![]() |
Re: B 89 W R C
masina s`a vândut ca dacie normală, adică fără motor, jante, punte,scaune,roll cage, etc
|
inclusiv fara geamurile ionizate:)) am vazut masina acum 2 zile...si nu mai avea geamuri fumurii:-S
|
3 Attachment(s)
3 poze ! o sa mai pun dar merge netu' foarte nasol !
Attachment 769591 Attachment 769592 Attachment 769593 |
Arata ok cu jantele astea, numai ca sunt de parere ca ar fi aratat mai bine cu niste jante cu buza, sa vina la nivel cu aripa.
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: B 89 W R C - actual B 90 W I D
Fa ceva cu dungile alea de pe aripa,ori le dai jos ori le continui pe toata masina ca asa arata ca...
|
nu mai e nimik din ce a fost odata:(
|
esti sigur?
|
asta e punctul meu de vedere! daca masina s-a vandut fara motor,scaune,jante,punte,geamuri... parearea mea (no offence)
|
adevarat ce spui sirbennimiles dar noul proprietar e la inceput de drum,plus ca este ajutat de "batrani" care nu ii dau sfaturi proaste,probabil masina va deveni mult mai nervoasa decat ce a fost odata.Weed bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
pe spate o sa-i pun distantieri de 2cm, dar trebuie sa-mi iau prezoane. oricum pana la aspect si motor mai am mult de lucrat, de invatat si investit. multumesc pentru aprecieri. aveti dreptate, nu mai e nimic din ce a fost si nici nu o sa fie vreodata. |
fa ceva cu dungile alea, deja ti-a spus prea multa lume. Pe bune, chiar vin nasol, ori le continui, ori le dai jos. Si fa ceva si cu jantele, incearca modelul care era inainte pe masina.
|
scriu iar pt ca mi s-a sters postul. INAINTE SA O IA WEED DE CE NU COMENTA NIMENI DE DUNGI ????
|
Quote:
|
Dungile au fost puse pe vremea cand masina era proprietatea lu` Florin ... daca weed considera ca trebuiesc scoase, cu siguranta le va scoate ... daca nu, vor ramane pe masina ... ramane la aprecierea lui
|
Greseala mea atunci ! :D
|
aia sa fie singura "problema" a masinii si eu sunt arhimultumit !
|
godspeed !
am stat o noapte intreaga sa admir masinuta asta :shock:...si nu regret .toate cele bune in continuare!
|
TOt respectul pentru munca depusa
|
urmaresc topicul de ceva vreme masinuta arata bine dar sper sa o vad din nou acolo unde ii place ei adica la legale sa le dea fum altor masini cu pertenti bafta in continuare man
|
multumesc pentru aprecieri si urari.
|
cat de curand o sa redevina "una din daciile de care tia zis mata sa te feresti"
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un scaun pentru masina.
Nu se potriveste el prea bine la aspect dar e foarte comod si in acelasi timp si sigur. Attachment 777883 Attachment 777884 |
asta e ala de l-ai primit prin curier :?:
|
important e sa isi faca treaba;)
dar cel de al doilea nu exista? |
frumos scaun ... :))
|
baaaaaaaaaaa aici a ajuns scaunu meu .... ?????celalalt momentan nu exista!!!cata istorie mai are si scaunu asta .....
|
Luci, ai visat WRC, si acolo ti`a ajuns scaunul .. poate e un semn ;)
|
Nepoate nu vrei si o centura de siguranta care se asorteaza cu scaunul,te tine f bine am testat-o personal.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
scuze pt remarca dar in poza asta va rog sa va uitati bine la partea frontala a ei si o sa vedeti ca plange si ofteaza dupa vremurile apuse.
sa nu o iei in nume de rau weed. |
si anume de ce plange dupa vremurile apuse? fii mai explicit....cere-i problema la masina asta de plange?
|
Quote:
|
Quote:
|
cand omu' nu are ce face..comenteaza 2 masini aflate intr-o parcare.
|
Parcarea e la mine la servici, in Pipera.
O plange ea, dar nu dupa vremurile apuse, plange ca nu stie ce o asteapta. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning