Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

thex 08-11-07 17:19

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

de la 8 e bine?

trafy-vr6 08-11-07 19:44

zicea Goe sa mergeti la Sibiu la un bowling dupa meeting:D

TT21_o2 08-11-07 22:02

e bine..............................

TIR 09-11-07 08:38

sun sa rezerv niste piste ?!

recBeat 09-11-07 12:20

deci ramane la 8 la polivalenta?

thex 09-11-07 12:31

da...io nush dak pot sa mai ajung:-s
vedeti cati vor sa vina la sibiu si rezervati dak e..

Robbert 09-11-07 12:32

pana la urma care veniti?
eu unu , daca nu intervine ceva vin :-)
ne vedem la 8
edit: eu nu merg la Sibiu :???:

Robbert 09-11-07 14:22

ca sa fie clar, ne intalnim la 8 la sala polivalenta

recBeat 09-11-07 15:49

care-i fz cu sb-ul?

Kaluvr6 09-11-07 15:59

si eu vin la 8 la polivalenta....la sb nu vin

cipriano 09-11-07 17:11

INTALNIREA ARE LOC LA STADION ZAVOI LA ORA 20:00 ! (pe malu raului :D) nu se poate la sala sporturilor pentru ca e meciu de handbal ! nu avem loc !

Adytzu_JerrY 09-11-07 17:14

CIne mai vine ? prezent si eu :D

trafy-vr6 09-11-07 17:20

DUPA CUM A MAI SPUS SI CIPRIANO SEFU MANENELOR INTALNIREA ARE LOC LA ORA 20:00 LA STADIONUL ZAVOI ( PE PARTEA CU OLANESTIU ).LA POLIVALENT E INCHIS CA E MECI.VA ASTEPTAM ACOLO

CaDDy 09-11-07 19:29

dupa cum am zis si akum cateva zile..... VREAU POZE DE LA INTALNIRE !!!!! :)

trafy-vr6 09-11-07 21:13

wow ce intalnire! cea mai tare:)))

CaDDy 09-11-07 22:39

hai pozeeeeee...... robbert :lol: cu prudenta tata... cu prudenta... k daca te dai zmeu .. ai vazut la mine ce se intamplat :)

Robbert 10-11-07 09:07

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1192065)
hai pozeeeeee...... robbert :lol: cu prudenta tata... cu prudenta... k daca te dai zmeu .. ai vazut la mine ce se intamplat :)

lol, ma descurc si eu cum pot :lol:

CaDDy 10-11-07 11:57

pai descurcate mai bine :) shtii k matizu e conserva... :) permite`tzi mai multe cu a6... dar nici cu ala prea multe :)

Robbert 10-11-07 12:08

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1192598)
pai descurcate mai bine :) shtii k matizu e conserva... :) permite`tzi mai multe cu a6... dar nici cu ala prea multe :)

cine stie ce ai auzit tu, dar nu m'am hazardat cu Matizu ca oricum nu poate nimica
si cu a6'le nu o sa fac nimica, ca liniute nu poate ca e grea, cu viteza nu prea ma bag ca si cand m;am dus cu ea la tara nu am depasit 90 - 100 poate si pt ca era taica;meo in masina

CaDDy 10-11-07 12:24

ma.. :) daca nu era muge sa strige la tine... :) t vedeam reparand o skoda :-"

Robbert 10-11-07 12:33

nici nu l'am auzit pe mugea
deabia am dat drumu la ambreaj si am apasat la loc ca am vazut ca s'a bagat ala, am reactionat la timp :-P

CaDDy 10-11-07 12:47

bine ma .. SOFERULE :) ai avut instinct de tigru si ai reactionat.... :))

Robbert 11-11-07 00:13

SOFERUL a mai facut un drum dus intors Valcea - Dragasani cu Audi :D

TigerGTS 11-11-07 21:50

Parca ai fi facut inconjurul planetei Roberte tata :lol:

---===ALEX===--- 11-11-07 22:06

masina conteaza domne` nu drumu , oliviane, iar trasasi tata pe nas ceva ? :))

CaDDy 12-11-07 01:49

bv roberte ... o sa`tzi dau un trofeu daca faci un drum valcea - pitesti cu AUDI :)))

btw ... cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? :)

Robbert 12-11-07 08:43

sunt si eu incantat cum ati fost si voi la inceput, nu mai comentati ca ati fost si voi la fel :-P
oliviane, tu aveai mereu la status, ca mergi la condus cu maica;ta si nush ce cand luasei permisul. deci erai incantat. caddy , tu una doua iti ridicai in slavi "toaregul" asa ca fiti si voi intelegatori ca si voi ati fost incepatori la un moment dat :-P
si drumul mi s;a parut foarte misto ca am mers pe noapte , si la intoarcere aveam drumu liber :-P ah, si sa nu uitam, nu cred ca pe voi v'ar lasa indiferenti o plimbare cu o masina mai buna .

Kaluvr6 13-11-07 17:58

Ba de ce sunteti ma nesimtiti cu Robert??? Caddy nu mi`o lua in nume de rau da tu vb de " cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? Pai tu nu aveai grija cu KM sa nu vada taicato cat ai mers?? Si nici tu Oliver nu aveai deplina lbertate cu masina asa ca nu`l mai luati la misto pe copil. Si eu m`am bucurat cand am facut prima data Pitesti Valcea si am luat permisu la 21 de ani nu la 18.

recBeat 13-11-07 18:11

Bai, ce dreaq... glumiti, glumiti, dar il atacati pe om gratuit.. Plm, pana la urma nu s-a nascut nimeni invatat, nu fiti neseriosi.
Mie personal mi se par normale aceste marturisiri fata de niste prieteni, nu stiu voua cum vi se pare? Ce ati fi vrut? sa inceapa sa abereze ca a facut dragasaniul in 10 min cum mai abera unul pe aici? sau ca a mers cu nu stiu ce m3 si figuri? Pur si simplu sunt niste lucruri care chiar daca sunt banale mi se pare ca ar putea fi discutate cu mai multa seriozitate. Plecand de la premiza ca toti suntem niste prieteni aici..
P.s. robert, nu ii lua in serios, mai mult ca sigur oricine isi aminteste ca a trecut prin perioada asta ;)
Bafta si la mai multi KM :hug:

recBeat 13-11-07 18:14

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1197497)
Ba de ce sunteti ma nesimtiti cu Robert??? Caddy nu mi`o lua in nume de rau da tu vb de " cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? Pai tu nu aveai grija cu KM sa nu vada taicato cat ai mers?? Si nici tu Oliver nu aveai deplina lbertate cu masina asa ca nu`l mai luati la misto pe copil. Si eu m`am bucurat cand am facut prima data Pitesti Valcea si am luat permisu la 21 de ani nu la 18.

good point geo, mi-ai luat cuv. de pe limba :mrgreen:

DjRainManFast 13-11-07 18:42

LOL.....si eu pateam la fel cu Kilometri.....tata ala e comunist rau frate....si acum se mai uita la kilometri :)) dar il ignor :)) stiu cum e....e nasol.....eu si acum am discuti legate de masina :) urat din parte celor care sau luat de robert ..sincer vorbesc.....mai ales ca inca multi sunt cam in aceasi situatie cu el ...dar comenteaza!!! Si eu am fost la fel....in afara de faza ca nu venea nimeni cu mine cand luam masina.... pt ca tata era in italia iar ca mama aveam mai multi km inca de la 16 ani :)))
Roberte bafta....si condu in functie de limitele tale.....nu te lua dupa ce zic alti!! Fiecare merge cum ii place si cum considera...sa sti ca nu iti creste respectul mai mult daca mergi tare!!! Mai ales daca mergi tare si prost!!!

Robbert 13-11-07 19:42

va multumesc pt sustinere :D
ne vedem la urmatoarea intalnire :wave:

thex 13-11-07 19:44

am vazut pe la alte comunitati niste filme facute de la intalniri si data viitoare as vrea sa fac si eu unu daca nu va suparati:P

trafy-vr6 13-11-07 19:52

ma bucur cand il vad pe Robbert prin oras si ma bucur ca nu a uitat sa salute cum au facut altii:) bv tata tine`o tot asa si vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi:))

Robbert 13-11-07 20:35

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1197764)
vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi:))

si eu vreau acelasi lucru :lol:

CaDDy 14-11-07 00:43

ma .. saritzi akum totzi pe mine .. :)) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum ;)
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el :) stie el mai bine pariu :P :P:P

Robbert 14-11-07 13:52

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1198325)
ma .. saritzi akum totzi pe mine .. :)) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum ;)
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el :) stie el mai bine pariu :P :P:P

si am zis ca l'ai castigat
cert e ca mi l'a dat sa merg cu el, si odata am fost si singur in masina :rolleyes2

CaDDy 14-11-07 21:32

bv :)

la mai multzi km fara incidente :) si mai multe drumuri cu a seizu` solo :)

TigerGTS 16-11-07 13:37

Quote:

Originally Posted by ---===ALEX===--- (Post 1195119)
masina conteaza domne` nu drumu , oliviane, iar trasasi tata pe nas ceva ? :))

Las-o moale AMA, glumim, glumim dar aici nu prea isi are locul... Deplasata afirmatie...

TigerGTS 16-11-07 13:39

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1195502)
sunt si eu incantat cum ati fost si voi la inceput, nu mai comentati ca ati fost si voi la fel :-P
oliviane, tu aveai mereu la status, ca mergi la condus cu maica;ta si nush ce cand luasei permisul. deci erai incantat. caddy , tu una doua iti ridicai in slavi "toaregul" asa ca fiti si voi intelegatori ca si voi ati fost incepatori la un moment dat :-P
si drumul mi s;a parut foarte misto ca am mers pe noapte , si la intoarcere aveam drumu liber :-P ah, si sa nu uitam, nu cred ca pe voi v'ar lasa indiferenti o plimbare cu o masina mai buna .

nici nu te cunosteam inainte sa am permisul nene :) Deci nu aveam id-ul tau, deci nu aveai de unde sa sti ce status-uri aveam eu. In + nu vad de ce te ataci...

All times are GMT +2. The time now is 10:25.

- Copyright 2026 4Tuning