![]() |
Re: Peugeot 407
ce frumos ii sta leului, parca e in pozitie de atac :lol:
legat de bandouri, probabil ar arata mai intersant din lateral, insa per ansamblu nu stiu daca chiar ajuta deoarece ofera o oarecare continuare a celor din fata si spate, fara ele parca "s-ar rupe" aceasta linie mediana. |
O sa le scot pe toate..
|
1 Attachment(s)
Quote:
uite o idee Attachment 1501417 |
O masina care merita toate laudele inca de la inceput, dar se pare ca n-au fost de ajuns. Continui sa o faci altfel tot timpul.. pfoai cati bani a mancat :lol: e bine ca-i ai si faci ceva frumos cu ei. :lol: Bravo.
Totusi te gandesti sa te opresti undeva cu ea? si sa te apuci probabil de o alta? |
Iara o sa fie revopsita :rolleyes2:rolleyes2 ?? Pfff, cred ca n-ai ce face cu bani :D Nu ne arati un clip cu bliturile din proiectoare ? :-)
|
Nu stiu daca o sa ma opresc vreodata..de alta nu..Doar Gti ul la iarna intra si el in garaj pt o turbina mai mare..Multumesc...
|
10 Attachment(s)
:)...
|
10 Attachment(s)
..........
|
2 Attachment(s)
............ and up
|
Quote:
|
e frumoasa rau frate
|
3 Attachment(s)
Asa am plecat, asa am ajuns, asa am castigat :).. Foarte frumos Alba..Bravo..
|
Salut Cristi! Deosebit de frumos 407 tau! Era frumos de mult timp, acum e deosebit de frumos!!! Felicitari pentru premiul si premiile castigate cu el! Totusi pot sa imi permit sa te intreb de ce pe platforma??
|
Felicitări Cristi, la mai mare :)
|
A fost mai sigur pe platforma..Drumul Bc-Onesti nu e asa de stralucit...
|
felicitari pentru premiu si la cat mai multe!!la noi nu se mai organieaa nimic?:(
|
cum ati calatorit plaiesi mei...a fost bine sau bine bine:lol:
|
A fost bine pana s-a terminat binele :)
|
Felicitari!!! La mai multe premi de genu! :-P
Acea poza :lol: avem timp sa o facem! Dar ai plecat atat de repede, cand am iesit noi nu te-am mai vazut, ai plecat? Noi am mai ramas putin pe acolo dupa care am mai stat cu cei de la Custom Crew la o poveste. |
Da..noi aveam un drum de 8-9 ore si azi mai avem si servici :)..Felicitari si tie pt permiu... :) abia astept sa fac poza..te vanez eu :))
|
Quote:
Bafta! |
Lasa masinile..eu vreau sa fac cu tine :))))...sa vedem..ma mai gandesc..oricum vineri intra in service pt retusuri :)
|
:peace: Ce-i faci? I-a spune-ne!
|
:))) o fac roz :))... iti spun dupa ce facem poza aia impreuna :)
|
Cum ti-am zis si la iesirea din mall , felicitari pentru premiu si sper sa ne vedem la Sibiu....Frumoasa masina
|
Quote:
te salut! http://www.srsclub.ro/download/file.php?id=853&t=1 http://www.srsclub.ro/download/file.php?id=855&t=1 |
Merci mult..Mi-a placut mult..si o sa mai vin.. :)
|
poate gasim o "ciusmea" si in sibiu;)
|
6 Attachment(s)
De la Alba.. :)
|
Cristi am vazut sambata masina in curtea unui service in iasi.este superba.felicitari;)
|
cata frumusetea:X:X:X aoleu mai cristi..:X:X:x
|
Thx..e service ul unde s-au facut mai toate modificarile..E acolo pt mici retusuri.. :)
|
salut cristi superba masina , cu siguranta pe strada captezi toate privirile cred ca uni se impiedica cand merg pe strada uitanduse la bijuteria ta ,am gasit si eu kitul exterior la magnatuning ,dela magnatuning lai luat ? intreb ca sa sami confirmi si mie seriozitatea lor
|
1 Attachment(s)
Eu l-am luat din Austria..Nu stiu ce sa zic..Cred ca sunt serios si cei de care spui tu..
Weekendul trecut am fost la Sibiu si am luat 2 premii: Locul 2 Best Exterior, Locul 2 Best Interior..Fiind singura masina cu 2 premii..Multumesc Sibiu.. |
Felicitari pentru premii ! Pacat ca nu am mai reusit sa colam masina Autocrom&Topgear.
De curiozitate cine a luat locul 1 la Sibiu ? |
350 Z..Si nu am mai avut timp sa fac ceva ca ultimile zile am avut numai necazuri...
|
Quote:
Felicitari inca o data! |
Quote:
|
Si zoz ce a luat ???
|
Quote: