Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

robby207 19-01-11 23:04

Re: DreamWorks

Salutare Zeta, repara geamul ala sa vorbim si noi ca tot omul la semafor :)) V-am salutat.

Zeta 19-01-11 23:32

:lol::lol::lol: promit ca il voi repara...dupa ce termin JAF-ul:-P

Sonny™ 20-01-11 00:21

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4002651)
Vad ca ai la avatar unul rosu ... asa il faci ?

da....rosu il fac, imi place tare culoarea si sper sa iasa bine, oricum nu era greu;)

Fr33`e30 20-01-11 08:51

aseara am terminat si eu masina prin interior ... am scos absolut tot din ea ... am sters cu benzina ... spre bucuria mea nu am nici macar 1 pata de rugina sau vro gaura ... am luat vopsea cauciucata .... si iam tras 2 maini prin interior ca sa ma simt eu bine sa stiu ca nu o sa am probleme ... am dat folia JOS :)) ms ANDU ... si ca tot nu prea mai aveam ce face am tras de toate bandourile de pe masina :)))) :lol: care erau lipite cu POXIPOL :d ... incet incet o sa mam apuc sa motez motorul , sa ii dau cheie ... rodajul ... si dupa pregatire pt vopsitorie

NXdev 20-01-11 11:50

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4002421)
multumesc baieti pentru sustinere, sper ca pana la vara dream works sa fie un club mare in romania si sa deschidem si filiala aici;)

pun si eu 2 poze sa vedeti unde s.au dus banii mei de facultate:lol::lol:

Splendid 8), ar trebuii sa merite sacrificiul :oops:.Apropo...culoarea va fi mai mult decat perfecta pentru o masina sport.
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4003364)
aseara am terminat si eu masina prin interior ... am scos absolut tot din ea ... am sters cu benzina ... spre bucuria mea nu am nici macar 1 pata de rugina sau vro gaura ... am luat vopsea cauciucata .... si iam tras 2 maini prin interior ca sa ma simt eu bine sa stiu ca nu o sa am probleme ... am dat folia JOS :)) ms ANDU ... si ca tot nu prea mai aveam ce face am tras de toate bandourile de pe masina :)))) :lol: care erau lipite cu POXIPOL :d ... incet incet o sa mam apuc sa motez motorul , sa ii dau cheie ... rodajul ... si dupa pregatire pt vopsitorie

Ai lasat-o cheala :)), mai rar mk2 fara rugina...nu s-a luat vopseaua cand ai dat jos bandourile ?Pacat de folie ...facea toata treaba :( ( joking ).Poate reusesti sa ne arati si noua cateva poze :twisted:.

Membri DreamWorks...am o veste buna...timp de cateva zile m-am interesat de eventuri, iar cu ajutorul lui Razvan NEB am trimis email domnului Vali Laszlo.
Buna seara.Imi puteti spune cand se va organiza urmatorul event 4tuning days?Sau daca se va organiza anul acesta.Multumesc.
Raspuns:
Sfarsitul lunii Martie, inceputul lunii Aprilie.

b777kap 20-01-11 11:53

in fiecare an eventul s-a facut in martie...nu e ceva foarte nou

Mustang 20-01-11 11:54

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4003817)
Membri DreamWorks...am o veste buna...timp de cateva zile m-am interesat de eventuri, iar cu ajutorul lui Razvan NEB am trimis email domnului Vali Laszlo.
Buna seara.Imi puteti spune cand se va organiza urmatorul event 4tuning days?Sau daca se va organiza anul acesta.Multumesc.
Raspuns:

Celebrul 4tuningdays...
Poate ne vedem pe acolo, daca primiti cu colindul de paste.

Sonny™ 20-01-11 11:55

Quote:

Splendid 8), ar trebuii sa merite sacrificiul :oops:.Apropo...culoarea va fi mai mult decat perfecta pentru o masina sport.

Raspuns:

foarte frumos, abia astept sper sa participe si cineva de la noi:twisted:

poate termin si eu masina :rolleyes2:rolleyes2

Fr33`e30 20-01-11 12:00

2 Attachment(s)
corect ... mai greu mk2 fara rugina ... ete ca lam gasit :D ... :lol: una peste alta ... am gasit un motor impecabil cu tot ce imi trebui pe ea ... din nefericire nu dispun de totzi bani si sunt nevoit sa Vand Jantele ... pt toate lumea , https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...p-9j-7-5j.html ... ultimul pretz este 12 mil cu tot cu flanse si prezoane ...

Sonny™ 20-01-11 12:09

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4003840)
corect ... mai greu mk2 fara rugina ... ete ca lam gasit :D ... :lol: una peste alta ... am gasit un motor impecabil cu tot ce imi trebui pe ea ... din nefericire nu dispun de totzi bani si sunt nevoit sa Vand Jantele ... pt toate lumea , https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...p-9j-7-5j.html ... ultimul pretz este 12 mil cu tot cu flanse si prezoane ...

las ca o faci tu, timpul rezolva toate probleme, pacat ca dispui de toti banii sa il cumperi, am vazut anuntul si la bazar, o sa iti iei ceva mai frumos nu e panica...sa ai spor cu mk2;)

Fr33`e30 20-01-11 12:11

ms frumos ... combinatia e alta ... sa le vand si vedem noi ce imi iau dupa :D :lol: ... nu prea imi permit sa pierd si motorul asta ... + de asta dau jantele la un pretz de nimic ... avand in vedere ca numai flansele + prezoanele sunt km 100e

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4003871)
las ca o faci tu, timpul rezolva toate probleme, pacat ca dispui de toti banii sa il cumperi, am vazut anuntul si la bazar, o sa iti iei ceva mai frumos nu e panica...sa ai spor cu mk2;)

Я7B. 20-01-11 12:22

Zeta si u umbli cu geamu c amn :))???? Fara sal poti da jos :O??

NXdev 20-01-11 12:57

Quote:

Originally Posted by b777kap (Post 4003823)
in fiecare an eventul s-a facut in martie...nu e ceva foarte nou

Aha...
Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4003825)
Celebrul 4tuningdays...
Poate ne vedem pe acolo, daca primiti cu colindul de paste.

Primim primim, dar sa ne colinzi cum trebuie :twisted:.
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4003829)
foarte frumos, abia astept sper sa participe si cineva de la noi:twisted:

poate termin si eu masina :rolleyes2:rolleyes2

Vom participa cateva masini + ursul tau 8).

Fr33`e30 20-01-11 14:13

Nu se mai vinde nimic ... nu mai cumpar nimic ... ma duc acum sa imi iau piesele pt motorul meu ... si il fac pe ala ... si gata :lol:

Tweety_rzw 20-01-11 16:07

Indecis mereu Florin ...:D Oricum face treaba omu ,apropo fr33 te ajut la puzzle knd ai nevoie daca vrei !

Fr33`e30 20-01-11 16:09

ha ha glumetzule :lol: ... vezi ca am dat tot ce se poate jos din masina ... sa vezi panarama draq cand ma apuc sa o pun la loc ... sunt 2 optziuni ... 1 ori ma duc sa mai cumpar suruburi si alte dalea ... 2 ori raman cu 1 sac de piese care nu o sa stiu de unde sunt :)) :oops:

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4004528)
Indecis mereu Florin ...:D Oricum face treaba omu ,apropo fr33 te ajut la puzzle knd ai nevoie daca vrei !

Fr33`e30 20-01-11 18:21

fetele ce este linistea asta ... ma dezamagitzi ... eu cu cine mai parlesc ?? :lol:

NXdev 20-01-11 18:29

Nenea florin, ce gen de jante vrei la schimb :D?Ale mele, cele negre nu-ti plac?
Ne pregatim de 4tuning days :)?Poate facem si noi o impresie buna :D.

Fr33`e30 20-01-11 18:31

te ajut cu mare placere pt 4tuning ... cine are 4x100 si nu are jante ... il ajut pt event ... dar ma intereseaza tot pe 16 tot cu buza ....

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4004943)
Nenea florin, ce gen de jante vrei la schimb :D?Ale mele, cele negre nu-ti plac?

Tyfu 20-01-11 18:42

Quote:

Ai lasat-o cheala :)), mai rar mk2 fara rugina...nu s-a luat vopseaua cand ai dat jos bandourile ?Pacat de folie ...facea toata treaba :( ( joking ).Poate reusesti sa ne arati si noua cateva poze :twisted:.

Raspuns:

Felicitari!! Deja avem o data ...putem sa ne apucam de treaba!!

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4004943)

Pai hai sa ne pregatim.
Ce masini vrei sa participe?

Alex30 20-01-11 18:44

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4004950)
te ajut cu mare placere pt 4tuning ... cine are 4x100 si nu are jante ... il ajut pt event ... dar ma intereseaza tot pe 16 tot cu buza ....

Am 4x100 da n-am jante :)) toate jantele lu' free sa apeleze la mine :D...dar din punctul meu de vedere a mea nu prea are ce cauta acuma acolo cu toate ca mi-as dori...si NU pentru reclama, ci pentru a cunoaste oameni noi...oricum voi ajuta cu organizarea cu cea mai mare placere.

Maine am si eu o rugaminte...cine vine la intalneala de prin zona de la Piata Resita sa il luati si pe Andrey pentru ca nu are cu ce sa vina...multumesc

Fr33`e30 20-01-11 18:46

ne organizam maine seara cine si cum baga masinile ... :lol:

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4004993)
Am 4x100 da n-am jante :)) toate jantele lu' free sa apeleze la mine :D...dar din punctul meu de vedere a mea nu prea are ce cauta acuma acolo cu toate ca mi-as dori...si NU pentru reclama, ci pentru a cunoaste oameni noi...oricum voi ajuta cu organizarea cu cea mai mare placere.

Maine am si eu o rugaminte...cine vine la intalneala de prin zona de la Piata Resita sa il luati si pe Andrey pentru ca nu are cu ce sa vina...multumesc

Sonny™ 20-01-11 19:42

nu mai zice nimeni nimic de filiala aici sau atati membri isi dau cu parerea, ca eu cerd ca e importanta parerea tuturor, sau sa votat deja?:twisted::twisted:

NXdev 20-01-11 20:02

@Fr33: Multumesc nenea de ajutor, la fel si tu..nu ezita sa ne ceri ajutorul la Golf ;).Imi pun si eu la dispozitie jantele si sistemul audio.
@Tyfu: E bine ca stim cu aproximatie cand va fi eventul.Tu ai mai participat, poti spune cateva detalii despre organizare?
@Zuz: Nenea, daca se primesc masini W.I.P, eu as fi de acord sa participi ;).
@Sonny: In mare parte eu zic ca s-a decis..putem deschide o filiala in CT, mai ales ca se apropie 4T days.

Parerea mea este ca vor participa urmatorii :
-Tyfu.
-Micutu.
-PDV (poate reusim sa o aranjam).
-Bufu, Kreasta. (vedem masinile vineri si discutam).
-Vali GTR (daca poate ajunge).
-Zuz (daca putem introduce masini W.I.P precum anul trecut).
Sugestile sunt bine venite, eu doar mi-am spus parerea.Scuze pentru raspunsul intarziat, scriu dupa telefon.

Sonny™ 20-01-11 20:05

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4005278)
@Fr33: Multumesc nenea de ajutor, la fel si tu..nu ezita sa ne ceri ajutorul la Golf ;).Imi pun si eu la dispozitie jantele si sistemul audio.
@Tyfu: E bine ca stim cu aproximatie cand va fi eventul.Tu ai mai participat, poti spune cateva detalii despre organizare?
@Sonny: In mare parte eu zic ca s-a decis..putem deschide o filiala in CT, mai ales ca se apropie 4T days.

-Tyfu.
-Micutu.
-Zuz (daca putem introduce masini W.I.P).
Sugestile sunt bine venite, eu doar mi-am spus parerea.

cu asta sunt de accord, poi ce sa zic ma pun pe cautat si poate venim si noi cu ceva ca asa e frumos parerea mea....macar 1-2:twisted::twisted:

Fr33`e30 20-01-11 20:13

in organizare va pot ajuta cu foarte multe ... avand in vedere ca am prins si eu km 7 , 8 expozitzi in bucuresti ... printre care 1 cu GSA-ul in vremurile ei bune din toate punctele de vedere ...
oricum nu o sa va las singurei ...

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4005278)

-Tyfu.
-Micutu.
-Zuz (daca putem introduce masini W.I.P precum anul trecut).
Sugestile sunt bine venite, eu doar mi-am spus parerea.Scuze pentru raspunsul intarziat, scriu dupa telefon.

NXdev 20-01-11 20:15

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005286)
cu asta sunt de accord, poi ce sa zic ma pun pe cautat si poate venim si noi cu ceva ca asa e frumos parerea mea....macar 1-2:twisted::twisted:

Ar fi exceptional daca ati fi prezenti :d.Sa facem haos...

INCA CEVA, VA POT AJUTA CU 1-2 LOCURI DE PARCARE IN CURTE.

Sonny™ 20-01-11 20:18

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4005312)
Ar fi exceptional daca ati fi prezenti :d.Sa facem haos...

INCA CEVA, VA POT AJUTA CU 1-2 LOCURI DE PARCARE IN CURTE.

prezenti o sa fim oricum, sa vedem daca putem fi si cu masini pentru expo:oops::oops:

p.s. am o idee sa vad daca sunteti de acord...tricouri dream works cu scrisul pe spate si cu sigla mica in fata....ce ziceti?

NXdev 20-01-11 20:21

Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 4005307)
in organizare va pot ajuta cu foarte multe ... avand in vedere ca am prins si eu km 7 , 8 expozitzi in bucuresti ... printre care 1 cu GSA-ul in vremurile ei bune din toate punctele de vedere ...
oricum nu o sa va las singurei ...

Nenea, daca punem pe roti GSA-ul, va participa si el, masina are o istorie in spate ;).Ma bucur enorm cand vad ca am ajuns la acest nivel, ca suntem uniti si ca sunteti foarte deosebiti, asa prieteni n-am avut niciodata...
P.S: Si RAM-ul intra in discutie pentru participare ;), chestia e...sa ne permita atatea masini :)).
Pareri pro si contra...ce care se pricep mai bine.

NXdev 20-01-11 20:32

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4005326)
prezenti o sa fim oricum, sa vedem daca putem fi si cu masini pentru expo:oops::oops:

p.s. am o idee sa vad daca sunteti de acord...tricouri dream works cu scrisul pe spate si cu sigla mica in fata....ce ziceti?

O idee excelenta, in plus trebuie sa avem si banner.

Fr33`e30 20-01-11 20:42

vreau sa fiu putzin modest acum si extrem de sincer ... masina mea nu are ce cauta acolo anul acesta ... o sa ii vina si ei vremea ... mai devreme sau mai tarziu ... poate daca castig la loto sau sparg vro banca sa o termin in 2 maxim 3 luni ... ar fi ceva ... dar imi e greu sa cred :) ... sa va dau un link care pe mine ma terminat din toate punctele de vedere ... https://www.youtube.com/watch?v=2Kmdd...eature=related

Sonny™ 20-01-11 20:47

ma bucur ca e bine venita ideea cu tricouri:lol:

e tare filmuletul, mai ales la semafor:twisted::twisted:

bogdy.ghetto 20-01-11 20:53

ce se int ?? se aduna tot ce e bun in club si se face o masina de show?:)))

Fr33`e30 20-01-11 20:54

inca ceva ... REPET ... am mai scris acum cateva zile ... maine sa fie toata lumea prezenta ... si cei cu masinile in lucru ... ne luam role , biciclete ... sau cartele de metrou :lol: ... sper sa nu ma injure domnul presedinte cu vice ... :lol: ... ca sa inteleaga toata lumea chiar vreau sa iasa ceva la primul nostru event ... si am pretentzi de la totzi ca am facut o familie destul de stransa :oops:

Fr33`e30 20-01-11 20:56

pai ce sa facem si noi ... suntem mici si ne ajuta unul pe altu ... mai avem pana cand o sa ajunge si noi sus pe langa voi ... :lol:

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005449)
ce se int ?? se aduna tot ce e bun in club si se face o masina de show?:)))

bogdy.ghetto 20-01-11 21:00

In primul rand tre sa fac masina frumoasa asa cum iti place tie sa iti fie drag sa mergi cu ea sa o conduci nu de show domne ce tare sunt imi stie lumea masina...daca tu ca persoansa(ma refer in general) nu vrei sa faci ceva frumos nu o sa ai cat te-ar ruga altii...si acuma fac economii ca vreau sa schimb cate ceva si ma gandesc daca fac rau sau fac bine ca peste ani fierul se devalorizeaza. Dar asta ma face fericit si asta o sa fac asa ca baieti sport la treaba!!

Ps: ce tot e cu 4 tuning day ca eu nu am auzit nimic...

Fr33`e30 20-01-11 21:04

perfecta dreptate ... sa iti zic faza dura ... prietena mea draga si scumpa ... "Cum potzi sa bagi 2000 3000e intr`o masina MK2 si dupa ce o termini nu iti iei nici macar 1500e ... " multa lume nu prea intelege din ce zici tu ... si in legatura cu 4tday`s cica o sa fie la inceputul lui APRILIE ...

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005468)
In primul rand tre sa fac masina frumoasa asa cum iti place tie sa iti fie drag sa mergi cu ea sa o conduci nu de show domne ce tare sunt imi stie lumea masina...daca tu ca persoansa(ma refer in general) nu vrei sa faci ceva frumos nu o sa ai cat te-ar ruga altii...si acuma fac economii ca vreau sa schimb cate ceva si ma gandesc daca fac rau sau fac bine ca peste ani fierul se devalorizeaza. Dar asta ma face fericit si asta o sa fac asa ca baieti sport la treaba!!

Sonny™ 20-01-11 21:05

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4005468)

sa stii ca asa e in legatura cu masina, si cu 4tuning days vrem sa participam:twisted:

Tyfu 20-01-11 21:18

Exact de faza cu tricourile am vrut sa scriu acum si cu bannerul...ati fost mai rapizi :D:D.

Maine sunt prezent si vorbim acolo....ma salta si pe mine ZUZ..mare om :D:D

Thanks again!

bogdy.ghetto 20-01-11 21:19

TYF-ule :))) ce bagi acolo? compresoru...cum nu ai zis ca vrei sa ne dam? :)))

All times are GMT +2. The time now is 06:42.

- Copyright 2026 4Tuning