![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
avand in vedere, ca acum ceva timp cineva se lega de "noi", prin titlul acestui topic, eu impreuna cu alti membri ai clubului (Severin Racing Club) am hotarat urmatoarele:
- deoarece in severin se inmultesc pasionatii de "goange" pe 4 rotii am stabilit ca e timpul sa marim "musuroiul"; - ca e timpul sa facem si "noi" ceva; - ceva = intalniri, prezentari, evenimente, concursuri etc ( ceea ce putem face pt inceput) mai intai sa vedem pe forum cine ar vrea sa intre in club, urmand ca dupa aceea sa stabilim o intalnire unde se va discuta despre drepturi, conditii, obligatii asteptam solicitari Echipa SRC (Seriozitate, Respect, Colegialitate) |
Quote:
Eu sunt bagat si ma bag in continuare pana in gat...hai ca am lenevit destul,vine vara....!:!::!: |
Quote:
Count me in! Astept sa iau si eu permisu' si sunt mai mult decat fericit sa ma inscriu:-) |
Quote:
|
ma bag si eu:dance:
|
salut postez si eu pe acest forum de cam 1 an de zile daca vreti sa discutam despre club noi suntem o mana de oameni care ne strangem joi seara la karefur si daca voi vreti noi suntem mai multzi care vrem sa ne constituim ca 1 club . idea voastra e interesanta ,daca voi sunteti interesti va asteptam cu mare placere avand in vedere ca nu aveti inca 1 loc in care sa va gasim noi
P.S. joi seara parcarea karefur ora 19:00 :arrow: |
Quote:
|
Quote:
importanti sunt oameni din club si cei care se alatura |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pot sa vin si eu.....:D:D ??
|
Pe mine puteti conta in vacante, doar atunci sunt joia prin oras iar daca aveti nevoie de piese si orice altceva pentru masina vorbim si luam de pe ebay mai ieftin
|
Quote:
la "carefur" |
Quote:
|
Quote:
|
Deci a ramas ora 19:00 ? ne mai intalnim sau nu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
cei care au zis ca vin vin,si eu sunt prezent la fel ca in fiecare joie seara ;)
|
Parere personala:
-eu vreau sa fim organizati sa mergem la eventuri intr-un grup organizat nu sa facem propaganda la restul,ci sa ne vada si pe noi lumea ca pe ceva -nu mergem sa ne dam in spectacol ,ci din contra sa ne punem si noi pe harta ca un oras cu potential si oameni pasionati de tuning -sa ne purtam ca atare...sa ne adunam sub o sigla si sa ne respectam,ajutam si sprijinim..! -sa avem drepturi egale,sa supunem la vot dorintele tuturor... -daca nu cotizam nu o sa avem niciodata nimic,o sa ne intalnim prin parcari ca pana acum si nu o sa facem decat sa ne certam cu politia,intre noi si sa mancam seminte... -cu banii stransi din cotizatii o sa inchiriem un sediu pt club...nu neaparat un garaj...ca in ziua cand va ploua sau va fi frig sa nu mai inghete ficatii in noi prin parcari... si lista mai continua....asta imi doresc eu de la clubul pe care sper sa il cladim impreuna,ascultand dorintele tuturor si supunand la vot tot ceea ce este pentru si despre club! |
Quote:
|
Quote:
NU CRED CA A INTELES NIMENI MESAJUL PE CARE AM VRUT SA-L TRANSMITEM, dar eu cu Gangstah suntem dispusi sa mergem sa stam de vb cu fiecare in parte, sa explicam ce vrem, cum vrem si ceea ce o sa fie |
|
foarte frumos clipul mersi chiar frumos
|
Art.20 Conditii de intrare in club a membrilor activi:
- Varsta minima a membrilor este de 20 ani. - Membrii clubului trebuie sa posede permisul de conducere de minim un an. - Sa nu faca parte sub orice forma din orice alt club auto. - Sa posede sau sa conduca un autoturism. - Sa nu fi avut permisul de conducere anulat. aste sunt conditiile prevazute in statutul clubului, in cazul ca o sa mai apara modificari o sa fiti anuntati |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu m-as inscrie cu toate ca sunt mai mult pe la bucuresti cu facultatea dar vin acasa in vacante + ca toata vara stau akasa si imi pare rau ca nu an avut calculator la sev ca veneam si eu joi ca eram acasa. si sincer mie mi se pare o prostie asta ca nu ai voie sa te inscrii daca ai avut permisul suspendat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vrea cineva BBS RK 004 pe 17" 8j cu cauciucuri dunlop sport maxx 225/45/R17?:-)
Daca auziti pe cineva interesat imi dati si mie un semn va rog:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
suspendat - permisul de conducere se suspenda in urma unei contraventii la regimul circulatiei, perioada de suspendare este intre 30 si 120 de zile, in functie de gravitatea faptei si daca sustii examenul sau nu anulat -permisul de conducere se anuleaza in urma unei infractiuni la regimul circulatiei, anularea permisului este definitiva si nu mai poti da examen pentru permis decat dupa ce a trecut cel putin un an de zile e la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti in cazul in care nu faci puscarie, iar in caz de puscarie poti da examen pentru permis decat dupa ce a trecut cel putin 6 luni de la data eliberarii sper ca acum sa ma fi facut inteles alte intrebari? |
Quote:
uite aici link catre anunt: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10958198.html Pretul e negociabil, mai ales ca esti din Severin. Ma scutesti eventual de ambalat+carat pana la curier:lol: Ahm, desi nu am inca permis si evident nici vechime, as vrea sa vin si eu la intalnirile voastre:rolleyes2. Nu tin mortis sa fiu membru, pe mine ma intereseaza sa vorbesc si sa schimb pareri cu altii care au aceeasi pasiune:-) Doar sa nu ma goniti pentru ca nu sunt membru. Inteleg precautia, in general cei la varsta mea sunt cu gandu' numai la ce nu trebe' cand vine vorba de condus. Dar, oricine merita o sansa, nu?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning