![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
da.. iti tre ceva "scula" de indoit teava :D... eu cunosc pe cineva in oras care are tot felu de scule pt ca se ocupa cu fier forjat si face garduri/porti :D
|
1 Attachment(s)
.....
|
mf site-ul.. o sa iau si ceva idee de pe acolo:P
arata bestial cadrul al 2-lea desenat de tine.. ara fara roti... dar nu-mi surade ideea cu pozitionarea pedalelor chiar sub sa.. am 180 inaltime.. si nu suport sa merg cu picioarele indoite... asta e si motivul pt care e atat de lung cadrul gandit de mine:P + ca e si foarte jos pozitionata saua... mi-au mai venit niste idei.. am sa vad care-i treaba.. o sa incep cu spatele.. iar partea mediana o sa fie in discutie... si cred ca-i bag si niste table:P.... multumest pt suport oricum:) acuma.. va las.. ca plec... ne vedem pe luni.. marti... poate pana atunci regandesc forma cadrului:P Sarbatori fericite tuturor!!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Acum ceva timp, mai exact anul trecut prin ianuarie am luat o bicicleta, a trecut printr-o mica transformare, am vandut-o si am trecut la altceva, o merida matts 10v, un model suficient pentru mine.A venit iarna si a suferit mici transformari, roata spate fiind schimbata complet, ganduri de vanzare si in final a ajuns un fel de hybrid. In viitor sper ca va aparea si o furca fixa din carbon. Momentan cantareste in jur de 12kg
Si iarna viitoare, cine stie, poate va avea si o surioara mai usoara Poze... |
pe merida merge si o furca cu suspensie de cross :D..sau ma rog... poate te dai doar pe asfalt la drum lung ;) Vara asta am in plan sa-mi fac si eu un cross frumusel :D si daca imi permite bugetu sa aiba 10kg in cap sau sub :D
|
Quote:
asta mi s-a intamplat si mie .Sa stii k sunt krichetii de vina Poti sa desfaci pinioanele cu o cheie care se gaseste in targ si care costa km 4 lei si schimbi doar krichetii (metoda complicata ) sau cumperi direct alte pinioane care sunt cam 15 lei |
asta mi s-a intamplat si mie
crichetii sunt de vina Dak vrei sa ii faci desfaci pinioanele cu cheie speciala(4lei in orice piata) si ii schimbi sau poti sa schimbi pinioanele cu totu' pt ca este mai simplu(pinioanele noi sunt 15 lei) |
5 Attachment(s)
tocmai am facut rost si de masina de indoit.. prob e ca nu prea are omu timp... dar.. incercam:P
ceva idei:-?? |
4 Attachment(s)
mdea.... lipsa de ocupatie... ceva sarma... si un super glue... si hai sa ne distram:)))
|
Esti nebun!!!?!?!?
E super tare!Poti face o macheta! Ti-a iesit chiar foarte fain! Felicitarile mele! |
Quote:
omule,chiar ai talent,nu gluma8) |
o masuratoare asa.. in mare...=))
undeva la 12m de teava... 2.5m de lant... si un ~2.70m lungime bicla =))=))=))=)) |
Quote:
O să iasă bine de tot. Dacă e perfectă bicicleta nu are niciun farmec. Eu am văzut şi proiectele anterioare.. Şi o să iasă bine.. O să ai ceva de muncă.. Baftă!! O să ai nevoie!! |
Vand Frana de fata Hayes 9 ;) 150Lei... motivul ... o vand deoarece mi-am luat un Avid Jucy 3 :D
|
3 Attachment(s)
Ieri,dupa cateava zile ploioase,am parcurs un traseu prin padure,impreuna cu 'denees'. Recomand tuturor!8):lol:
ps: poze din timpul excursiei nu am,doar la final.. |
3 Attachment(s)
Cateva poze si cu a mea. Imi pare rau ca nu ne-am fotografiat si noi cu ele...
|
7 Attachment(s)
asa o fi si pe lumea cealalta? unii se distreaza si altii muncesc?:)))
upgrade.. ziua de azi... p.s.... imi cer scuze pt dezordinea din curte si "betonul plin de riduri" e casa in constructii si s-a ciuruit tot:oops::oops::oops: |
e cineva care se da cu bmx ?:D
|
bai aveti si voi o idee de unde pot sa imi iau si eu niste manusi calumea? ca am in palme ... zici ca lucrez pe santier :LOL:
|
Quote:
foarte tare |
Quote:
Quote:
|
sunt din bucuresti
|
dc 2?:D una nu e deajuns de lata?:))) vrei sa bag cauciuc de 215?? :)) si asa urla lumea la mine ca stric janta degeaba.. ca o sa fie foarte greu de pedalat... dar ii las pe ei sa vb.. si eu imi vad de treaba:D[/QUOTE]
pai credeam ca vrei sa fie la fel pe ambele parti si cu un pneu mai subtzirel sa nu dai la pedale ca disperatu' mare paguba-n ciuperci o janta:D |
Quote:
langa spitalul coltea.. ceva mai jos pe stradutze tot pe acolo.. piata chibrit.. berzei... si in general orice mag de bicle... gasesti si la first/hds... poti sa iei si de la mag de scootere.. dar vezi ce iei.. sa aibe dublura in palma... eu unu am avut o perioada indelingata.. manusi de sala.. piele.. cu plasa pe spate... am fost f incantat de ele... |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hai ca imi arat si eu minunatia:D Cube xms 2009 : Cam asta poate: Cadru:Alu Superlite 7005 Double Butted, FSP 4-Link-Syste
Amortizor spate (Shock):Suntour Epicon 165mm shock size, Lockout Furca:Rock Shox Recon SL 100mm, PopLoc, TurnKey, Lockout Cursa furca:100mm Angrenaj:Shimano Deore FC-M532, 175mm Butuc pedalier:Integrat Pedale:Fasten Alu Lant:Shimano CN-HG53 Pinioane:Shimano CS-HG50 (11-32T, 9v) Schimbator fata:Shimano SLX FD-M661, Down Swing, 34.9mm Schimbator spate:Shimano Deore XT RD-M772 Shadow Manete schimbator:Shimano Deore SL-M530 Rapidfire-Plus, 9-s Ghidon:FSA XC300 Lowriser Oversized Pipa:FSA OS190 Oversized Frane:Hayes Stroker Ryde hydr. disc brake (180/160mm) Manete frane:- Butuc fata:Shimano Disc M525 Butuc spate:Shimano Disc M525 Spite:- Anvelope:Schwalbe F:Nobby Nic Triple Compound 2.25/R: Racin Jante:RFR ZX24 Sa:RFR Natural Shape 0.1 M Tija sa:Scape Light 31.4mm Masa aproximativa:13.5kg Pret: 43-50 milioane |
are 9kg bikeu? sau sub? :D on, f fain.Sa-l stapanesti sanatos :)
|
are 13,5 cu cauciucurile originale schwalbe nobby nic respectiv schwalbe recing ralph....ca astea is mai grele....si fara noroi:lol: , bineinteles.
REcomand 2 siteuri pt piese , echipamente si biciclete: www.bikexpert.ro si www.playbike.ro |
cam multe kg :D... ma asteptam sa fie mai usoara... am un prieten si a bagat 40mil intr-un cross si are 9,7kg :D.....dar ce sa mai zic de a mea :)) care are cam 19kg :))
Mai bine la playbike.. eu il cunosc personal pe cipri de la magazin si e un om super de treaba:).de la el am cumparat toate piesele si mi-am facut bicla si fostele bicle :D |
oricat e usurica.......doar nu e cursiera:shock:
|
6 Attachment(s)
first-ul meu are 35:))) asa ca.. gata cu boceala:)))
update... a venit ploaia.. si nu am terminat.. astept sa treaca..:D:twisted::twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
pe viitor daca merge bine bicla.. si sunt unghiurile bune.. si nu trage in nici o parte...si sunt multumit de cadru... refact roata spate.. si o fac de la 0:P ori in spitze.. ori in bratze.. ori .. goala:D sau poate nu mai pun roata:D.. ns.. ramana de vazut... macar sa ajung eu acolo:X... pt moment ramane roata asta.. stiu ca nu da prea bine.. dar isi face datoria... pe viitor se pot schimba diverse.. cadrul era pasul cel mare acuma.... problema principala este ca .. nici nu am ajuns la jumate cu bicla asta.. si deja am in plan alt proiect:)) dar... o termin pe asta.. si pe urma:P |
Prima evadare la editia a doua se tine pe 9 Mai.Cine a fost si anu trecut stie despre ce vorbesc.Pentru ceilalti care nu stiu despre ce-i vorba intrati pe www.primaevadare.ro Au inceput deja inscrierile.Sunt deja peste 125 inscrisi.Anul trecut au fost 600 de oameni,anul asta se preconizeaza peste 1000.
|
cred ca ma inscriu dar e mai nasol ca is din Suceava si va trebui sa merg pe acele trasee pentru prima data la concurs........ce ziceti??ce sa fac ?:lol:
|
Quote:
eu sunt de parere ca merita incercat .. cred ca o sa ma inscriu si eu , singurul dezavantaj ar fi ca am single speed, sper sa nu fie vreo panta de urcat :-s |
Nu sunt pante,mai mult niste hopuri.Vedeti ca este obligatorie casca,sa va faceti rost daca nu aveti.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning