![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
3 Attachment(s)
Quote:
nu inteleg cu bateria - ce legatura are cu evacuarea ? la evacuarea eu doar am mai adaugat o finala si tipsurile - toba de mijloc - aia in V avea doar o iesire si ca sa pun a doua finala a trebuit desfacut si capatul celalalt, pun poze ca nu stiu cum sa explic a doua finala e mai mica si ca sa incapa a trebuit putin modificat in zona rotii de rezerva dar cu bateria nu am avut treaba pun niste poze de la modificarea tobelor ca acolo se vede cel mai bine |
ms mult ...
pe mine ma incomodeaza bateria .... daca pun teava + tips in capat ... se vede pe kitu de M5 .... dar la tine bara spate e ceva mai mare si nu se vede, eu ma gandeam sa tai suportu de la baterie ( tabla) si s-o mut mai sus sa pot sa pun toba finala mare .... da nu stiu ma mai gandesc :P.... oricum ms mult pt poze . pret la suspensie .:P |
Quote:
nu pot sa il las foarte mult ca nu mai pot urca la locul de parcare si mai sint unele capcane prin oras - vedem - studiem - eu sper sa nu mai am probleme din cauza balansului niciodata - sper sa fie f rigida |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa pun doar teava sa nu ma mai complic
eu as vrea una ca in poza de mai jos ... dar ma mai gandesc ... ms mult pt poze si sfaturi:P |
Quote:
|
2.5 la fel ca al tau.
|
Quote:
am vrut sa iti zic ca eu cind m-am dus la cluj sa rezolv pb cu tobele finala era data jos si sa sti ca nu mi-a placut cum mergea motorul - si ma gindesc daca varianta cu tevi simple e ok - o sa sune f tare - te gindesti tu si te hotarasti ce faci |
Quote:
E nasol cu locul de parcare, poate gasesti altul:P, stii prea bine ca o masina, cu cat mai lasata , cu atat mai bine |
Quote:
|
Mai ce va distrati cu evacuarile , puneti filmulete, ce va pasa. Distrativa pana mai puteti ca iasa BTL pe drumuri si sa vedeti atunci. Hai Cat la munca sa terminam pana in deseara sa putem sa le udam, sa alunece bine pieptul de pui strofganov.:lol::lol:
|
frumoase imbunatatiri primeste Mr.CAT,multa bafta in continuare
|
am vazut si eu masina la pitesti foarte frumoasa
|
hehe.... nu am intrat de mult pe topicul asta....vad ca mr. cat primeste cadouri
felicitari pentru masina si pentru modul in care o tratezi..... |
2 Attachment(s)
Pozele promise
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
suspensiile is super ok si se aseaza exact asa cum trebuie - se simte superb in mers - nici nu am cuvinte sa exprim ce diferenta e fata de suspensiile vechi - dar inca nu stiu dc imi ramine aprins senzorul de la placutele de frina si citeodata se aprinde cel de la abs - miine rezolv si asta - doar ca era asa bine sa fie totul ok - oricum si eu si mr cat sintem fericiti :D |
Frumooos :D Sper ca e capota deschisa in poze!
|
Quote:
la primavara o sa il las mai jos - acum mai e o saptamina si il incalt de iarna si ziceam sa ma obisnuiesc un pic si sa ma bucur de curbe luate in viteza :D |
Probabil s-a rupt un senzor de la ABS la montaj
|
frumoasa masina , ai grija de ea ;) ti-am vazut-o sambata seara , ca o felina rula :)
|
Quote:
Quote:
anul trecut cind am plecat de la show am facut cunostinta cu acea cale ferata - BTL era in fata si nu a apucat sa frineze - eu am vazut ca e pb dar nu am frinat tare ca era polei si toata trupa in spatele meu - gusty la fel si apoi rideam de paul ca el avea timp sa frineze dar daca ne-a vazut pe noi trecind asa a crezut ca e ok :D - in urmatoarea parcare ne cam uitam toti la jante :D ce ar fi showurile fara amintiri de genul asta :D:D:D |
e nasol la linia aia ferata stiu de care zici :P si eu am patito si macar eu ma duc saptamanal la tg mures :)
tin minte de la show ca eram langa masina ta si era un tip care ti-a oferit nu stiu cat pt masina sa o cumpere ... era mai "taranel" asa si l-ai refuzat ;)) toata stima si respectul din partea mea :) ce vrei sa-i mai faci ? |
Quote:
ce vreau sa ii mai fac? - multe multe interiorul - carbon si negru in loc de gri - modificarea consolei si decorul la porbagaj motor - vise mari cu rabdare si perseverenta rezolvam - dar lista nu se va epuiza niciodata |
frumos , bv ;) imi plac ideeile tale , multa bafta cu cat voi urmari topicul si cine stie , poate ne vedem in trafic ;)
|
Quote:
|
pe mine nu m-ai deranjat sigur :) era un logan gri cu nr MS 21 RAB ? nu prea cred :P
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina!!multa sanatate in continuare pt continuarea proiectului!!te-ai gandit vreodata la farurile originale de 5-ar model 2002?parca are lupa si faru mai mare cred ca ar da mai bine:)
|
sper ca in curand sa prinda culoare si jessy meu sa poata sta si el demn langa Cat:) saracu era jenat atunci la Kaufland... mi-a zis el ca sa nu il mai parchez langa Cat pana nu o sa fie si el pe picioare:)
|
Quote:
Quote:
|
ma uitam la albumele tale , ai atasate niste poze foarte frumoase atat cu masina cat si cu tine , pe la blaj nu ajungi niciodata ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
mr cat la napoca motor days - fericit cu Best Paint - locul 1 pe coditza
|
Frumoasa cupa, nu am avut timp sa o vad decat aici. Cat-ulica de eram la show stii bine ca nu exista acea panglica:lol::lol:
|
Felicitari pentru premiu.
Bafta in continuare!!! |
Quote:
|
Quote:
lasind glumele - abia astept fie gata BTL si subaru lui gusty sa fim din nou cea mai tare echipa |
felicitari pt premiu,il meritati din plin
|
O parere: i-ar sta mult mai bine masinii cu niste faruri de facelift oem cu angel eyes rosu si cu oglinzi de M.
Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning