Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DJBOSS 18-02-12 22:16

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4887605)
ce masini sunt pe acolo?

cand am fost eu de am luat actuactorul aveau plin de vw(passat,golf3,4) bmw,opeluri, seaturi peugeout,nu mai stiu exact erau multe....faceti si voi o vizita acolo

florin_andrey86 19-02-12 15:08

avand in vedere, ca acum ceva timp cineva se lega de "noi", prin titlul acestui topic, eu impreuna cu alti membri ai clubului (Severin Racing Club) am hotarat urmatoarele:
- deoarece in severin se inmultesc pasionatii de "goange" pe 4 rotii am stabilit ca e timpul sa marim "musuroiul";
- ca e timpul sa facem si "noi" ceva;
- ceva = intalniri, prezentari, evenimente, concursuri etc ( ceea ce putem face pt inceput)

mai intai sa vedem pe forum cine ar vrea sa intre in club, urmand ca dupa aceea sa stabilim o intalnire unde se va discuta despre drepturi, conditii, obligatii

asteptam solicitari

Echipa SRC (Seriozitate, Respect, Colegialitate)

Gangstah 19-02-12 17:34

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4888523)
avand in vedere, ca acum ceva timp cineva se lega de "noi", prin titlul acestui topic, eu impreuna cu alti membri ai clubului (Severin Racing Club) am hotarat urmatoarele:
- deoarece in severin se inmultesc pasionatii de "goange" pe 4 rotii am stabilit ca e timpul sa marim "musuroiul";
- ceva = intalniri, prezentari, evenimente, concursuri etc ( ceea ce putem face pt inceput)

mai intai sa vedem pe forum cine ar vrea sa intre in club, urmand ca dupa aceea sa stabilim o intalnire unde se va discuta despre drepturi, conditii, obligatii

asteptam solicitari

Eu sunt bagat si ma bag in continuare pana in gat...hai ca am lenevit destul,vine vara....!:!::!:

Alternator 19-02-12 20:01

Quote:

asteptam solicitari

Count me in! Astept sa iau si eu permisu' si sunt mai mult decat fericit sa ma inscriu:-)

robby_sev 20-02-12 01:44

Quote:

asteptam solicitari

O sa spun si eu P R E Z E N T ! ! !

Mpower_bmw 20-02-12 12:35

ma bag si eu:dance:

sorinake38 20-02-12 12:46

salut postez si eu pe acest forum de cam 1 an de zile daca vreti sa discutam despre club noi suntem o mana de oameni care ne strangem joi seara la karefur si daca voi vreti noi suntem mai multzi care vrem sa ne constituim ca 1 club . idea voastra e interesanta ,daca voi sunteti interesti va asteptam cu mare placere avand in vedere ca nu aveti inca 1 loc in care sa va gasim noi
P.S. joi seara parcarea karefur ora 19:00 :arrow:

GJ 64 GAB 20-02-12 13:14

Quote:

asteptam solicitari

Foarte frumos ce aveţi de gānd! :) chiar mă bucur să văd că şi īn Severin se munceşte la acest fenomen .

florin_andrey86 20-02-12 14:02

Quote:

Originally Posted by sorinake38 (Post 4890001)
salut postez si eu pe acest forum de cam 1 an de zile daca vreti sa discutam despre club noi suntem o mana de oameni care ne strangem joi seara la karefur si daca voi vreti noi suntem mai multzi care vrem sa ne constituim ca 1 club . idea voastra e interesanta ,daca voi sunteti interesti va asteptam cu mare placere avand in vedere ca nu aveti inca 1 loc in care sa va gasim noi
P.S. joi seara parcarea karefur ora 19:00 :arrow:

noi ne-am contruit un club, e cu actele la zi, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a functiona: CUI, stampila, "sediu", denumirea intregistrata etc, dar actele astea sunt sunt importante,
importanti sunt oameni din club si cei care se alatura

Gangstah 20-02-12 14:06

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4890098)
noi ne-am contruit un club, e cu actele la zi, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a functiona: CUI, stampila, "sediu", denumirea intregistrata etc, dar actele astea sunt sunt importante,
importanti sunt oameni din club si cei care se alatura

atunci asa ramane...joi seara la carrefour in parcare....dar o rugaminte am:Fara dat in spectacol gen scartaituri de roti,burnout-uri..sau mai stiu eu ce iesiri in evidenta....trebuie tinut cont ca unii dintre noi au deja o varsta,familii si e un loc public...deci Seriozitate si Respect maxim!

florin_andrey86 20-02-12 14:12

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4890101)
atunci asa ramane...joi seara la carrefour in parcare....dar o rugaminte am:Fara dat in spectacol gen scartaituri de roti,burnout-uri..sau mai stiu eu ce iesiri in evidenta....trebuie tinut cont ca unii dintre noi au deja o varsta,familii si e un loc public...deci Seriozitate si Respect maxim!

o mica completare la comentul lui "Gangstah" suntem intr-un loc privat si putem avea oricand probleme cu proprietarul, agenti de paza sau mai rau cu politia, nu cred ca e frumos sa incepem cu stangul

DJBOSS 20-02-12 17:26

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4890101)

va,asteptam sa discutam,nu vor exista fenomene dinastea,mai ales in prezenta voastra

MARY4N 20-02-12 21:35

pot sa vin si eu.....:D:D ??

ovidiu89 20-02-12 21:50

Pe mine puteti conta in vacante, doar atunci sunt joia prin oras iar daca aveti nevoie de piese si orice altceva pentru masina vorbim si luam de pe ebay mai ieftin

sorinake38 20-02-12 22:42

Quote:

Originally Posted by alexxss (Post 4871895)
astea sunt cele mai recente :)))))+niste filmari amuzante

la mai mare frumoasa masina frumos stil te ateptam si pe u joi seara la intrunire
la "carefur"

florin_andrey86 20-02-12 23:27

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4890890)
Pe mine puteti conta in vacante, doar atunci sunt joia prin oras iar daca aveti nevoie de piese si orice altceva pentru masina vorbim si luam de pe ebay mai ieftin

mane, tu esti alaturi de noi sufleteste si asta e mai mult de cat suficient, daca-ti mai aduci aminte SRC-ul stabilise intalnirile sambata seara la orele 21 in mai multe locuri urmand ca la 20:50 toti membri sa primeasca sms cu locul de intalnire. acum ramane de vazut ce se stabileste si ce se hotaraste.

sorinake38 20-02-12 23:38

Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 4890863)
pot sa vin si eu.....:D:D ??

daca nu poti si chiar vrei ,facem in asa fel sa fi si tu:peace::peace: prezent

robby_sev 23-02-12 15:06

Deci a ramas ora 19:00 ? ne mai intalnim sau nu ?

Gangstah 23-02-12 15:16

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 4894975)
Deci a ramas ora 19:00 ? ne mai intalnim sau nu ?

Eu unul vin....de aia am si intrat pe forum...sa nu cumva sa ramanem amanet ca vazui ca e meci la 8....repet EU VIN:!::!::!:

robby_sev 23-02-12 15:29

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4894992)
Eu unul vin....de aia am si intrat pe forum...sa nu cumva sa ramanem amanet ca vazui ca e meci la 8....repet EU VIN:!::!::!:

tocmai de asta am intrebat si eu :)))) ne vedem acolo prietenas :)

DJBOSS 23-02-12 17:21

cei care au zis ca vin vin,si eu sunt prezent la fel ca in fiecare joie seara ;)

Gangstah 23-02-12 22:59

Parere personala:
-eu vreau sa fim organizati sa mergem la eventuri intr-un grup organizat nu sa facem propaganda la restul,ci sa ne vada si pe noi lumea ca pe ceva
-nu mergem sa ne dam in spectacol ,ci din contra sa ne punem si noi pe harta ca un oras cu potential si oameni pasionati de tuning
-sa ne purtam ca atare...sa ne adunam sub o sigla si sa ne respectam,ajutam si sprijinim..!
-sa avem drepturi egale,sa supunem la vot dorintele tuturor...
-daca nu cotizam nu o sa avem niciodata nimic,o sa ne intalnim prin parcari ca pana acum si nu o sa facem decat sa ne certam cu politia,intre noi si sa mancam seminte...
-cu banii stransi din cotizatii o sa inchiriem un sediu pt club...nu neaparat un garaj...ca in ziua cand va ploua sau va fi frig sa nu mai inghete ficatii in noi prin parcari...
si lista mai continua....asta imi doresc eu de la clubul pe care sper sa il cladim impreuna,ascultand dorintele tuturor si supunand la vot tot ceea ce este pentru si despre club!

Gangstah 23-02-12 23:05

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4895870)
Parere personala:
-eu vreau sa fim organizati sa mergem la eventuri intr-un grup organizat nu sa facem propaganda la restul,ci sa ne vada si pe noi lumea ca pe ceva
-nu mergem sa ne dam in spectacol ,ci din contra sa ne punem si noi pe harta ca un oras cu potential si oameni pasionati de tuning
-sa ne purtam ca atare...sa ne adunam sub o sigla si sa ne respectam,ajutam si sprijinim..!
-daca nu cotizam nu o sa avem niciodata nimic,o sa ne intalnim prin parcari ca pana acum si nu o sa facem decat sa ne certam cu politia,intre noi si sa mancam seminte...
-cu banii stransi din cotizatii o sa inchiriem un sediu pt club...nu neaparat un garaj...ca in ziua cand va ploua sau va fi frig sa nu mai inghete ficatii in noi prin parcari...
si lista mai continua....asta imi doresc eu de la clubul pe care sper sa il cladim impreuna,ascultand dorintele tuturor si supunand la vot tot ceea ce este pentru si despre club!

De foarte mult timp eu si inca cativa oameni incercam sa facem ceva in orasul asta pe cale legala,cu acte si cu tot ce presupune o asociatie sportiva(club auto)...daca nici de data asta nu se intampla nimic desi e a mia oara...eu ma las de sportul de a mai incarca,....raman la tuningul pe masinile mele si la o amintire placuta,la niste prietenii care s-au cladit in timp si o parere de rau despre ceea ce ar fi fost daca...!

florin_andrey86 23-02-12 23:08

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4895870)
Parere personala:

de acord cu grasu, dar asa fiind vb pe cat mai scurt posibil:
NU CRED CA A INTELES NIMENI MESAJUL PE CARE AM VRUT SA-L TRANSMITEM, dar eu cu Gangstah suntem dispusi sa mergem sa stam de vb cu fiecare in parte, sa explicam ce vrem, cum vrem si ceea ce o sa fie

florin_andrey86 23-02-12 23:14

https://www.youtube.com/watch?v=hHgUX...layer_embedded

asta seara v-am povestit de acest clip......

sorinake38 23-02-12 23:45

foarte frumos clipul mersi chiar frumos

florin_andrey86 24-02-12 00:15

Art.20 Conditii de intrare in club a membrilor activi:
- Varsta minima a membrilor este de 20 ani.
- Membrii clubului trebuie sa posede permisul de conducere de minim un an.
- Sa nu faca parte sub orice forma din orice alt club auto.
- Sa posede sau sa conduca un autoturism.
- Sa nu fi avut permisul de conducere anulat.

aste sunt conditiile prevazute in statutul clubului, in cazul ca o sa mai apara modificari o sa fiti anuntati

Gangstah 24-02-12 01:30

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4895954)

aste sunt conditiile prevazute in statutul clubului, in cazul ca o sa mai apara modificari o sa fiti anuntati

Art. 21 Se citeste Regulamentul existent al clubului si dupa parerea mea cine are ceva de adaugat sau vreo nelamurire sa o ridice la fileu spre a fi discutata si rezolvata....si ca orice grupare care pune accent pe noii membrii cat si pe actualii se adopta de comun acord si supus la vot un regulament cu care sa fie de acord toata lumea(adica toti membrii seriosi care isi platesc cotizatiile lunare si totodata contribuie la imbunatatirea fenomenului tuning in Dr Tr Severin)........gata ca sunt satul de vorba......vreau sa vad si fapte....vrea cineva sa fim un club in adevaratul sens al cuvantului sau ramanem fiecare la culorile lui,intr-un club fictiv sau intr-unul adevarat si continuam sa ne intalnim prin parcari si prin trafic???:?::???:

florin_andrey86 24-02-12 09:10

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4895989)
Art. 21 Se citeste Regulamentul existent al clubului si .si ca orice grupare care pune accent pe noii membrii cat si pe actualii se adopta de comun acord si supus la vot un regulament cu care sa fie de acord toata lumea(adica toti membrii seriosi care isi platesc cotizatiile lunare si totodata contribuie la imbunatatirea fenomenului tuning in Dr Tr Severin)........

nu se modifica asa usor un statul si nici la ideea fiecaruia, daca suntem constanti ca pe o perioada de cel putin un an, ne putem permit modificare statutului

Gangstah 24-02-12 11:18

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4896197)
nu se modifica asa usor un statul si nici la ideea fiecaruia, daca suntem constanti ca pe o perioada de cel putin un an, ne putem permit modificare statutului

asta vroiam si eu sa zic....mai intai seriozitate si respect si de abia dupa aia pretentii!

alexxss 24-02-12 16:10

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4895954)

deci sa inteleg ca daca am avut permisul suspendat nu ma pot inscrie?
eu m-as inscrie cu toate ca sunt mai mult pe la bucuresti cu facultatea dar vin acasa in vacante + ca toata vara stau akasa si imi pare rau ca nu an avut calculator la sev ca veneam si eu joi ca eram acasa. si sincer mie mi se pare o prostie asta ca nu ai voie sa te inscrii daca ai avut permisul suspendat.

DJBOSS 24-02-12 17:43

Quote:

Originally Posted by alexxss (Post 4896762)
eu m-as inscrie cu toate ca sunt mai mult pe la bucuresti cu facultatea dar vin acasa in vacante + ca toata vara stau akasa si imi pare rau ca nu an avut calculator la sev ca veneam si eu joi ca eram acasa. si sincer mie mi se pare o prostie asta ca nu ai voie sa te inscrii daca ai avut permisul suspendat.

si eu l-am avut supendat,dar fac 3 ani decand detin permis

robby_sev 24-02-12 17:59

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4896914)
si eu l-am avut supendat,dar fac 3 ani decand detin permis

anulat si suspendat sunt 2 cuvinte total diferite... suspendarea se face pe o anumita perioada de timp, iar anularea este definitiva si trebuie sustinut din nou examenul. daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati :)

Gangstah 24-02-12 19:28

Quote:

Din ce motiv ai avut permisul suspendat???

alexxss 24-02-12 21:47

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4897143)
Din ce motiv ai avut permisul suspendat???

nu am dat prioritate la pietoni si odata pt viteza. detin permis de conducere de aproape 4 ani.

Alternator 25-02-12 09:43

Vrea cineva BBS RK 004 pe 17" 8j cu cauciucuri dunlop sport maxx 225/45/R17?:-)

Daca auziti pe cineva interesat imi dati si mie un semn va rog:-)

MARY4N 26-02-12 08:54

Quote:

Originally Posted by Alternator (Post 4899813)
Vrea cineva BBS RK 004 pe 17" 8j cu cauciucuri dunlop sport maxx 225/45/R17?:-)

Daca auziti pe cineva interesat imi dati si mie un semn va rog:-)

poze,bani....??

florin_andrey86 26-02-12 15:59

Quote:

nu te supara ca te intreb, ai permis de conducere? daca DA, de ce nu stii diferenta dintre anulat si suspendat?

florin_andrey86 26-02-12 16:06

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 4896956)
anulat si suspendat sunt 2 cuvinte total diferite... suspendarea se face pe o anumita perioada de timp, iar anularea este definitiva si trebuie sustinut din nou examenul. daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati :)

nu gresesti cu nimic, doar ca uni nu cunosc senusul cuvintelor

suspendat - permisul de conducere se suspenda in urma unei contraventii la regimul circulatiei, perioada de suspendare este intre 30 si 120 de zile, in functie de gravitatea faptei si daca sustii examenul sau nu

anulat -permisul de conducere se anuleaza in urma unei infractiuni la regimul circulatiei, anularea permisului este definitiva si nu mai poti da examen pentru permis decat dupa ce a trecut cel putin un an de zile e la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti in cazul in care nu faci puscarie, iar in caz de puscarie poti da examen pentru permis decat dupa ce a trecut cel putin 6 luni de la data eliberarii

sper ca acum sa ma fi facut inteles

alte intrebari?

Alternator 26-02-12 17:52

Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 4901228)
poze,bani....??

Salutare

uite aici link catre anunt: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10958198.html

Pretul e negociabil, mai ales ca esti din Severin. Ma scutesti eventual de ambalat+carat pana la curier:lol:

Ahm, desi nu am inca permis si evident nici vechime, as vrea sa vin si eu la intalnirile voastre:rolleyes2. Nu tin mortis sa fiu membru, pe mine ma intereseaza sa vorbesc si sa schimb pareri cu altii care au aceeasi pasiune:-)

Doar sa nu ma goniti pentru ca nu sunt membru. Inteleg precautia, in general cei la varsta mea sunt cu gandu' numai la ce nu trebe' cand vine vorba de condus. Dar, oricine merita o sansa, nu?:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning