Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

speed_csn 30-08-10 17:13

Re: Masina mea...

Ce motor are Kadettul?

waly_kyw 30-08-10 17:56

2 Attachment(s)
ce parere aveti?

Nosfer 30-08-10 20:10

1 Attachment(s)
Am tot vazut-o parca pe strada Lunga de cand era inca "in progress". Arata foarte ciudat fara bari dar cand am vazut rezultatul final mi-au cam fugit ochii. Parca pragurile sunt un pic prea scoase in afara (late), in rest arata chiar bine. Daca i-ai pune si un set de jenti ar fi perfect.

Mai bag si eu o poza mai noua cu masina mea dupa multe modificari :rolleyes2

OchoSB 30-08-10 20:17

Quote:

Originally Posted by waly_kyw (Post 3621139)
ce parere aveti?

hmm, am vazuto de vreo 2 ori prin Valea Aurie, sper sa nu ma insel :D arata bine.

waly_kyw 31-08-10 08:41

am stat acolo un timp acum stau in slimnic ,masina inca nu e terminata mai ales bara spate,plus altele,fain bmw de mai sus ce dotari sunt pe masina

Nosfer 31-08-10 11:42

Abia astept sa ne arati rezultatul final. Cum te descurci pe drumurile cu probleme cu ea? ca pare chiar foarte foarte joasa. La BMW-ul meu s-au modificat foarte multe, de la suspensii, frane, faruri la exterior aproape complet si mai urmeaza muuulte chestii cand vor fi bani destui :rolleyes2

waly_kyw 31-08-10 12:44

e cam naspa pe drumurile noastre,bara fata am crapato pragurile iarasi ,am sarit cu ea peste trecerea de biciclisti de la valea aurie si am cam inebunito,o sa o repar cand termin si bara spate,am un prieten vopsitor foarte bun,el mia vopsito numai ca nu prea are timp si trebe sa ma duc cu ea in talmaciu ca acolo are garajul,suspensia am schimbato inainte sa o vopsesc ca taraiam cu ea pe jos iam pus suspensia ei originala,sun curios cand o sa ninga cum ma descurc cu ea

AdrianSB 31-08-10 12:54

Quote:

Originally Posted by waly_kyw (Post 3623284)
e cam naspa pe drumurile noastre,bara fata am crapato pragurile iarasi ,am sarit cu ea peste trecerea de biciclisti de la valea aurie si am cam inebunito,o sa o repar cand termin si bara spate,am un prieten vopsitor foarte bun,el mia vopsito numai ca nu prea are timp si trebe sa ma duc cu ea in talmaciu ca acolo are garajul,suspensia am schimbato inainte sa o vopsesc ca taraiam cu ea pe jos iam pus suspensia ei originala,sun curios cand o sa ninga cum ma descurc cu ea

cand ninge poti face un ban cinstit :) colaborezi cu astia de la dezapezire :) :lol: . frumoasa masina , dar bara aia de pe spate nu da prea bine ... cel putin gaura ai mare din mijloc . am vazut-o live tot pe lunga . in rest e ok. bafta

waly_kyw 31-08-10 13:21

sa o fi vazut barape de fata pana sa i pun sitele

alecs_ttt 31-08-10 23:11

Re: Userii 4TuningRO Sibiu

5 Attachment(s)
cam asta ii masina, nu foarte, dar pentru 19 ani deocamdata mai merge :D

OchoSB 01-09-10 14:10

Re: Userii 4TuningRO Sibiu

Quote:

Originally Posted by alecs_ttt (Post 3625025)
cam asta ii masina, nu foarte, dar pentru 19 ani deocamdata mai merge :D

Sa o stapanesti sanatos, buna alegere cu MTX :)

byg M 01-09-10 14:19

Quote:

ce parere aveti?

cat ati mai muncit la ea..pfff:shock:

ASTRA92 11-09-10 10:17

[QUOTE=Nosfer;3621500]
Tot vad bmw tau parcat in gara,o vreme nu ai avut bara pe spate,ieri am vazut ca o aveai,arata bine,sa o stapanesti sanatos si fara incidente

AdrianSB 11-09-10 21:19

Quote:

ce parere aveti?

am revazuto saptamana asta pe str lunga ... cu spoilerul ce ai avut ? cu ce ti-a gresit ? :sad: ai dat in bordura ? ca e cam crapat in stanga fata .

waly_kyw 11-09-10 22:27

drumurile din oras,o sa-l revopsesc cand il termin si pe cel pe spate oricum ,mai urmeaza multe la masina asta,sper sa o termin anul asta ca mi-a mancat zilele

corrado_adi 14-09-10 18:21

inca un corrado,al 6 lea...:))

4 Attachment(s)
la motor mai muncim,il asteapta multe:axe,intercooler marit,un alt cip,1,1bar boost,evacuare nu:are tobe de la G-Power cap-coada cu serpisori...il aducem la 230 caluti
exterioru si interioru mai asteapta,aa,la interior niste plasme si ceasuri pe stalp,le am deja..:))la primavara o noua vopsea,ceva fff special

OchoSB 14-09-10 18:24

Re: inca un corrado,al 6 lea...:))

Chiar ieri vorbeam cu cineva care mi-a zis ca a vazut un corrado misto prin sibiu dar nu ma asteptam sa arate asa bine, felicitari.

@ ocho:NU mai da quote la mesajul anterior!!!

DirectHIT 15-09-10 07:14

foarte frumos si Keskin-urile dau extraordinar pe el.

corrado_adi 15-09-10 09:54

4 Attachment(s)
ms pt aprecieri,inca ceva poze p.s:migule,vreau revansa;):-P

corrado_adi 15-09-10 10:04

3 Attachment(s)
......

PaulMIG 15-09-10 13:16

da fra, cum sa nu. Sunt chiar curios de cum o sa mearga, cand il pui la punct.
Bafta si spor!

deyu010 15-09-10 21:33

Frumusel corado mult suces in continuare:D

lupalb 17-09-10 15:31

adi ai ramas un impatimit al corrado-ului?

Nosfer 17-09-10 20:07

Quote:

Originally Posted by ASTRA92 (Post 3650424)
Tot vad bmw tau parcat in gara,o vreme nu ai avut bara pe spate,ieri am vazut ca o aveai,arata bine,sa o stapanesti sanatos si fara incidente

Thanks. Eu chiar pe acolo stau... cu bara spate, mi-a atins-o cineva acum cateva sapt si a fost la revopsit. Mai urmeaza la mine un set de jenti in 1-2 luni si apoi mai vedem, bani sa fie, ca vointa si idei sunt din plin :rolleyes2

nyk_mastercard 18-09-10 20:59

kadettu ii doar de 1.3 lX da are demaraj destul de bun
acuma iam mai pus pleoape spoilere de GT si stopuri clare super faine dar mai am de lucru asa ca martii vin ceva poze noi
csn speed am luat aleea albastre de la GT lu cristi mai trebe sa iau capota si haionu
si numa luni le gat de pus

nyk_mastercard 18-09-10 21:03

Quote:

Originally Posted by deyu010 (Post 3660787)
Frumusel corado mult suces in continuare:D

deyu kadett tau ce face?????

corrado_adi 19-09-10 17:55

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3664558)
adi ai ramas un impatimit al corrado-ului?

;)odata intrata in sange nu o mai poti scoate,ma refer la masina sport...dar am si una care tine cu casa,un tdi...:)))da,pot spune ca sunt un impatimit al corradoului,nu pot explica,dar daca ai avut unu,mai vrei unu si tot asa..

nyk_mastercard 20-09-10 08:48

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nyk_mastercard (Post 3613091)
ceva inca in constructie

ceva schimbari
scuze ptr dubluri
mai vn poze doar sa mai pice ceva banutzi

speed_csn 20-09-10 11:54

Quote:

Originally Posted by nyk_mastercard (Post 3667187)
kadettu ii doar de 1.3 lX da are demaraj destul de bun
acuma iam mai pus pleoape spoilere de GT si stopuri clare super faine dar mai am de lucru asa ca martii vin ceva poze noi
csn speed am luat aleea albastre de la GT lu cristi mai trebe sa iau capota si haionu
si numa luni le gat de pus

Neaparat sa iei capota, ca pleoapele alea nu arata bine deloc.
Eu as da jos si prelungirea la bara spate. Kadettul arata foarte bine ridicat de spate si fata cat mai jos.
Daca mai ai nevoie de ceva piese sau ajutor ai numarul de tel :-)

nyk_mastercard 20-09-10 18:15

2 Attachment(s)
am luato ii alfel ai dreptate
pacat de albastru asta
prelungirea da bn numa ca trebe sai plasa atata tot

deyu010 20-09-10 21:38

Kadetu meu sta frumusel in garaj asteapta sa fie gata sa speram pana in prima vara

PaulMIG 22-09-10 14:27

Discutii despre vanzarea de auto doar pe sectiunea "Zona Comerciala Sibiu-Bazar"

nyk_mastercard 23-09-10 06:50

scz am postat eu gresit

@nyk: nu mai da quote la mesajul anterior, foloseste post reply ca se intelege.

deyu010 28-09-10 19:54

Nimeni nu a mai achizitionat nici o masinutza??? ceva interesant!??

SB09HMM 04-10-10 15:03

3 Attachment(s)
asa, cum ziceam, sunt fostul user SB 01 U L I, miam creat alt cont pentru ca nick`ul celalalt era aiurea, nici nu am numerele alea de inmatriculare, si ca sa ma RE-prezint cu masina ....bmw 316i din 94,105 cp, optiuni: geamuri el, trapa el, usi cu senzor de comfort,abs,computer de bord(obc 7 butoane)aer conditionat,1x airbag,scaune reglabile pe 3 pozitii ...restu va urma un thread ,pentru ca vreau sa i aduc multe modificari, asa ca va astept cu pareri bune si pareri rele pe threadul meu cand voi incepe.stima !

lupalb 04-10-10 15:09

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3701840)
asa, cum ziceam, sunt fostul user SB 01 U L I, miam creat alt cont pentru ca nick`ul celalalt era aiurea, nici nu am numerele alea de inmatriculare, si ca sa ma RE-prezint cu masina ....bmw 316i din 94,105 cp, optiuni: geamuri el, trapa el, usi cu senzor de comfort,abs,computer de bord(obc 7 butoane)aer conditionat,1x airbag,scaune reglabile pe 3 pozitii ...restu va urma un thread ,pentru ca vreau sa i aduc multe modificari, asa ca va astept cu pareri bune si pareri rele pe threadul meu cand voi incepe.stima !

i-ai facut grila negru mat?
Bara?

SB09HMM 04-10-10 16:26

am lovito atunci ..un mic accident, si a trebuit sai cumpar alta noua:P

Nosfer 04-10-10 19:04

haide cu bara de M :rolleyes2

lupalb 28-10-10 19:45

2 Attachment(s)
pun si eu un mic update....
bara de gti cu fusta de gti cu tot:D

SB09HMM 28-10-10 23:26

foarte frumos i sta, imi place ca nu faci modificari de prost gust la ea, vreau doar sa iti zic ca i-ar sta mai bine lasata mai jos de spate ..:)astept s-o vad live vineri, si u pe a mea, de la ultima intalnire am mai facut muuuulte:P

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning