![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
am scos-o , si merge la fel :)
cum se cheama solutia aia care curata regulatorul ? sau sa cumpar unul sh ? ce sa fac ? uwe .. o sa vin mai incolo la tine, ca a inceput sa-mi fie cam frica sa mai merg cu ea ... din cauza actelor .. e prea mare riscul . |
solutia aia se numeste benzina :) ,incearca sa il cureti daca nu se schimba nimik....altu
|
-Mi se pare si mie ciudat......motorul a mers ok cand i am dat masina.....mergea bine dar nu pot spune nimic despre consum.....cum l am dat jos de pe masina lui uwe asa a fost montat si pe masina asta.....eu nu demontez motoarele pise si dupa aceea le asamlez, efectiv i l impachetez cu tot cu accesoriii si l dau afara asa i mi este mai usor la montaj. Ce mi este neclar la acest motor ......este o bataie care nu se auzea inainte...eu asa am avut impresia....o bataie de biela.
-Motorul la mine nu a functionat in garaj decat pe loc si acolo sa comportat cu atare.....perfect. |
pot s-o aduc la tine ?
sa-mi spui cand si daca se poate sa-i punem si pragurile si etc sa ne mai uitam pe la becuri si etc, ca vreau s-o duc la rar sa-i facem actele :) |
1 Attachment(s)
:) vise . . . .
|
3 Attachment(s)
Azi am scos ursu sa-i fac o baie ca era jegos rau de tot ... :D si nu-l mai inghiteam asa..
dupa care am fost in spatele blocului sa-i fac niste poze.. :) |
1 Attachment(s)
trecut ,prezent,viitor
planurile ptr suspensie :) |
succes in continuare!
sper ca in 2 saptamani sa iti pot arata unde au ajuns jantele tale vechi |
1 Attachment(s)
o poza facuta in 1989 ... august ..
:P sry,m-am jucat prin photoshop si am obtinut nuantele astea de ... vechi ! :D |
super tare..:D .dar cred ca era in septembrie:D
|
Quote:
|
Si cu camera aceea "moderna" de supraveghere din coltz :D
|
Quote:
daca ar mai si merge bine, totul ar fi ... |
1 Attachment(s)
Foarte frumos.. ;)
Iti doresc sa arate CEL PUTIN asa: Multa, multa, multa, multa, multa, bafta in continuare!! ;) |
1 Attachment(s)
old...
sper ca nu t superi ca m`am jucat, nu? |
nu frate :D
e prima oara cand cineva editeaza poze cu masina mea .. si ... ce-am simtit acum .. plm. mai rar :D tare rau de tot deci imi place mult prima poza :D ms frumos de tot |
1 Attachment(s)
Quote:
Felicitari Santos pt ce ai facut pana acum si scuces in continuare cu masina ;) ... cred ca i ar sta mai bine la la nr 89EVL :twisted: |
mersi mult baieti :D
daca tot v-ati jucat .. puneti si un mtech2 + alte jante preferabil borbet T ? pretty pleaseeee :X |
1 Attachment(s)
cu borbet T :X :X :X
toata munca a fost facuta de andrey :D caruia ii multumesc. . acum bag si eu poza in photoshop sa mai fac ceva cu decorul .... new wallpaper 4 me coming up :X |
cu placere.. :-P :-P :-P
|
1 Attachment(s)
..................... cam aasa as vrea sa arate
|
2 Attachment(s)
m am jucat si eu putin :-) :rolleyes2
|
moarte curata....asa trebuie sa arate un urs...nimic mai mult.....shi plangi cu vorbe langa ea:)...poate in catziva ani...n-o sa mai fie photoshop...ci poze reale cu masina ta in stadiul asta;)
|
Quote:
asa vreau s-o fac :X mersi mult baieti virtual tuning e mult mai tare cand se face pe masina ta decat atunci cand il faci tu pe masina altuia :D 10xz again |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Got something for you Sant0s. :D
Enjoy ! ;) |
foarte tari pozele....de masina nu mai vorbim....
@vio[s] - ce se intampla cu janta din spate ca nu inteleg???? de fapt unde e cauciucu`?? |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vand cutie de viteze ZF ptr bmw e30 ! pretul , 120 de euro !
|
1 Attachment(s)
nimic nou caci am avut,si aparent am .. in continuare niste probleme cu ... actele .. insa sper sa se rezolve cat de curand ca sa pot sa ma folosesc de masina ..
momentan ... zace.. :/ |
1 Attachment(s)
daca iti spun ca am vazut-o cand am fost in bucuresti, si nu te-am sunat, ma bati? cand eram deja urcat pe tren, mi-am adus aminte: bai...trebuia sa-l sun pe asta...
spor la treaba in continuare! jantele tale, vor ajunge pe masina asta. Deocamdata nu am butucii inca gata, deci nu le pot monta. Eu zic ca va arata foarte bine:) Attachment 402241 |
asteptam poze cu jantele pe masina :D
|
ce-ti mai face ursul? ai rezolvat cu actele sau cu prb la motor?
|
2 Attachment(s)
e pe pana,cineva mi-a bagat un cutit in cauciucu dreapta spate
e zgariat cu cheia insa partea buna e ca aseara am facut actele si intr-un final masina e pe numele meu |
nu se face asa ceva :(
|
mie imi spui ?cand am vazut in venea sa iau la bataie toata strada ... :/
apoi a iesit un vecin care stiu ca nu ma inghite, l-am intrebat daca stie ceva... dupa care i-am zis ca-mi bp in mamicutza aluia care a facut treaba asta,stiind ca mamicutza lui sta in acelasi bloc :P n-a schitzat nimic, nu era el :P in fine, important e ca acum pot sa fac itp/rar .. teoretic... ca practic .. sunt lefter :) |
mamă ce adancă e...cred ca tre chituită acum...ce bulangii
|
chiar ca bulangii...au zgariato asa in ura de invidie :(
|
stai pe mircea vulcanescu? da frumos culoarea,live ma refer
le: am al 1000-lea post aici,cool :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning