Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 HAI HUY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/215094-dacia-1310-hai-huy.html)

DJBOSS 20-06-12 18:33

Re: Dacia 1310 HAI HUY

Quote:

Originally Posted by 4tuni (Post 5073317)
salut....mi-am cumparat si eu o pereche de lupe de la noi din piata da masini.....sant tot valeo cica.....60 de lei,,,,,de banii astia cred ca o sa lumineze noaptea drumul ca ceapa....la tine cum lumina drumu noaptea???????se monteaza greu?

Pai si la timisoara erau lupe tot cu 60 lei bucata dar nu stiu ce H erau.....la mine sincer astea cu H4 lumina naspa,deasta le schimb si le pun pe celelalte cares H7.Vezi ce H pui dar sincer H4 nui pentru lupe....

DJBOSS 21-06-12 13:34

1 Attachment(s)
Voi fi prezent si eu la craiova pe 14-15 iulie,din pacate no sa particip la nimic doar la belit ochi si masina o voi avea fix langa Centrul Expozitional Transfrontalier ,unde se tine evenimentul.

VaLeX 21-06-12 13:39

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5073320)
Pai si la timisoara erau lupe tot cu 60 lei bucata dar nu stiu ce H erau.....la mine sincer astea cu H4 lumina naspa,deasta le schimb si le pun pe celelalte cares H7.Vezi ce H pui dar sincer H4 nui pentru lupe....

Ai xenon ? De obicei pentru asta sunt lupele ..nu pt aspect :)
Nu prea conteaza ce H e ...atat timp cat e montat xenon si sunt reglate cum trebuie.

Succesuri

chyryCRY 21-06-12 13:40

o vopsesti pana atunci ?

DJBOSS 21-06-12 14:12

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5074363)
o vopsesti pana atunci ?

Nu timpul este foarte scurt,nupot s-o vopsesc pana atunci...

VaLeX - Acum nu am xenon dar cum am zis urmeaza sa-mi iau un kit h7,stiu si eu diferenta intre bec normal si xenon :lol: Multumesc la fel ;)

DJBOSS 27-06-12 22:11

M-am hotarat asupra culori...ramane Albastru Electric,cel tarziu septembrie masina intra la vopsit,apoi dupa vopsire ma voi ocupate de schimbarea motorului,si m-am gandit la 1.6 de papuc,pana atunci numai bine o sa mai postez cate ceva poze peunde o sa ma plimb in decursu timpului .

bujuKYL 28-06-12 09:01

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5082527)
M-am hotarat asupra culori...ramane Albastru Electric,cel tarziu septembrie masina intra la vopsit,apoi dupa vopsire ma voi ocupate de schimbarea motorului,si m-am gandit la 1.6 de papuc,pana atunci numai bine o sa mai postez cate ceva poze peunde o sa ma plimb in decursu timpului .

ar fi super daca ai avea ceva finante sa-ti pun un motor de pe logan 1.6 16v:peace:

CyPz 28-06-12 09:27

E greu de realizat...si decat sa te chinui sa pui 1.6 16v de pe logan mai bine un 1.8 16v F7P:-P

DJBOSS 28-06-12 09:28

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5082845)
E greu de realizat...si decat sa te chinui sa pui 1.6 16v de pe logan mai bine un 1.8 16v F7P:-P

Da asa este,dar totusi sa nu intindem coarda mai mult decat trebuie...:lol:

bujuKYL 28-06-12 09:32

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5082848)
Da asa este,dar totusi sa nu intindem coarda mai mult decat trebuie...:lol:

este cam greu dar ar fi super chestia, totusi ar fi un motor mult mai nou si ai avea satisfactie enorma cu el:D...ramai pana la urma la aceasi culoare? si tot cu negru de la jumatea masinei in sus nu? arata super asa:shock:

DJBOSS 28-06-12 09:33

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5082852)
este cam greu dar ar fi super chestia, totusi ar fi un motor mult mai nou si ai avea satisfactie enorma cu el:D...ramai pana la urma la aceasi culoare? si tot cu negru de la jumatea masinei in sus nu? arata super asa:shock:

As vrea toata s-o fac o culoare,si barile in culoArea masini.CuloArea va fi ALBASTRU ELECTRIC

bujuKYL 28-06-12 09:38

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5082856)
As vrea toata s-o fac o culoare,si barile in culoArea masini.CuloArea va fi ALBASTRU ELECTRIC

pacat ca renunti la negru chiar arata super bine! din cate masini Dacia am vazut in tot felul de culori combinatia ta mi-a placut cel mai mult:rolleyes2

MihaiAdrianToader 28-06-12 10:36

vreau sa dau si eu o parerea,cum mi-ar placea mie masina ta. sper sa nu fie cu suparare.
masina albastrul pe care o sa il alegi tu,barile si pragurile negru mat.

CyPz 28-06-12 10:58

Praguri negru mat? Nuuu!!! EVER!
Sti de ce? Da senzatie de masina obosita...si cu pragurile ruginite, dat cu negru mat doar ca sa mascheze rugina! Parerea mea...:rolleyes2

MihaiAdrianToader 28-06-12 11:04

1 Attachment(s)
iti spun si dc am zis asta. barile daciei sunt un negru mat,cand sunt noi,negru lucios am vazut si nu prea mi-au placut,iar daca barile ar fi negru mat iar pragurile negru lucios,nu ar da foarte bine. si in viziunea mea,albastrul opc,pe care l-am vazut intr-o poza mai sus,ar da f bn cu negru mat.

CyPz 28-06-12 11:14

Daca citesti pe pagina anterioara postul 966 vei afla ca DJ a spus ca va face barile in culoarea masinii:-P

MihaiAdrianToader 28-06-12 11:38

eu mi-am zis parerea,oricum masina o sa si-o faca cum ii place lui. abia ast rezultatul.

DJBOSS 28-06-12 11:40

Asai baieti nui nici problema ma bucur sa aud pareri ;) acum merg pe premiza ca,graba strica treaba asa ca nu ma grabesc.

DJBOSS 30-06-12 18:54

10 Attachment(s)
Ceva recente:arrow: Azi amd at jos vechile lupe si am pus pe cele noi care sunt Valeo si lumina o sa bata doar in interiorul lor,nu ca celelalte,deci os a fie o lumina mult mai buna,pe astea le-am prins cu silicon ;) Multumiri Grasu HFV

ovy_geo93 30-06-12 20:15

tot prin sticla striata?

si am o intrebare...ziceai ca parca astea sunt H7 lupele...ce faci cu faza lunga? sau au ele vreun sistem,ceva?

DJBOSS 30-06-12 23:39

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5085569)
tot prin sticla striata?

si am o intrebare...ziceai ca parca astea sunt H7 lupele...ce faci cu faza lunga? sau au ele vreun sistem,ceva?

Da sunt H7 lupele una din ele a,avut sistem bixenon dar l-am dat jos nu aveam cum sa adaptez...am ramas doar la o faza,oricum pun xenon.Sticla striata am vorbit astazi de plexiglas .

Gangstah 01-07-12 01:40

Sa le stapanesti sanatos,ma bucur ca te-am putut ajuta,sa-ti lumineze calea multi si bine....acum trebuie sa mai aranjam una alta pe la masina si o sa fie o frumusete...bafta

Jackass 02-07-12 16:50

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5085776)
Da sunt H7 lupele una din ele a,avut sistem bixenon dar l-am dat jos nu aveam cum sa adaptez...am ramas doar la o faza,oricum pun xenon.Sticla striata am vorbit astazi de plexiglas .

Poti sa pui niste becuri mai tari cum am si eu si atunci nu e nevoie sa folosesti 2 faze. Neaparat trebuie sa pui o sticla clara ca sa nu mai imprastie lumina peste tot. Le faci pe toate asa incet pe rand ca este timp :)

DJBOSS 02-07-12 17:28

Quote:

Originally Posted by Jackass (Post 5087535)
Poti sa pui niste becuri mai tari cum am si eu si atunci nu e nevoie sa folosesti 2 faze. Neaparat trebuie sa pui o sticla clara ca sa nu mai imprastie lumina peste tot. Le faci pe toate asa incet pe rand ca este timp :)

exact,acum am normale h7 55W vreau sa zic ca este cu totul o alta diferenta fate de ce-am avut inainte....da cum zici si tu sa vezi cand o sa pun si sticla clara...ce fain o sa fie,imi este numai sa no topeasca,am vazut ca sticla de geam sa cam incintat aseara sper sa reusesc sa fac poze cu un aprat sau telefon bun sa vedeti cum bat.

DJBOSS 11-07-12 11:51

Se amana vopsitul si toate cele.
Astazi mi sa luat certificatu de imatriculare de catre o echipa RAR,pentru semnalizari fata negre,folie fata geamuri,cauciuc dreapta uzat si rulment dreapta dus,dimensiunea cauciucurilor pe spate 205/60/13 si lipsa manere usi spate,+ amenda 595 lei si 6 puncte,care am refuzat si doresc s-o contest.
Acum am dovada de circualtie 15 zile pana pe 26 sper ca de luni marti incolo sa ma duc la rar sa iau certificatul inapoi

tehkid 11-07-12 12:04

E pericol :( sper sa-l recuperezi repede, de lupe nu te-a luat?:D de badboy? de 4 prezoane?

DJBOSS 11-07-12 12:08

Quote:

Originally Posted by tehkid (Post 5098615)
E pericol :( sper sa-l recuperezi repede, de lupe nu te-a luat?:D de badboy? de 4 prezoane?

Nu mau pus sa aprind au vazut ca am poziti,faza scurta,lunga lipsa nu mai zis nimic,4prezoane nu au zis nimic,de culoare nu au zis nimic si de bad boy la fel,nici de triple,nicid e toba sport,numai ca au iesit emisiile mai mari decat trebuia:))) normale 3,5 si mie mi-au iesit 4,25.Urmeaza azi sa dau folia jos de pe fata,semnalizarile sa le fac la loc galbene,sa imprumut niste jante sa pun capace peste ele si luni sau marti ma duc la ei,a si manerele......:lol: le lipesc cu banda dubla adeziva de noxe...mai vorbim :)))

bujuKYL 11-07-12 12:20

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5098619)
Nu mau pus sa aprind au vazut ca am poziti,faza scurta,lunga lipsa nu mai zis nimic,4prezoane nu au zis nimic,de culoare nu au zis nimic si de bad boy la fel,nici de triple,nicid e toba sport,numai ca au iesit emisiile mai mari decat trebuia:))) normale 3,5 si mie mi-au iesit 4,25.Urmeaza azi sa dau folia jos de pe fata,semnalizarile sa le fac la loc galbene,sa imprumut niste jante sa pun capace peste ele si luni sau marti ma duc la ei,a si manerele......:lol: le lipesc cu banda dubla adeziva de noxe...mai vorbim :)))

nu inteleg ce legatura au manerele:shock::shock::shock: semnalizarile le poti face si albe cu bec galben asta nu conteaza! ce oameni de rahat...:rolleyes2

DJBOSS 11-07-12 12:21

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5098633)
nu inteleg ce legatura au manerele:shock::shock::shock: semnalizarile le poti face si albe cu bec galben asta nu conteaza! ce oameni de rahat...:rolleyes2

Asta le zisai si eu de manere si un prieten care fu cu mine ca ce treaba au.si cik in caz de accident cum iasa ala afara si iai zisai din interior:lol: semnalizarile cik nus asa vizibile

bujuKYL 11-07-12 12:25

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5098636)
Asta le zisai si eu de manere si un prieten care fu cu mine ca ce treaba au.si cik in caz de accident cum iasa ala afara si iai zisai din interior:lol: semnalizarile cik nus asa vizibile

ei na cum iese de parca lasa geamul jos si isi deschide usa din exterior:lol::lol: ce inculti:rolleyes2..pune-ti albe atuncea ca de alea nu se vor mai lega...problema lor este ca arata prea bine dacia si le este ciuda!:rolleyes2...cu jantele nu le poti omologa sau stiu eu?:D

bandera 11-07-12 12:33

nasol ca ai ramas fara talon.. pe mine ma oprisera cu rabla de fiat in voluntari, de noxe nu au zis nimik, se mirau cum de a luat itp u cu atata rugina:))) si mi au verificat directia si franele care au zis ca sunt oke.. si sau luat de mine ca nu aveam rovinieta si de farurile crapate rau ca dc merg asa si cu aripa indoita.. mi au zis ca dak ma mai prind fara rovinieta si nu schimb farurile imi ia si talonu si numerele:))) erau de treaba cu toate ca au facut misto la greu:D

Crisskro 11-07-12 12:50

Semnalizarile fa-le albe sau galbene, nu negre, sa vada si restul lumii cand le folosesti.
Farurile poti pune mai puternice, sa mergi gen faza lunga non stop, si sa iti umpli frigiderul de salam de la toti pe care ii orbesti ca sa fii cool.
Gumele mai late pe spate cu ce te ajuta? N-ai tractiune spate deci n-ai nevoie de aderenta mai buna pe spate. Tot ce fac e sa iti dea si mai multa tendinta de subvirare.

DJBOSS 11-07-12 12:52

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 5098677)
Semnalizarile fa-le albe sau galbene, nu negre, sa vada si restul lumii cand le folosesti.
Farurile poti pune mai puternice, sa mergi gen faza lunga non stop, si sa iti umpli frigiderul de salam de la toti pe care ii orbesti ca sa fii cool.
Gumele mai late pe spate cu ce te ajuta? N-ai tractiune spate deci n-ai nevoie de aderenta mai buna pe spate. Tot ce fac e sa iti dea si mai multa tendinta de subvirare.

le las galbene semnalizarile,de faruri nau avu treaba nu orbesc pe nimeni,cauciucurile le-am pus si pentru design ,si cadecat sta mult mai bine masian pe curbe decat cu 165

Crisskro 11-07-12 12:58

Incearca sa pui cele de pe spate pe fata si testeaza aceleasi curbe. O sa vezi exact ce zic.
Pentru tractiune fata, ori pui aceeasi latime fata si spate, ori mai late pe fata.

bujuKYL 11-07-12 13:40

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5098681)
le las galbene semnalizarile,de faruri nau avu treaba nu orbesc pe nimeni,cauciucurile le-am pus si pentru design ,si cadecat sta mult mai bine masian pe curbe decat cu 165

fale albe sa dea cu lupele8):-P si restu, sta mult mai bine cu gume mai late chiar si pe spate, asta o vad si la mine am acut 195 si acum am 205...la rar nu mi-a zis nimic cand am facut ipt-ul acum doua saptamani!:rolleyes2 sper sa iesi bine din toate astea:sad:

3-DB4421 11-07-12 14:06

Salut,imi pare rau ca tia luat talonul,dar tu nu puteai sa le zici ca nai actele la tine,si scapai mai usor,decat cu o amenda de acta care e vreo 2 milioame si ceva,si in 48 de ore platesti 1 si ceva,si asa mai scuteai din munca pe care trebuie sa o depui ca sa faci masina sa te primeasca la RAR,si sa mai dai si acolo niste banuti ca sa iti iei talonul.Eu asa procedez cand ma opreste politia,ii spun ca nam actele la mine,si ei imi spun sa dau numerele cum TMC de la masina si sa le pun pe cele originale cu care e inscrisa masina,si imi da o amenda si gata.

DJBOSS 11-07-12 14:09

Quote:

Originally Posted by 3-DB4421 (Post 5098770)
Salut,imi pare rau ca tia luat talonul,dar tu nu puteai sa le zici ca nai actele la tine,si scapai mai usor,decat cu o amenda de acta care e vreo 2 milioame si ceva,si in 48 de ore platesti 1 si ceva,si asa mai scuteai din munca pe care trebuie sa o depui ca sa faci masina sa te primeasca la RAR,si sa mai dai si acolo niste banuti ca sa iti iei talonul.Eu asa procedez cand ma opreste politia,ii spun ca nam actele la mine,si ei imi spun sa dau numerele cum TMC de la masina si sa le pun pe cele originale cu care e inscrisa masina,si imi da o amenda si gata.

Pai aici fu treaba ca fu un politai si echipaj rar,chiar daca ziceam ca nam actele tot trebuia sa fac rar-u si le duceam eu cu mana mea peurma...asta este ce sa faci

bujuKYL 11-07-12 14:48

Quote:

Originally Posted by 3-DB4421 (Post 5098770)

pentru neprezentare acte este in jur de 400ron...era cat peaci sa iau eu una de genul...ca nu aveam asigurare si le-am zis ca nu am actele si mia zis undeva la 480 ron amenda pentru neprezentarea actelor:oops:

3-DB4421 11-07-12 19:03

Cam asa era amenda de neprezentare a actelor,in postul trecut am gresit eu.Am uitat ca plateam in 24 de ore 2 milioane si un pic,si acum in postul trecut am zis ca plateam 1 milion si ceva.Greseala mea scuze.

ionutzuu 11-07-12 21:16

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5098744)
fale albe sa dea cu lupele8):-P si restu, sta mult mai bine cu gume mai late chiar si pe spate, asta o vad si la mine am acut 195 si acum am 205...la rar nu mi-a zis nimic cand am facut ipt-ul acum doua saptamani!:rolleyes2 sper sa iesi bine din toate astea:sad:

Se retine certificatul si pentru semnale albe, daca nu sunt omologate. Am avut pe dacie semnale albe facute din plexy cu becuri portocalii si am ramas fara certificat. Mai bine ramai la semnale portocalii.

All times are GMT +2. The time now is 01:00.

- Copyright 2026 4Tuning