![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
rip craca
|
rip parbriz, plafon, stalp bmw :))
|
bre,tabla se indreapta,da' craca ciuciu :mrhappy:
|
o lipim da-o drecu :lol:
|
Quote:
Sper sa fie ultimul enveniment neplacut . |
Stiu Bebe. Aia i-am zis si eu cand am ajuns in livada si am vazut masina. E plin de ghinioane in special cu masina.
|
de curiozitate, ce bmw ?
|
bmw e90
|
Aseara pe drumul Poienii o Octavia RS albastra (DRG) facuta praf, dauna totala, nu am apucat sa fac poze...cunoaste cineva soferul, se stie ceva despre starea lui...?:sad:
|
detalii mai multe?
|
Am vazut 2 masini de la Smurd coborand in graba...am urcat drumul poienii 50 m de unde locuiesc eu, si acolo era accidentul, in curba de la hotel belvedere, intrase in parapetul de piatra de pe contrasens. Dupa parerea mea a subvirat grav de tot si asa s'a produs evenimentul nefericit. Nu stiu ce sa zic, astept pe cineva care are mai multe detalii..
|
3 Attachment(s)
Aseara am plecat impreuna din livada spre poiana cu dragos, el cu skoda eu cu un prieten. Era in fata noastra la 20 m, si i-a explodat un cauciuc. Mai departe se vede in poze. Partea buna e ca nimeni nu a patit nimic. Mai nasol e ca masina e pilaf.
|
pai cineva zicea mai sus ca prietena lui e mai grav ranita...
daca vrea sa o faca, cred ca o face. nu prea pare a dauna la prima vedere... |
Cine zicea, nu zicea bine! S-au speriat doar!
|
atunci e bine. fiarele se indreapta.
|
Quote:
|
Lipsa de experienta si-a spus cuvantul.
|
Daca intr'adevar a fost asa cum a spus tzutzu.2009 <explozie de cauciuc>, avand in vedere faptul ca totul s'a petrecut in curba stransa + viteza destul de mare...sunt de parere ca indiferent daca ai sau nu experienta, intr'o astfel de situatie, greu mai redresezi masina
|
Oricui i se putea intampla :sad:
|
Cred ca tot in seara aceea am vazut si un VW Corrado avariat destul de serios.Este vorba de Corrado-ul de culoare mat.:?:
|
Nu in aceeasi seara, ci urmatoarea zi pe la 12 :P
|
daca ar fi dupa mine,baiatul cu corrado nu ar mai avea drept de condus in viata lui.
|
Quote:
|
1.pentru ca la 10 seara cand nu e nici o lumina pe strada,dansul circula cu farurile stinse
2. l-am vazut de aproximativ 30 de ori prin oras,niciodata nu circula regulamentar...sa nu mai vorbim de viteza |
Quote:
|
mai usor...ca nu se intampla nimic :D
normal ca fiecare face ce vrea/crede pe barba lui... dar daca in accident mai sunt implicati si alti oameni atunci ce argument mai ai? si eu ii dau in gura, recunosc, nu merg regulamentar mereu, mai injur pe unu/una care nu stie sa conduca sau nu stie sa isi tina banda ori alte probleme in trafic. e riscul pe care eu mi-l asum cand hotarasc sa merg pe strazi ca fulgerul si la limita riscului. dar asta nu inseamna ca in caz de accident nu am nici o vina. daca a suferit doar el in accident atunci postul tau e venit bine, dar prea acid, dar daca au mai fost si alte victime nu are nici un sens ceea ce ai scris. no offense. |
Quote:
|
aa..ok. n-am fost atent la chestia asta. scuzele mele http://rds-zone.ro/pic/smilies/and.gif.
|
Quote:
|
asta asa e. s-a intamplat, s-a intamplat...asta e. oricui se poate intampla, oricat de regulamentar ar merge.
|
Fiecare isi conduce masina asa cum vrea si cum simte, e normal sa apara niste evenimente placute sau neplacute dupa caz, iar dupa fiecare eveniment ai motivatia sa mergi mai departe sau sa o iei de la capat.
Zile sa fie, bani se fac iar fiare gasesti pe toate drumurile ;) |
Quote:
Quote:
nu e vorba ca imi este mie ciuda de ce masina are el. nu e vorba ca vreau raul nimanui..si eu as fi crapat de ciuda sa busesc masina. am vrut sa scriu despre el acum cateva zile cand era sa ma omoare pe trecerea de pietoni din fata de la maternitate cu luminile stinse , avand viteza undeva la 80+. Stii ce e cel mai frumos lucru din toata povestea asta? ca se uita pe pereti dupa cine stie ce,nici nu a vazut ca am sarit speriat sa nu cumva sa ma lase acolo friptura. Si ca incheiere te rog frumos sa folosesti " ala " cand vorbesti despre prietenii tai ,nu ne conoastem personal sa-ti permiti. |
Accident foarte urat azi dimineata in Harman, un Passat a dat peste o batranica, urate imagini, nu doresc nimanui, nici macar sa vada!
|
1 Attachment(s)
Accident usor astazi la intersectia strazilor Uranus cu Saturn intre un Logan si un Passat (cred) in jurul orei 8 pm.
|
|
Quote:
|
Nu se mai circula in sensul asta pe aici de ani de zile http://www.adevarul.ro/bbtcontent/cl...004_0443/4.jpg Pe ce lume traiasc astia cu ziarele. Bine ca nu a pus o poza cu dacii de pe vreamea lu' Ceausescu
|
|
|
e trist ... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning