![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
astia si cei din IL .. :) ... si ei sunt la inaltime cu tuninigu :)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D:D:D:D
deci jetta cred ca are un snowboard in loc de eleron, oare niste schiuri cum ar arata??!!? |
pai a venit iarna, omu e pregatit
|
Quote:
|
Felicitari in primul rand pentru subiectul abordat! Am vazut si eu multe kitschuri pe strazile din Romania si aici ma refer la cele mai "grave"! Chiar ma gandeam pe unde ar avea loc si masinutza mea pe forumul 4 tunning adica la ce capitol. Oare la kitsch? sau la ceva de bun gust? Parerea mea e clar subiectiva asa ca m-am hotarat sa nu pun poze cu masina mea pana cand nu o sa o gasesc eu pe forum pusa de cineva! :D Sa va dau indicii;Dacie Sport. Chiar sunt curios sa vad unde ar fi incadrata de voi!
|
2 Attachment(s)
vreau si eu sa va arat acum noul model de antifurt pt portbagaj, crek e cu deschidere din telecomanda =)) :))
|
hehehe ce tari is unii, ce imaginatie au ...la asta ii mai lipseste un vizor pe capota ...
|
2 Attachment(s)
si sa va las paf, adevarat tuning. dak vretzi sa-l copiati p om...pot sa va dau poze, k imi "clatesc ochii" in fiecare zi cu carutza asta:D
|
9 Attachment(s)
Am vazut-o prima oara acum doi ani , am tot cautat-o dar nu stiam pe unde se ascunde... in sfarsit ... pe micile ecrane : "Dracia" 1310-1410-1900 toamna :
Ce ma impresionat cel mai mult a fost "turbo"-suflanta de langa volan si "eleronul" din lemn de pe Honda 1410... |
Asta a intrecut orice limita de bun simt...taran coclit
|
degeaba comentati voi...nu stiti...este un model scos de corvette pt germani...modelul de baza era 1310 ( coincide cu dacia ) iar un upgrade important a fost eleronul din material biodegradabil ... upgrade crescand modelul masinii la 1410 ( culmea tot ca la dacia ) o iluzie optica este "sistemul de tractare" care defapt este sistemul de prindere a parasutei pt o mai buna oprire ( asta in caz ca vine seara tarziu de la carciuma...in mod normal circula pe scaunul pasagerului cum este si normal ) in caz ca parasuta este atasata si nu i-si face treaba va fi tratata cu niste socuri electrice de la manunchiul de fire aflat langa "bila" ....
|
moama frate......nu numai k masina anta nu ar trebui sa mai circule p drumorile publice(polueaza vizual) dar si proprieterul ar trebui sa dispara d p fatza pamantului, poate prostia e transmisibila. a ajuns la cote alarmante.
|
1 Attachment(s)
.........2.0
|
faza este ca s-au provocat unii logan-isti la kitch iar acesta are 2 p fata de adversarului... corect trebuia scris 2-0 dar nu prea avea cum sa puna cratima ;)
|
fara mistouri....observ ca de la uzina dacia incep sa se scurga informatzii, nu gluma.......
asta e un model top secret de 20 de litrii biturbo (virgula e pusa la deruta)....este din aceeasi familie cu loganul dric triturbo si 3 rotzi si desigur, cu dizelul de 280 de cai.......... |
O fi Loganul S2000 (varianta de strada); ala are motor de 2L :D
|
am tot iuntrebat in stanga si dreapta...cine mai are o asemenea minunatie...dupa raspunsul unora mi-am dat seama ce inseamna "MPI" -ul de dupa 2.0... MPI= Mult Prea Idiot ;) sper ca sunteti si voi lamuriti
|
1 Attachment(s)
ala de 2.0 mai ii cum ii dar de dacia solentza skoda A6 ati auzit ?!???!
|
mai uita-te prin topic si vezi ca s-a mai pus poza asta... :)
|
S-o mai pus, nu s-o mai pus..eu unu n-am vazuto da e tare de tot ...felicitari lu ala a cui ii masina :lol:
|
he heee, ce circ a fost cu solnitza asta skoda... acu' vreo juma de an :)
dar dacia aia cu eleron de lemn e peste orice limita :D:D:D |
1 Attachment(s)
Asta a parcat unde nu trebuia si a gasit masina pe butuci :lol:
|
asta merge la "photo of the day" nu la kitch ;)
|
asa-s de mici discurile la Hummer?
|
avand in vedere k e ditamai camionu'...nu cred k-s mici deloc:D
|
... sper ca hummeru ala nu e de la romani...
|
Quote:
|
le arunci afara cand e nevoie de o frana mai brusca, nu? :lol:
apai daca e sa conduci sportiv cu multe franari cu asta cred ca ramai fara frane cat ai zice "proxenet" :D |
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
poate is o familie de bashinoshi si au cate o teava care duce sub fiecare scaun sa nu mai deschida geamurile cand e frig :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning