![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
de la 8 e bine?
|
zicea Goe sa mergeti la Sibiu la un bowling dupa meeting:D
|
e bine..............................
|
sun sa rezerv niste piste ?!
|
deci ramane la 8 la polivalenta?
|
da...io nush dak pot sa mai ajung:-s
vedeti cati vor sa vina la sibiu si rezervati dak e.. |
pana la urma care veniti?
eu unu , daca nu intervine ceva vin :-) ne vedem la 8 edit: eu nu merg la Sibiu :???: |
ca sa fie clar, ne intalnim la 8 la sala polivalenta
|
care-i fz cu sb-ul?
|
si eu vin la 8 la polivalenta....la sb nu vin
|
INTALNIREA ARE LOC LA STADION ZAVOI LA ORA 20:00 ! (pe malu raului :D) nu se poate la sala sporturilor pentru ca e meciu de handbal ! nu avem loc !
|
CIne mai vine ? prezent si eu :D
|
DUPA CUM A MAI SPUS SI CIPRIANO SEFU MANENELOR INTALNIREA ARE LOC LA ORA 20:00 LA STADIONUL ZAVOI ( PE PARTEA CU OLANESTIU ).LA POLIVALENT E INCHIS CA E MECI.VA ASTEPTAM ACOLO
|
dupa cum am zis si akum cateva zile..... VREAU POZE DE LA INTALNIRE !!!!! :)
|
wow ce intalnire! cea mai tare:)))
|
hai pozeeeeee...... robbert :lol: cu prudenta tata... cu prudenta... k daca te dai zmeu .. ai vazut la mine ce se intamplat :)
|
Quote:
|
pai descurcate mai bine :) shtii k matizu e conserva... :) permite`tzi mai multe cu a6... dar nici cu ala prea multe :)
|
Quote:
si cu a6'le nu o sa fac nimica, ca liniute nu poate ca e grea, cu viteza nu prea ma bag ca si cand m;am dus cu ea la tara nu am depasit 90 - 100 poate si pt ca era taica;meo in masina |
ma.. :) daca nu era muge sa strige la tine... :) t vedeam reparand o skoda :-"
|
nici nu l'am auzit pe mugea
deabia am dat drumu la ambreaj si am apasat la loc ca am vazut ca s'a bagat ala, am reactionat la timp :-P |
bine ma .. SOFERULE :) ai avut instinct de tigru si ai reactionat.... :))
|
SOFERUL a mai facut un drum dus intors Valcea - Dragasani cu Audi :D
|
Parca ai fi facut inconjurul planetei Roberte tata :lol:
|
masina conteaza domne` nu drumu , oliviane, iar trasasi tata pe nas ceva ? :))
|
bv roberte ... o sa`tzi dau un trofeu daca faci un drum valcea - pitesti cu AUDI :)))
btw ... cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? :) |
sunt si eu incantat cum ati fost si voi la inceput, nu mai comentati ca ati fost si voi la fel :-P
oliviane, tu aveai mereu la status, ca mergi la condus cu maica;ta si nush ce cand luasei permisul. deci erai incantat. caddy , tu una doua iti ridicai in slavi "toaregul" asa ca fiti si voi intelegatori ca si voi ati fost incepatori la un moment dat :-P si drumul mi s;a parut foarte misto ca am mers pe noapte , si la intoarcere aveam drumu liber :-P ah, si sa nu uitam, nu cred ca pe voi v'ar lasa indiferenti o plimbare cu o masina mai buna . |
Ba de ce sunteti ma nesimtiti cu Robert??? Caddy nu mi`o lua in nume de rau da tu vb de " cumva ai fost " cu tati " in AUDI pana la dragasani ? Pai tu nu aveai grija cu KM sa nu vada taicato cat ai mers?? Si nici tu Oliver nu aveai deplina lbertate cu masina asa ca nu`l mai luati la misto pe copil. Si eu m`am bucurat cand am facut prima data Pitesti Valcea si am luat permisu la 21 de ani nu la 18.
|
Bai, ce dreaq... glumiti, glumiti, dar il atacati pe om gratuit.. Plm, pana la urma nu s-a nascut nimeni invatat, nu fiti neseriosi.
Mie personal mi se par normale aceste marturisiri fata de niste prieteni, nu stiu voua cum vi se pare? Ce ati fi vrut? sa inceapa sa abereze ca a facut dragasaniul in 10 min cum mai abera unul pe aici? sau ca a mers cu nu stiu ce m3 si figuri? Pur si simplu sunt niste lucruri care chiar daca sunt banale mi se pare ca ar putea fi discutate cu mai multa seriozitate. Plecand de la premiza ca toti suntem niste prieteni aici.. P.s. robert, nu ii lua in serios, mai mult ca sigur oricine isi aminteste ca a trecut prin perioada asta ;) Bafta si la mai multi KM :hug: |
Quote:
|
LOL.....si eu pateam la fel cu Kilometri.....tata ala e comunist rau frate....si acum se mai uita la kilometri :)) dar il ignor :)) stiu cum e....e nasol.....eu si acum am discuti legate de masina :) urat din parte celor care sau luat de robert ..sincer vorbesc.....mai ales ca inca multi sunt cam in aceasi situatie cu el ...dar comenteaza!!! Si eu am fost la fel....in afara de faza ca nu venea nimeni cu mine cand luam masina.... pt ca tata era in italia iar ca mama aveam mai multi km inca de la 16 ani :)))
Roberte bafta....si condu in functie de limitele tale.....nu te lua dupa ce zic alti!! Fiecare merge cum ii place si cum considera...sa sti ca nu iti creste respectul mai mult daca mergi tare!!! Mai ales daca mergi tare si prost!!! |
va multumesc pt sustinere :D
ne vedem la urmatoarea intalnire :wave: |
am vazut pe la alte comunitati niste filme facute de la intalniri si data viitoare as vrea sa fac si eu unu daca nu va suparati:P
|
ma bucur cand il vad pe Robbert prin oras si ma bucur ca nu a uitat sa salute cum au facut altii:) bv tata tine`o tot asa si vreau sa te vad cu A seis ala pe strazi:))
|
Quote:
|
ma .. saritzi akum totzi pe mine .. :)) nu`sh daca voi stitzi .. dar presupun k Robert stia de la inceput k il atacam in gluma... sau daca nu stia... ii spun akum ;)
Da, fiecare e kam la fel la inceput ... dar ii ziceam asa de chestie... sa`i scot ochii k a fost k mine pana al urma .. nu k el :) stie el mai bine pariu :P :P:P |
Quote:
cert e ca mi l'a dat sa merg cu el, si odata am fost si singur in masina :rolleyes2 |
bv :)
la mai multzi km fara incidente :) si mai multe drumuri cu a seizu` solo :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning