Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   STREET LEGAL Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/206221-street-legal-ploiesti.html)

mieludecazutu 08-04-11 11:24

Re: STREET LEGAL Ploiesti

daca fac rost de fata vin :))

alexone 08-04-11 11:33

Daca nu poti sa faci rost de fata vii cu spate. ;)

Sxn. 08-04-11 11:34

:)):)) sau mai bine vine dealatu :))

mieludecazutu 08-04-11 12:11

:))
vin in drifturii pana l ploiesti

shantzu 08-04-11 13:58

Ce se intampla diseara la sala ? :rolleyes2

alexone 08-04-11 14:05

Nimic special, doar o intalnire STREET LEGAL. Ascultam o muzica, schimbam o parere, bem un suc, flirtam cu o gagica, etc. .... chestii minore.

Sobi 08-04-11 14:09

Un model pentru Mihai BX:

https://www.youtube.com/watch?v=24afjVqm2Uw

vrei sa-i cer detalii tehnice ?!

sprite 08-04-11 16:38

mama ce se duce mertzanu :| cred ca are vreo 300 hp

shantzu 08-04-11 17:08

Quote:

Originally Posted by sprite (Post 4238169)
mama ce se duce mertzanu :| cred ca are vreo 300 hp

Face prea "urat" sa aibe doar 300 ...

450HP 800Nm am citit pe undeva :-)

sprite 08-04-11 19:02

ii trebuie si ceva experienta sa tina caii aia (in felul ala) in drift zic eu , le facea destul de lungi :| si nu a luat niciun parapet =))))

am mai gasit unul , tot el e?

https://www.youtube.com/watch?v=SMnfV...eature=related

si

https://www.youtube.com/watch?v=YlwTx...eature=related

shantzu 08-04-11 19:26

Da ,el e :-)

sprite 08-04-11 20:22

apropo vazusem rechinul verde cu alea negre pe capota cu faruri patrate DGH era fosforescent parca de vanzare aici pe 4tuning ce s-a intamplat cu el? avea ceva rugina pe la aripi

DONU' 08-04-11 21:55

Quote:

Originally Posted by sprite (Post 4238710)
apropo vazusem rechinul verde cu alea negre pe capota cu faruri patrate DGH era fosforescent parca de vanzare aici pe 4tuning ce s-a intamplat cu el? avea ceva rugina pe la aripi

Auzi frate..., aici e forum dedicat tuning-ului! Aici discutam despre MASINI si despre CURSE!
Nu despre ... rechinul ala cu rugina pe la aripi... DGH!

Bengy_BLS 09-04-11 04:00

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4238928)
Auzi frate..., aici e forum dedicat tuning-ului! Aici discutam despre MASINI si despre CURSE!

TIUNING:lol:

sprite 09-04-11 08:00

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4238928)

da.. am cam facut off topic ms ca mi-ai atras atentia :)

GiGiCarbiT 11-04-11 08:24

Sa Mai stergem din Liniste:

https://www.youtube.com/watch?v=Aqbab...layer_embedded

=))))))))))))))))))))))))))))

Seal 11-04-11 08:53

sprite tu faci off topic de la primul tau post. Si nu cred ca ai vreo legatura cu Street Legal. Asa ca te rog frumos daca vrei sa faci posturi poti sa la faci in alta parte nu pe Threadul nostru;)

Bengy_BLS 11-04-11 12:08

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4245020)
sprite tu faci off topic de la primul tau post. Si nu cred ca ai vreo legatura cu Street Legal. Asa ca te rog frumos daca vrei sa faci posturi poti sa la faci in alta parte nu pe Threadul nostru;)

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca are doar 16 ani... Si mai vorbeste si gura fara el ... N-am nimic cu el , dar omu are Post-Traumatita Acuta in Stadiu 2 , pana nu posteaza o data pe zi , nu e lumea mai frumoasa , trebuie sa ajunga la stage 5.
Baaaaahhh asta nu e DOTA sau TRAVIAN sau Mafia WARS , e un forum public unde se discuta chestii legate strict de masini , concrete si bazate pe niste date tehnice fixe , nu presupuneri si aberatii...

Numa dastia avem , mai sunt vreo 2-3 pe aici care n-au ce face... Metalitate de roman care sta degeaba . Tuning , astia sunt daia care fac curse pe bani , moamaaaaaaa , ce tare... De aia ne ia lumea la ochi si ne catalogheaza mai rau pe aia din Hell's Angels. Astia mici cred ca suntem o adunatura de Lorenzo Lamas pe motocicleta cu geaca cu tinte... :lol:

Unii sunt mai rau ca mancarimea din cwr , te mananca , te scarpini , trece , dar tot revine.
SI INCA ODATA , NU MAI POSTATI PE FORUMUL ASTA DACA NU AVETI NICI O TREABA CU ASTIA DIN CLUBURILE AUTO CA NU FACETI DECAT SA DERANJATI.

sprite 11-04-11 14:52

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 4245480)
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca are doar 16 ani... Si mai vorbeste si gura fara el ... N-am nimic cu el , dar omu are Post-Traumatita Acuta in Stadiu 2 , pana nu posteaza o data pe zi , nu e lumea mai frumoasa , trebuie sa ajunga la stage 5.
Baaaaahhh asta nu e DOTA sau TRAVIAN sau Mafia WARS , e un forum public unde se discuta chestii legate strict de masini , concrete si bazate pe niste date tehnice fixe , nu presupuneri si aberatii...

Numa dastia avem , mai sunt vreo 2-3 pe aici care n-au ce face... Metalitate de roman care sta degeaba . Tuning , astia sunt daia care fac curse pe bani , moamaaaaaaa , ce tare... De aia ne ia lumea la ochi si ne catalogheaza mai rau pe aia din Hell's Angels. Astia mici cred ca suntem o adunatura de Lorenzo Lamas pe motocicleta cu geaca cu tinte... :lol:

Unii sunt mai rau ca mancarimea din cwr , te mananca , te scarpini , trece , dar tot revine.
SI INCA ODATA , NU MAI POSTATI PE FORUMUL ASTA DACA NU AVETI NICI O TREABA CU ASTIA DIN CLUBURILE AUTO CA NU FACETI DECAT SA DERANJATI.

esti tu sigur 100% ; )) ? (referitor la primele 2 fragmente din ce ai scris)

Pfff , exact ce am scris cu posturile aiurea , iti place la tastatura .
Ti-o zic "cu frumosul" ca nu e nici demn de varsta mea si nici demn ca statut social sa incep cu tine sa fac schimb de replici. Poate ca si eu la 16 ani eram cocos ... Ai sa intelegi mai incolo anumite lucruri care trebuie si care nu trebuie sa le faci. [....]
sa nu zici ca imi place sa fac posturi am dat edit aici , da am inteles ce vrei sa zici , daca nu am permis nu stiu nimic care are legatura cu masinile , e ok nu o sa ma mai bag daca te/va deranjeaza :)

Bengy_BLS 11-04-11 15:05

Quote:

Originally Posted by sprite (Post 4245911)
esti tu sigur 100% ; )) ? (referitor la primele 2 fragmente din ce ai scris)

Pfff , exact ce am scris cu posturile aiurea , iti place la tastatura .
Ti-o zic "cu frumosul" ca nu e nici demn de varsta mea si nici demn ca statut social sa incep cu tine sa fac schimb de replici. Poate ca si eu la 16 ani eram cocos ... Ai sa intelegi mai incolo anumite lucruri care trebuie si care nu trebuie sa le faci.
Pana una alta , fa 18 ani , termina liceul , ia carnetul si abia apoi o sa poti sa ridici doua degete pe aici , intelegi ?
Aici sunt oameni care 90 % au habar despre ce vorbesc , daca ai o intrebare , ok , intreaba , e dreptul tau , ti se va raspunde ,dar nu deranja cu remarci si "bagari in seama fara bilet de tramvai". Si daca sti , pastreaza o doza de diplomatie , ca totusi ...
Si te rog frumos nu mai posta pe acest topic ... Motivele sper ca sunt lesne de inteles ... Sunt atatea topicuri interesante de unde ai ce invata si tu atarni pe aici... Te rog!

Multa bafta si noroc in ceea ce vrei sa faci!

alexone 11-04-11 15:15

Gata baieti cu offtopicul, ajunge ...

Balosule trebuie sa facem si noi un filmulet, iti dau detalii cand ne intalnim.

GiGiCarbiT 11-04-11 16:10

vreau si eu la film...ce plm...ca ma mintiti mereu ....!!! io bag p%^$ in votare =)))) comunisti,,,,vreau si eu filmarilii cu dacia .. cu bmw`u cu ,,,,mine in sine....stai ca am pierdut gandurile... =))))))))))))

Sxn. 11-04-11 16:30

actorul principal BMW.....secundar TU...iar dacia pe fundal.:)) cauta in raid un regizor:))

flebusca 11-04-11 19:19

Bala, dai una d'aia grea si rupei capul in doua cu teorema lui Lagrange... poate asa calmezi "spiritele"... =))

alex PH 88 NAS 15-04-11 13:52

special pt chelie ''NZC''
http://www.vplay.ro/watch/n2uir24g/
dedicatie speciala
s a platit 10000 e

Seal 15-04-11 14:08

:lol:

like

:lol:

mieludecazutu 20-04-11 19:14

vand motor E36
1.6+ cutie + calc = complet .. 350 E

vali-05rzj 23-04-11 11:56

LA MULTI ANI! LA TOTI SF. GHEORGHE SI PASTE FERICIT

flebusca 23-04-11 19:20

Fratii mei din Street Legal, astazi in seara de inviere si de Sf. Gheorghe va astept sa sarbatorim la deschiderea oficiala a barului STEPS CAFE de pe Str. Zimbrului dupa bar Americanu pentru a petrece impreuna !!!

alexone 24-04-11 19:22

Hristos a inviat!

flebusca 24-04-11 19:25

Dovezi... Probe... ceva ? :) Adevarat a inviat!

bmw_motorsport 25-04-11 11:00

paste fericit tuturor

roby wws 26-04-11 20:34

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4280086)
paste fericit tuturor

apropo de paste in noaptea de inviere parca am vazut ceva baieti de la voi din club ca au venit sa se dea(nu dau locatia ca ei stiu unde,sa zicem undeva la 20 de km de ploiesti).ceva impresii de acolo,rezultate?

imi cer scuze anticipat daca gresesc.

flebusca 27-04-11 07:06

De curiozitate care e treaba ta si de ce pui intrebari de genul asta, lucrezi pentru vreo gazeta sportiva sau e ceva de ultima ora si tre sa stie toata lumea... ? Gogule parerile sunt ale fiecaruia si sunt impartite daca vor sa le spuna crede-ma ca o sa o faca daca nu poate e un motiv sa nu o faca, de ce te-ar interesa pe tine si de ce dai detalii?

Din cauza personajelor ca tine ajungem sa avem "probleme" vedeti-va de treaba voastra fratilor...

Inteleg ca va place, dar pastrati discretia...

Numai bine !

DONU' 27-04-11 11:44

Daaa, Legalii astia numa Ilegalitati fac! Nu stiu ce ne facem cu ei... :lol:
De-a latu' baaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

roby wws 27-04-11 16:54

Quote:

Originally Posted by flebusca (Post 4284637)
De curiozitate care e treaba ta si de ce pui intrebari de genul asta, lucrezi pentru vreo gazeta sportiva sau e ceva de ultima ora si tre sa stie toata lumea... ? Gogule parerile sunt ale fiecaruia si sunt impartite daca vor sa le spuna crede-ma ca o sa o faca daca nu poate e un motiv sa nu o faca, de ce te-ar interesa pe tine si de ce dai detalii?

Din cauza personajelor ca tine ajungem sa avem "probleme" vedeti-va de treaba voastra fratilor...

Inteleg ca va place, dar pastrati discretia...

Numai bine !

Iti dai seama "bai" baiatule eu eram buba...nu mai are lumea loc de mine.In primul rand am fost discret,nu am dat locatie,numere,nume sau alteceva...am pus o intrebare si daca cineva dorea imi dadea un raspuns daca nu,foarte bine asta e viata.Si mai tine minte ca sunt "n" theard-uri cu provocari si acolo sunt afisate rezultate si multe altele.
Puteai sa imi raspuzi frumos:"nu e bine sa pui intrebarea asta aici,ca acest gen de subiect se discuta in privat."...dar este mult mai frumos sa fim acizi,sa le aratam la baieti ce versuri aveam...

P.s:sincer ma interesa ce au facut 2 masini,ca nu am apucat sa ma uit,eu nu sunt ca alti sa stau sa sparg seminte pe margine...am cu ce ma da bine,daca nu este si o data viitoare...Si apropo ma scuzi daca ai fost acolo si te-am incriminat,iti dai seama ca acum sunt gabori in fata porti tale si iti privesc fiecare miscare;)
Imi cer scuze fata de ceilalti useri care citesc theard-ul si pe care i-am suparat cu intrebare.

dragos2900 27-04-11 18:10

felebusca a fost si el acolo ...da' niciodata nu se da,vb de altii,da sii el e in aceeasi oala... :lol:

T@zMania 27-04-11 18:20

fratilor treziti-va! nu mai traiti in filme!
politia stie fiecare nr de masina si fiecare cnp in parte...
atata timp cat nu se intampla ceva nasol,suntem lasati in pace.
asa ca racerii astia ''tineri'',nu va mai agitati degeaba si nu va mai dati importantza aiurea,se stie fiecare miscare pe care o facem in orasul asta sau in afara lui ;)

Seal 27-04-11 18:51

racerii astia tineri sunt cei mai forta vere :lol:

flebusca 28-04-11 13:00

In primul rand, nu cred ca am comentat vreodata sa zic ce unde si cum...
"(nu dau locatia ca ei stiu unde,sa zicem undeva la 20 de km de ploiesti)" comentariul tau a fost deplasat ...

De dat nu m-am mai dat pentru ca masina mea are probleme cu volanta si ambreiajul ...dupa ce schimb ambreiajul , intercooler si fac soft... mai stam de vorba

chiar sunt curios tu ce masina ai roby?

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning