![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
19 Attachment(s)
hai ca deja incepe sa miste ceva pe aici :):) mai punem ceva poze cu lucrari minoreee....cele mai complexe le lasam mai incolo ...astea sunt pur comerciale va dau ideii ce puteti face mai adauga in masinutza voastra :):):)
de exemplu am mai facut unul cu dvd in torpedou nu cu magazie ca si anteriorul :) aici va arat cateva faze de instalare ;) |
hehe Sandu - Bacsi .... vad ca ai lucrat la asta :D
|
Quote:
|
Da :D .... v-am prins :!: heheheh
|
pozele sunt frumoase si reprezentative!!!
felicitari inca odata pt lucrarile efectuate !!! dar ceva "oferte promotionale" nu ai tu pe la magazinul tau?:lol: |
masini pt. show`uri ? nimeni nimik ? sandu proiecte marete ceva ?
|
Quote:
b.v.l. ....nu speriem lumea cu proiecte ufoo .....stai sa incalzim situatia un pic ;) si dupa aia arncam cu hammere,mercedesuri GL ,audi Q7 ,CADILAK ESCALADE ,AUDI S8 ,AUTOCAR DE 400 DE MII DE EURO DESFACUT MONTAT DVD :) ,INFINITY,GRAND CHEROKKE SI MULTE MULTE ALTELE ..... |
am crezut ca uiti de ele :)
|
Am vazut ieri cand "mestereai" la un GL :D
|
Quote:
|
are sanducu arsenalu pregatit :twisted::twisted:
|
4 Attachment(s)
scurt ca ma grabesc acum va mai dau o idee :):):) de exemp-lu ai un golf 4 pasat bora su audi cu navigatia originala pe nume NAVI PLUS poti sa il transformi in monitor si sa vizionezi filme pe el ;) uite asa ;)
|
10 Attachment(s)
hai sa mai pun o varianta :):):) de exemplu ai un ipod cu video out si se poate conecta la orice navigatie originala :):) binenteles cu un anumit modul :) dar ca ideee uitativa ;)
|
nu v-am parasit doar am mult de lucru si seara deja cad in pat :):):) proiecte noi si inovatii...trag tare pe o limuzina ;) pe weekend tragem un album nou de poze :)
|
kopaszzzzzzzzzzz
mit faci? |
Quote:
|
kopaszzzz
nu cred ca ajung in buc,poate asta vad maine.masina am terminato ptr show,dar am de rezolvat niste probleme mai prioritare. si ar fi cazul sa lucrezi si tu la ceva masini adevarate,spor la munca ca asa inveti. csa |
Quote:
:) |
a dracului pielea pe tine,eu am trecut la ceva mai special:)) mercedes sl,lamborghini,aston martin,etc.masini scumpe bani multi.
bafta la 4tuningday sa nu viifara cupe,ca eu nu mai sant. |
Quote:
de cand te ai dus nu am mai vazut poze cu nici o lucrare de a ta |
31 Attachment(s)
dupa cum v-am promis cand am un pic de timp mai punem ceva poze :):)
hai sa continuam cu un audu S8 tot ceva de genu pus dvd pe sistemult original :) sii eventual mai cintinuam cu ceva autocare :) ''garaju'' e imens intra de la trabant la autocare cap de tir :):) multe multe surprize mai am doar timpul e nasol de putin 24 de ore pe zi e putin :( dar bine ca sunt duminici :) |
salut !
poti sa muti o navigatie originala 16:9 de bmw e46 de pe o masina pe alta? sunt interesat. multumesc |
Quote:
esti din buc?daca da te indrum la cel mai coool om care il cunosc eu in domeniu navigatii si electronica auti :) |
Quote:
salut eu sunt din bucuresti dar masina de pe care vreau sa iau navi este in oradea:D...asa ca trebuie sa vin la oradea cu masina mea sau sa'mi demonteze cineva priceput toata instalatia si sa o primesc la bucuresti deci...poti sa ma ajuti?:D |
Quote:
|
cred ca ar fi cazul sa revenim putin cu cateva proiecte ....:) ...
timpul de 24 de ore imi este foarte scurt si de aceea nu m-am ocupat de incarcat poze aici am zeci si sute de noutati...poate prindeti o idee :) un interes asupra unei idei |
24 Attachment(s)
simteam nevoia sa prezint acest golfulet....si foarte curand veti si sti de ce..:)
se pregateste un proiect mic nou si dragutz :) cine are vreo parere va rog ...exprimati-vo :) |
3 Attachment(s)
accentul e pe jante...cum e mai misto ?vopsite stil e30 gti sau doar variantele astea polisate?
|
4 Attachment(s)
polishate sanduu!!! uite inca, cateva exemple poate iti plac...
|
eu vorbesc expre de acest model de janta :)
nu ai bagat de seama?in 2-3 variante am un plan simplu dar indraznet :) alea vopsite stil gti nu iti plac? |
ba da imi plac..scuza`ma nu stiam ca te axezi doar pe modelul Borbet A...in orice caz,ma bucur foarte mult ca o sa avem un al doilea golfuletz facut in stilul asta in oras/club
multa bafta sandu ! :) |
si nu golf 2 va fi........ci golf 4 :) am gasit un set de asemenea jante pentru golf 4.....si spre supoararea mea ca un golf 4 gti din 98 ca al meu are valoare de 5-6 mii nu are rost sa il vand masina de peste 180 de cai la banu ala...asa ca il refac :) azi maine imi strang tot ce vreau sa iii fac si pana-n primavara la 4tuning va fi total alt look culoare si stil :)
daca nu o sa am timp de galbena merg cu asta :)nu mai fac pauza de masina lipsa apropo voi avea nevoie scurt de stiinta ta virtuala sa imi ansamblezi o masina :) culoare jante capota bara fata |
...cu cea mai mare placere :)
|
Am avut jenti negre cu buza rosie si mi-au placut la nebunie
problema era ca aveam et13 si freca foarte foarte urat ARATA BINE :sad: https://i224.photobucket.com/albums/d...h_DSC_0447.jpg |
eu zic sa mergi pe varianta cu buze polishate ... rupe ce bine arata !
|
umbla vorba ca nu mai merge nicicum...pleaca tai-tai pt ceva mai "cu vena" :)
|
Sandu, la ce pret imi dai o magazie cd. Sau dak poti sa-mi decodezi, k am acuma pe masina una, cred k e originala, da nu am Safe Cod pt ea. Masina e un Opel Vectra din 2001.
|
va urez sarbatori fericite un craciun fericit cu multe bunatati pe masa!!!
sanatate maxima si tot ce va doriti!!! |
kopasz,sze.am avut si io un accident ca padlo-gaz cu m6-le.putina coma dar mi-am revenit.sunt ok acum .aici totul e ok.
pa kopasz (hijanzol) |
Quote:
nu le rupe la aia rablele ci tuningheazale :) vazi ca mi-am schimbat id de mes este simplu : sanduhifi ca pe c el vechi nu ma mai prinzi ai grija de tine si vino inapoi acasa sa mergem si sezonul asta la showuri :) (te is hianzol ghirhes) :):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning