Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

bmwm5 30-11-07 08:44

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

vreau sa fac o observatie.trebuie sa vedem si despre ce fel de fete vorbim.pentru ca vezi fete si in masini care mai au un pic si cad,vezi fete si in masini...de serviciu,vezi fete chiar si in cabina soferului de ratb,vezi fete si in masini de zeci de mii de euro.sunt fete care merg alaturi de un baiat ca sa ajunga intr-o locatie,sunt fete care merg numai pentru a fi vazute

bogdan_wrc 30-11-07 08:47

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1222073)
daca tot ai ziso...o sa iau masina de calcat si o sa ies la agatat...sa vdm daca mere...si probabil o sa si filmez...

trebuie sa stii sa folosetsi asta in avantajul tau! hai cu mine, cu masina de calcat, ca poate chiar funny agatam ceva. papagal sa fie...de fapt inteligenta si sa fii deschis si fata la fel sa fie !

sau..in club, cand vorbesti cu fata ce ii faci? o scoti afara sa ii arati masina sau intrii cu masina in club?

bmwm5 30-11-07 08:54

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1222684)
trebuie sa stii sa folosetsi asta in avantajul tau! hai cu mine, cu masina de calcat, ca poate chiar funny agatam ceva. papagal sa fie...de fapt inteligenta si sa fii deschis si fata la fel sa fie !

sau..in club, cand vorbesti cu fata ce ii faci? o scoti afara sa ii arati masina sau intrii cu masina in club?

o sa razi,dar in club sunt multe care te citesc dupa ce bei.mi-a povestit un taximetrist o discutie intre 2 mondene...(bine folclor taximetrist...)una ii reprosa celeilalte ca a agatat un amarat care bea...bere si nu pe unul care sorbea elegant whiskey-ul.la iesire ala cu bere s-a urcat intr-o masina low-cost,iar celalalt intr-un mertan.tipa suparata stia dinainte ce poate fiecare...acum stau si ma intreb,daca strangi ca un om al muncii cateva milioane si te duci o seara in club,chit ca de a doua zi o rupi pe fasole,pacalesti mondenele?

bogdan_wrc 30-11-07 08:58

eu zic ca astea sunt exemple proaste. fete proaste pe care le pacalesti oricum daca te duce capu'.
daca vrei sa pacalesti asa fete, tre sa te gandesti ca ele si sa vezi ca poti.

Mustang 30-11-07 11:38

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1222703)
o sa razi,dar in club sunt multe care te citesc dupa ce bei.mi-a povestit un taximetrist o discutie intre 2 mondene...(bine folclor taximetrist...)una ii reprosa celeilalte ca a agatat un amarat care bea...bere si nu pe unul care sorbea elegant whiskey-ul.la iesire ala cu bere s-a urcat intr-o masina low-cost,iar celalalt intr-un mertan.tipa suparata stia dinainte ce poate fiecare...acum stau si ma intreb,daca strangi ca un om al muncii cateva milioane si te duci o seara in club,chit ca de a doua zi o rupi pe fasole,pacalesti mondenele?

Te citesc ...
Trebuie sa te dai in stamba si cu banii ... si cu impresiile ... chiar daca e o singura seara. Din pacate a doua zi e mult probabil sa nu te cunoasca. ;)

bmwm5 30-11-07 11:41

da,dar macar o zi esti rege

Mustang 30-11-07 12:21

Sa revin ... conteaza.

O spun cu mana pe inima si chiar nu ma intereseaza ce vor crede ceilalti despre mine.
Eu, din lipsa de femei, am ales sa ma combin cu prima gagica interesata de mine. Norocul a facut ca ea sa aiba 23 de anisori, sa fie relativ aproape de mine mai tot timpul pentru ca imi este colega de munca. Ghinionul a facut ca ea sa fie mai plinuta. Sa zicem ca nu o intereseaza masina mea ... ca e Dacie.

Cat timp am fost nou in firma pusese ochii pe mine dar avea prieten si a fost cam neinteresata. S-a despartit de tip, s-a dat la mine, am cedat. Sunt cu ea de aproximativ o luna in care am stabilit ca suntem momentan doar ... fuck buddies, pentru ca nu ma atrage.

A aparut alt tip nou in firma, mai mic decat mine cu un 1 an, deci mai mic decat ea cu 4 ani. Tipul are Audi si ghici ce?! Au inceput flirturile. Personal nu ma deranjeaza pentru ca nu caut o relatie serioasa cu ea ... just hanging out and fun.

Ce concluzie se poate trage ?
Sa i se para ei tipul dragut ? De ce i se pare dragut dupa ce l-a vazut ca iese din Audi? Huh?!

bogdan_wrc 30-11-07 12:30

da, unele se uita si dupa asta...dar ideea e sa nu generalizam ! nu toate cauta asta!

bmwm5 30-11-07 13:35

restul mai vor si acces la cont,ai dreptate :d

Mustang 30-11-07 14:30

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1222953)
da, unele se uita si dupa asta...dar ideea e sa nu generalizam ! nu toate cauta asta!

Conteaza pentru oricine.
Permite-mi sa generalizez.

Indiferent ca tipa te iubeste sau NU, pentru ea conteaza.
Am spus-o si o mai repet:
Pentru unele conteaza masina, pentru ca isi fac o parere de situatia ta.
Pentru iubita conteaza pentru ca tine cu tine si doreste sa iti fie cat mai bine, sa fii cat mai fericit si ea isi doreste sa schimbe locul din dreapta cu altceva ;)

bmwm5 30-11-07 14:46

va doresc sa aveti norocul meu.eu am mers cu iubita mea si cu un papuc obosit,si cu o dacie 1410 vai de ea,si cu masina mea.nu a contat.a contat ca suntem impreuna si ne facem treaba

bodyspeed 30-11-07 15:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1218048)
problematic e daca asta esingurul criteriu (sau printre cele mai importante) de a-si alege prietenul, dar daca initial te judeca dupa masina pe care o conduci, sa nu te superi, e in firea umana...

Asta denota cat de ingusta poate fi in gandire ,cel putin ii vad limitele de gandire ale unei persoane care credeam ca poate sa gandesca altfel, daca se limiteaza la acest criteriu :rolleyes2 , nu e bine deorece a avea masina din top ...nu este atu de fiecare data, apoi mai exista enspemii de motive prin care azi o ai, maine esti cu tramvaiul......, nu zic NU CONTEAZA , dar daca asta e singurul, primul...criteriu al ei., atunci.. poate sa fie oricine la volan :???: ,

theabsolutesound 30-11-07 18:45

fratzilor ....traim in Romania si e FOAME DE BANI ....spunetzim voi mie care fata mai modesta nu si-ar dorii un prieten cu bani ..care sa poata sa ii faca placerile ...iar o fata cu bani ....sunt f mici sansele(nu inposibil) sa fie cu un baiat mai modest ....

aleks 30-11-07 19:04

@body: nu nu, e o diferenta: primul criteriu, instinctual adica, e una, si singurul criteriu, ala de curva, e alta... :)

bodyspeed 30-11-07 21:51

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1223733)
@body: nu nu, e o diferenta: primul criteriu, instinctual adica, e una, si singurul criteriu, ala de curva, e alta... :)

dap.... ideea e sa nu fie primul criteriu.........si ultimul ;)

SOON_2Fast_2Watch! 01-12-07 09:07

tare faza cu "folclorul taximetrist":)..o masina tare conteaza mai mult atunci cand esti tanar si trebuie sa concretizezi cumva orgoliul care te stapaneste..pana la urma cea mai buna masina este cea in care te simti bine,cu o fata sincera si putin dezinteresata in dreapta,bineinteles ca nu toate fetele sunt materialiste dar "obosim" la greu ;) pana gasim printesele carora sa nu le pese de "material"..but also it's so damm good to f**k them, knowing their stupidity:) ma refeream la materialiste

dagosh88 03-12-07 15:27

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1222703)

Daca erau inteligente se uitau dupa cei care erau imbracati bine,si beau bauturi fara alcool,asa erau cat de cat sigure ca tipul avea masina si avea si creier sa nu bea si sa conduca!!!;)

Normal ca are importanta ce masina ai, orice detaliu conteaza, pentru unele mai putin iar pentru altele mai mult. Pentru unele doar ca sa vada cati bani ai iar pentru altele ca sa vada ce gusturi ai si cat creier ai...

IndyGG 04-12-07 06:18

Quote:

Originally Posted by theabsolutesound (Post 1223702)
fratzilor ....traim in Romania si e FOAME DE BANI ....spunetzim voi mie care fata mai modesta nu si-ar dorii un prieten cu bani ..care sa poata sa ii faca placerile ...iar o fata cu bani ....sunt f mici sansele(nu inposibil) sa fie cu un baiat mai modest ....

sunt de acord cu tine...de aia fetele se lauda ca si-au luat pantaloni de la nu stiu ce magazin de fite...pe cand colo si-au luat de la ceva magazin ieftin,chinezesc,low cost everthing...pt chestia asta denota faptul ca fata ar face orice sa ajunga la un rang care sa ii permita cat de cat sa fie bogata...dar a fi monden trebuie sa ai si cap nu numai corp...de aceea unele vedete din romania se comporta cum se comporta; si sunt altele cu bogate cunostinte (care au citit carti)...in sine fata tinde foarte mult spre bogatie cand se uita la masina unui baiat...

Lauryn 07-12-07 19:58

pentru mine personal nu conteaza ce masina conduce...conteaza ce-l conduce capul!!:D

aleks 08-12-07 12:56

ok, sa spunem ca ai 2 baieti pe care ii apreciezi in egala masura, e normal zic eu sa te combini cu cel cu masina mai frumoasa, nu?:)
e mai comod, in primul rand...

Lauryn 08-12-07 13:34

sa zicem ca da...in cazul asta da...dar nu se intampla asa des sa intalnesti 2 baieti pe care sa-i apreciezi in egala masura...

Mustang 08-12-07 13:34

Aici te contrazic. :D
Se intampla. :)

Lauryn 08-12-07 13:51

poi eu am zis din punctul meu de vedere...eu personal...nu am patit-o..:(...ca de obicei ce gasesti la unul nu are altul...si invers,de asta zic ca nu se prea intampla...adica mai rar...se poate

aleks 08-12-07 18:23

ma bucur ca mi-ai raspuns sincer :)
era un caz ipotetic, evident, si greu de gasit in realitate, dar te intrebasem ca sa vad daca nu "te dai pe dupa visin" :)
so... de apreciat :)

Alexa.Aura 08-12-07 19:49

Quote:

Originally Posted by Lauryn (Post 1235229)
pentru mine personal nu conteaza ce masina conduce...conteaza ce-l conduce capul!!:D

...profund....;)

Magos 09-12-07 22:22

Ummm...
Lame...
Daca simpla prezenta a unui metal in fata unui barbat conteaza, atunci inseamna ca femeile sunt obtuze...
Pana la urma, fierul il schimbi, mai ales ca femeile , in general, sunt conduse de pasiuni si gusturi... Si noile modele tot apar, din ce in ce mai incantatoare... ;)
Eu cred ca mult mai multe sanse are persoana ... UMANA, barbatul, ca sa ii zic asa... ;)

sponsoru 10-12-07 00:12

hai sa fim seriosi .. conteaza foarte mult masina,statutul social,inteligenta .. Totul trebuie sa fie in stransa corelatie.. Poate ca de multe ori conteaza numai masina pt anumite veceuri de femei dar deja vorbim de pustani aici.. Pt ca un barbat matur trecut de 25,27 de ani care are un job cat de cat si o masina bunicica si un venit considerabil nu trebuie catalogat ca vreun fraier sau prostovan..;) Si faptul ca femeile se simt atrase de acest tip de barbat nu mi se pare ceva iesit din comun sau neavenit.:-)

Magos 10-12-07 02:00

Cosmine, stii tu cum vine potriveala aici??

Cum ai zis si tu...
Conteaza masina, statutul social si inteligenta...
Da, toate la pachet "all inclusive" :))
Dar, ia-le separat...
De exemplu, pune doar prima fara ultima...
Sau ultima fara prima...
Ce e in mijloc... Vine odata cu amandoua :))
Una fara alta sau alta fara tot ce e acolo...
Nu prea merg...
Decat daca esti echilateral si echidistant si ai ALTE puncte de vedere

Gabi 10-12-07 11:12

Mi-e lene sa citesc 66 de pagini, sincer... da' hai sa-mi expun si eu punctul de vedere.

In primul rand, titlul este total gresit in raport cu ce se discuta. O femeie poate fi si mama, iar pentru mama nu conteaza ce masina conduc, atata timp cat ma duc s-o iau de la serviciu. Daca s-ar fi pus problema la modu' "conteaza pentru femei masinile conduse de barbati?" sau ceva de genu', altfel statea problema.

Oricum... reducand problema la cazu' meu, pentru femeia mea nu conteaza. Prima data am condus o mizerie de Dacia break, apoi Fiat Doblo, ca sa ajung acum la Matiz. Pentru ea nu conteaza masina, ci eu (asa-mi place mie sa cred).

PS: daca nu faceti legatura intre cuvintele scrise mai sus, nu dati vina pe mine, ci pe durerea de stomac pe care o am.

Ziua buna ! :lol:

GABBY_ 10-12-07 11:25

romancele din ziua de azi sunt ieftineli mari.se vand ptr o plimbare cu o masini klumea fiind constiente ca maine va sta alta in locul unde si-a pus ea fundul acum:TRAIESTE CLIPA .deci masina conteaza in 99% din cazuri ;)

~Ada~ 11-12-07 21:43

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1239263)
romancele din ziua de azi sunt ieftineli mari.se vand ptr o plimbare cu o masini klumea fiind constiente ca maine va sta alta in locul unde si-a pus ea fundul acum:TRAIESTE CLIPA .deci masina conteaza in 99% din cazuri ;)

Exagerezi cu 99% din cazuri...sau poate 99% dintr-o anumita categorie-a celor care se vand pentru o plimbare;) dar nu din total
Probabil sunt constiente ca maine va sta alta dar crezi ca le intereseaza daca deja au fost pe locul ala si ele doar asta si-au dorit?ca nu vor vrea s stea pentru totdeauna cand pot incerca si alte locuri mai "bune";)
:peace:

Magos 12-12-07 00:06

Ada, de ce nu recunosti totusi ca sunt DEZAMAGITOR de multe... ? :(

NSL_KiwY 12-12-07 07:09

Kiar f. multe... Magos
Hai sa vedem realitatea Ada

bmwm5 12-12-07 07:19

a cui e vina?cine isi da si ultimul ban sa aiba cea mai tare masina?cine e disperat sa impresioneze?cine e convins ca masina e o prelungire a lui?cine compenseaza anumite lipsuri printr-o masina tare?barbatul.asa ca daca noi ne dam de ceasul mortii sa ne luam super masini,de ce sa judecam femeile.ele doar profita de prostia noastra...

bodyspeed 12-12-07 07:43

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1242248)
Exagerezi cu 99% din cazuri...sau poate 99% dintr-o anumita categorie-a celor care se vand pentru o plimbare;) dar nu din total
Probabil sunt constiente ca maine va sta alta dar crezi ca le intereseaza daca deja au fost pe locul ala si ele doar asta si-au dorit?ca nu vor vrea s stea pentru totdeauna cand pot incerca si alte locuri mai "bune";)
:peace:

Trebuie sa admit ca ai dreptate.., ideea e ca domnisoara care adera la o masina tare .."just 4 fun" ..."just 4 fun" va fi., maine ii va lua alta locul pastrand segmentul de categorie a acelasi tip de domnisoara .....iar acele locuri mai "bune" ....Ada, am mai specificat am o vecina...care ..trece de la dacie...la octavia....la opel....s.a.m.d so, locuri "bune"...

bogdan_wrc 12-12-07 08:29

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1242715)
a cui e vina?cine isi da si ultimul ban sa aiba cea mai tare masina?

ce-ai amice? nu toti fac eforturi asa mari sa ia masina tare. sunt si oameni cu bani. de obicei fetele acolo trag, nu la aia care nu manaca 1 sapt sa puna benzina in weekend.

bmwm5 12-12-07 08:53

TREBUIE TU sa ma contrazici peste tot.bun,sunt cu bani,dar tot ei sunt de vina ca au pe langa ei fete pentru care conteaza masina.multumit?

Bea69 12-12-07 09:34

nush de ce tot sariti in sus,daca cineva are curajul sa vorbeasca mai pe fata...
domnul bmw5 are dreptate,si daca ne ascundem dupa deget si daca nu!
ieri am vorbit un copil de 19 ani...si m-i s-a plins ca are doar un "jeg" de jetta...:rolleyes2
mah...zic,da' totusi ce vrei la 19 ani?totusi,ca prima masina,eu zic ca nu e chiar rau...esti multumit d ea?zice...e chiar ok masina,ca era tinuta mai mult in garaj...apai,care e buba atunci?zice : "fetele trag numai la bemveuri"....nah...sa moara mama,si tie de aceea iti trebe bemveu, ca sa sara proastele????:shock:
si aici nu s-a terminat faza....
zice copilul..da' cum e faza asta cu cluburile...ca vad ca e la moda,si m-as baga si eu...la faza asta m-am spart si i-am zis...mey ,copile,dupa ce tragi vreo 2 ani sa faci o masina..pierzi noptile sa cauti dupa idei,kituri,faci conferinta 7 nopti,si ajungi sa vezi fata tovarasului tau cind primeste prima cupa,ai sa intelegi care e "faza cu cluburile"...da-l in pi$da masii de treaba,daca nu are bmw5 dreptate...poate mai mare decit s-ar fi gindit si el cind a postat....

bodyspeed 13-12-07 13:40

va rog postati ..la subiectul topicului....
Va multumesc..

bmwm5 13-12-07 14:08

SCUZE.(10 caractere)

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning