Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

valib 03-12-07 23:13

Re: Ce vor femeile?

o femeie vrea atentie. Problema e sa nimeresti cantitatea potrivita...

IndyGG 04-12-07 06:20

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1228688)

in ce sens atentie?si cata atentie?

Spark 04-12-07 09:22

pai de aia zicea sa nimeresti cantitatea potrivita

daca ii dai prea multa cazi de fraier ....
iar daca ii dai prea putina esti insensibil si nu tii la ea...

trebuie sa fie echilibrul acela perfect .... altfel nici cum nu-i bine

Mustang 04-12-07 09:46

Problema e ca nu te poti adapta la mediu. ;)

aleks 04-12-07 12:25

te poti adapta, dar trebuie rabdare si... experienta :)

Sasha 04-12-07 12:26

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1229240)
te poti adapta, dar trebuie rabdare si... experienta :)

experienta se castiga pe parcurs :-P

aleks 04-12-07 12:27

firesc, pe parcurs, nimeni nu s-a nascut invatat :)

Sasha 04-12-07 12:28

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1229251)
firesc, pe parcurs, nimeni nu s-a nascut invatat :)

cu toate acestea toata lumea cere experienta :lol::lol::lol:

Most_Wanted 04-12-07 14:05

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1228833)
in ce sens atentie?si cata atentie?

ii aduni de pe marginea strazii ....""atentie cad pietre......atentie trecere de pietoni ...s.a.m.d. ""

~Ada~ 04-12-07 21:41

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1228688)

Sau sa iti spuna ea:imi place cand faci asta,nu-mi place cand exagerezi,cand ma suni zilnic,ma sufoci etc;) Cred ca barbatul se poate adapta la situatie in cazul asta daca e intelegator si rabdator:lol:

bodyspeed 04-12-07 22:12

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1230180)
Sau sa iti spuna ea:imi place cand faci asta,nu-mi place cand exagerezi,cand ma suni zilnic,ma sufoci etc;) Cred ca barbatul se poate adapta la situatie in cazul asta daca e intelegator si rabdator:lol:

Asta e mare lucru sa opti de la fata pe care o iubesti......., domnisoara trebuie sa fie rationala si trebuie sa vada din prisma carui fapt procedezi asa....,
Barbatul se poate adapta situatie generate ..dar atat timp cat exista o comunicare prin care este instintat ca sufoca..si ca face X lucru..
Daca asa si procedezi ..Ada ....ai toate atu-urile sa fi inteleasa , respectata si nu in ultimul rand iubita...atat timp cat din cele scrise de tine.. nu le folosesti impotriva....celui aflat in aceea postura..

bluey 05-12-07 09:43

Nu mai tin minte daca l-am m-ai postat dar azi l-am primit din nou, so:

Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR:
1.un bun prieten
2. partener
3. iubit
4. ca un frate
5. ca un tata
6. ca un sef
7. un electrician
8. un tapiter
9. un mecanic
10. decorator
11. stilist
12. sexolog
13. psiholog
14. exterminator de gongi
15. un bun ascultator
16. organizator
17. foarte curat
18. simpatic
19. atletic
20. cald
21. atent
22. galant
23. inteligent
24. simpatic
25. creativ
26.tandru
27. puternic
28. intelegator
29. tolerant
30. prudent
31. ambitios
32. capabil
33. curajos
34. determinat
35. sincer
36. pasional

Fara a uita sa :

37. faca complimente
38. iubeasca shoppingul
39. fie onest
40. foarte bogat
41. relaxant
42. fildel

si deasemenea :

43. sa acorde femeii multa atentie
44. sa-i acorde mult timp
45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge

si FOARTE IMPORTANT:

46. niciodata sa nu uite:
* zile de nastere
* aniversari
* evenimente organizate de ea
cum sa faci un barbat fericit:

1. dezbraca-te
2. da-i mancare

Magos 06-12-07 00:34

Cata dreptate are Bluey, I hate to admit it...

Leutzu_ 06-12-07 14:26

Abia acum, in aceste momente nasoale pentru mine ma aflat ce vre o femeie de la un barbat. Vrea ca acea persoana sa ii fie altaturi atunci cand ii este greu sa o sustina moral si psihic si atunci cand este fericita ca sa imparta fericirea cu el. O femeie vrea liniste, nu vrea certuri si scandaluri. O femeie vrea ca din cand in cand sa i se faca un compliment, vrea sa ii spunem ce bine ii sta cu o bluza sau ca ce bine ii sta parul in acea zi, vrea sa observam si sa ii aratam ca persoana care ii este alaturi ii acorda atentia pe care o merita. Unei femei ii place foarte mult sa primeasca un cadou sau un buchet de flori fara un anumit motiv si spui "pentru ca e miercuri si pentru ca te iubesc". In orice caz un lucru vi-l spun sigur...o femeie cauta un sprijin intr-un barbat.

Daca veti tine cont in relatiile pe care le aveti de ceea ce v-am zis mai sus va asigur ca nu veti ajunge intr-o situatie ca mine in care nu stiu ce sa mai fac pentru a o recastiga...si veti evita sa va simtiti ca jucati un joc de carti si ca tocmai ati jucat si ultima carte pe care o aveati...inzadar...pentru ca eu nu am facut acele lucruri si pentru ca abia acum am realizat ce NU am facut. Invatati din greselile altora si nu le repetati si voi...

algorunescu 06-12-07 15:19

Quote:

Originally Posted by Leutzu_ (Post 1232870)
Abia acum, in aceste momente nasoale pentru mine ma aflat ce vre o femeie de la un barbat. Vrea ca acea persoana sa ii fie altaturi atunci cand ii este greu sa o sustina moral si psihic si atunci cand este fericita ca sa imparta fericirea cu el. O femeie vrea liniste, nu vrea certuri si scandaluri. O femeie vrea ca din cand in cand sa i se faca un compliment, vrea sa ii spunem ce bine ii sta cu o bluza sau ca ce bine ii sta parul in acea zi, vrea sa observam si sa ii aratam ca persoana care ii este alaturi ii acorda atentia pe care o merita. Unei femei ii place foarte mult sa primeasca un cadou sau un buchet de flori fara un anumit motiv si spui "pentru ca e miercuri si pentru ca te iubesc". In orice caz un lucru vi-l spun sigur...o femeie cauta un sprijin intr-un barbat.

Daca veti tine cont in relatiile pe care le aveti de ceea ce v-am zis mai sus va asigur ca nu veti ajunge intr-o situatie ca mine in care nu stiu ce sa mai fac pentru a o recastiga...si veti evita sa va simtiti ca jucati un joc de carti si ca tocmai ati jucat si ultima carte pe care o aveati...inzadar...pentru ca eu nu am facut acele lucruri si pentru ca abia acum am realizat ce NU am facut. Invatati din greselile altora si nu le repetati si voi...

Poate ca ai gresit, dar daca crezi ca ai inteles ce vor femeile, s-ar putea sa ai o mare surpriza neplacuta la urmatoarea. Eu zic sa stai linistit ca daca gaseste pe cineva sa-i ofere tot ce ai zis tu mai sus, sansele sunt foarte mari sa-l dea la o parte ca sa se intoarca la tine. De cele mai multe ori daca te porti prea frumos cu o femeie platesti pt asta. Macar tu se pare ca nu te-ai chinuit prea mult in relatia asta.

Bea69 06-12-07 15:38

...bluey,recunosc,ca treaba e haioasa oarecum..haha...si acum ,daca trecem la realitate,trebuie sa admiti si tu,ca a cam trecut vremea cind un barbat era multumit daca femeia i-a dat de mincare si pi$da...
si daca iei ca baza zicala aia evergreen...gospodina in casa..doamna in societate,si "experta" in pat si aia e 3..dar pe linga asta,nu strica sa fie ea designer de interior,sa fie casa frumoasa...
...sa fie experta de moda..ca doara tre sa pice pe spate domnisorul cu gusturi rafinate
...sa aibe grija de ea..sa stie ce inseamna coafeza..manichiurista...etc...etc
...e bine sa fie farmacista ,ca incepi sa agonizezi de la o raceala simpla si daca nu iti da in mana paracetamolul cu vitamina c,esti convins ca in 2 ore te cureti
...nu strica sa fie ea constienta care este diferenta intre cablul tur-retur si aia simpla...ca tu nu ai timp de prostii de genul
...si doamne iarta-ma dar un bec poa' sa schimbe si ea...(ca de o vreme incoace te mira cite feluri de becuri si filamente sunt sa nu mai bagam in discutie)...daca nu are masina,si nu poate sa aiba singura grija de ea,despre ce sa mai discuti cu ea???
...si oricum,ea are mai mult timp..asa ca sa faca bine si sa se ocupe cu chitibusurile enervante legate de pc...ca poate si ea sa faca atata...si daca tot e acolo,nu strica sa iti mai faca 2-3 cd-uri noi...ca lenea e prea mare pe tine,dar de alea vechi te-ai saturat acum juma' de an
...si e bine sa fie curier...sa mearga ea si sa ieie coletul tau
...si sa fie la zi cu cursul valutar...si sa te asculte cu mare atentie ,ca vezi doamne,pe bursa americana cineva a visat urit,si pe azi a deschis cu -2%...si e bine sa aiba si ea o parere...
...si e bine sa fie mama adevarata...ca ea stie mai bine cum sa se ocupe de copil...
...e bine sa fie psiholog..sa iti zica,cine,cum,de ce ,de unde si pana unde...si sa te sfatuieasca si sa te asculte...
....si e bine,ca sa produca si ea...asta e optional,numai ban sa iasa...
hmmm...unde sunt vremurile pomenite de tine???cind ai facut alea 2 chestii pentru un barbat si a fost suficient sa nu isi bata joc de tine????:rolleyes2

aleks 06-12-07 15:41

corect si complet spus :):):)

Most_Wanted 07-12-07 01:29

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1232994)
...bluey,recunosc,ca treaba e haioasa oarecum..haha...si acum ,daca trecem la realitate,trebuie sa admiti si tu,ca a cam trecut vremea cind un barbat era multumit daca femeia i-a dat de mincare si pi$da...
si daca iei ca baza zicala aia evergreen...gospodina in casa..doamna in societate,si "experta" in pat si aia e 3..dar pe linga asta,nu strica sa fie ea designer de interior,sa fie casa frumoasa...
...sa fie experta de moda..ca doara tre sa pice pe spate domnisorul cu gusturi rafinate
...sa aibe grija de ea..sa stie ce inseamna coafeza..manichiurista...etc...etc
...e bine sa fie farmacista ,ca incepi sa agonizezi de la o raceala simpla si daca nu iti da in mana paracetamolul cu vitamina c,esti convins ca in 2 ore te cureti
...nu strica sa fie ea constienta care este diferenta intre cablul tur-retur si aia simpla...ca tu nu ai timp de prostii de genul
...si doamne iarta-ma dar un bec poa' sa schimbe si ea...(ca de o vreme incoace te mira cite feluri de becuri si filamente sunt sa nu mai bagam in discutie)...daca nu are masina,si nu poate sa aiba singura grija de ea,despre ce sa mai discuti cu ea???
...si oricum,ea are mai mult timp..asa ca sa faca bine si sa se ocupe cu chitibusurile enervante legate de pc...ca poate si ea sa faca atata...si daca tot e acolo,nu strica sa iti mai faca 2-3 cd-uri noi...ca lenea e prea mare pe tine,dar de alea vechi te-ai saturat acum juma' de an
...si e bine sa fie curier...sa mearga ea si sa ieie coletul tau
...si sa fie la zi cu cursul valutar...si sa te asculte cu mare atentie ,ca vezi doamne,pe bursa americana cineva a visat urit,si pe azi a deschis cu -2%...si e bine sa aiba si ea o parere...
...si e bine sa fie mama adevarata...ca ea stie mai bine cum sa se ocupe de copil...
...e bine sa fie psiholog..sa iti zica,cine,cum,de ce ,de unde si pana unde...si sa te sfatuieasca si sa te asculte...
....si e bine,ca sa produca si ea...asta e optional,numai ban sa iasa...
hmmm...unde sunt vremurile pomenite de tine???cind ai facut alea 2 chestii pentru un barbat si a fost suficient sa nu isi bata joc de tine????:rolleyes2

asa e nene................sa nu se lase tot pe spatele lor...dar macar la jumate sa se imparta .....
la inceput tre sa te portii ff frumos cu ea ...ca sa mearga cat de cat relatia......dar se invata ...si daca odata te prinde putin mai nervos(sau ceva nu-ti merge bine) si nu indeplinesti ceva din ce zice bluey .......se supara ....ca asa ai invatato de la inceput

Spark 07-12-07 09:13

cum mai zicea cineva ...
atunci cand te porti prea bine esti luat de fraier ... ca la asta imi permit sa fac orice (pacat ca asa interpreteaza si cand esti dispus sa dai totul pentru relatie ... ca nu mia poate fara mine si iar imi permit orice)

si cand te potzi rau esti nesimtit si insensibil (desi la unele prinde asa o vreme)

Leutzu_ 07-12-07 09:25

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1232950)
Poate ca ai gresit, dar daca crezi ca ai inteles ce vor femeile, s-ar putea sa ai o mare surpriza neplacuta la urmatoarea. Eu zic sa stai linistit ca daca gaseste pe cineva sa-i ofere tot ce ai zis tu mai sus, sansele sunt foarte mari sa-l dea la o parte ca sa se intoarca la tine. De cele mai multe ori daca te porti prea frumos cu o femeie platesti pt asta. Macar tu se pare ca nu te-ai chinuit prea mult in relatia asta.

O sa razi dar in acesti 2 ani si ceva de relatie eram in stare sa imi vand si sufletul ca sa o stiu pe ea fericita...si da ...m-am chinuit poate chiar prea mult, d-aia s-a terminat. Greseli facem cu totii, de multe ori toti avem un comportament care nu este demn de persoana pe care o iubim si atunci cand o pierdem realizam ca nu am facut anumite lucruri...este vorba aia ca nu stii ce pierzi decat dupa ce ai pierdut...

Cat despre ce am scris eu...vorbeste cu o femeie (si nu ma refer la una de 23-25 de ani ci cu una matura care a realizat ceva in viata pe plan sentimental) si spune-i de ce am zis eu acolo...o sa vezi ca imi va da dretate. Intr-o relatie serioasa aia sunt chestiile care ii trebuiesc unei femei...

Mustang 07-12-07 09:35

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1234233)
cum mai zicea cineva ...
atunci cand te porti prea bine esti luat de fraier
... ca la asta imi permit sa fac orice (pacat ca asa interpreteaza si cand esti dispus sa dai totul pentru relatie ... ca nu mia poate fara mine si iar imi permit orice)

si cand te potzi rau esti nesimtit si insensibil (desi la unele prinde asa o vreme)

Nu numai eu am spus asta ci inca 2 coforumisti.
E mai nasol cand te porti rau si esti insensibil cu acea persoana pe care ai incercat sa o cuceresti cu miere. Atunci nu te intelege de ce esti asa ... magar.
Daca e in firea ta sa fii "dulce" ai cam pus-o, nu vei prinde decat ce pica usor cu o chestie de genul asta. Iar cea care pica usor, nu este una de care sa iti placa mai mult de 50%.

algorunescu 07-12-07 09:50

Quote:

Originally Posted by Leutzu_ (Post 1234249)
O sa razi dar in acesti 2 ani si ceva de relatie eram in stare sa imi vand si sufletul ca sa o stiu pe ea fericita...si da ...m-am chinuit poate chiar prea mult, d-aia s-a terminat. Greseli facem cu totii, de multe ori toti avem un comportament care nu este demn de persoana pe care o iubim si atunci cand o pierdem realizam ca nu am facut anumite lucruri...este vorba aia ca nu stii ce pierzi decat dupa ce ai pierdut...

Cat despre ce am scris eu...vorbeste cu o femeie (si nu ma refer la una de 23-25 de ani ci cu una matura care a realizat ceva in viata pe plan sentimental) si spune-i de ce am zis eu acolo...o sa vezi ca imi va da dretate. Intr-o relatie serioasa aia sunt chestiile care ii trebuiesc unei femei...

Stiu ca-ti dau dreptate. In teorie toate spun acelasi lucru, dar uite ca in 26 de ani eu n-am cunoscut nici o femeie care sa fi pus in practica ce spun in teorie. Pe langa experientele personale am avut multe amice (de toate varstele) pana acum care au tot incercat sa-mi explice mie ca nu toate sunt asa, ca ele stiu sa aprecieze cand cineva le trateaza cum trebuie si ca merita efortul. Absolut toate cele care mi-au spus asta de-alungul timpului au dat-o in bara cand a fost vorba sa o si demonstreze. Au lasat capul in jos cand le-am intrebat:
"-Ce-ai facut mai ? Nu ziceai tu ca "Gigel" e un super baiat si merita tot ? Dc l-ai dat la o parte pt "Costel" pe care se vede ca-l cam doare undeva de tine ?
-Pai ce sa fac daca asta mi-a placut mie."
Un raspuns stupid la o intrebare care am invatat de-alungul timpului ca e la fel de stupida. Toate fetele calumea pe care le cunosc sunt cu baieti departe de ce spun ele ca ar vrea.
E bine ca tu ai speranta ca daca te vei purta frumos cu fata respectiva o sa fie totul bine. Mie mi-e deja scarba de ele. De-a lungul timpului au tinut la mine cel mai mult cele la care am tinut cel mai putin. Cu femeile e ca la loterie. Tot auzi de femeile astea deosebite care iti vor raspunde cu aceeasi moneda daca te porti calumea cu ele dar eu pana acum nu am cunoscut niciuna. Si la loterie exista cate un mare castigator si cativa mai mici dar la numarul care joaca este un procent nesemnificativ si nu trebuie sa-ti pui prea mari sperante in castigul ala.
Oricum, succes cu fata ! Poate tu o sa fii unul din castigatorii aia de care tot auzim.

Leutzu_ 07-12-07 11:25

Ideea este ca pe langa aceasta purtare "exemplara" trebuie ca amandoi sa fie dispusi sa renunte la orgoliul lor din cand in cand si sa incerce sa se "muleze" dupa caracterul celuilalt. Putini dintre noi facem asta...

Magos 07-12-07 11:56

Femeile vor atat de putin, ce-i drept...
Numai ca nu stiu sa se faca intelese.... :|
Si nu stiu sa zica ce vor...

bmwm5 07-12-07 12:10

de aia tre sa le cumparam magura

aleks 07-12-07 12:24

hmmm....
daca as fi asa gay ca tipul de la magura, n-as avea pe cien sa intreb"de ce esti suparata pisi?" :):):)
oricum, reactia tipei e de milioane :)

bmwm5 10-12-07 16:39

ce le face pe femei fericite(citat din adriana bahmuteanu):sexul si banii..si daca mai e si un pic de suflet e si mai bine"

Sasha 10-12-07 16:52

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1239783)
ce le face pe femei fericite(citat din adriana bahmuteanu):sexul si banii..si daca mai e si un pic de suflet e si mai bine"

wow....adevarul este ca bahmuteanca este o femeie foarte importanta..... sicera sa fiu mi-e scarba de ea :rolleyes2 :oops:

bmwm5 10-12-07 17:05

esti invidioasa

Sasha 10-12-07 17:09

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1239838)
esti invidioasa

daaaaaaa adevarul este ca si am pe ce sa fiu:lol: :lol: :lol: hai ca esti funny

~Ada~ 11-12-07 21:38

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1234502)
hmmm....
daca as fi asa gay ca tipul de la magura, n-as avea pe cien sa intreb"de ce esti suparata pisi?" :):):)
oricum, reactia tipei e de milioane :)

Hai mey ca nu pare gay..de ce zici asta?"Ce ai:?: " =))
https://www.youtube.com/watch?v=NdeE1MeSdS4;)

Magos 12-12-07 00:03

Deviaaaaaati... :))

bodyspeed 12-12-07 07:53

Ok, sa revenim la topic...am vazut si reclama la magura..., am si gustat-o...
ce vor femeile. cu adevarat..in afara de magura ;) ,

bmwm5 12-12-07 08:10

CRED ca fiecare vrea altceva.unele vor o cariera,altele sa fie iubite,apreciate,faima si asa mai departe.nu poti generaliza.ar fi o mare greseala,pentru ca fiecare e unic in felul lui.noi barbatii nu putem decat sa ne adaptam la dorintele femeilor din viata noastra,mama,iubita,amanta,sora,sefa...

Bea69 12-12-07 09:38

CORECT!asa in general...numai ca ideea initiala a fost sa spuneti,dupa parerea voastra,ce isi doreste o femeie?
adica,sunt binevenite pataniile de ultima ora...si chestiile asemanatoare...;)

Mustang 12-12-07 09:43

Depinde de la femeie la femeie.
In general toate vor acelasi lucru:
1. bani
2. cariera
3. un copil
4. un barbat frumos, destept, cu o situatie materiala buna, tinerel (sau de varsta ei), bun la pat.
5. sex ;)

Fiecare tipa vrea cel putin 25% din ce am mentionat.

Bea69 12-12-07 09:47

pataniile pesonale incep asa:
"am cunoscut pe una..."
ai muri daca nu ai generaliza???

Mustang 12-12-07 16:03

M-am exprimat gresit, iar un lucru trebuia sters acolo:
Cel putin 25% din ce e scris acolo vrea orice femeie. ;) -In general toate vor acelasi lucru-asta trebuia stearsa. ;) Poate imi da Aleks o mana de ajutor. :D

Claudia 12-12-07 20:15

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1243103)
Cel putin 25% din ce e scris acolo vrea orice femeie. ;)

As vrea si eu 2, 4 si 5. Fa-mi nota de plata si trimite-mi-o pe mail! :lol:

Mustang 12-12-07 20:38

100.000 ROL
+
O ciocolata calda ... undeva. :D

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning