![]() |
Ai timp pana duminica :)
|
nush ce e cu atata graba.
timp e destul.. yo a trebuit sa schimb 2 seturi de jentzi ca am vazut ca au mai folosit si altii :P :D mai greu e cu spoileru` :roll: |
1 Attachment(s)
pai cam asta mi a iesit mie... :arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow: :wink:
|
andrey sti foarte bine ca poti expune decat o singura lucrare.
una si buna. :evil: |
1 Attachment(s)
this is my shit :)...defecte ? :) pey am asa....
1) jentile nu par reale :) 2) am scos oglinda:)...pt mne nu e un defect...pur si simplu nu`mi place :) 3) mici erori la spoilerul spate ;) altele astept sa`mi zicetzi :) EDIT : la sfatul lui xxdadixx am facut un mic upgrade...sper sa nu se supere nimeni :D sorry tng :) :oops: Asa da mai noobus micus ce esti :D , sant0s |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D
|
Va propun ceva ...
avem deja cateva luni bune de zile de cand mergem pe ... sistemul asta.. castigatorul da poza si etc eu ... am cautat... pe afara.. sa ma uit .. cum merg concursurile de genul .. mai peste tot ... e .. ceva de genu .. 2 arbitrii ... care dupa concurs fac o scurta analiza .. scot locurile 1-2-3 cu .. un mic comentariu la fiecare si cateva argumente ptr care ala de a luat locu 1 .. l-a luat .. si de ce 2 la fel 3 la fel ce ziceti ? incercam ? macar sa vedem cum merge .. . propun arbitrii pe xxdadixx si pe kickass ... |
blowwind e misto masina :wink: ......dar nu cred ca era novoie sa zici greselile :roll:
sunt deacord cu santos, e cel mai bine asa |
se vede frate k a venit sant0s...dap mane..good ideea :idea: :peace:
adica ce vrei sa spui cu asta? :x -tng |
defapt.. trebuie sa recunosc ca a fost ideea mea :D ,
:)) ma tu mi-ai zis sa scriu sa nu zica lumea ca te-ai autopropus bla bla bla :) , da a fost ideea lui kickass , sant0s :P |
1 Attachment(s)
:roll: :arrow:
|
Fuck!! Spoilerul ala l-am pus si eu pe ea :lol: Acu tre sa-l redesenez 8)
|
1 Attachment(s)
asta e a mea
edit: am rezolvat :D zicetzi greseli,pareri,injurii :D |
frumos hori_cutz_tuning :D
|
1 Attachment(s)
In sfarsit am terminat si eu masina. Lucrez la ea de o saptamana :D
|
it's wack!!!!!!!!......dak as lucra o luna nu cred k mi-ar ieshi asa.....
|
SUPERBA !!!!!! Dadi esti ZEU :D vb lu sants:D
|
Re:
Quote:
|
@xxdadixx se vede frate ca ai muncit la ea atat... e tare rau masina
|
nice job xxdadixx... :wink:
|
bv bv bv.....tzine-o in continuare tot ajea!
|
Re:
Quote:
|
mey sa fie da acu toti v-ati gasit sa-l felicitati
pre` mult offtopic ... :hahano: |
Fanii mei!!! :drunk: :hug:
Acu sa nu fiu offtopic va zic modificarile: Masina coborata ( doar caroseria, aripile au ramas la loc sa pot baga niste roti mai mari), stopurile sunt urcate mai sus pana in luneta spate, am ras Polo si GT si am redesenat tot haionul spoilerul spate, scoase dungile, redesenat si ala, am micsorat geamul din spate si in partea cealalta se vede, am pus eleron, roata fatza e virata invers, cauciucuri mai late, am modificat stopurile, geamurile cu o tenta mai albasruie si innegrite unde era mai inchis, pbrushurile si culoarea. Thatz all! |
Re:
Quote:
|
pei daca e \"zeu\"... :D asa fac zeii :pistoles:
|
da intri pe geam? la masina lu` dadi ??????????
|
fugi ma .. nu vezi ca are usa ? frumos cu telecomanda apeshi pe un buton .. shi plic .. sa deschis ... tot nu ati gasit greselii .. degeaba .. e perfecta
|
eu am gasit ceva la dadi :) nu stiu daca e greseala sau chiar asa trebuie sa se sprijine elronul ala...pe luneta 8)
|
avem o problema :) din cate citesc in semnatura lui kickass \"Plecat in europa\" inteleg ca nu e prin zone :) deci cine va desemna castigatorul ?? :) ca stitzi voi :) el trebuie :)
|
:D intr'adevar sunt plecat si ma intorc cel mai devreme in 10sept. dar mai dau de cate un internet din cand in cand :wink:
p.s. santos.. cum a ramas.. aleg eu castigatorul sau hotareste \"juriul\" (eu cu xxdadixx) ? |
tu cu dadixx
|
1 Attachment(s)
:dance: ...........
|
1 Attachment(s)
my bmw :roll:
|
Re:
Quote:
|
nu inteleg dc ai pus si prim apoza..cu bmw-ul argintiu..k oricum nu e masina originala :P :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning