![]() |
Re: E36 - Refreshed
Cumpar OZ HARTGE sau BBS RS
|
Sa inceapa nebunia lui salam :)))
|
frumos motanu....l-am vazut azi prin sibiu
|
da foarte frumoasa pisicutza
|
Frumoasa foc masinuta si baiat de nota zece proprietarul!Pacat ca e decat de ornament pana luna viitoare:lol:
|
9 Attachment(s)
si cateva poze din excursia de azi.le-am facut pisici de munte:)
|
Frumoase ..., RAMul il stiu de pe BMWClub, din cate vad mai are suportii de nr. personalizati :D
|
a schimbat proprietarul intre timp si restul,exceptand tablele si barile:)
|
Tu esti cu ea prin Sibiu ?
|
Pai e a mea si eu stau in Sibiu de un an.Cam tot de atunci am si masina.Uita-te pe thread sa vezi cum a decurs:))
|
Foarte frumoasa pisica!!8) De halloween eram cu Sorin in Oldies la bar.. si ai tot venit pe acolo si am mai povestit.. dar nu stiam ca ii al tau NOS.ul ca iti srangeam mana si te felicitam. Doar a doua zii l.am intrabat pe Sorin de pisica ta... si imi zice: Pai ii a lu' baiatu ala de aseara din Oldies..care era in combinezon :lol::lol:. Cu alta ocazie iti dau o bere ;). In orice caz.. mi se pare una dintre cele mai ingrijite pisici :)
|
9 Attachment(s)
Mersi, mersi, poate ne vedem si cu alta ocazie :D
Intre timp i-am mai luat tunelele de aer si i-am mai facut ceva chestii mici dar.. si eu am uitat ce :)) Azi am facut ultimele poze pe 2012 cu masina - trecem la ghetele de iarna imediat. Probabil in cursul iernii o sa se vanda jantele astea DACA gasesc OZ Hartge, BBS RS sau alte raritati de "Best wheels". |
Brici arata !
|
Imi imaginez cum va arata cu OZ Hartge...Felicitari inca o data,ai investit ca un adevarat pasionat.Eu inca sper sa o vad cu 6 pistoane,asa ca sa moara fetili!
|
1 Attachment(s)
Sa mai fac si eu un updateee: summer mode on :rolleyes2
Autosolul urmeaza maine :lol: Cumpar 1 BBS Style 5 RC 090 8J et20 sa o tin ca janta de rezerva SAU Cumpar OZ Hartge/BBS RS. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mai bag si eu niste poze noi cu masina, de la BMW Meet Oradea/Baile Felix, un eveniment nu prea reusit...
In noaptea de dupa meeting, probabil un posesor de BMW care-si dorea foarte foarte mult embleme BMW de carbon, s-a gandit ca e mai usor si mai frumos sa le fure de pe masina mea cu surubelnita (zgariind si vopseaua) decat sa dea 2 milioane pe ele. Traim in Romania... la meeting bmw sa-ti fure unu emblemele de pe masina, mama lor de nesimtiti. |
Quote:
Frumos arata,pacat de embleme sincer+ ca ti-a zgariat si vopseaua... |
3 Attachment(s)
Salut .
Imi pare rau ca ai plecat dezamagit de la noi , din pacate multi nu au venit . Ai o masina foarte frumoasa. Realitatea bate pozele . |
2 Attachment(s)
Un update si cu 2 poze de la Bucharest Wheels Arena. Daca mai aveti ceva poze cu masina mea, puneti-le aici :)
In curand (in 1-2 luni) o sa urmeze o alta investitie grava in masina, alt motor ( M52TUB28 ), evacuare, frane, alta suspensie, clima, grup si tot ce mai trebuie.. |
Quote:
On- Vad ca ti-ai pus alte sigle :)) |
daaa, le-am comandat cum m-am intors de la felix :) Intre timp s-au mai pus si geamurile electrice pe spate, si.. s-au mai facut mici retusuri pt show-ul de la Buc.
|
6 Attachment(s)
Poze adunate de pe facebook :D
Suna bine planurile pe viitor ... 8) |
mersi de poze :)
|
2.8 .. de cand asteptam sa aud ca iti schimbi motorul! o sa fie nebunie cu motorul ala pe strazi
Felicitari! |
Incepe distractia!
Astazi s-au achitat franele de 330i si am comandat o suspensie noua de la TA-Technix. Suspensia de pe masina este de vanzare, FK Automotive fixa, foarte foarte joasa, inca in stare destul de buna. Renunt la ea pt ca vreau ceva reglabil. In caz ca nu s-a observat topicul, cumpar jante RARE: OZ Hartge, BBS RS, BBS RF, AC Schnitzer Type 1. Jantele de pe masina sunt de vanzare, probabil dupa ce o sa cumpar altele.. BBS RC 090 8J fata cu 9J spate ET20, embleme BMW de carbon, gume Dunlop Sport Maxx 205/40/17 fata si 215/40/17 spate. |
6 Attachment(s)
Niste poze noi :lol:
|
frumoase rau pozele! keep it clean!
|
Quote:
Abia astept sa te apuci de noile modificari :P |
frumoase poze / masina 8)
|
1 Attachment(s)
Mersi mersi, a contat fotograful foarte mult :lol:
Intre timp s-a montat reglabila pe masina si s-a transformat in BMW Allroad pana pun motorul sus :)) Vara asta se poarta albastru |
Proasta alegere ai facut cu suspensia,daca nu ma insel e Ta Technix .
|
Da, e ok pentru ce am eu nevoie :)
|
Daca o ti in garaj e buna:D
Toti care aveti technixuri dinastea,fk uri,jom uri,pom uri sau cum dracu s or numi, incercati o tura in forta pe transfagarasan,e foarte posibil sa ratati vreo curba dupa primii 500 de metri.:lol: Astea sunt suspensii de unica folosinta ce tin maxim 15 mii de km,asta daca sunt rulate decent. Daca o forjezi ai sa vezi ca in 2 luni la aproape orice curba luata mai tare incepe sa faca balans si sa topaie masina. |
Quote:
|
Daca singura suspensie sport pe care ai avut o e asta,atunci te inteleg de ce esti asa de incantat.
Cand faci o masina asa cum e a lu Nosfer si ii pui porcaria aia de suspensia iti bati joc de toata munca ta de pana atunci. Din partea mea puneti va orice suspensie,puteti sa va rupeti gatu,sa va dati in pomi ca nu ma intereseaza,vroiam doar sa subliniez ca pierdeti niste bani si in acelasi timp va riscati siguranta. Pe niciun forum din Germania nu ai sa gasesti tuning cu Ta technix:lol: |
Quote:
|
nu gasesti pe forum ta tx dar nici nu vezi muncitor necalificat sa nu castige cel putin dublu cat un director din Ro.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Probabil asa o sa se intample si anul asta la meeting :D Abia asteeept!
on topic, am primit si un desen tare de tot facut de red_fury. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning