![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Am vazut azi in BC un Bora albastru destul de tare...si poze cu el pe aici nu am vazut...:|...
Il stiti?:) |
Quote:
altul nu stiu |
Lol....m-am uitat la primele 20-25 de pagini...si la ultimele...si am sarit peste pagina 55...da,ala e...:)
Mi s-a parut destul de tare! :D |
5 Attachment(s)
O Calibra frumoasa....da nu de bacau :???: (doar in bacau ....o prin trecere..:rolleyes2 ) ...
PS: prea tari jantele...:twisted: ... |
Draguta..Chiar e facuta cu bun gust..
|
Sorry de OFFTOPIC......:sad: .dar voua ce va mai fac masinile dupa grindina de ieri?
Ca a mea face bine .:rolleyes2 ..oarecum....am vazut gheata cam cat un ou de gaina..:shock: .cum s-a spart de capota..:shock: :shock: :shock: am si poze... Tot ce pot sa spun e ...SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT ...!!!:evil: |
Pot sa spun ca mi-a rupt cupola=n doua... mi-a facuto varza :(
|
Naspa tare...ca eu am pus-o sub un copac...dat tot a prinso...
Astia parca din ce in ce tind sa foloseasca tabla mult mai subtire... PS: Andr3i ...da ce s-a intamplat cu Street Car Conceptu....? |
Ehe... SCCu nu mai e :) Am anuntat mai de mult pe forum
|
dupa grindina trabanturile s-o facut schwaitzer :lol:
|
care giata ma a dat cu ghiata prin bc
???? |
:lol: iti dai seama daca vorbesc baietii despre asta...inseamna ca nu vorbesc degeaba...Nu te-am mai vazut ajule demult pe forum pe aici...pe unde mai umbli???:confused2
|
Quote:
tare a fost faza cu asta cu calibra cand mergea pe centru si il opreste politaiu ala care are o calibra bc..pyt parca are numar asta bine inteles ca sa cam speriat cand la vazut pe politai ca il opreste iar apoi sia revenit pt ca politaiul il intreba detalii despre masina (statea omu cu masina in mijlocul centrului si ii arata politaiului ce are prin portbagaj interior ,motor...) oricum e dragutica calibra aia ... |
Quote:
|
cum o fost vrei sa spui...
|
26 Attachment(s)
sal sunt din brasov m-am uitat un pic pe forum am gasit ceva masini care au fost din brasov .... tunate la brasov si cereati poze mai clare .... poftiti pe aveti acum :)))toate masinile ... care vedeti sigla ONO SERV & TUNING sunt prelucrate de Domnu de pe motor.... mercedesul S argintiu este ultima achizitie a sa ...
|
5 Attachment(s)
ce sa zic un golf-uletz foarte ingrijit a fost a lui fratemiu dar la vandut ...
|
9 Attachment(s)
un alt golf 3 din brasov pacat are motor mic ... 1.8 75 cp .... dar sincer nu stiu cum mai poate rezista masina ....:)).....
|
curioasa treaba cu masinile astea facute la brasov
oricum s ul lam vazut si prin bacau dar nu mi se pare cine stie ce ,la un s trebuiesc niste linii mai elegante finute pt ca e o masina de lux apoi toyota aia a fost in targ la bacau acum ceva timp cred ca vara trecuta si bora se plimba prin oras |
17 Attachment(s)
ce-am avut mai nou ....
|
frumos lucrate...
imi place cum ies finisajele,iar modelele... dupa gusturile fiecaruia... |
4 Attachment(s)
poze cu 2 masini care sunt intrecere prin bacau ,cel putin durango ,ca broscuta e de mai mult timp in bacau
|
place la greu borscoiul
e mijto tare :) |
cu un mastodont din ala ma voi plimba si eu azi!!! ma duc la o nunta si aia e masina miresei!!!! iar EU o voi conduce!!!!:lol:
|
l-am vezut ieri la semafor p`asta mare :O .... bai baiatuleee... e incredibil de mare...
PS: loxule ti-am vazut cameleonu` pe aleea parcului ... simpatic asha ...:) o mica intrebare... ai folie transparenta??? |
Quote:
cum adik ma sa aiba folie transparenta ??? masina a fost alba si acum e neagra nuh ce intelegi prin folie transparenta :)) :)) :)) |
Quote:
cum adik ma sa aiba folie transparenta ??? masina a fost alba si acum e neagra nuh ce intelegi prin folie transparenta :)) :)) :)) |
of istetule:))) =)) ... il intrebam daca .... are folie transparenta... adica daca acolo unde lucreaza el... daca firma aia care face treaba aasta... aduce folie transparenta! ... of..:))
sau daca nu ... daca se poate face folie exact pe culoarea mashinii... pt ca m-ar interesa sa-mi foliez botu... pt ca sare vopseaua de la pietricele... se zgarie... shi de la "zburatoare".... |
Hey!Sunt nou pe-aici...Inainte sa incep cu post-urile, va salut pe toti!Intr-adevar impresionat "mastodontul" acela...Oare ce consum are ?:D
|
fara numar...
|
tinand cont ca e americana si sigur are vreun motor de 6 litri sau mai mult
consumul oricum o sa fie undeva la vreo 30% dar oricum e impresionanta masina,iti dai sema ce senztie ai cand te bagi cu ea in trafic mai greu e cu parcatu dar... |
auzi ma la el 6000 cm cubi, vreau sa itzi spun ca mamutul ala are doar un motor de copilas in raport cu inmesitatea ce o cara 3500 lejer
|
nu cred ca consuma asha mult... eu zic undeva intre 20-30 de litri e benzina... bine ca e si hidramata....
|
ba berbecule noi vb de capacitatea cilindrica a motorului
dracu citeste mai atent |
eu ii raspundeam lui vwlad.. berbec esti tu
|
nare rost sa iti mai spun ca esti mai vechi aici dar daca au trecut ceva posturi poti sa folosesti "quote" casa nu fii prost inteles
|
Quote:
da de unde stii tu ma ce capacitate cilindrica are ??? |
Are 6200 cm3..Modelul este Doge Ram 3500..E si de vanzare si e din iasi..
|
Quote:
asa ca bai tibi te rog sa o lasi mai moale cum naiba sa aiba un motor de 3,5 la asemenea masina doar nu e jeepulet de asta european |
ok merci cristi eu am crezut ca e motor de 3500 ca asa scrie pe portiera may beed
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning