![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
In oras la mers lejer cam 8-9% forja 13-14% afara 6-7 mers lejer
|
1 Attachment(s)
de la mine doar atat farurile si masca nu leam putut pune nu sunt unghiu potrivit:lol:
|
2 Attachment(s)
aveo...:D bla bla 10 caractere...
|
nu se ocupa nimeni si de al meu? :(
|
1 Attachment(s)
sa nu mai faci niciodata poza sub un pom si masina nespalata... am facut doar ce ai zis u ca vrei...angel eyeds, grila si capota prelungita...
astept poze cu ea dupa ce o sa o modifici in realitate Bafta! |
[QUOTE=dydy-andrey;1465334]
Nu incerci ceva si pe masina mea.Eu chiar nu le am deloc cu VT-ul si vreau sa stiu cum i-ar sta masinii mai bine pt a o putea modifica in realitate.Pozele sunt la pagina 62.Ms mult,sunt bine venite orice fel de Vt-uri din partea oricui.M-ar interesa in special partea din fata a masinii care vreau sa o schimb prima.Bafta! |
1 Attachment(s)
asta facuta in 10 min :rolleyes2...lucrez la altceva momentan...imi pare rau ca a iesit asa urata :lol::lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pentru saibot!:D
|
Quote:
|
Ms Dydy , o sa pun poze cu ea pe parcurs nu pot face totu odata (fonduri)...acum vine statia , wooferu si evacuarea , incetu cu incetu dar o sa o fac ..bafta
|
sunt varza la vt.....dar fata de altii sunt geniu =))))))))))
|
Quote:
|
iti pun eu stagul rusiei numa sa pui imaginea aici k nu stiu car ii si grila negra o foac :P
|
lume am si eu o dacie
eleganta dar nu stiu va rog frumos am nevoie de parerea voastarcum sa va arat poze cu ea id-ul meu este flanchitoi @yahoo.com |
9 Attachment(s)
sal tuturior!sunt intr-o dilema!!vreau sa-mi pun niste jante si nu stiu ce sa aleg!!sper sa ma puteti ajuta voi!vreau sa pun pe bmw-ul albastru cele 2 modele de jante!!multumesc!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut eu o pereche de jante :D
|
Quote:
|
lume de unde fac rost de id-ul lor? ca vreau sa arunce o privire al o masina si nu stiu cum sa pun masina pe forum
|
id-ul meu este [email protected] ii rog frumos sa intre sa le arat ceva eu zic ca merita
|
Un mic ajutor si pt mine? -> https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=73764
am facut thread in alta parte, ca nu am gasit thredu asta, s-a facut altu?:rolleyes2, ca parca mai era o sectiune cu "masinile voastre preparate de noi", si ala sa inchis. Multumesc! :) |
3 Attachment(s)
Cu ale mele se "joaca" cineva ? nu vreau sa fie ceva agresiv ... tine`ti cont ca masinile sunt pentru Scoala de Soferi .. grile .. prelungire ... nijte jante frumoase ... deci.. REALIZABIL !! si sa nu mi se duca la prima groapa... si apoi sa plang 2 saptamani :-)) mersi ....
|
1 Attachment(s)
vreau si eu sa imi stergeti capota sa ramana decat motoru fara capota plzz:oops:
|
Quote:
|
salut lume am o dacie tunata deja sa zic asa si as vrea sa o postez la voi pe forum pt eventuale comentari si desene cam cum o vedeti voi
|
3 Attachment(s)
Sorin este prieten cu mine...si nu poate sa puna poza cu masina...si m-a rugat sa ii postez eu masina..
si eu va ROG MULT sa ii faceti ceva la masina...pe acolo unde este albastru, vrea verde si in bara din fatza vrea spoileru`ca in poza asta :arrow: |
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva:lol::lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu este masina mea dar... vreau daca se poate mijlocul la janta Negru cu tot cu spite iar cercul jantei sa fie argintiu... ma bate gandul sa le fac asa dar sa vad cum arata. multumesc
|
citeste te rog primul post;) si o sa vezi tu ce ai gresit...
|
[QUOTE=HayBuna_Vlad;1475790]citeste te rog primul post;) si o sa vezi tu ce ai gresit...[/QUOT
unde man? |
"REGULAMENTUL TOPICULUI:
Poza/le postate trebuie sa fie: - minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; - de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate). In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA! Respectati regulile pentru a fi respectati!" |
[QUOTE=sorin mgp;1475814]
Quote:
:| |
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. ce mai face STI?cand ii gata?8) |
merci sebi, este de ajuns sa imi fac o parere luni le duc la vopsit :lol: STI mai are putin si iese din atelier dar intra in altul :lol:
|
4 Attachment(s)
Ma ajutati va rog cu o schimbare de culoare de la geamuri in jos?inclusiv capota si porbagajul.
Sau de la "dunga"aflata la 10 cm sub geamurile laterale,si atunci capota si porbagajul sa ramana la culoarea masinii... Culoarea sa fie ceva portocaliu,sau auriu. Poate imi explica cineva cum se schimba culoarea intr-o imagine cu Photoshop-ul... Eu ma chinui cu replace color dar nu iese nimic.Se schimba culoarea in toata "poza"unde e gasita nuanta care vreau eu sa o inlocuiesc Multumesc |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pana la urma se mai baga careva la Celica mea?Niste jante ceva in 5 spite sau cum e in poza aditionala,si desenul acela...
Pls pls pls :rolleyes2 Si inca una... |
salut baieti
6 Attachment(s)
as dori si eu pe masina mea un negru mat daca se poate ca vreau sa o vopsesc si nu stiu cum arata.si daca se poate si ceva pe deasupra,las la aprecierea voastra.multumesc mult si multa bafta!!!:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning