![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
Dacia supernova ~180 pe ceas....fara absolut nici o modificare,niciodata nu am crezut ca o dacie poate lua mai mult de 140...
|
Da si eu am o super nova am mers aproape 180.. pe drum normal nu pe autostrada... poate mai urca umpic pana in 180 da nam mai avut unde
|
Autostrada Bucuresti - Pitesti cu Matizul: 150.
Da, dovada pura de inconstienta si nu o sa o mai comit vreodata. :) |
eu am atins 190 cu opel astra f 1.6i 75cp si drumul era groaznic pe timp de noapte aveam drum liber
|
Am fost in Germania in septembrie...pe Autobahn cu Nexia mea DOHC 16v 90 cp stock am luat 185 km/h ....mi-a fost teama sa-i mai dau desi mai aveam pedala. La intoarcerea in tara am luat unCitroen Xantia 1,8 16v 110 cp si la 160 km/h mi-a adus nevasta-mea aminte ca sunt si cu copilul in masina :D Abia astept sa-l inscriu sa-l scot pe autostrada noastra sa vad ce-i poate motorul......o sa cobor si suspensia sa vad cum e :D
|
Eu in a mea (Nissan Sunny Gti-R) am prins 150 mph ca atat tine bordul dar merge si mai mult......dar se cam termina strada pe care am incercat!!!!
|
am mers cu 250 dar vara asta sper sa bat recordul cu un M3 e36 modificat de 500cai...sper sa iau 330 !
|
Nu cred că e locul potrivit pentru a discuta despre cel mai performant, fiabil, etc. motor.
|
220 cu volvo 480 turbo...atat tinea bordu' ture mai lua...
|
ON and OFF TOPIC
ON TOPIC
Renault Megane Hatchback 2002, 1783 cmc, 197 km/h real (205 km/h pe bord), pe drum intins si FARA TRAFIC. -------------------------------------------------------------------------- OFF TOPIC raspunsul pentru unii raceri gen ,,baiatul lu' tata" 1 - DACA NU AI INFRASTRUCTURA - NU AI CUM SA MERGI CU VITEZA! (vorbesc de strazi bune si prezenta instantanee pe carosabil a vrunui animal sau o neatentie/ necunoastere a cuiva) 2 - MULTI NU SUNT obisnuiti sa circule cu 200 km/h, habar nu au in cat timp ajunge o masina cu viteza aia in fundul tau! 3 - NU TOTI AU BMW SI AUDI SI BENZ ca sa mearga toti cu 200 km/h. (intelegere si conduita pentru toti). RESPECTUL te face OM ! 4 - EROAREA UMANA - este PRINCIPALUL FACTOR INTR-UN ACCIDENT!!!!! o masina nu (si spun NU) se piloteaza!! se CONDUCE! (du-te pe aeroport, o parcare libera, nu printre autovehicule conduse de oameni posibil obositi de la serviciu! , acestia nu se INTREC pana la serviciu sau pana acasa). 5 - pentru toti BAIETII LUNGI - daca ai masina buna, puternica, nu face frate JALOANE in trafic, printre masini!! este de ajuns sa nu fie unul atent si poti omorî un OM (pentru TINE poate o BUCATA DE CARNE) !!! viata nu are PRET !! in incheiere -viata de zi cu zi NU este NFS, viata TA si posibila BUCATA DE CARNE pe care esti gata sa o OMORI !! DEPINDE si DE TINE!!! |
195-200 undeva pe acolo intr`o astra f 1.6 cabrio,cu eroarea de kilometraj a opelului banuiesc un 170-180...oricum pana am ajuns la 195 m`am plictisit:rolleyes2
|
160km/h peugeot 206 1.4 75cp. Cred ca mai avea vlaga, dar nu prea ma intereseaza, atata scria pe gps cu atata mergea masina.
|
Sincer , 210 km/h cu masinutza personala ... Fiat Brava 1.6 16 v . Buzau - Bucuresti ...:oops: ... mai ducea ... cred :blink:
|
Mda...si pentru carcotasi care deja au inceput sa'si faca treaba am sa scriu ca NU E MASINA PERSONALA .Doar am pus in locul posesorului masinii din motive private.
|
312 ... nice
|
citroen bx diesel power
old engine 170km/h bord /145km/h real new engine 195km/h bord/195km/h real :twisted: (matematic calculat viteza maxima e 200 km/h) |
multe viteze coplesitoare in topicul asta :rolleyes2
cu mitsubishi am mers 115 mile /h aprox 186 km /h pe autostrada . Limitarea electronica si-a spus cuvantul de acolo in sus vorba aia nu conteaza cat de tare merge conteaza cat de repede ajunge acolo |
ontopic: putin peste 200 cu 4 insi in masina la 6000rpm
|
250km/h -bmw 535i e34 pe A2, 220km/h bmw e36 325i pe mosilor,240km/h-alfa 156gta-A1.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Esti tare frate... |
Quote:
on topic, 185 pe instrument cu polo 1,4tdi (banuiesc ca pe la 175 max real) 175 logan diesel 68 cp (mai mult de 165 real nici nu intra in discutie) 230 superb 2,0tdi 140cp (aprox 215 real) 240 BMW 525D E60 (undeva la 225 real) ~250 focus st (240 real...banuiesc ca ar mai fi mers...244 cai din admisie si evacuare. subliniez ca eram pasager) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu am patit-o si m-am cumintit, crede-ma ca e mai bine sa te cumintesti fara sa o patesti. numa bine |
hai să revenim la oile noastre şi să lăsăm vitejiile de pe vremuri, vă rog...
|
da si intre timp un nou record 155 cu un papuc vai de el motor 1600 o luat ceva vreme pana sa ajunga acolo..
|
cu un papuc din 2004 cu mtoor de 1.4 am mers si eu cu 150 >:) fortaaaaaa
|
masini personale Passat 2003 1.9 TDI 220 km/h
BMW E46 2000 316I 200Km/h masini de la firma Dacia papuc 140 km/h Tico 145 km/h Matiz 155 Km/h |
Quote:
|
era dat in "urmareala" ma ce stii tu ... :lol::lol::lol: ma inscriu si eu la loteria tricourilor cu el apropo!:lol:
|
eu sunt FERM convins ca nu a avut unde sa dea 220 pe mosilor DAR ma rog
LE : PLUS ca mie personal imi vine SI MAI GREU sa cred ca a facut asta cu un 325.... |
mai nou, 4.o1.2009 (pt cei care stiu cum arata A2 la 19.00) tine-o p'asta:
in fata un bmw 320d, urmat de o Legantza 2.0 16v, dupa care JE cu golfetele gti 1.8 16v (nascut '89, la mai mare). nu i-am pierdut pe cei doi de la Cta pana in Buc! {bine-bine, dar care-i spilu?! va intrebati deja}...... :sad:din motive tehnice nu mai am a 5-a treapta, am mers max in a 4-a :shock:fiecare din cele 3 auto mentionate avea 3 pasageri + sofer + bagaje :twisted: cele doua masinidin fata mea au mers constant!!! cu 170km/h toata cea autostrada... ps: eu eram cu gume de vara:!: suces la concluzii... nu ma supar, parol! salutari tuturor!.......................................... .................... |
190 km/h cu 325 td cluj-alba
210 ford mondeo 2.0 cdti arad-tm 180 km/h golf 3 gt 1.8 cluj-alba tare aia cu cielo ... :))))))))) |
Quote:
|
nu o sa iti stearga nimeni nimic pentru ca trebuie sa vada lumea cat de penibil esti
unu....daca te doare e nasol doi...in 2000 aveam e 39 523, care ulterior a devenit 2.5....ca sa vezi ce chestie tot din 97 era caroseria si avea 192 de cai, nu 193.....193 avea motorul de 328-ul....tot motor de 2.5 dar mult mai bine facut....probabil ca erai prea mic sau esti prea mic in continuare sa stii despre ce vorbesc nu? deci in consecinta am avut posibilitatea sa conduc practic aceeasi masina (cu o diferenta infima de greutate) si iti spun cu siguranta ca nu prindeai tu 220 pe mosilor amicul meu cu pene :) |
Logan 1.6 16V,195km/h pe A2,viteza medie pe toata portiunea de autostrada ~ 165km/h.
|
Cea mai mare viteza cu care am condus eu a fost 220 cu o masina de 6cyl. v, 240bhp asta find un chevrolet caprice. daca vreti sa vedeti masina uitativa la poza mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning