![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
abia astept sa vad cum iese, ca m-ai bagat in boala :boogy::boogy: sunt Fan deja :crazy:
|
a facut ceva cute la pasaj pe spate nu ?
parca tot mi se pare cocotzata de spate ....sau mi se pare ? |
10 Attachment(s)
Quote:
Ieri noapte am mai coborat-o juma de spira pe fata,odata cu inlocuirea amortizoarelor fata,pivoti superiori,bucse brate inf..si pe spate ma bate gandul sa o mai cobor putin,cam jumatate de spira,dar asta cand voi face mecanica pe spate(saptamana viitoare)8)..acum nu e cocotzata de spate,insa parca mi-ar placea putin mai jos:rolleyes2 Iata si cateva poze de ieri de la lucrari si de azi dimineata:-) |
frumoasa tare !! abia astept sa o vad pe strazi
|
Vreau sa fie ca o bomba sexy8)..cand va iesi pe strazi sa scranteasca multe gaturi:-)
Am uitat sa mentionez..si planetarele au fost date jos si duse la rectificat:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
In seara asta batrana a revenit acasa,la garajul ei drag:-)..si mie mi s-a luat o mare piatra de pe inima:rolleyes2..acum sunt f fericit:D:D
P.S ..nu-mi vine sa cred ce bine arata asa coborata:D |
Vai de mine cat de bn arata!!!!
maine stii k sunt prezent la tine la garaj!!! multa bafta!! |
trebuia sa fi scos si manerele spate...
|
arata foarte bine ...succes in continuare .....dar parca tot e cocotzata de spate ....sau e ochiu meu ....
|
masina asta o sa arate bine cand o sa fie gata...spor la treaba in continuare
|
Quote:
Iulica,ne auzim la tel:-)..ca si eu ajung azi la garaj. |
Quote:
Dar nu-i bai..la arcurile de spate pot umbla imediat,daca o vreau putin mai jos..bine ca am asezat-o asa cum vroiam pe fata8):-) |
Ce bine ar da niste jante Gotti pe masina ta .Oricum si in stadiul asta e de nerecunoscut fata de masina din primele poze.Cat a cerut tinichigiul pt lucrare pana acum?
|
atat de bine a iesit incat e mai impozanta decat bmw-ul albastru
|
Quote:
Tinichigiul mi-a luat mai subtire..asa,ca intre prieteni..oricum,destul..:rolleyes2..dar nu dau sume aici,ma intelegi.. |
mai asteapta si ajusteaza garda la sol cand e masina echipata complet ca se mai lasa dupa ce pui toate inapoi pe ea
toba aceea nu-mi place de nici o culoare pe masina ta, chiar daca e de firma si e la super oferta, masina ta se vrea una clasica, o toba de dtm nu are ce cauta pe masina ta, asta e parerea mea cel putin la cum ar arata toba aceea pe o replica de clasica decurge bine pana acuma, adica in bine si sunt convins ca vei continua asa spor la munca in continuare, stiu ca ai nevoie :) |
mai bogdanele toate ca toate dar nu te-am intrebat de la ce masina ai facut rost de imbinarile de la aripi is tare curios....:D:D:D:D:D
|
oricum nu le da jos ;) ai inteles tu gresit le-a dat jos pentru a nu le gaza la vopsire :idea:
|
Am mai spus,dar o repet daca e nevoie..manerele fata-spate au fost date jos in vederea pregatirii pt vopsire;)..dupa vopsire toate elementele cromate vor fi puse pe masina8)
Pasajele fata provin de la 2 aripi fata de Golf1 iar cele de pe spate de la 2 aripi fata de Golf 2. |
10 Attachment(s)
Ok..de astazi vopsitorul s-a apucat de treaba..a dat chitul de fibra:rolleyes2
Tot astazi am luat planetarele de la rectificat..au iesit f bine. Ieri seara am curatat inca odata podeaua si i-am dat cu grund,iar in seara asta am reusit sa curat compartimentul portbagajului,urmand ca maine sa ii dau cu grund si acolo:-) Iata un sumar cu cateva poze:-) |
3 Attachment(s)
Si inca cateva..
|
bogdane de ce nu scoti butonul de la portbagaj?mie unu nu imi place cum vine acel buton.parca strica tot spatele....
|
nu ai vazut ce ce a scris mai devreme!
el vrea sa lase masina CLASICA dar cu o mica tusa moderna!! dak ii face ceva de genu, manere acoperite sau alte chestii e ca si cum ai pune un tricou decoltat pe care scrie "Gigolo italiano" pe o baba de 80 de ani! folositi-va imaginatia:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Aaaa..si o intrebare pt moderatori..vad ca mi-au fost sterse cateva posturi..as vrea sa stiu motivul..erau off topic:?::rolleyes2
in ultimele 3 pagini tie personal nu ti`a sters nimeni nimic ;) ... By Ja_Rule |
ideea e ca masina sa fie o replica R12 ,dar suntem in 2008 si ar trebui sa arate altfel nu ca acuma 20 ani daca vrei tusa moderna
|
eu nu vorbeam de manere fiindca nici mie nu imi place fara manere,in primul rand ca nu este practic fara ele si in al doilea rand arata mult mai bine usa cu manere nichelate.eu vorbeam doar de butonul de la portbagaj fiindca vine ca o poola in jumatea portbagajului,dar dac tie iti place e alegerea ta sa il pastrezi.eu doar am venit cu o propunere.e masina ta si o faci cum vrei.....
|
Corect;)..insa sunt sigur(sau cel putin sper)ca rezultatul final va va placea tuturor:-)
|
mie unu deja imi place...;)
|
Bogadanele Tot Respectul Este Frumoasa Masina Si Tine-o Tot Asa
|
bogdan arata super ...mare atentie cu chitul acum ...;)
|
Am incercat sa citesc toate paginile cand am vazut proiectul asta.
Masina arata incredibil acum. Rotile se potrivesc perfect cu buzele de golf. Linia masinii este foarte reusita. Daca as restaura o Dacie as face exact ca tine. Sa te bucuri de ea cat mai mult. Sincer, orice culoare ai alege, o sa arate bine. (inafara de roz ) Astept sa vad partea mecanica. Scriai mai sus ca vrei sa o pastrezi clasica, dar nu stiu daca te referai si la motor. Putin mai multa putere nu strica. Zic eu. :workout: |
Merci mult de aprecieri Sodi:-)
Momentan am pe ea un 1.4 cu chiulasa planata,care trage f bine si mai am in garaj un Weber dublu corp cu tot cu galerii,pe care il voi pune pe masina.Dupa ce termin ce am acum in plan cu ea,si daca mai strang bani poate ma orientez si la vreun motor mai puternic,insa deocamdata stau la limita falimentului,asa ca..:rolleyes2:-)..vedem ce ne rezerva viitorul:-) |
Adevarul e ca la preturile astea de benzina, 1.4 e bun. :D
Ce e interesant e ca peste tot in lume cine vrea sa restaureze o masina ar vrea sa aiba putini mai multi bani ca sa investeasca. Dar pe de alta parte daca ai avea venituri fara limita, nu te-ai mai bucura la fel de fiecare piesa noua pe care o cumperi...planetara, amortizoare, etc...cel putin asa sunt eu. Vroiam sa intreb de vopsea, dar m-am razgandit. O las sa fie o surpriza. Spor la treaba.... ai fani care te sustin :caffine: |
8 Attachment(s)
:oops:..le multumesc tuturor fanilor:-)
Nuanta vopselei va fi facuta de mine..nu va fi ceva care gasesti la magazin si poc,o dai pe masina;) Intre timp,vopsitorul pregateste si slefuieste cu spor,iar eu i-am dat jos jantele si am pus unele de tavaleala..:rolleyes2 Jantele de Aro au fost descaltate si vor fi "aspru" curatate pana la luciu metalic,ca sa le vopsesc la pistol8) Priviti ce diferente de ecartament sunt intre puntea cu jantele de Aro,si cea cu jante normale de Dacie,fie ele si extrabalon(cea din stg spate)..cu jante normale ar arata ca o carutza:lol: |
5 Attachment(s)
Si cam asa arata ce vreau eu sa iti trimit... Dreptunghiul negru e din fibra imbracat in autocolant, daca vrei il poti sa il slefuiesti putin si sa ii dai ceva vopsea... Mai ai toate surubelele, rama de la burduful de pe maneta schimbator si modelu de la burduf (la mine s-a taiat mai de sus si am pus o husa d-aia de bazar). Cam asta e, daca e OK din partea ta a si plecat pachetul! Eu am mai avut doua laterale care intrau sub bord dar din pacate le-am crapat cand am demontat-o... Se fac foarte usor, cu un carton faci sablon si apoi tai din ceva, fibra, plastic sau poate chiar tabla, te descurci tu...
|
Arata superb consola Bogyciu,abia astept sa o pun pe masina:D8)
Daca poti,trimite-mi te rog si lateralele acelea care intra sub bord,fie ele si rupte,ca sa-mi vina mai usor sa le desenez pe cele pe care le voi face eu;) Cum vei trimite coletul?..prin Posta,cu plata ramburs,sau prin curier rapid?..ti-am scris si in PM ieri despre asta. Astept raspuns. |
Quote:
informatia transmisa e toata la locul ei :) |
Ok Aleks,am inteles.Multumesc pt aranjare:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning