Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   SKODA Meeting (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/53914-skoda-meeting.html)

St3ff 22-01-10 00:20

Re: skoda meeting

oameni buni este in fiecare duminica , am specificat de nspe ori pe acest topic.

bezmeticu 22-01-10 00:23

la ora 14:00 la academia militara! specifica st3ff nu te oprii :)))

mbgd 27-01-10 16:10

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si asa s-a bulucit lumea sa vina de nu mai aveam loc pe acolo!!!!!!

andrei_robert 27-01-10 17:29

eu nu pot sa dau ochii cu voi pana nu mi fac si eu ceva la masina e urat stock asa...apar eu acolo cunoscator...macar niste jante si apoi vb;))

bogdy.ghetto 27-01-10 19:53

Ha poti veni linistit! numai stock sunt! nu cred ca are treaba 4Tuning cu intalnirile skoda Tuning-ul e Tuning intalnirile posesorilor de skoda stock separat:)))

HaRdHouse 28-01-10 12:15

Quote:

Originally Posted by Bogdy_44 (Post 3021837)
Ha poti veni linistit! numai stock sunt! nu cred ca are treaba 4Tuning cu intalnirile skoda Tuning-ul e Tuning intalnirile posesorilor de skoda stock separat:)))

si cam ce ai vrea sa zici cu asta ? nu ti se pare ca ai vb un pic " de sus " ?

bogdy.ghetto 28-01-10 13:51

Cat intri pe un site tuning te astepti sa vezi masini modificate nu? Nu e de sus nimic si daca e de sus poate e cu merit ;)

St3ff 28-01-10 13:56

inainte de toate este o intalnire a posesorilor skoda , a celor care au avut skoda si a celor care vor avea skoda.
nu este intalnirea unui club de tuning.
nu cred ca s-a facut discriminare intre cei care au masini tunate si cei care le au stock , nu toti au aceleasi gusturi.

Pe 26/27/28 februarie are loc intalnirea de primavara la Danes Sighisoara.
Eu am facut anuntul sunt curios daca vine cineva?

HaRdHouse 28-01-10 18:23

Nu era vorba de siteul 4Tuning si intalniri 4Tuning, sau ale cluburilor care sunt prezentate aici. Aici la skoda meeting, este vorba de intalniri ale celor care au masini Skoda (nu conteaza daca e tunata sau stock).
Si care este meritul tau aici ? Lumineaza-ne de sus de acolo

bezmeticu 28-01-10 18:27

da te-ai suparat pe el nu gluma :)))

HaRdHouse 28-01-10 18:32

Nu m-am suparat chiar deloc, doar ca vreau sa ne lumineze ce ar trebui sa aiba intalnirile noastre skoda ca sa fie asa super importante :)

bogdy.ghetto 28-01-10 18:37

Dupa cum vezi si tu baiatu are contul de foarte putin timp el a crezut ca daca intra pe 4 tuning o sa gaseasca numai masini modificate si a citit si el aici. inima ii spunea sa vina la intalnire dar era cu gandu : "doamne unde la duc eu la intalnirea skoda de pe 4 tuning unde sunt numai skode modificate ce fac ma duc sa ma fac de ras?" si eu i-am explicat ca poate sa se duca lejer ca sunt numai stock o sa dea de foarte multi care fac tuning: Astazi mi-am facut revizia am 30de mii foarte scumpi aia de la reprezentanta sau alate aberatii dastea.Am fost la 3 sau 4 intalniri si sunt tanar si ma asteptam sa vad tineri pasionati am dat numai de persoane care se plictisesc acasa la 45 50 de ani poate chai mai mult si ies din casa in loc sa iasa la SAH in Cismigiu ies la intalniri skoda.Si daca aude ca vrei sa iti pui un motor sau sa lasi masina pe burta deja esti vazut dement.Meritu meu e ca eu m-am inscris pe aces forum nu sa imi pierd vremea...ca sa comunic cu oameni pasionati de tuning;) Nu te supara nu o lua rautate e un adevar vazut prin ochii mei.

HaRdHouse 28-01-10 18:40

ok, cum zici tu.. tu vezi intalnirile skoda intr-un fel, eu le vad in alt fel. si aici am incheiat discutia. succes la intalnirile tale cu adevaratii pasionati de tuning.

St3ff 28-01-10 19:00

tu ai o problema cu varsta persoanelor si pe faptul ca nu toti suntem ahtiati dupa tuning , ca una este sa fi pasionat si sa-ti placa si alta sa fi disperat si numai asta sa sti.
Poate unii din noi daca ne-am luat masina ne-am luat-o pentru ca ne place asa cum e, nu am luat-o ca sa fie si sa incercam sa o modificam ca sa ne placa.
Este optiunea fiecaruia daca vrea sa modifice ceva la masina si mai ales daca isi permite financiar acest lucru.
Si mai presus de toate, cu intalnirile astea noi am legat prietenii care nu se bazeaza numai pe discutii legate de masini , ca in viata mai sunt si alte lucruri poate mai importante sau mai putin importante.
Amice daca nu-ti convine nu veni , nu te cheama nimeni cu forta , din cate stiu esti mebru intr-un club de tuning (gasesti acolo ceea ce cauti tu) , bravo tie pentru ceea ce faci ca munca se observa nu am zis nu .
La intalnirile clubului skoda se vine in calitate de posesor sau pasionat skoda si atat.

Eu ma opresc aici pentru a nu crea flame. Dar cu postul acela ai deranjat multa lume.

jepcarusam 28-01-10 19:40

IN FAPT problema este alta posesorii de skoda ,oameni seriosi, sunt adeptii unui tuning care sa influenteze performantele tehnice , dar sa fie perceptibil numai de cei avizati .
Astfel simt nevoia sa dau cateva exemple ca sa se inteleaga mai usor .

1 un posesor de skoda (nu dam nume) a taiat butonul din mijloc de la clima pentru a avea on/off ca la VW

2 altcineva a inlocuit butonul de avarie - nu sariti sa spuneti ca e tuning de saraci ca butonul de avarie NEGRU e mai scump decat multe woofere din zona .

3 altcineva doreste un superb cu motor de 1.6 tdi .....

Concluzia posesorii de SKODA iubesc natura :)

bogdy.ghetto 28-01-10 19:51

Am deranjat cu postul ala? nu are nimic poate am lovit acolo unde trebuie cand am fost la intalnire si eu am fost deranjat de o persoana care mi-a spus " vrei sa pui 1.8T pe masina cati ani ai ma ? Nu ai tu ani de viata cati ani de soferie am eu" si el avea 50 de ani numai vede numai simtea nimic mergea dupa razele de lumina care le zarea vag si ma critica el pe mine m-am abtinut mult timp.Sunt si persoane care iti face placere sa stai de vorba cu ele (de exemplu VyK) nu are masina modificata dar stie sa dezvolte si sa ne facem o discutie placuta chiar ca el e cu anumite chestii si eu sunt cu tuning-ul ca doar asta stiu. Sunt luni de zile care eu nu mi-am cumparat o pereche de adidasi sau o pereche de blugi doar ca sa am tot ce vreau pe masina si sa fie tipla toata masina si sa vina unu sa imi zica mie ca sunt nustiu cum ca vreau sa fac modificarile alea...nu am nimic cu nimeni poate sa faca cine vrea ce vrea nu sta pe capul meu nu imi ia mie din buzunar dar nu accept sa vb unu care a vandut un teren la tara si a cumparat o skoda si restul de bani i-a bagat la Loto

jonah lomu 77 28-01-10 21:08

Bogdy.la aceste intilniri vin oameni,sint destul de putini cei care vor sa modifice ceva la ele.In schimb sint oameni care te si pot ajuta ,ideea ta despre intilniri este cu totu alta.La noi in ROMANIA e greu sa gasesti ce vrei tu la un meeting.Sincer si eu as vrea sa vina cit mai multi nebuni care le modifica,dar cum spunea si STEFF nu toti doresc acest lucru.Sincer sint de parere ca nu trebuie sa faci un razboi din treaba asta,oamenii aia nu sint pe stilul tau atita tot !

bogdy.ghetto 28-01-10 21:12

Chiar nu fac razboi si nu o sa port ura sau pica nimanui daca ne intalnim in trafic si va salut.Imi place ca am cu cine discuta mai apris sa avem o tema bine stabilita:D Nu oblig pe nimeni sa isi modifice masina dar sunt intalniri care sunt asa...trista sa zic.Am incheeat acest subict placuta sau neplacut pentru altii va salut si o sa trec asa pe la o intalnire poate se schimba treburile odata si odata:D

HaRdHouse 28-01-10 23:08

si uite asa s-a mai incheiat un capitol din viata noastra :))
asteptam membrii din bucuresti intr-o excursie la mare, sa ne cunoastem mai bine :D

andrei_robert 29-01-10 22:15

tot respectul pentru Bogdy...isi iubeste masina...eu o folosesc decat in weekend:P...am masina de servici:)...dar ce spune el cu pasiune pentru masina lui...e un lucru mare...cel mai bun tov. al meu e la fel...baga tot ce are intr un r5...Respect...:)

iceman04 02-02-10 11:47

salut,

as vrea sa vin si eu la o intalnire skoda - daca ma primiti -, deci pe cand urmatoarea intilnire?

multumesc

B66sio 11-02-10 00:49

As vrea sa stiu unde se fac intilnirile SKODA pt.ca am inteles ca se fac in fiecare duminica la ora 14 dar nu stiu exact unde?

St3ff 11-02-10 19:48

Ultimele 3 duminici intalnirea a avut loc la pui de urs , shorley respectiv taverna sarbului.
Duminica aceasta inca nu se stie. In nici un caz in aer liber pe vremea asta.

St3ff 01-03-10 18:41

https://www.youtube.com/watch?v=RS-zR...layer_embedded

RazvanMRG 16-03-10 14:13

8 Attachment(s)
vineri 30 aprilie va avea loc intalnire exclusiva Skoda Octavia Tour la Harghita-Bai. intalnirea va dura pana duminica si este a 4a dupa cele de la lacul sf ana, 1 mai 2009 lacul rosu si august 2009 pe transfaragarasan.
s-au anuntat peste 25 de masini si cred ca vom fi minim 15 SOTuri.
daca mai este cineva interesat sa ma contacteze.

al3xavier 25-03-10 20:22

Quote:

Originally Posted by HaRdHouse (Post 3026251)
si uite asa s-a mai incheiat un capitol din viata noastra :))
asteptam membrii din bucuresti intr-o excursie la mare, sa ne cunoastem mai bine :D

nu numai cei din bucuresti...eu de 1 mai am sa fiu in Mamaia si propun sa ne strangem cati mai multi

eddycdk 25-03-10 20:28

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 3219295)
nu numai cei din bucuresti...eu de 1 mai am sa fiu in Mamaia si propun sa ne strangem cati mai multi

poate vin si eu daca e vreme buna si chiar am multe motive:
nu ne-am mai vazut de mult si...n-am fost niciodata de 1 mai la mare :lol::lol::lol:
plus ca sunt niste baieti pe care as vrea sa-i cunosc (SyDemon..,HardHouse...) iar Constanta... eun oras care imi e drag ;)

HaRdHouse 26-03-10 17:07

O sa fie o intalnire nationala la mare prin luna mai. Data nu o stiu exact, dar cu siguranta o sa anunt si aici. Si eu as vrea sa va cunosc. Din pacate fratiorul nostru SyDemon este plecat in voiaj.

dabija69 28-04-10 16:25

Poate sa-mi dea si mie detalii cineva?eventual un nr de tel pe privat...eu oricum de 1 mai sunt la mare si chiar as vrea sa cunosc lume.o zi buna!

Sxn. 03-05-10 08:11

isalutare multimii..ntalnirea skoda 2010 pe unde se va face? se stie inca?

lover_boy_edu 25-10-10 04:21

....salut baietii..poate ca uni ma si cunosc deja...ii cunosc si eu.... ...in legatura cu intalnirea....cred ca voi veni si eu... :) ...

Laurwentiu_91 09-03-11 22:39

Re: SKODA Meeting

Quote:

Originally Posted by jonah lomu 77 (Post 4141704)

http://www.fanoctaviatour.ro/forum/c...page=1#Item_14 altele:P

RazvanMRG 14-03-11 23:17

multumesc Laurwentiu_91. facem o intalnire cu gasca octavia tour la cluj de 1 mai.

RazvanMRG 15-03-11 22:03

ne gasiti mai usor pe http://www.face book.com/event.php?eid=206636029346843

central 09-04-11 23:47

Se va tine intalnire anuala skoda propusa de cei de pe www.skodatoys.ro , cei care vor sa vina sa intre acolo pentru mai multe detalii, am inteles ca se incepe la Academia Militara
la ora 11 si apoi se pleaca la Snagov-Complex Astoria unde se va tine un gratar. Am inteles ca trebuie pusi in jur de 30 Ron pentru gratar. Vine si o televiziune,etc. Ca sa nu vorbesc prostii cei interesati intrati pe forumul respectiv pentru mai multe detalii.:!::!::!:

erickutz 10-04-11 00:15

Multumim central, confirm tot ce ai spus.

Pentru mai multe detalii: http://www.skodatoys.ro/index.php?topic=745.0

jonah lomu 77 22-01-12 15:44

Daca tot am inceput anul vin cu propunerea de intilnirea anuala 2012.

Atasez si calendarul mai jos si propun sa o facem in mai pentru a nu mai avea surprize cu timpul ,data care am ales-o ar fi 12 mai 2012 ,in prima saptamina cade 1 mai si lasam week-endul pentru cei ce pleaca la mare etc,ar fi saptamana urmatoare .Ca sa aveti calculele facute ,anul asta pastele cade in aprilie pe 15,deci nu va incurca cu nimic nici planurile de pasti.

Ca si locatie as vrea sa pastram Complexul Astoria,este foarte bine plasat,iesim din Bucuresti si are si o parcare foarte mare .
Oricum daca mai aveti idei le astept cu interes :twothumbsup:

t3ofil 07-04-12 03:40

la Galati se face cumva o asemenea reuniune??daca da...unde si cand?:D

roby200687 08-04-12 10:40

La cluj??? Pe 1 ramane? Poate o termin si eu :)

ev-do 23-06-12 10:43

Vara asta ceva de genu?

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning