![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca joi va fi inmormantarea, noi ziceam , pentru ca unii mai si lucreaza , sa ne vedem miercuri pe la 17:00 sa mergem sa aducem un omagiu/coroane/lumanari. Mai sunt 2 zile in care putem sa discutam una ala.
|
acu ma gandeam sa postez aici...:)
acuma sa speram ca vom fi cativa... |
Bun,deci la 17 ne vedem la gara.
Acuma intreabare:Mai gasim pe cineva la 17:30-18:00 la funerarii,pt a lua coroane? |
Quote:
|
rest in peace !!! Am citit ceva in ziar si mi-am dat seama ca ar trebui sa fie unul din prietenii vostri..din pacate:(! Era de pe forum?
|
Dumnezeu sa il ierte pe Iulian,statea in bucuresti la cateava sute de metri de mine ..si mereu vorbeam nu imi vine inca sa cred ca despre el e vorba... aseara mi-a spus un prieten ca a murit un tip cu un e39 din zona de neamt. si singurul pe care il stiam el era... azi dimineata am inceput sa il sun sa dau pm-uri buzuri nimic ... apoi am cautat accidente bmw neamt ... si invetiabil am gasit acest topic ... frate am pielea de gaina nu imi vine sa cred .!!! cum se poate !? Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!! daca era aproape veneam si eu la inmormantare ! ... DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA !
|
........
Quote:
Quote:
|
in clipul a1 la 00:44 se vede un om intins pe jos ! Dumnezeu sa il odihneasca.
Soferul masinii ? un tanar de 15 ani ? si altul de 17 ? imposibil ... |
Se mai anuta cineva pt maine seara?
1.Andreica 2.Valex 3.Buddy_lex 4.....? |
Quote:
In mare parte lumea stie de aceasta intalnire , dar daca mai stiti pe cineva care ar vrea sa mearga , puteti sa-l informati. |
Quote:
Unde mai pui ca erau si intr-o masina cu tractiune spate care cu greu o controlezi la viteze mai mici si cu carosabil uscat, daramite cand este acoperit cu polei. Nu stiu ce este regretabil in toata ecuatia asta, sa fiu sincer. Mai degraba este un caz fericit ca nu au luat alti oameni, straini masinii, cu ei in mormant. Nu vreau s-o luati personal dar daca varstele sunt reale si faptul ca le-a placut sa bea, voi cum considerati? Dumnezeu sa le ierte nesabuinta si sa-si gaseasca linistea pe lumea cealalta! |
Quote:
|
Singurul vinovat, dupa parerea mea, este soferul. Ceilalti doi ... victime colaterale. Dumnezeu sa-i odihneasca.. dar cum sa mergi cu ~200 km/h? Fie el drum uscat.. 200 km/h? Pacat... ca s-a stins un pusti si ... nici al 2lea nu cred ca mai scapa.
Viteza face victime. |
din ce se aude cea dea 3 persoana maine o opereaza " ce e mai jos mia zis o persoana din spital
"""""il opereaza maine are rutura de femur la picior deasuprea rotulei cica ii pune tija si la mana avea nush ce si in rest era constient dar nu isi aminteste |
Pasca avea 23 sau 24 de ani,iar Alex 17.
baiatul din spate este bine,e constient,are piciorul strobit si e plin de vanatai pe fata. Din pacate nu isi mai aminteste nimic,si nici nu stie despre Pasca si Alex! |
Azi in jur de ora 17 se vor intalni la gara cativa dintre cei care l-au cunoscut pe PSK si vor merge sa cumpere cate o coroana. Daca doriti sa mergeti , va intalniti cu baietii acolo azi la ora stabilita dupa care se va merge la PSK acasa sa depuna coroanele!
|
Hai sa nu mai criticam :sad: Nu cred eu ca nu a condus nimeni sub influenta bauturilor alcoolice sau cu 200 la ora ... Nu putem decat sa invatam din greselile lor , asa le-a fost sa fie ...
Ne vedem la 17:00 la gara. Nu te vom uita niciodata PSK !!! |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Si de ce ai citit-o?
|
Quote:
|
Am vazut ca ti-a fost prieten respectivul si c-ai pus poza cu el si pe facebook, insa cred ca trebuie sa recunosti adevarul si anume ca e singurul vinovat pentru ceea ce s-a intamplat. Ca nu vrei tu sa recunosti... asta e partea a2a mai Lucica.. Cred ca moral e sa recunoastem cand cineva, undeva, greseste .. pentru a nu mai gresi si altii.
Si la ce te referi cand spui expert? N-am decat de 1 an B-ul... nu sunt expert ;) Si nici nu trebuie sa fii mare expert sa-ti dai seama cand cineva greseste. Viteza ucide. PS: Ma bucur totusi ca cel din spital se pare ca v-a scapa.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Asa cum am zis anterior, hai s-o lasam asa si sa-i fie tarana usoara dar cat a fost pe pamant, in rolul sau de om, a dat gres... putea face pagube mult mai serioase... si pentru ce? |
lasatii sa se odihneasca in pace... nu mai conteaza cine a fost vinovat si nu...
nu se mai poate repara nimic acum... am vazut zilele trecute un accident cu un logan rosu care a intrat in podul de pe calea romanului.... voi reveni cu o poza |
Quote:
Si daca cadeau si la noi meteoriti ca in Rusia??nu ar fi dragut sa vorbim la subiect si sa nu ne mai facem SF'uri? Nu e bine ce s-a intamplat dar nu e nevoie de altii experti sa ne explice,avem destui :) |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pe str. Fermelor (la Dolinex) si la pasarela calea Romanului . :)
|
am trecut si eu in seara aia pe acolo:)))
|
1 Attachment(s)
ca sa mai sterg praful gros de pe sectiunea "Piatra Neamt " vin si eu cu o poza de la accidentul petrecut ieri 5.05 .2013 pe strada Darmanesti in fata spalatoriei Fenix.
|
S-au trantit bine baietii ...
|
Quote:
|
Accident live - giratoriu Spital --> https://www.youtube.com/watch?feature...=_zAh4qELjfs#!
|
http://observator.tv/social/motocicl...at-103287.html
Condoleante familiei motociclistului. Si sa ne mai colinde gandul sa ne luam motoare, te omoara pe strada astfel de melteni. Eu unul is satul de soferii imprudenti, saptamana asta cu 2 era sa ma trasnesc, si in Neamt si in Bacau, nu stiu cum de li se da permisul la asemenea oameni. |
7 Attachment(s)
RAZBOIENI 7.10.2013
bmw-ul a intrat in spate la T4 |
Mergea prea incet si-a vrut sa-l impinga sau ce? :)
Sa vedeti de-acum accidente pe acolo... acum c-au facut drumul |
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning