![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
cat ai fost? 90 ?:))
eu era sa-l iau la 130 prin tiganime :)) |
Salut, arata f bine daciutza, dar sunt benzile strambe pe usi sau e tabla stramba....?
Imi dau si eu cu parerea.... |
C-am pe acolo Flo,era noaptea si inca ploua, tot prin tiganime pe linia cea dreapta, eram singur pe drum.:lol:
Schumi, peste 50 km/h in plus fata de cea legala si ti-l pun baietii la pastrat.;) Ms MKY-ule, sunt puse un pic strambe si nu le-am mai putut remedia ca se luau cu vopsea, masina nu a mai fost vopsita de 11 ani si nu e data cu lac.:rolleyes2 |
Quote:
Mersi de informatie... |
daca mereti tare
cat ti-o dat amenda? |
BTL-ule...in ce data s-a intamplat faza cu amenda?Ca si eu am calcat-o pe acolo vineri pe la 8 seara.
|
Joi noaptea Evo pe la 00.30.:D
Mai Flo amenda nu am luat, se pare ca le-a placut de BTL si eu ma inteleg bine cu Politia Alba ,doar puncte de penalizare.:D N-ai pt.ce Schumi.;) |
ii bun...:d
|
te-ai scos :P
|
Cu cat mai multe puncte cu atat mai multe sanse de castig ;) 3 luni pieton + un abonament pe ce traseu doresti =)))))))))))
|
iesi si mai ieftin cu 45 ron te plimbi o luna pe toate linile in oras si nici nu mai ii pericolu sa lovesti masina + uzura ei.
|
ce glumeti suntem :!:
|
doar astazi, de maine suntem seriosi.
|
6 Attachment(s)
Ai fost tare BlueAnegel:D, mi-a placut, doar ca sunt primele 4 in agenda politiei si mai au de asteptat.:lol:
Astazi am mai acaparat niste lucruri pt.BTL in stare impecabila:D. E vb.despre un bidon solutie pt.parbriz in stare f.buna; o bara fata f.bine intretinuta si cu o asezare noua a proiectoarelor, precum si un cheder original 1300 cu inima. Baietii de la dezmembrari stiu de BTL si au de grija de el;), si FNM-ul care a a lucrat cu mine .:lol: |
frumos domnu Dany!ai grija sa nu ramai fara carnet.....
|
sa ma suni dani daca ramai fara carnet, ti-ld au pe al meu ;)) ca numai ce l-am luat:)) imprumut
|
Buna lucrare ai facut...ca de obicei
|
Multumesc baieti pt. aprecieri ;)si cred ca se va gata cu lucrurile originale ca nu mai am ce sa pun , din cate cred eu e c-am completa. Daca imi scapa ceva , puteti sa imi spuneti.:idea:
Flo pe alt tau degeaba il iau ca nu are experienta:lol::lol::lol: |
are destula experienta..
vre-o 4 ani are sigur..:d numai ca nu mi l-or dat numai acuma ca nu l-au gasit, era dezordine pe la permise si pana l-or gasit a durat ceva timp :d |
bine ca l-ai luat delicventule :))))) frumos bidonashu pentru apa dany, o grila de renault 12 nu ar da bine?
|
Quote:
|
M-am uitat si eu cam 1.762 minute la poza asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1236768670
Am vazut urmatoarele: - cablu (de soc cred) care se sprijina pe borna (+) a bateriei. ***** ***** - deasupra vasului de expansiune al pompei de frana-s doua cabluri. Alea au contact intre ele, deja se vede ca s-au ros. Unu-i de soc, celalalt, acceleratie cred. ***** - tija de la brida bateriei nu era placuta privirii. Cica! Asa c-a-mbracat-o-ntr-o tija stralucitoare, care sa imbete simturile vizuale. Probabil de la vreo antena, ori naiba stie. Asta e inventivitatea nr 1. Mai sunt. - intr-un compartiment motor, se pun coliere de plastic. D-alea cu zimti. Da' NU se pun coliere de-o singura culoare! In niciun caz negre! Procedura corecta-i sa se mearga-n magazinu' chinezesc, sa se dea 38 de mii de lei vechi p-un bax cu cateva zeci de mii de coliere, si acu' urmeaza shpilu'. Sa fie colorate! Mai colorate ca fusta unei pirande. Alta chestie de gust. - atunci cand se ridica capota la "masina" si se descopera ceva cuplaje de cauciuc pe coloana de directie, NU se sta pe ganduri! Se ia oja de unghii a bunicii (cred ca n-am gresit provenienta, culoarea e prea clara) si se acopera de urgenta uratenia! Cum naiba sa lasi o bucata de cauciuc sa fie neagra? O vopsesti cu roz! Si pe ea, si niturile din jur, si coloana, chiar si caseta (doamne, acum vad)! E din aluminiu, e urata, trebuie sa fie roz!!!! Da' totusi, ca nu pot trece peste asta... Cum sa vopsesti fratzie o bucata de cauciuc??? :| :| :| - conductele de frana din cupru nu "da bine" daca nu-s vopsite cu pensula-n culoarea tablei. rezolvat-o si p-asta. - partea metalica a filtrului decantor? Albastru! Altceva nu e de acolo... ***** - si ca sa termin cu capitolu' vopsea pentru coltul de rai din poza, mai e ceva cutie de sigurante (cred) pe contraaripa. Rosu Ferrari. E plastic *****! Plasticu-l lasi cum l-o lasat ma-sa!!! - continui cu categoria inceputa cu tija aia de la baterie. Urmeaza tuburile alea de se folosesc la tevi pe sub pamant ca sa nu crape iarna. Ai acoperit cablajul cu ele. De ce *****? Ca sa arate frumos? Intelege, p-alea le folosesc aia de la Aquanova si Distrigaz! Nu au destinatie auto! - vestitele invelisuri metalice de furtune din baie. Zic o poveste... Acu' ceva timp, acu' mult timp, am vazut si eu prima oara-n viata mea invelisuri d-alea. Venise un instalator acasa la mine ca picura apa de la WC. Era furtunul de apa belit si l-o schimbat cu unu' d-asta. Am ramas interzis cand am vazut furtun dintr-ala, era "tru". Da' mi-o trecut imediat. Da' nicio clipa nu m-am gandit sa-mi pun pe masina asa ceva... Si sa le fixez la capete cu banda izoler. Evident, rosie... fain, n-am ce zice. - ultima chestie, era sa uit. Vad ca unu' din furtunele astea de chiuveta atinge nu in unul, ci in DOUA furtune de benzina. Si e rugos, e frumos tare furtunul ala de chiuveta. Si acolo sunt vibratii multe. ***** ***** |
sincer nici mie nu imi place ce a facut omul la motor, dar e numai punctul meu de vedere, in schimb fata de FOARTE MULTI ALTII de pe acest forum, proprietarul chiar a muncit si a investit in aceasta masina, lucru pe care el il respect foarte mult si care ma face sa trec cu vederea multe "scapari" de genu soricei multicolori sau alte chesti de genul asta, care la urma urmei sunt niste nimicuri...... parerea mea e ca postul tau trebuia sa fie pe un alt topic si sa faca referire la o alta masina care chiar merita, sunt foarte multe "ghene" pe forum, la care s-au facut foarte multe tiganii, eleroane peste eleroane, spoilere puse la misto, vulturi, meteoriti, flacari si tevi de scurgere pe post de tobe finale, si in loc sa studieri o poza 1.762 de minute mai bine ai acorda 30 de secunde unor lucruri mult mai evidente decat piulita care vine inainta fluturasului de pe tija suportului de baterie ;) nu te cunosc, nu am nimic personal cu tine, dar tocmai ai postat aiurea, doar ca sa te bagi in seama :(
|
sti ce nu pot eu sa inteleg ? - si aici ma refer la atitudinea lui muttley si a celor ca el - unii isi petrec timpul si posturile de pe forum numai ca sa faca comentarii rautacioase - daca e ceva constructiv de criticat (dar si atunci zis cit de cit mai cu bun simt) e totul ok - dar daca nu - mai bine sa faca ceva util, cum ar fi sa lucreze la propriile masini
|
Nu vreau sa arunc in d-nul Muttley cu nici o vb, i respect decizile, dar sa fie mai cu bun simt in expr. cu referire la " ma; cumetre, acesta ". Doar a invatat pe acasa cum sa se comporte in societate.Ma amuza faptul ca se implica in a da atatea explicatii cu buna sau rea vointa, pus sau nepus de altii sa comenteze asupra celor facute la masina.Eu oricum i doresc spor la comentat ca daca altceva nu are de facut trebuie sa faca si el ceva ." Da' n-are nimic ca acest cumatru e iresponsabil, potential risc in trafic din cauza nesigurantei masinii sau, MAI ALES ca are niste gusturi de toata jena (repet: furtune de instalatii sanitare, izolatii de tevi, banda izoler, coliere colorate, piulite si tevi stralucitoare, muuuulta vopsea aplicata cu pensula, samd)." Acest comentariu e facut de d-ul Muttley, si chiar invit pe oricine doreste sa verifice acele furtune cum zice dansul de instalatii sanitare sa vada ca sub acea plasa de protectie se afla furtune de benzina ,nu de apa, si multe altele sa vada daca e pericol public. In vara lui 2008 cand masina a fost la ITP, eu am cerut sa se faca toate verificarile pt.siguranta mea nu pt. a fi falos , si masina a luat ITP-ul cand a fost ok pt.mersul pe sosele .
In primul rand eu muncesc pt.mine la aceasta masina, si daca cred moderatorii de cuvinta ca acest topic nu isi are rostul pe site-ul lor, cum a zis d-ul Muttley, atunci ei decid sa il scoata. In sufletul meu e masina aceasta si nimic nu mai conteaza. Ms Cat pt .interventii, stiu ca ai avut o zi alba acolo, la noi o noapte alba, dar sincer nu are rost sa disc.cu cineva care nu stie ce vrea defapt si ce urmareste. |
Am facut curat aici , si sper sa nu mai fiu nevoit sa fac iar . E doar o comunitate unde trebuie sa ne ajutam intre noi nu sa ne criticam etc .
|
Muttley, apreciez faptul că ai renunţat la exprimarea plină de jigniri pe care o foloseai pe forum. Insă mă supără faptul că nu īncerci să postezi comentariile STRICT legate de maşină şi de aspectele care īţi plac sau nu.
Ştii bine că remarcile aruncate "la mişto", jignirile gratuite şi īncadrările īn diverse categorii nu fac decāt să aducă după sine categorisiri de acelaşi fel, rezultānd numai flame, injurii şi mult mult off-topic. Am evitat să-ţi dau warn pentru pasajele īnlocuite de mine cu steluţe roşii pentru că asta ar fi īnsemnat pentru tine o nouă banare. Am considerat că nu e cazul, dar te rog să īţi exprimi pe viitor opiniile cāt de detaliat şi liber consideri, īnsă fără alte comentarii, păstrează-le pentru convorbiri private sau pentru discuţii live, acolo poţi să te exprimi cāt de colorat vrei, pe propriul risc, pe forum din păcate trebuie să respectăm rigorile impuse de regulament şi de bunul simţ. Spor la postat corect. |
Multumesc pt. interventie d-nu' Aleks.
Asa e Daniel, intra-devar ai dreptate sa ne ajutam, si sa ne vedem fiecare de ale noastre , nu ''si cate pere are vecinul si de ce nu sau copt inca''. |
intr-adevar...masina asta iti ia ochii. da' nu pot sa spun ca sunt impotriva lui muttley, ca are si el dreptate, lasand la o parte exprimarea. si masinuta asta din cate imi amintesc eu a fost si pe la cateva show-uri auto, deci nu e frumoasa doar pentru proprietar, trebuie sa fie si pentru cei care o vad. asa ca detalii ca cele de sub capota ar trebui puse la punct. mie imi place masina asta si sper sa reziste in timp, nu ca alte dacii frumoase care la scurt timp au disparut din peisaj. spor la mesterit!
|
Parerile tale k4r4-ule sunt bine aduse si nu contest parerile d-lui Muttley, stiu ca are cunostinte cu privire la masini si face el mai tot timpul unele afirmatii nefondate.
Sunt multe masini aici pe forum cu proprietari care isi dau silinta si fac eforturi pt.a le mentine in starea in care sunt acum, dar nu pot sa-i scuz cu privire la aspectul total al masini, incepand cu partea din spate, interior, motor, etc. Am mai spus-o si o repet masina tre sa arate bine cap coada nu doar exterior,sa mentii o curatenie nu te costa bani. Chiar propun un topic cu cei ce doresc sa-si posteze masina asa cum am spus mai sus ,sa vedem cate sunt asa . |
te-am vazut azi la aeroport.. cand plecai ... masina arata de 10 ori mai bine decat in poze...bv
da ai un stil de condus... :)) in 5 secunde ai schimbat de 3 ori banda :)) |
Ms mult:D, am ajuns si eu la la concurs mai tarziu din cauza serviciului:sad:, M--am intalnit cu cealalta dacie albastra din Sibiu, tot gordini style. Stilul de condus al meu e luxxx:lol: si drumul inapoi la Alba a fost doar BTL-ul in prin plan pe sosea, chiar ma salutau oamenii din masini si i vedeam cum zambeau, si tot timpul se uitau dupa ea.:D
|
3 Attachment(s)
Demult cautam un volan de renault si in sfarsit l-am gasit:D, doar ce apare la dezmebrari, BTL-ul e primul.;)
|
frumos covrig ;)
|
felicitari pt babuta ta.piesa volanul.
|
sa-l stapanesti sanatos :D
|
volan de dacia 1100,cel putin ornamentele de pe brate;)
|
Frumos BTL-ule !!!jar cartusss
|
Multumesc baieti pt. parereri si fac ce pot sa fie dacia cea mai apreciata pe drumuri.:D
Poate sa imi spuna cineva de vre-o intalnire a Daciotilor?:lol::idea: |
9 mai la brasov.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning