![]() |
Re: Sa ne cunoastem
Frumos golfu.
|
grasu !!! faina machina mai ales ca e gti :)
sa stapanesti cu placere si sa ai placere de sistemul audio bafta ! :) |
mersi de urari inca nu sunt f hotarat dar asa se pare ca ramane la mine oricum muzica rupe :twisted: mai tre doua difuri in usile din spate dar asta numai dupa ulei filtre si distributie 8) szoke tu ai un gti rosu? parca te-am vazut pe la 6 pe borsului :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
asteptam poze sa te recunoastem prin trafic :)
|
Quote:
https://i700.photobucket.com/albums/w...z/IMG_0858.jpg https://i700.photobucket.com/albums/w...z/IMG_0602.jpg https://i700.photobucket.com/albums/w...z/IMG_0857.jpg |
sal stapanesti sanatos fara incidente neplacute. maine termin si eu masina adica ce miam propus deocamdata
|
Quote:
|
am o dacie 1310 o consola centrala 4 boxe cd player ceva neoane pe interior si mai am sapt viitoare fac fetele de usi tot ce se poate
|
fain golfu ,,,,,,schimba sonyu ala :):):) neparat :):) din mic colt l-am ginit rapid :)
|
frumos golfu sa l stapanesti sanatos parerea mea ca jantele ar trebui schimbate :) ar arata mai fain cu un alt model ;)
|
Quote:
|
mai bine un pioneer sau alpine depinde in ce buget te incadrezi bine nici kenwood nu`s rele
|
Quote:
|
Quote:
oricum la tine ma duc pt consultatii:D:D |
Quote:
|
mi am vandut corsa si in sfarsit sunt posesoarea unui opel astra f 1,6 poze inca nu am ca nu este gata :))
|
sa-l folosesti sanatoasa si fara incidente neplacute cat despre tuning o sa vina mosu si la tine
|
1 Attachment(s)
deci masina arata cam asa dar este deja la vopsit
|
ce culoare va iesi?
|
greu de spus ii gata dar nu stiu sa spun ce culoare e masina mai deschis oricum :))
|
pai daca e la vopsit cum nu stii ce culoare ai zis sa o faca
|
ii o culoare surpriza din cauza perlelor a iesit mai ciudat :))
p.s-a experimentat prietenu meu pe ea :)) |
daca cineva ar face experimente pe masina mea cred ca mas zgaraia cu surubelnita mas arunca sub catalizator nu stiu ce as face =))
|
a iesit bine
parerea mea :) mie imi place |
tie sa iti placa ca e numa a ta
|
Quote:
s-o stapanesti sanatoasa si fara prea mult service :-P |
da ms gelu!
|
sa o stapanesti sanatoasa sa aveti grija de voi , asa ca fapt divers si eu mi-am luat un astra f 1.6 16v break merge de numa :lol:
|
gti_4_ever , oi oi mere mere mashinelu. Sa vezi ce cara la colete =))
|
gti_4_ever banuiesc ca merge masinuta astept poze:)) si binenteles ca avem grija una de alta reciproc :)
|
Quote:
|
aporpo , modifica dreq semnatura :D
|
8 Attachment(s)
hello, nu am intrat de ceva vreme pe forum :D si tot am vazut "sa ne cunoastem", let's do that, Sergiu, 20 de anishori ;)) daca ma primiti si pe mine printre voi.
carutza: bmw e46 320i pun si niste poze pe aici ( momentan masina e in lucru schimb cate ceva la ea ) in max o sapt sper sa pun si poze cu masina terminata |
bine ai venit printre noi cat despre carutza ii foarte faina sa o folosesti sanatos fara incidente
|
am si eu o intrebare daca stie pe cineva sau undeva, caut si eu grile de radiator negre, care poate sa ma ajute cu ceva informatii :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning