Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

-LEXION- 23-05-08 21:53

Re: Accidente

De spoiler , semnalizator si coltul la aripa nu ziceti nimic? Baba cred ca se oprea in mijlocul drumului, daca vedea masina ca vine, dar la ce viteza avea, nici nu a mai vazut-o...ori era baba supraponderala rau.....

-LEXION- 23-05-08 22:08

http://www.clujeanul.ro/cluj/lovit-g...ntilor-2655209

Lovit grav, pe trotuar, pe Dorobanţilor

-LEXION- 25-05-08 14:12

Un accident la doua ore

Quote:

Ziua de ieri nu a fost una tocmai linistita pentru lucratorii serviciului de Politie Rutiera. In jurul orei 9, C. Stefan, de 38 ani, din Gherla, in timp ce conducea autoturismul marca Ford pe DJ 109D, din directia Bont catre Sacalaia, s-a angajat neregulamentar in depasirea autoturismului marca Dacia intr-o intersectie nedirijata, care circula cu viteza redusa si care a semnalizat si s-a incadrat corespunzator schimbarii directiei de mers spre stanga, intentionand sa intre pe drumul local care duce spre locul numit "Bozies". Cele doua autovehicule au intrat in coliziune, in urma impactului conducatorul autoturismului marca Dacia, R. Aurel Gavril, suferind rani usoare si fiind transportat la o unitate spitaliceasca din Gherla.

Doua ore mai tarziu, B. Paul Cristian, de 35 ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea autoturismul marca Audi pe trotuarul de pe strada Dorobantilor, unde efectua manevra de mers inapoi, l-a acrosat pe E. Virgiliu, de 59 ani, care circula pe trotuar. Pietonul a fost ranit usor.

In localitatea Caianu Mic, in jur de ora 16, L. Niculae, de 54 ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, datorita neatentiei in conducere, a parasit partea carosabila, rasturnandu-se. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului autoturismului si a sotiei acestuia L. Eva, de 50 ani.

M. Maria, de 58 ani, din Cluj-Napoca, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc marcat si semnalizat cu trecere pentru pietoni a fost accidentata destul de grav ieri, in jurul orei 18, pe strada Observatorului, de catre C. Ioan-Florin, de 31 ani, din Sibiu, in timp ce conducea regulamentar autotractorul marca MAN.

la ora 20, T. Mihaela-Gabriela, de 22 ani, din Oradea, in timp ce conducea autoturismul marca Audi A4 pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers de pe banda I pe banda II si a tamponat autoturismul marca BMW, condus in aceeasi directie pe banda II de S.Gabriel-Sorin, de 27 ani, din localitatea Feleacu. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui S. Simona, de 24 ani, din Cluj-Napoca, care era pasagera in autoturismul BMW.

Alexandra Petrusca

mafiozzo 25-05-08 14:27

ultimul acident lam vazut... era destul de grav avariat audiu

KoKozula 25-05-08 15:50

9 Attachment(s)
Accident sambata pe la 11 in Floresti ... am stat aproape o ora blokat in coloana ... nush care cine ce o facut ... cert e ca s-or ciocanit bine ....

era sa iasa si bataie... ca ala cu Vento de Salaj o depasit toata coloana si astia din coloana s-or pus in fatza mashinii ... si atunci ala s-o dat jos din mashina plin de impresii sa sara la bataie ... pana la urma n-am vazut box :(

Politistii stateau si se uitau pasivi ...

Cred ca o fost o coloana cat China de lunga .. mai ales ca ieseau si cei din targu de mashini ...

KoKozula 26-05-08 10:04

banui ca e accidentul cu pricina ...

"O mamă în vârstă de 24 de ani, din Floreşti, şi copilul ei de 3 ani, au fost răniţi în urma accident provocat de către aceasta. Femeia se afla, sâmbătă, la volanul unei maşini şi circula spre Huedin. Martorii susţin că, la un moment dat, Ramona M. ar fi intenţionat să întoarcă maşina fără a opri, însă nu s-a asigurat suficient, autoturismul condus de ea fiind puternic lovit din spate de o Skoda. În urma impactului, Ramona M. a fost rănită grav, iar copilul său, de trei ani, a suferit şi el leziuni care au necesitat intervenţia medicilor. "

KoKozula 26-05-08 10:05

alt accident... alt matiz.... :|

http://www.clujeanul.ro/cluj/acciden...-iclod-2658137

-LEXION- 27-05-08 09:20

1 Attachment(s)
http://www.clujeanul.ro/cluj/a-oprit...emafor-2661660

A vrut sa darame un semafor din Manastur cu un Land Rover!

-LEXION- 27-05-08 09:30

http://www.citynews.ro/7-accidente-i...-week-end+9708

7 accidente intr-un week-end

Quote:

Sapte accidente au avut loc in acest sfarsit de saptamana in judetul Cluj. Primul accident grav a avut loc in localitatea Floresti, sambata, in jurul orei 11, pe DN1. In timp ce conducea pe banda destinata biciclistilor, o tanara de 24 de ani a fost ranita de soferul unui autoturism marca Daewoo Matiz. Acesta a efectuat manevra de intoarcere fara a se asigura corespunzator. A intrat astfel si in fata unui autoturism marca Skoda Octavia, condus regulamentar in aceeasi directie.
In urma accidentului, biciclsta a fost ranita grav. Totodata a fost ranit un baietel de 3 ani, pasager al Matizului.

Un alt accident grav a avut loc intre localitatile Fundatura si Iclod, tot sambata, in jurul orei 11. In timp ce conducea autoturismul marca Renault Megane, soferul acestuia a incercat sa evite un autoturism care a intrat pe sensul sau de mers. A trecut astfel pe contrasens si a acrosat autoturismul Daewoo Matiz, condus regulamentar. In urma impactului, cei doi soferi au fost raniti grav.

Si in localitatea Rugasesti a avut loc un accident grav de circulatie, duminica, la ora 12.30. Un tanar de 18 ani, care nu avea permis de conducere s-a urcat la volanul unei autoutilitare marca Renault. Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil umed), acesta s-a izbit intr-o curba de un paraped, dupa care s-a rasturnat pe carosabil. A fost necesara interventia unui echipaj SMURD pentru descarcerare. In urma accidentului soferul si un pasager au fost raniti grav, alti doi pasageri fiind raniti usor. Autoutilitara a fost avariata in proportie de 80%.

Un accident usor a avut loc sambata seara, la Bontida, unde soferul unei motociclete Yamaha, in varsta de 18 ani, care conducea regulamentar, a acrosat bicicleta unui copil de 8 ani, care circula pe contrasens. Minorul a fost ranit usor. Tot un accident usor de circulatie a avut loc la Cojocna, unde soferul unui autoturism marca Mazda a intrat in coliziune cu o caruta, condusa in aceeasi directie de mers. In urma accidentului a fost ranita usor o minora de 3 ani din caruta.

Un alt accident a avut loc si la Iclod, duminica, unde un vehicul cu tractiune animala a lovit un pieton care circula regulamentar pe acostamentul drumului. Conducatorul vehiculului a fost testat cu cu aparatul alcooltest, avand alcoolemia de 0,78 mg/alcool put in aerul expirat. A fost dus apoi la un spital pentru a i se stabili alcoolemia. Victima a fost si ea transportata la spital, unde a ramas internata.

-LEXION- 27-05-08 21:29

http://www.clujeanul.ro/cluj/doi-vit...-dacie-2663779

Doi vitezomani pe scuter s-au înfipt într-o Dacie

Pe la 7 am mai vazut pe Titulescu un accident, cu o Skoda Fabia galbena, fara spoiler fata, trasa pe dreapta, iar pe drum inca erau bucati de plastic din spoiler...nu stiu ce s-a intamplat

-LEXION- 28-05-08 20:20

http://www.clujeanul.ro/cluj/un-tir-...tineri-2667115

Un TIR a doborât doi tineri

NightRider 28-05-08 23:27

nu stiu in ce masura ajuta sa ne referim la toate accidentele care apar ...rezuma-te la cele care...merita..desi acest topic nu prea isi justifica existenta..dar va ramane sus cat timp genereaza interes...

Fixius 29-05-08 01:17

eu zic.. ca e bine.. ca apar aici toate accidentele care se intampla in cluj..
eu nu ma uit la tel... si ma documentez.. de aici..

Eagle_flyaway 29-05-08 10:09

e f bine ca apar accidentele aici nu neaparat ca intereseaza pe cineva fiecare accident dar cel putin au efect calmant pentru noi cei care utilizam acest forum ..... vazand in fiecare zi cate 3...4 ..5 accidente nu cred ca-ti mai arde de facut pe Schumacheru pe strazi!!!

KoKozula 29-05-08 10:41

plus ca uneori iti dai seama ca mai si cunosti pe cineva... deci .. e bine totusi ca exista. Si mai bine ar fi daca ar exista poze.. chestii ... nu doar un link banal catre un ziar online ...

in fine ... noi sa fim sanatosi si sa circulam cu super regulamentarism ;))

Inca eu zic ca ar fi bine sa cream si un topic... "era cat pe ce sa fac accident"

CristianD 29-05-08 17:08

cel mai bine ar fi daca nu ar trebui scris in acest topic, insa, din pacate sunt prea multe accidente pe zi sa treaca neobservate.

-LEXION- 29-05-08 21:22

2 Attachment(s)
ok......sa inteleg ca inca pot posta accidente aici.....

http://www.clujeanul.ro/cluj/tampona...n-vuia-2669652

Quote:

Trei maşini s-au ciocnit uşor, joi în jurul orei 14, pe strada Train Vuia din Cluj-Napoca.

Toate cele trei autoturisme, un Opel, o Dacia 1310 şi o Dacia Papuc, circulau din direcţia Apahida înspre Cluj. La un semafor de pe strada Traian Vuia, Dacia Papuc nu a mai putut opri din cauza vitezei şi a intrat în maşina din faţa sa, care la rândul său a avariat o alta oprită la STOP.

"Dacia Papuc se tot ţinea tare după mine încă de la aeroport. Când am ajuns la semafor, eu am frânat, dar şoferul din Mureş, cum avea viteză, nu a mai apucat şi a intrat în mine, după care a luat-o pe contrasens. Apoi, din inerţie, eu am intrat în autoturismul din faţa mea", a declarat pentru Clujeanul.ro şoferul din Dacia 1310.

Atât localnicii din curtea casei în faţa căreia s-a produs tamponarea, cât şi cei trei tineri aflaţi în Opel, nu au avut nici măcar timp să asimileze cele petrecute. "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mergeam înspre Cluj şi doar ce am simţit o pocnitură în spatele maşinii. Nu ştiu care de unde a venit. Măcar bine că nu am păţit nimic", a declarat una din ocupantele Opel-ului.

În urma accidentului, nici o persoană nu a fost rănită, dar maşinile au ieşit cam şifonate. Urmează ca reprezentanţii Poliţiei Cluj-Napoca să stabilească cu exactitate cele întâmplate, după ce vor efectua măsurătorile de rigoare şi după ce vor lua declaraţii martorilor evenimentului.

-LEXION- 29-05-08 21:35

4 Attachment(s)
http://www.clujeanul.ro/cluj/a-ajuns...-targa-2669923

Quote:

A ajuns de pe scuter pe targă

Un bărbat care circula cu un motoscuter a fost luat pe sus de un Audi negru, al cărui şofer nu a observat, la schimbarea benzii, vehiculul pe două roţi.

Şoferul din Audi rula cu viteză pe str. Aurel Vlaicu, în apropierea podului IRTA, în direcţia centrului. Pe acelaşi sens mergea şi un bărbat, la bordul unui motoscuter. Maşina a efectuat o depăşire, iar când a reintrat pe bandă nu a mai observat scuterul şi a ricoşat direct în el, lovindu-l pe bărbat, care a fost proiectat pe capotă.

Rănit, şoferul scuterului a fost transportat de urgenţă la spital cu ajutorul unui echipaj SMURD. Medicii au imobilizat victima, pentru a nu-i agrava rănile şi posibilele fracturi. Paramedicii au fost rezervaţi în privinţa stării de sănătate a pacientului.,

Potrivit poliţiştilor prezenţi la locul accidentelului, forma de vinovăţie a şoferului implicat va fi stabilită după încheierea cercetărilor. Traficul rutier a fost deblocat la scurt timp după incident.

Este al treilea accident cu scutere produs în tot atâtea zile, la Cluj-Napoca. În cazurile anterioare, un TIR a doborât doi tineri, iar alţi doi adolescenţi pe scuter s-au înfipt într-o Dacie, din cauza vitezei.
non-accidente...dar interesante:

http://www.clujeanul.ro/cluj/parking...soferi-2669816

http://www.clujeanul.ro/cluj/urmarir...rvator-2669236

-LEXION- 30-05-08 13:28

3 Attachment(s)
http://www.clujeanul.ro/cluj/cinci-r...turzii-2671199

Quote:

Trei grav răniţi pe Calea Turzii

Opt persoane au fost rănite, dintre care trei sunt în stare gravă, într-un accident rutier produs în jurul miezului nopţii pe Calea Turzii, în dreptul benzinăriei OMV.

Un TIR staţiona neregulamentar pe marginea drumului, când pe aceeaşi direcţie de mers, dinspre Turda, a venit un microbuz care tracta o remorcă de bagaje. Martorii susţin că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan şi ar fi intrat în plin în spatele TIR-ului.

Au fost răniţi pasagerii din microbuz şi şoferul; medicii au declarat că trei dintre victime sunt în stare gravă şi au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1.

Circulaţia a fost temporar blocată pe firul cu direcţia Turda - Cluj, dar traficul a fost reluat în condiţii normale după aproximativ jumătate de oră.

Ce s-a întâmplat
Conform unui comunicat dat vineri dimineaţa de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), accidentul de pe Calea Turzii din noapte de joi înspre vineri a fost provocat de O. Daniel Sorin, de 30 de ani, din Suceava. În timp ce conducea autoturismul marca VW Caravel pe Calea Turzii, la coborâre pe banda a doua de circulaţie spre municipiul Cluj-Napoca, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule format din un autotractor marca Iveco şi o semiremorcă marca Krone, care staţiona pe banda întâi de circulaţie.
si inca unul: http://www.clujeanul.ro/cluj/si-a-du...-gunoi-2670722

Kent8 30-05-08 22:03

accident intre o skoda octavias si un pejo 307.
in octavia era un mos de 84 de ani care a facut infarct.
in pejo nu am vazut cine era.
cica batranu a facut infarct si nu a putut pune frana...
s`a intamplat la intersectia dintre pietroasa si ariesului.
acum la ora 8 fara vreo 10
am ajuns cand o ajuns salvarea...

CJ-86-UHE 30-05-08 23:53

Ieri dimineata un peugeot 206 cc a luat foc pe calea manastur dupa ce a lovit in spate o masina ce franse la trecerea de pietoni. cica a facut scurt sau ceva de genu...

CJ-18-DOR 01-06-08 11:28

6 Attachment(s)
aseara in sensul giratoriu de la Sigma un tip cu un polo nu mai avea rabdare el stie....sii so infipt in sens cu un tir..si cand sa o ia spre zorilor..s-o stramtorat (nu l-am vazut..atunci coboram dinspre omw) si o acatzat tiru..un doi o ajuns toata masina in fata cabinei. Nu a patit nimeni nimic..erau cam speriati tipu si blonda din polo ..daar o fost ok o venit rpd politia si io tras pe margine.

-LEXION- 01-06-08 19:11

A plonjat în Someş

Quote:

O femeie a fost rănită uşor în urma unui accident petrecut la Cluj-Napoca, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce un autoturismul în care aceasta se afla ca pasager a căzut în apele râului Someş. Conform unor surse din Poliţia Rutieră, accidentul a avut loc în apropiere de Sala Sporturilor, într-o curbă uşoară.

În autoturism se aflau şoferul Vasile Andrei Macavei, în vârstă de 23 de ani, şi alte două persoane. Una dintre acestea, o femeie care se afla pe bancheta din spate, a fost accidentată uşor.

Autoturismul a fost scos din apă de echipajele de pompieri. Potrivit surselor citate, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic şi la carosabilul umed.

Tudy 01-06-08 20:26

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 1562967)
Ieri dimineata un peugeot 206 cc a luat foc pe calea manastur dupa ce a lovit in spate o masina ce franse la trecerea de pietoni. cica a facut scurt sau ceva de genu...

Nu aveti poze cu peogeotu? Ce numere are?

gangsta 01-06-08 21:47

Quote:

Originally Posted by Tudy (Post 1565414)
Nu aveti poze cu peogeotu? Ce numere are?

CJ XX MEL de la MELA

dogy_10 01-06-08 22:02

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 1542329)
Pasatu dupa ce a intrat sub un tir sambata in jud bihor iar audi-ul duminica dimineata cand se intorcea de la cluj dupa liniute, eram cu 10 min in spatele lui

dc vb aiureli, audi-ul nu a fost la nicio liniutza era intamplator acolo

-LEXION- 02-06-08 11:45

http://www.clujeanul.ro/cluj/acciden...a-mera-2678765

Accident fatal la Mera

Quote:

Un şofer a murit duminică seară cu puţin după ora 20, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion, într-o curbă de la ieşirea din comuna Mera înspre Zalău.

Victima este Adrian Marius Suătean, de 20 de ani, din Cluj-Napoca. El conducea un Opel pe DN1F către Zalău, când într-o curbă a intrat pe contrasens, din motive care au rămas necunoscute. Nu se ştie dacă tânărul încerca să "taie" curba sau, pur şi simplu, a adormit la volan. Din sens opus venea însă un camion care circula regulamentar. Impactul dintre cele două maşini i-a fost fatal tânărului, care nu a mai putut fi salvat de echipele de medici sosite la faţa locului.

"Opel-ul nu depăşea nimic în momentul impactului, a fost vina lui că a intrat pe contrasens. Şoferul TIR-ului a fost uşor rănit, în timp ce conducătorul autoturismului a murit pe loc", a declarat comisarul Ambrozie Crişan, reprezentantul Poliţiei.

Martorii accidentului spun la rândul lor că au văzut doar cum Opelul a intrat în TIR, fără să poată preciza din ce cauză ar fi ieşit maşina de pe sensul de mers.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de o oră, iar coloanele de maşini s-au întins pe aproape trei kilometri. Foarte mulţi dintre şoferi au preferat să se întoarcă din drum şi să folosească o variantă de ocolire, pentru a nu fi nevoiţi să aştepte.
Imagini socante in galeria foto,asa ca nu le mai atasez pe forum.
http://www.clujeanul.ro/cluj/acciden...picture&ptr=-1

Fixius 02-06-08 12:58

la un accident de genu.. nush la ce poze.. va asteptati..
eu nu spun ca sunt imagini sokante....

vlad_VSV 02-06-08 16:14

3 Attachment(s)
unu proaspat pe aurel vlaicu in jur de ora 14 : 30 ...

pumaovi 02-06-08 18:44

cine are poze cu peugeot 206. care a luat foc...sa le ataseze..

mafiozzo 03-06-08 17:29

acident grav ieri dim in jurul orei 9 dim.. la intrare in oradea un golf 3 cu numere straine sa bagat in remorca unui tir...nam poze

RA_2fast4u 03-06-08 18:28

S-a intamplat ceva pa varianta zorilor-manastur. Banuiesc ca un accident. Aveti grija daca aveti drum pe acolo ca o sa va ia cel putin de 2 ori mai mult. Tot ce duce dinspre manastur inspre zorilor, si invers e o coada groaznica. Pe calea turzii coada la sensul giratoriu era jos la baba novac.

B e V 03-06-08 20:39

http://www.clujeanul.ro/cluj/acciden...i-audi-2683544

CJ-01-WOB 03-06-08 20:45

s-a intamplat la 10 masini in fata mea.
bine inteles ca traficul a fost blocat de cei care s-au oprit sa se uite .......

bzsa 04-06-08 14:48

pacat de trabant chiar era fainut ,l-am vazut de mai multe ori in oras

smoke 05-06-08 00:51

flower power .. :)), bine ca au scapat.. io ma cam mir.. acolo am facut si io o dacie berlina mai scurta cu un metru... :))

vali_cd 05-06-08 08:45

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1569732)
s-a intamplat la 10 masini in fata mea.
bine inteles ca traficul a fost blocat de cei care s-au oprit sa se uite .......

Audi-ul implicat in accident era cumva un 80 butoiash de culoare maro deschis sau crem...ceva culoare cacanie? daca da iti marturisesc ca ma asteptam cu 2-3 minute inainte mergeam pe observator spre manastur. dupa sigma, acolo unde cobori dealul spre fac de arhitectura, bineinteles c aacest audi era parcat intre banda 1 si 2 cu avariile puse si vorbea de pe geam cu cineva parcat pe banda 1. evident toata lumea il claxona. dupa ce am reusit cumva sa trec de el ca bloca efectiv drumul, iar din sens opus veneau masini si nu puteam trece, in fata la MOL inainte de sensul giratoriu cu viilor il vad in oglinda ca venea f tare. eu aveam cam 60 si m-a ajuns si a trecut de mine in max 3 secunde. A ttrcut prin sensu ala f tare fara sa opreasca, noroc ca nu erau pietoni pe trecerea de acolo. l-am vazut ca a mers f tare. pe cand am ajuns si eu sus in zorilor sa cobor pe varianta atunci incepea sa se formeze coloana de masini. Am presupus ca acest idiot e implicat 100% in acest accident. Nu m-ash bucura sa fie el, insa sunt curios daca intr-adevar era acesta.

RA_2fast4u 05-06-08 09:40

1 Attachment(s)
Asta e audi-ul. Dar din cate am inteles nu el a provocat accidentul.. :-??

http://www.citynews.ro/all_galery.ph...0434&pid=26247

RA_2fast4u 05-06-08 10:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1572836)
Asta e audi-ul. Dar din cate am inteles nu el a provocat accidentul.. :-??

http://www.citynews.ro/all_galery.ph...0434&pid=26247

hopa.. wrong image :))

B e V 05-06-08 12:44

3 Attachment(s)
trabantelu' era din TimeSquad, nu demult iesise pe strazi intr-o alta tinuta ...
:cry: poze de pe TS/forum

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning