![]() |
Re:
---------
|
ai parkinson ? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
=)) stai linistit nu ai postat numai de 3 ori=)))))))))))))))))) :lol: :lol:
edit: voi sterge acest post dupa ce cele 3 posturi vor fi sterese(respectiv sa ramana doar 1) deoarece si eu am patit asa...si zikeam si eu ashea la misto, sper ca nu se supara nimeni... :) |
presimt ca o sa iasa o polemica......
|
Quote:
Good Luck :wink: |
1 Attachment(s)
O poza cu 2 tipe pe care daca va aduceti aminte le-ati mai vazut p forum :lol: .
|
Re:
Quote:
|
inca astept sa se incarce poza.... :roll: puteai sa pui si tu o poza mai mica sa o vada tot romanu cu netu lui de *** :|
dar ori cum am apucat sa vad ce fericit esti :lol: iar cea din dreapta(ta) imi pare cunoscuta :) |
Dragutza fata,nu?Este o fosta prietena,de fapt si singura fata pe kre pot spune k am iubit-o cu adevarat pana akum.Am pus o poza mai demult si nu era kiar asa d clara....acum se vede k e dragutzika :D
|
Re:
Quote:
Eram fericit,nu pt k eram inconjurat d 2fete superbe,ci mai mult din cauza alcoolului...cred 8) |
fosta prietena/ atuncea pot sa remarc ce pantalonsh transparenti are :lol: :lol:
sper sa nu te superi :wink: dar nu m-am putut abtine=)) |
1 Attachment(s)
Ma bag si eu in discutie...
na - Carnita frageda :twisted: |
2 Attachment(s)
Prietena unei prietene. A murit in accident de masina. What a waste...
|
Re: fete
Quote:
|
razvy si catalin_rs4 palaris jos superbe fete.
p.s. mi se pare cam aiurea sa pui poza cu pretena ta in diferite ipostaze destul de goala pe un forum cu atata lumea, cu atat mai mult cu cat este ex-prietena. mi se pare o razbunare destul de marsava. (no offence doar ziceam si eu - nu vb de cineva anume) |
Re:
Quote:
si i-am dat d vreo 3 ori... dupa care mi-am bagat picioarele, dar mesajele se inreg de fiecare data |
da si eu ma patis asa...nu sh dc dar in ultima vreme apare cam des mesajul ala :? ori cum hai ca o dam rau in off topic
corradi-vr6 nu cred ca ai prea nimerit topicul...adika nu mi se pare corect sa pui aicea pozele cu o fata care nu mai este printre noi,topicul este este facut pentru altceava...mai bine ai zice Dumnezeu sa o ierte sau ceva....sper ca ai inteles ca am vrut sa zik |
1 Attachment(s)
hai sa pun si io o poza.je cu o prietena
|
1 Attachment(s)
mandria sectiunii CLUJ :oops:
toata seara asa au tinuto :P |
bv FETELEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Da pe ala din fundal l-ati vazut k ii sustine ceva fetei in negru?
Damn bitches.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
le incurajeaza :wink:
|
Bai lasa-ti fetele in pace.... tine si el mana cat se face poza :)
|
huh huh huh? ce`i aici? nu ni s`a cerut acordul pt expunerea acestei poze! :evil: :evil: :evil: si dc tot s`a ajuns aici...sa nu mai aud comentarii! cui nu`i place sa nu se uite...PS: fata bruneta sunt eu si cea blonda e junkie...pt cei c nu cunosc. Peace :peace: :eyebrow:
|
Theba cand vii prin Bucuresti sa ma cauti. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
muahahhah tekno !!! ..
iti placea =)) .. nebunaticule :)) bravos fetelor .. :lol: |
hai mah baietzi ca nu`i mare lucru...noi asha suntem tot timpu`...ne iubim shi gata....totzi barbatzii din lume nu fac cat theba.....shi ganditzi`va ca is vreo 3 miliarde!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
shi sa nu uitam ca am cashtigat un tricou cu 4tuning pt cea mai obraznica fata :twisted: oare il merit??piry???
|
Eu zic ca e manevra.. sa faceti reclama Clujului.. TEASING sa vina lumea la Cluj cu ocazia cursei!! :lol:
|
ce cursa? :?
|
|
:tenisclap Bravo fetele din Cluj!Imi pare rau k atunci kand am fost noi acolo nu am avut parte d asa un show...dar cine stie cate curse ne mai rezerva viitorul.Respekt!
|
:shock: :shock: :shock: :woowoo: cunoaste cineva un apartament prin cluj ma apucat mutatu :lol: :lol: .Bafta fetelor pe viitor si lui tekno cu sustinerea :wink: .O viata minunata,pe care o traim :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
Theba, I WANT TO TAVALATE YOU
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pitic ( PTC ), facem jumi-juma chiria la apartamentu din Cluj? PEACE :peace: |
Se stie Mr.Nice :wink: si 10x pentru oferta RA_2fast4u :wave: acum mai ramine ceva CAND MAI FACETI O INTALIRE :?: :woowoo: :bunch: vin cu flori pentru fete :lol: :lol: :lol:
|
am shi eu un apartament gol...nu e de inchiriat ...e pt tavaleala...cand venitzi prin cluj da`tzi shi voi un telefon :wink:
|
offtopic p`aici.... :?
|
Nu ma asteptam la atatea oferte :shock: :lol: multumesc :lol: si probabil ca cu vro ocazie o sa ajung si pe la voi si vreau fete ca in poza,prezente multe :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning