![]() |
Re: Evenimente
de vreun tuning show se mai aude ceva? stie careva?
|
din cate am auzit ar fii in curand pe la Cluj la Iulius Mall....saptamana viitoare sau nu stiu exact cand...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru cei pasionati si de motoare, se anunta ceva foarte tare.
DETALII: www.eastbike.ro |
merge cinvea la Cluj ?
|
VW Fest 2009 - Brasov - 18 iulie (www.vwfest.ro)
|
ce super vin si eu cu golfu 4:D
|
ok cat mai mullti cu atat mai bine
|
o intrebare ca ma tot "freaca" fratemiu trebe neaparat sa ai masina modificata???:shock: eu am golf 4 1.9 tdi cu chip atat:oops:
|
Quote:
|
Au mai ramas 5 zile pana la intalnirea vw la brasov parcarea orizont
|
Quote:
|
Quote:
|
Raliul Sibiului anyone?
|
Concursul de accelerare va avea loc in data de duminica, 19 07.2009 cu ocazia Zilelor Idol din Tg.Secuiesc incepand de la ora 13:00.
Concursul se va desfasura pe drumul situat in fata restaurantului Idol pe o lungime cca 180 de metrii. Va asteptam la aceasta prima confruntare in orasul Tg. Secuiesc. Urmatorul va fi pe 30 august pe 400 de metrii. |
nu bogdan poate sa vina orice masina din grupu vag nu conteaza ce este vag sa fie roti sa aiba
|
ok:-P oricum veneam cu g4:D
|
Vine cineva la Liberty Parade ?? Mai am 2 sau 3 locuri libere. Astept Pm.
|
|
Poze de la concursul de accelerare de la Targu Secuiesc:
http://picasaweb.google.com/bogdan.f...cuiescLiniute# |
Quote:
FILMULET WW FEST https://www.youtube.com/watch?v=VL9HeUdilt8&feature=fvsr |
13 Attachment(s)
Poze de azi din parcarea Roman! Este un circit 4x4 din cate am inteles! :rolleyes2
|
Quote:
Da frumoase filmuletele pacat ca nu apar si masinile din brasov a mea si inca cateva in fine poate sunt prea jafuri pentru era 2009 no coment |
tu la ce filmulet te-ai uitat de nu ai vazut nici o masina din BV?sper ca nu la VW fest ca....
|
Quote:
|
Nu prea ... stiu ca este un circuit off-road, dar nu exista un program pentru pubic! Tot ceea ce stiu 100% e ca vor sta pana maine in Brasov, si destinatia finala este Mamaia! :) Poti sa vezi masinile seara, dupa 8 - 9 in parcarea de la Roman! Alte informatii nu am aflat ... :(
|
Quote:
|
Quote:
Traseele sunt parcurse in fiecare zi dupa roadbook care se primeste in momentul startului deci nimeni nu stie exact pe unde vor fi traseele Maine vor fi in zona brasovolui mai exact cu trecere prin apata Quote:
Transcarpatic Rally Raid 26.o7 - 01.08, - etapa nr 3/2009 Avanpremiera TRC 2009 ! In perioada 26 iulie – 01 august , se va desfasura a treia etapa din cadrul CNRR 2009. Prin startul din Satu Mare si sosirea in Mangalia , aceasta etapa este cea mai lunga din Campionatul National , totalizind cca. 1800 km probe speciale . Traseul strabate zone de indeminare ca Apusenii , Carpatii Orientali , urmat de probe de viteza in sesul Baragan , finalizat in M-tii Dobrodgei si Litoralul Romanesc. Se tranverseaza imprejurimile localitatilor Oradea , Tg. Mures , Brasov , Calarasi 26.07.2009 Satu Mare - Verificari administrative,tehnice si prezentarea sportivilor. 27.07.2009 Satu Mare - Targu Mures 500 km, EL. 249 km, SS. 251 km 28.07.2009 Targu Mures - Brasov 520 km, EL. 220 km, SS. 300 km 29.07.2009 Brasov - Brasov 519 km, EL. 179 km, SS. 340 km 30.07.2009 Brasov - Brasov 390 km, EL. 200 km, SS. 190 km 31.07.2009 Brasov - Calarasi 660 km, EL. 168 km, SS. 492 km 01.08.2009 Calarasi - Mangalia 290 km, EL. 63 km, SS. 227 km Total 2879 km, EL.1079 km, SS.1800 km Daca pentru avansati si debutani aceasta etapa este de coeficient x5 , pentru cei de la Promo , se considera trei etape distincte , unde concurentii se pot inscrie in etapa , unde din considerente financiare sunt mai avantajati , de si realizarea si satisfactia maxima este cind poti parcurge tot traseul TRC 2009 . Etapele TRC 2009 pentru Promo Rally Raid A doua etapa din CNPRR 2009 - Satu Mare – Brasov (bivuac Tg. Mures) A treia etapa din CNPRR 2009 - Brasov - Brasov (bivuac Brasov) A patra etapa din CNPRR 2009 - Brasov – Mangalia (bivuac Calarasi) Fiecare etapa are o durata de trei zile , prima de inscriere si verificari administrative , si doua de cursa propriu zisa . |
test gratuit de frane si suspensii in parcare la Carrefour
|
|
da da.. abia astept.. speciala va fi in jurul primariei..:)
|
Tunati motoarele!
Duminica, 30 08.2009 orasul Tg. Secuiesc va gazdui un nou concurs de accelerare cu ocazia zilelor orasului. Cursa se va desfasura pe un drum cu patru benzi incepand de la ora 14:00. https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ml#post2553758 |
Nu pune nimeni niste poze cu speciala de la Raliul Tara Barsei Dunlop - SEAT?
|
Quote:
|
super tare !
|
Quote:
|
petromu din triaj ?
|
Quote:
|
Perfect in Triaj la petrom.....la ce ora ?
|
Pai incepe la 11. Cei care se dau sigur pleaca pe la 9.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning