![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
Pai si la timisoara erau lupe tot cu 60 lei bucata dar nu stiu ce H erau.....la mine sincer astea cu H4 lumina naspa,deasta le schimb si le pun pe celelalte cares H7.Vezi ce H pui dar sincer H4 nui pentru lupe.... |
1 Attachment(s)
Voi fi prezent si eu la craiova pe 14-15 iulie,din pacate no sa particip la nimic doar la belit ochi si masina o voi avea fix langa Centrul Expozitional Transfrontalier ,unde se tine evenimentul.
|
Quote:
Nu prea conteaza ce H e ...atat timp cat e montat xenon si sunt reglate cum trebuie. Succesuri |
o vopsesti pana atunci ?
|
Quote:
VaLeX - Acum nu am xenon dar cum am zis urmeaza sa-mi iau un kit h7,stiu si eu diferenta intre bec normal si xenon :lol: Multumesc la fel ;) |
M-am hotarat asupra culori...ramane Albastru Electric,cel tarziu septembrie masina intra la vopsit,apoi dupa vopsire ma voi ocupate de schimbarea motorului,si m-am gandit la 1.6 de papuc,pana atunci numai bine o sa mai postez cate ceva poze peunde o sa ma plimb in decursu timpului .
|
Quote:
|
E greu de realizat...si decat sa te chinui sa pui 1.6 16v de pe logan mai bine un 1.8 16v F7P:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vreau sa dau si eu o parerea,cum mi-ar placea mie masina ta. sper sa nu fie cu suparare.
masina albastrul pe care o sa il alegi tu,barile si pragurile negru mat. |
Praguri negru mat? Nuuu!!! EVER!
Sti de ce? Da senzatie de masina obosita...si cu pragurile ruginite, dat cu negru mat doar ca sa mascheze rugina! Parerea mea...:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
iti spun si dc am zis asta. barile daciei sunt un negru mat,cand sunt noi,negru lucios am vazut si nu prea mi-au placut,iar daca barile ar fi negru mat iar pragurile negru lucios,nu ar da foarte bine. si in viziunea mea,albastrul opc,pe care l-am vazut intr-o poza mai sus,ar da f bn cu negru mat.
|
Daca citesti pe pagina anterioara postul 966 vei afla ca DJ a spus ca va face barile in culoarea masinii:-P
|
eu mi-am zis parerea,oricum masina o sa si-o faca cum ii place lui. abia ast rezultatul.
|
Asai baieti nui nici problema ma bucur sa aud pareri ;) acum merg pe premiza ca,graba strica treaba asa ca nu ma grabesc.
|
10 Attachment(s)
Ceva recente:arrow: Azi amd at jos vechile lupe si am pus pe cele noi care sunt Valeo si lumina o sa bata doar in interiorul lor,nu ca celelalte,deci os a fie o lumina mult mai buna,pe astea le-am prins cu silicon ;) Multumiri Grasu HFV
|
tot prin sticla striata?
si am o intrebare...ziceai ca parca astea sunt H7 lupele...ce faci cu faza lunga? sau au ele vreun sistem,ceva? |
Quote:
|
Sa le stapanesti sanatos,ma bucur ca te-am putut ajuta,sa-ti lumineze calea multi si bine....acum trebuie sa mai aranjam una alta pe la masina si o sa fie o frumusete...bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Se amana vopsitul si toate cele.
Astazi mi sa luat certificatu de imatriculare de catre o echipa RAR,pentru semnalizari fata negre,folie fata geamuri,cauciuc dreapta uzat si rulment dreapta dus,dimensiunea cauciucurilor pe spate 205/60/13 si lipsa manere usi spate,+ amenda 595 lei si 6 puncte,care am refuzat si doresc s-o contest. Acum am dovada de circualtie 15 zile pana pe 26 sper ca de luni marti incolo sa ma duc la rar sa iau certificatul inapoi |
E pericol :( sper sa-l recuperezi repede, de lupe nu te-a luat?:D de badboy? de 4 prezoane?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nasol ca ai ramas fara talon.. pe mine ma oprisera cu rabla de fiat in voluntari, de noxe nu au zis nimik, se mirau cum de a luat itp u cu atata rugina:))) si mi au verificat directia si franele care au zis ca sunt oke.. si sau luat de mine ca nu aveam rovinieta si de farurile crapate rau ca dc merg asa si cu aripa indoita.. mi au zis ca dak ma mai prind fara rovinieta si nu schimb farurile imi ia si talonu si numerele:))) erau de treaba cu toate ca au facut misto la greu:D
|
Semnalizarile fa-le albe sau galbene, nu negre, sa vada si restul lumii cand le folosesti.
Farurile poti pune mai puternice, sa mergi gen faza lunga non stop, si sa iti umpli frigiderul de salam de la toti pe care ii orbesti ca sa fii cool. Gumele mai late pe spate cu ce te ajuta? N-ai tractiune spate deci n-ai nevoie de aderenta mai buna pe spate. Tot ce fac e sa iti dea si mai multa tendinta de subvirare. |
Quote:
|
Incearca sa pui cele de pe spate pe fata si testeaza aceleasi curbe. O sa vezi exact ce zic.
Pentru tractiune fata, ori pui aceeasi latime fata si spate, ori mai late pe fata. |
Quote:
|
Salut,imi pare rau ca tia luat talonul,dar tu nu puteai sa le zici ca nai actele la tine,si scapai mai usor,decat cu o amenda de acta care e vreo 2 milioame si ceva,si in 48 de ore platesti 1 si ceva,si asa mai scuteai din munca pe care trebuie sa o depui ca sa faci masina sa te primeasca la RAR,si sa mai dai si acolo niste banuti ca sa iti iei talonul.Eu asa procedez cand ma opreste politia,ii spun ca nam actele la mine,si ei imi spun sa dau numerele cum TMC de la masina si sa le pun pe cele originale cu care e inscrisa masina,si imi da o amenda si gata.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam asa era amenda de neprezentare a actelor,in postul trecut am gresit eu.Am uitat ca plateam in 24 de ore 2 milioane si un pic,si acum in postul trecut am zis ca plateam 1 milion si ceva.Greseala mea scuze.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning