motan englez de culoare negru de doar 8luni :D.
|
Quote:
sorry:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Sunt primul cu o reptila???
Ma rog... Meet the shemale... Shemale... ca nu se stie inca sexul - n-are nici macar 1 an. :) |
Frumoasă ! Pare cam măricică sau mi se pare mie ...nu mă pricep...am avut şi eu acum câţiva ani câteva dar mi-au murit repede :(
|
Quote:
E o "boala" des intalnita cu muritul repede - cea de apa daca nu e crescuta in niste conditii stricte, crapa repede. Sper sa nu plang dupa el/ea prea rapid si sa ma ingroape ea pe mine. :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
1 bucata - Bichon maltez, talie medie. Nume: ( Puffy )
1 bucata - Canish, talie mare. Nume: ( Lissa ) 1 bucata - Rasa Seat Cordoba ( la motor ca acolo am gasit-o).Nume: ( Puric , Peticel sau Udrea ) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Amstaff:-) name Sha` aka Sharky
1 bucata nesimtit de zile mari, Puchy , aka mic si scump:lol: |
Quote:
Stiu stiu - la cate am citit despre ele am invatat aproape pe de rost. In acvariu se recomanda totusi niste verdeata artificiala incat sa simuleze mediul in care traieste in mod normal. Sexul il identifici si dupa marimea gherutelor. Cica acum e la "moda" becul cu UVB: neoanele nu mai au acelasi efect. Repet: cica. :) Acvariul i-l voi face in maxim 2 saptamani. Momentan o chinuiesc (stiu - sa imi fie rusine) intr-un bol maricel, un acvaterariu luat de la petshop de oamenii care mi-au facut-o cadou. Edit: sa-ti traiasca toti 3. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning