![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
Baieti de nota 10! Fac niste custom foarte faine! Recomand cu incredere!
|
custom ext, int. lupe in faruri,mecanica,electrica orice fac ! Bv frate :)
|
3 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
Salutare, un pret pentru eliminarea pragurilor si astuparea
gaurilor in urma eliminarii lor imi spuneti? Cred ca stiti despre ce este vorba ca le-am montat la voi. Attachment 2621849 |
Salut!As vrea si eu la un logan ph2 urmatoarele:
-Joey mode -Bad-boy look -Eliminat manere spate -Eliminat bandouri -Portbagaj clean(+ aducere la nivel cu bara) -Deschidere din buton la portbagaj -Eliminat stema de pe grila fata -Pleoapa pentru luneta (+vopsire) Astept un pret. Stima! |
Quote:
|
mai baieti nush ce sa zic de farurile de la clio al meu...au aparut niste pete pe ele, arata de parca ar fii grasime; am incercat sa le sterg dar, se pare ca sunt pe interior; inainte nu erau, farul de pe dreapta nu e fixat bine, se misca , cred ca nu e prins si in surubul de jos; voi ce ziceti ?
|
Quote:
|
da poze cu farurile alea de astra g modificate nu aveti si voi ?
|
1 Attachment(s)
un pret pt difuzor spate ....
|
salut.. poate am mai intrebat, nu mai stiu.. insa va rog sa-mi faceti si mie un pret pe un set de pleoape pt o skoda octavia1 si daca ati mai facut as vrea si eu niste poze..
|
3 Attachment(s)
salut cat ma costa sa imi integrezi si mie suporti in consola!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sal cat ma costa sa imi faci si mie bara spate ca in pzoa si haionul clean?
|
Foarte mare atentie inainte sa va ridicati lucrarile,verificati de doua ori.
|
4 Attachment(s)
Salut!
Ma intereseaza pentru meganul meu urmatoarele: Reparat bara fata, are 3 crapaturi. Am atasat poza cu crapaturile incercuite Eleron luneta, ceva cat mai asemanator celui din poza.:D |
2 Attachment(s)
Salut,
Un pret pt montat praguri opc pe astra h, mentionez ca pragurile au fost modificate pt a putea fi montate pe astra h 5 usi, trebuie doar lipite si prinse sub cu suruburi sau ceva de genu, apoi as dori sa finisati cu fibra sa nu se vada imbinarea dintre praguri si masina. Toata treaba se poate termina intr-o zi? Atasez poze cu masina si pragurile. Multumesc si spor la treaba. |
Quote:
Quote:
Sarbatori Fericite tuturor si un an 2013 cat mai prosper! Custom Garage Bucuresti |
Sarbatori fericite si voua!!!
Dupa sarbatori trec si eu pe la voi, pe cat incepeti?? Ms, |
M-ar interesa un set de geamuri clare si lupe la niste faruri de 1310 (CN4/zambet).Se poate face? si cat m-ar costa?Astept un PM sau 0742299021.
|
Montare lupe in faruri Golf 5
Salut, cat ma costa montarea de lupe in faruri la Golf 5 si cat dureaza operatia? Multumesc
|
Sal cat ma costa un stalp pentru 3 ceasuri suplimenatre?
|
5 Attachment(s)
cateva lucrari din noul an 2013 , faruri cu lupe si sticle clare supernova, geamuri electrice supernova cu butoane modificate de Bmw, montat macarale si instalatie geamuri electrice logan
|
1 Attachment(s)
Salutare băieți, vă dau de lucru :D
As vrea o modificare la bara din față, exact cum am facut modelul aici...ce spuneți? |
daca faci rost de grile eu zic ca se poate rezolva ;)
|
1 Attachment(s)
Un pret pt. reparare bara spate vectra C, poza atasata.
Mersi mult |
Quote:
Vreau ceva clean ca in aceasta varianta, astept un pret pe pm. Multam. |
3 Attachment(s)
Montat azi lupe si vopsit faruri. Baietii sunt meseriasi si se pricep foarte bine la ceea ce fac, ca sa nu mai zic ca sunt foarte de treaba :D. Recomand cu incredere !!
|
salve..ia zi-mi un pret cata pentru sticle clare faruri pentru tigra mea...
|
Quote:
|
salut cata consola mea este gata.
|
Salutare,
Am si eu nevoie de doua thumb grip-uri pentru un volan de Clio RS 182. Cele originale s-au facut groaznice fiind din cauciuc. Atasez un link ca sa va faceti idee: http://www.google.ro/search?q=clio+1...sf1sgbA8oHgCw# Volanul il pot da jos deoarece am masina in service pana la sfarsitul lunii. Va rog sa imi spuneti daca se pot face, cat ar dura si desigur pretul. Multumesc :) |
Salut! Ma intereseaza doua sticle pentru niste faruri SONAR pentru astra g. Ale mele s-au crapat pe interior si sunt foarte zgariate.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut am 2 bari stock de corrado si vreau sa imi faci una model rieger , si una sa imi astupi semnalele si proiectoarele si sa ii faci o buza jos ... iti atasez 2 poze si sa imi zici un pret cu tot cu vopsit .aia albastra e modelu rieger , si gri e cea originala cu proiectoarele astupate
|
salut... M-ar interesa un set de sticle clare si lupe la niste faruri de Solenza...ms mult
|
Salut,
M-ar interesa si pe mine o bara Lumma pentru Bertone, si un bad-boy look ca in pozele astea: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...23633059_n.jpg http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...25320890_n.jpg Se poate si daca da,ce pret ar fii? Multumesc:) |
Quote:
M-ar interesa si pe mine o bara Lumma pentru Bertone, si un bad-boy look ca in pozele astea: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...23633059_n.jpg http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...25320890_n.jpg Se poate si daca da,ce pret ar fii? Multumesc:)[/QUOTBaieti aveti PM! |
Quote:
|
[QUOTE=cata_kevi;5340009]
Quote:
Imi pare rau, dar nu am primit PM. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning