Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

BGD_NNE 15-01-08 15:12

Re: Club Cielo

Quote:

Originally Posted by diesel_IQ (Post 1293398)
bgd : ce ie firul ala ?
ie decar sau are ceva electric in ea ?
restul : cum a fost intalnire nr 2 ? sry ca nam ajuns dar am fff bolnavior...miam revenit sunt gata de treba, sapt asta imi montez si proiectoarele.
puneti poze daca aveti ...

:lol: Firul ala e un prelungitor :lol: Ar fi fost bine sa ma ceva electric in ea eventual un kit de telefon ca la mertzane :P

Snapy_xxl 15-01-08 15:20

Sa-mi [beep] si sa [beep] in Posta Romana...Doar ce a plecat postarita si n-am primit nimic :( :( Dacia, stiu ai scris adresa corecta? :lol: :lol:

DACIA-Wrc 15-01-08 17:23

da ma...
am si verificat

[email protected] 15-01-08 17:38

mare agitatie cu sigla asta tot e bine ca ne da de lucrusper sa ne tina unuti si sa mai aduca membri

D o n n 15-01-08 19:00

sutiu...membri...iti aduc 20...dar ....decat cu prezentza lor aici nare rost...nici astia care suntem...nu participam toti...

marius_grn 15-01-08 19:43

donn ...ce intelegi prin participare?

Soryn_No2 15-01-08 19:50

Quote:

Originally Posted by marius_grn (Post 1294561)
donn ...ce intelegi prin participare?

Pai, D O N N , intelege faptul ca ar trebui sa mai postam din cand in cand, sa mai venim cu idei noi, deastea, ca mai e pana la vara cand ne-om intalnii, abia astept...Si sorry pentru "neparticiparea" de ceva vreme pe forum aici....o sa incerc sa imi revin

kamikaze69 15-01-08 19:52

da sa vine fiecare cu idei noi discutii interesante si la vara sa facem o intalnire din aia super tare :)

Soryn_No2 15-01-08 20:01

Acum stiu ca o sa fiu un pic cam nesimtit, dar asta e, chiar sunt curios....am gasit pe net sa vand masina (1996) si m-am gandit sa imi cumpar Solenta din 2003, dar nu stiu, oricum asta e doar asa o idee, ca nu ma lasa sufletul sa dau masina pentru care aam muncit si inca muncesc, asa ca nu va alarmatzi, e doar o idee, dar ce ar, o fi buna combinatia

DACIA-Wrc 15-01-08 21:57

mno..in afara de kakikaze cine si`o mai lipit sigla pe masina?

D o n n 15-01-08 22:02

dacia:cand le primim...le lipm
soryn : intereseazata care e mai convenabila ,si de intretinut si la pretz...si vezi ..trebe sa te hotarasti singur...pt k noi aici...discutam dar.tu ramai cu masina...daca stii k naiu probleme la cielo...nu`l da...daca stii k ar avea ceva...care pe vitor iese la iveala...da`l.;) u stii mai bine ce ai si ce ai vrea sa ai;)
si in legatura cu participarea....aici nu prea posteaza multa lume....si in afara de inatalnire si de stiker...nu au fost discutii pe aici..toti au zis la inceput k intra...si au ramas doar cu numele aici...sper sa nu va suparati...dar asta e adevaru...cum v`a explicat si soryn

XoRRo 15-01-08 22:15

donn nu toti avem timp sa stam sa postam aici....

diesel_IQ 15-01-08 22:37

HAI CU POSTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! posta romana si minciuna au aceleasi picioare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puneti ma railor poze de la intalnirea nr. 2 ....daca sunt...

DACIA-Wrc 15-01-08 22:38

apoi...de aia preferam sa le trimit prin curier...macar ajungeau in 24 de ore :P

[email protected] 16-01-08 01:21

care intinlire frate ca nu a postat nimeni ptr intinlire si cind intri mai citeste si din urma ca e de bine vapup somn usor sau dimineata placuta!

DACIA-Wrc 16-01-08 08:58

nici azi nimic?

DACIA-Wrc 16-01-08 10:46

hai ma ca`i 12...nu v`o ajuns nimic?

Korb 16-01-08 11:26

Salut Popor :D

intr-un final am si io acces la net
Am fost plecat din capitala si pe unde am umblat fie nam avut acces la web fie nu aveam timp de web. Sper ca nu am pierdut multe.
vad ca sau strans ceva posturi, am citit o parte dar mam plictisit repede
parca erea topic pt Club Cielo si vad de toate pe el (sper ca nu am suparat pe nimeni)
pana la urma ce sigla sa stabilit? ca sa stiu si io ce si cum procedez in lipirea uneia pe "Veyron-ul" meu

app ceva intruniri (ma refer la bucuresteni) ?

D o n n 16-01-08 11:39

korb.../daca nu te`ai fi plictisit asa repede...ai fi vazut pe l;a paginile 50-54 sigla...care e aia de la semnatura..dar fara nume...doar cielo runners.

Korb 16-01-08 11:52

Ok donn merci mult

am cautat la paginile indicate si am descoperit :D

acum vine intrebarea bomba

Dacia mai ai ceva exemplare ???

kamikaze69 16-01-08 13:23

da eu am lipito dacia da nam aparat ca i lam imprumutat la un prieten si nu raspunde cred i so gripat reteaua necesita sa ma duk sal iau de ureaca sa imi recupar aparatu si apoi el isi mai afce poze cu aparatu de epilat ca eu nu il mai dau :)))

kamikaze69 16-01-08 13:25

da mei poze de la intalnirea numarul 2...???

PetricaCBD 16-01-08 13:36

pai eram la mine in spatele blocului doar eu si cristi si nu am mai facut poze

Snapy_xxl 16-01-08 15:42

Hai ca am primit si yo siglele :D

D o n n 16-01-08 16:00

poi si poze ceva:D;))) sa vedem cum se vede...aaa.si mai era si una din reguli asta :P

DACIA-Wrc 16-01-08 16:00

ase ase...se poate
da vedem la tzestos, nucu, donn
voi nimic?
mai am 4 sigle...si din pacate un singur plic timbrat.
acuma am facut o afacere nereusita cu 2 calcualtoare stricate inrt`o singura zi si trebuie reparate pana deseara ca vin oamenii dupa ele.
asa ca deja am datorie :) zilele viitoare daca mai am bani sa cumpar timbre va mai pun.
mai am un sigur timbru si un plic, daca mai sunt doritori din bucuresti sa`mi zice`ti sa trimit mai multe o data nu pe rand si apoi vi le impartiti voi intre voi.
ii ok asa?

PetricaCBD 16-01-08 16:18

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1295871)
ase ase...se poate
da vedem la tzestos, nucu, donn
voi nimic?
mai am 4 sigle...si din pacate un singur plic timbrat.
acuma am facut o afacere nereusita cu 2 calcualtoare stricate inrt`o singura zi si trebuie reparate pana deseara ca vin oamenii dupa ele.
asa ca deja am datorie :) zilele viitoare daca mai am bani sa cumpar timbre va mai pun.
mai am un sigur timbru si un plic, daca mai sunt doritori din bucuresti sa`mi zice`ti sa trimit mai multe o data nu pe rand si apoi vi le impartiti voi intre voi.
ii ok asa?

la mine inca nu a ajuns.....dar cred k diseara cand ajung acasa gasesc instiintare in cutia postala,iar maine dimineata ma duc la posta sa ridic;) sa fac si poze:lol:

Snapy_xxl 16-01-08 17:27

1 Attachment(s)
Momentan doar pe birou...

DACIA-Wrc 16-01-08 17:40

ii bine si acolo, macar stiu ca mi`ai dat adresa buna :P

D o n n 16-01-08 19:00

la mine nu a ajuns....sper sa ajunga pana vineri....:D asa inca ceva...ziectimi si mie dar din surse sigure,pretzurile alea de pe autodaewoo sunt kiar reale sau ?

Snapy_xxl 16-01-08 19:02

da ma, sunt foarte reale! ce, nu iti vine sa crezi cat sunt de eftine? :lol:

B-64-KTL 16-01-08 19:35

Sunt reale dar mai bine suni la ei si-i intrebi direct....eu am avut, placuta" surpriza ca preturile sa fie mai mari pe site decat in realitate.Mi-au zis ceva de genu ca nu au mai facut actualizari.Si de duminica se aude ceva ca eu sunt primu' acolo....mi-am scos masina din service deci vin cu ea daca e sa ne intalnim.Dacia sa ma anunti cand afli ceva de pretul la siglele alea pt mine.

B-53-S R L 16-01-08 19:51

Sal baieti si scz k n-am mai intrat, am fost foare ocupat cu munca si cu facultatea....foarte misto siglele apropo 8) cum putem intra in posesia lor?? :D :D :D

Snapy_xxl 16-01-08 20:00

Quote:

Originally Posted by B-53-S R L (Post 1296282)
Sal baieti si scz k n-am mai intrat, am fost foare ocupat cu munca si cu facultatea....foarte misto siglele apropo 8) cum putem intra in posesia lor?? :D :D :D

Decia, vezi ca mai ai un client :D

D o n n 16-01-08 20:21

deci pot sa am incredere in preturile de acolo...am vazut akolo ceva de manerele interior usa...banuiesc k alea din plastic...si la 21 ron...mi`ar conveni:Dar fi prea bine...dar cat mior lua la posta pt drum? o sa`i sun sa vad....ce zic de preturi:d

B-64-KTL 16-01-08 20:59

Acum daca dai o comanda serioasa s-ar putea sa-ti mai dea niste discount-uri, nu stiu...eu unu am scapat de transport, mi l-au platit ei.Cel mai bine pui mana pe telefon maine si vorbesti cu ei ca sunt de treaba si-ti explica tot ce vrei.

Man3l3 16-01-08 21:06

azi am cumparat si eu masina de la 6 amiaza ma-m plimbat pana acuma o sa ies dupa 11 iar :lol: si as vrea sa stiu cat ma costa un autocolant pentru portbagaz ca am palasolaru afumat si nu ar merge alb peste negru va pun maine poze:-P [ masina merge super mai ales cu cutia automata;)

diesel_IQ 16-01-08 21:08

felicitari pentru masina !!! sa o stapanesti sanatos !!!!!!!

Soryn_No2 16-01-08 21:18

Sa o stapanesti sanatos, dar daca tot zic ca ai cumparat masina, hai, sari si tu cu niste poze cu ea sa vedem si noi ce achizitii ai facut :D, asteptam

D o n n 16-01-08 21:26

bravo manele.....sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute....;)

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning