Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

buddy_lexx 11-02-13 11:33

Re: Accidente în Neamţ

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5357236)
Cei care i-au fost mai apropiati,cand aflati ziua inmormantarii si locul postati aici.

ar trebui facut un topc ceva unde sa postam daca aflam ceva...daca ne strangem sa mergem la el etc

AnDrEiCa 11-02-13 11:36

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 5357798)
ar trebui facut un topc ceva unde sa postam daca aflam ceva...daca ne strangem sa mergem la el etc

Alex,eu ti-am mai zis,nu pot lua eu initiatiativa pt ca nu i-am fost un apropiat.Sunt sigur ca macar unul din baieti astia care sunt pe sectiunea Neamt ii era prieten....dar na....

VaLeX 11-02-13 17:25

Se pare ca joi va fi inmormantarea, noi ziceam , pentru ca unii mai si lucreaza , sa ne vedem miercuri pe la 17:00 sa mergem sa aducem un omagiu/coroane/lumanari. Mai sunt 2 zile in care putem sa discutam una ala.

buddy_lexx 11-02-13 17:52

acu ma gandeam sa postez aici...:)

acuma sa speram ca vom fi cativa...

AnDrEiCa 11-02-13 18:07

Bun,deci la 17 ne vedem la gara.

Acuma intreabare:Mai gasim pe cineva la 17:30-18:00 la funerarii,pt a lua coroane?

buddy_lexx 11-02-13 18:10

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5358234)
Bun,deci la 17 ne vedem la gara.

Acuma intreabare:Mai gasim pe cineva la 17:30-18:00 la funerarii,pt a lua coroane?

astai probl??? imp e prezenta... coroana e nesemnificativa

scturoag 11-02-13 20:54

rest in peace !!! Am citit ceva in ziar si mi-am dat seama ca ar trebui sa fie unul din prietenii vostri..din pacate:(! Era de pe forum?

chyryCRY 12-02-13 10:04

Dumnezeu sa il ierte pe Iulian,statea in bucuresti la cateava sute de metri de mine ..si mereu vorbeam nu imi vine inca sa cred ca despre el e vorba... aseara mi-a spus un prieten ca a murit un tip cu un e39 din zona de neamt. si singurul pe care il stiam el era... azi dimineata am inceput sa il sun sa dau pm-uri buzuri nimic ... apoi am cautat accidente bmw neamt ... si invetiabil am gasit acest topic ... frate am pielea de gaina nu imi vine sa cred .!!! cum se poate !? Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!! daca era aproape veneam si eu la inmormantare ! ... DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA !

VaLeX 12-02-13 11:05

........
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 5358516)
rest in peace !!! Am citit ceva in ziar si mi-am dat seama ca ar trebui sa fie unul din prietenii vostri..din pacate:(! Era de pe forum?

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5357138)

chyryCRY 12-02-13 12:21

in clipul a1 la 00:44 se vede un om intins pe jos ! Dumnezeu sa il odihneasca.
Soferul masinii ? un tanar de 15 ani ? si altul de 17 ? imposibil ...

AnDrEiCa 12-02-13 12:30

Se mai anuta cineva pt maine seara?
1.Andreica
2.Valex
3.Buddy_lex
4.....?

VaLeX 12-02-13 13:43

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5359367)
Se mai anuta cineva pt maine seara?
1.Andreica
2.Valex
3.Buddy_lex
4.....?

Nu are rost sa facem lista, cine are de venit vine ..cine poate/vrea.
In mare parte lumea stie de aceasta intalnire , dar daca mai stiti pe cineva care ar vrea sa mearga , puteti sa-l informati.

andi_cimpean 12-02-13 17:16

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5359351)
in clipul a1 la 00:44 se vede un om intins pe jos ! Dumnezeu sa il odihneasca.
Soferul masinii ? un tanar de 15 ani ? si altul de 17 ? imposibil ...

Aici am ramas si eu un pic atent. La 15 ani, este inca copil si celalalt la 17 ani deja se crede de 25. Este pacat ceea ce s-a intamplat dar si-au dorit soarta odata ce au facut astfel de lucruri dar mai observ ca nimeni nu ia in seama aspectul varstei si faptul ca le-a placut sa mai si bea...
Unde mai pui ca erau si intr-o masina cu tractiune spate care cu greu o controlezi la viteze mai mici si cu carosabil uscat, daramite cand este acoperit cu polei.

Nu stiu ce este regretabil in toata ecuatia asta, sa fiu sincer. Mai degraba este un caz fericit ca nu au luat alti oameni, straini masinii, cu ei in mormant.

Nu vreau s-o luati personal dar daca varstele sunt reale si faptul ca le-a placut sa bea, voi cum considerati?

Dumnezeu sa le ierte nesabuinta si sa-si gaseasca linistea pe lumea cealalta!

chyryCRY 12-02-13 17:28

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5359719)
Aici am ramas si eu un pic atent. La 15 ani, este inca copil si celalalt la 17 ani deja se crede de 25. Este pacat ceea ce s-a intamplat dar si-au dorit soarta odata ce au facut astfel de lucruri dar mai observ ca nimeni nu ia in seama aspectul varstei si faptul ca le-a placut sa mai si bea...
Unde mai pui ca erau si intr-o masina cu tractiune spate care cu greu o controlezi la viteze mai mici si cu carosabil uscat, daramite cand este acoperit cu polei.

Nu stiu ce este regretabil in toata ecuatia asta, sa fiu sincer. Mai degraba este un caz fericit ca nu au luat alti oameni, straini masinii, cu ei in mormant.

Nu vreau s-o luati personal dar daca varstele sunt reale si faptul ca le-a placut sa bea, voi cum considerati?

Dumnezeu sa le ierte nesabuinta si sa-si gaseasca linistea pe lumea cealalta!

Varstele nu sunt reale cel putin in privinta soferului Iulian,multi de aici erau prieten cu el chiar si eu obisnuiam sa vorbesc cu el si sa iesim la o samanta! ... nu stiu,nu cred ca era genul sa bea si sa se urce la volan,dar date fiind faptele intimplate nu stii ce sa crezi! ... Nu stiu de ce a fost asa inconstient sa goneasca pe un drum ca ala cu 200km ... daca o fi avut si 200(cei de la a1 abereaza destul de grav) dar cert este ca a luat inca un pusti cu el si posibil si al3'lea ... doamne ajuta sa isi revina cel din coma iar lor nu putem sa le spunem decat Dumnezeu sa ii odihneasca ... Condoleante famililor !

Scarto 12-02-13 18:42

Singurul vinovat, dupa parerea mea, este soferul. Ceilalti doi ... victime colaterale. Dumnezeu sa-i odihneasca.. dar cum sa mergi cu ~200 km/h? Fie el drum uscat.. 200 km/h? Pacat... ca s-a stins un pusti si ... nici al 2lea nu cred ca mai scapa.

Viteza face victime.

EDC_cip 12-02-13 19:52

din ce se aude cea dea 3 persoana maine o opereaza " ce e mai jos mia zis o persoana din spital

"""""il opereaza maine
are rutura de femur
la picior deasuprea rotulei
cica ii pune tija
si la mana avea nush ce
si in rest era constient dar nu isi aminteste

AnDrEiCa 12-02-13 20:28

Pasca avea 23 sau 24 de ani,iar Alex 17.
baiatul din spate este bine,e constient,are piciorul strobit si e plin de vanatai pe fata.
Din pacate nu isi mai aminteste nimic,si nici nu stie despre Pasca si Alex!

Ali_ump 13-02-13 10:52

Azi in jur de ora 17 se vor intalni la gara cativa dintre cei care l-au cunoscut pe PSK si vor merge sa cumpere cate o coroana. Daca doriti sa mergeti , va intalniti cu baietii acolo azi la ora stabilita dupa care se va merge la PSK acasa sa depuna coroanele!

Mona.Lisa 13-02-13 12:22

Hai sa nu mai criticam :sad: Nu cred eu ca nu a condus nimeni sub influenta bauturilor alcoolice sau cu 200 la ora ... Nu putem decat sa invatam din greselile lor , asa le-a fost sa fie ...

Ne vedem la 17:00 la gara.

Nu te vom uita niciodata PSK !!!

stefan_88 15-02-13 23:08

2 Attachment(s)
La sala polivalenta :arrow:
Attachment 2691110Attachment 2691111

Furnicutz 17-02-13 01:03

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 5359851)
Singurul vinovat, dupa parerea mea, este soferul. Ceilalti doi ... victime colaterale. Dumnezeu sa-i odihneasca.. dar cum sa mergi cu ~200 km/h? Fie el drum uscat.. 200 km/h? Pacat... ca s-a stins un pusti si ... nici al 2lea nu cred ca mai scapa.

Viteza face victime.

Nu te'ai gandit ca poate parerea ta nu conteaza?!

Scarto 17-02-13 15:29

Si de ce ai citit-o?

Furnicutz 17-02-13 15:40

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 5366506)
Si de ce ai citit-o?

Pentru ca m-am plictisit de "experti" ca si tine :) . Nu cred ca esti tu in masura sa tragi concluzii

Scarto 17-02-13 15:42

Am vazut ca ti-a fost prieten respectivul si c-ai pus poza cu el si pe facebook, insa cred ca trebuie sa recunosti adevarul si anume ca e singurul vinovat pentru ceea ce s-a intamplat. Ca nu vrei tu sa recunosti... asta e partea a2a mai Lucica.. Cred ca moral e sa recunoastem cand cineva, undeva, greseste .. pentru a nu mai gresi si altii.

Si la ce te referi cand spui expert? N-am decat de 1 an B-ul... nu sunt expert ;) Si nici nu trebuie sa fii mare expert sa-ti dai seama cand cineva greseste.

Viteza ucide.

PS: Ma bucur totusi ca cel din spital se pare ca v-a scapa..

RyaN- 17-02-13 15:42

Quote:

Originally Posted by Furnicutz (Post 5366525)
Pentru ca m-am plictisit de "experti" ca si tine :) . Nu cred ca esti tu in masura sa tragi concluzii

stai linistit, nu te mai agita... ca asa-i pe "forum" :lol:

Furnicutz 17-02-13 16:07

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 5366527)
Am vazut ca ti-a fost prieten respectivul si c-ai pus poza cu el si pe facebook, insa cred ca trebuie sa recunosti adevarul si anume ca e singurul vinovat pentru ceea ce s-a intamplat. Ca nu vrei tu sa recunosti... asta e partea a2a mai Lucica.. Cred ca moral e sa recunoastem cand cineva, undeva, greseste .. pentru a nu mai gresi si altii.

Si la ce te referi cand spui expert? N-am decat de 1 an B-ul... nu sunt expert ;) Si nici nu trebuie sa fii mare expert sa-ti dai seama cand cineva greseste.

Viteza ucide.

PS: Ma bucur totusi ca cel din spital se pare ca v-a scapa..

Hai sa ii lasam sa se odihneasca in pace,asa e moral. Nu e nevoie de oameni ca tine sa ne spuna cine si cum greseste,nu suntem noi in masura sa stabilim asta.Ai fost cumva in masina sa stii cine conducea si ce s-a intamplat?Iti raspund tot eu,NU! Asa ca te rog sa iti tii parerile pentru tine,eventual in privat

andi_cimpean 17-02-13 17:09

Quote:

Originally Posted by Furnicutz (Post 5366569)
Hai sa ii lasam sa se odihneasca in pace,asa e moral.

De acord cu tine dar nu inteleg de ce ai dorit sa provoci alte discutii prin continuarea de mai jos...

Quote:

Nu e nevoie de oameni ca tine sa ne spuna cine si cum greseste,nu suntem noi in masura sa stabilim asta.Ai fost cumva in masina sa stii cine conducea si ce s-a intamplat?Iti raspund tot eu,NU! Asa ca te rog sa iti tii parerile pentru tine,eventual in privat

Daca la ora aia (foarte matinala), se gasea prin zona in care BMW-ul a jucat ping-pong, un umil si biet cetatean care incerca sa ajunga la al sau loc de munca, nu din placere, ci din necesitate, nu de alta da' are cateva guri de hranit si poate el nu este ca altii, asteptand sa-i dea STATU' si acest amic/prieten al tau, in aburii alcolului ii curma viata intr-o clipita, cum ar mai fi fost?
Asa cum am zis anterior, hai s-o lasam asa si sa-i fie tarana usoara dar cat a fost pe pamant, in rolul sau de om, a dat gres... putea face pagube mult mai serioase... si pentru ce?

buddy_lexx 17-02-13 17:24

lasatii sa se odihneasca in pace... nu mai conteaza cine a fost vinovat si nu...
nu se mai poate repara nimic acum...

am vazut zilele trecute un accident cu un logan rosu care a intrat in podul de pe calea romanului.... voi reveni cu o poza

Furnicutz 17-02-13 17:51

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5366658)
De acord cu tine dar nu inteleg de ce ai dorit sa provoci alte discutii prin continuarea de mai jos...

Daca la ora aia (foarte matinala), se gasea prin zona in care BMW-ul a jucat ping-pong, un umil si biet cetatean care incerca sa ajunga la al sau loc de munca, nu din placere, ci din necesitate, nu de alta da' are cateva guri de hranit si poate el nu este ca altii, asteptand sa-i dea STATU' si acest amic/prieten al tau, in aburii alcolului ii curma viata intr-o clipita, cum ar mai fi fost?
Asa cum am zis anterior, hai s-o lasam asa si sa-i fie tarana usoara dar cat a fost pe pamant, in rolul sau de om, a dat gres... putea face pagube mult mai serioase... si pentru ce?

Si daca cadeau si la noi meteoriti ca in Rusia??nu ar fi dragut sa vorbim la subiect si sa nu ne mai facem SF'uri? Nu e bine ce s-a intamplat dar nu e nevoie de altii experti sa ne explice,avem destui :)

AnDrEiCa 17-02-13 20:43

Quote:

Hai sa ii lasam sa se odihneasca in pace,asa e moral. Nu e nevoie de oameni ca tine sa ne spuna cine si cum greseste,nu suntem noi in masura sa stabilim asta.Ai fost cumva in masina sa stii cine conducea si ce s-a intamplat?Iti raspund tot eu,NU! Asa ca te rog sa iti tii parerile pentru tine,eventual in privat

Ce ai vrut sa spui cu ".Ai fost cumva in masina sa stii cine conducea si ce s-a intamplat?" Din fraza asta se pot intelege multe lucruri

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 5366680)
am vazut zilele trecute un accident cu un logan rosu care a intrat in podul de pe calea romanului.... voi reveni cu o poza

ba esti nebun,pe ala l-a scos taicamiu din masina,era praf,nu stia nici cum il cheama se tinea de el :)))))

Razvvan 13-03-13 08:05

3 Attachment(s)
Pe str. Fermelor (la Dolinex) si la pasarela calea Romanului . :)

buddy_lexx 13-03-13 12:16

am trecut si eu in seara aia pe acolo:)))

1.9Diesel 06-05-13 15:54

1 Attachment(s)
ca sa mai sterg praful gros de pe sectiunea "Piatra Neamt " vin si eu cu o poza de la accidentul petrecut ieri 5.05 .2013 pe strada Darmanesti in fata spalatoriei Fenix.

stefan_88 06-05-13 21:49

S-au trantit bine baietii ...

buddy_lexx 07-05-13 13:24

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 5462297)
S-au trantit bine baietii ...

i got it on cameraaaaaaaaaa :D

Andrei_nt92 24-05-13 11:51

Accident live - giratoriu Spital --> https://www.youtube.com/watch?feature...=_zAh4qELjfs#!

don_eduardo37 26-06-13 09:49

http://observator.tv/social/motocicl...at-103287.html
Condoleante familiei motociclistului.
Si sa ne mai colinde gandul sa ne luam motoare, te omoara pe strada astfel de melteni. Eu unul is satul de soferii imprudenti, saptamana asta cu 2 era sa ma trasnesc, si in Neamt si in Bacau, nu stiu cum de li se da permisul la asemenea oameni.

AutoCustoms 08-10-13 21:46

7 Attachment(s)
RAZBOIENI 7.10.2013
bmw-ul a intrat in spate la T4

Scarto 17-10-13 19:24

Mergea prea incet si-a vrut sa-l impinga sau ce? :)

Sa vedeti de-acum accidente pe acolo... acum c-au facut drumul

alin mihai 19-01-14 16:06

Astazi in Pipirig

https://youtu.be/hPbaYv-9dT0

All times are GMT +2. The time now is 12:33.

- Copyright 2026 4Tuning