![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Într-adevăr pare să aibă nevoie de nişte iubire dar nu pare deloc părăsită. |
Sierre combi, R4(tot mai rare), Transit MK I sau II, broscoi, pacat de ele..
Referitor la fierul vechi si refolosirea lui, sincer, nu m-as plange, pt ca majoritatea acestuia, pleaca din tara, si-l refolosesc altii, noi il vindem moka la centru, ei scot si triplu poate, iar strainii se bucura mai mult ca noi de el. Deci noi ca romani, tot pierdem, odata masinile, in al doilea rand "lamele de ras" ce se fac din ele :evil: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu ca exista un M3 rosu in Cj, dar nu poate sa fi ajuns in aceasta stare :shock::shock:
|
Quote:
Nu mai ştiu exact de unde e dar ştiu ca am văzut un anunţ cu ea şi proprietarul cerea pe 20-25.000e.... |
3 Attachment(s)
o dacie
|
Deja topicul asta a luat-o intr-o parte gresita.De la Ferrari,Maserati,Corvete Stingray,Bmw M,Mercedes AMG...(etc) s-a ajuns la dacia,trabant si mai stiu eu ce volga. Totusi,ultimele enumerate nu mai fac 2 bani.Daca te cuprinde un fior de mila cand vezi o dacia 1310 nemiscata din parcare si cu geamul spart atunci nu iti recomand sa te duci la remat pentru ca vei avea un soc vazand cele 982034802384 de dacii abandonate. Ar fi mai bine ca cei ce fac matanii cand vad o dacie sa mai posteze toate cazanele si sa posteze doar masini care cu adevarat merita sa apara aici.
Sfat: Inainte de a posta undeva e mai bine sa citesti scurta introducere a topicului: "Mi se rupe inima cand vad diferite imagini pe netul asta mare cu masini care au facut istorie dar care acum nu sunt nimic mai mult decat mormane de fiare ! Masini de generatie noua abandoante din diferite motive ... Aici puteti pune poze cu masini care merita mult mai mult decat ceea ce le-au oferit ¨¨proprietarii lor¨¨" |
Quote:
|
ba are importanta. trebuie sa fie masini interesante. sunt multe gunoaie pe strada, intre blocuri...asa facem topic pentru remat, separat, sa ajutam programul rabla.
|
Quote:
|
Pentru unii gunoaiele astea de pe strada si dintre blocuri sunt mai interesante decat niste masini pe care majoritatea de aici nici nu ni le permitem!
|
Sa fim seriosi, topicul a inceput cu Mercedes, Chevrolet, cred ca era si un Buick pe acolo, si alte bunaciuni din astea. Intre timp am ajuns la Dacia Papuc.
Serios acum... :rolleyes2 |
Eu la titlu văd scris Masini Abandonate! Nu mașini scumpe, sport sau limuzine! Și din cultura mea știu ca și Dacia sau Papuc sunt tot mașini!
|
Citeste primul post de pe topicul asta.
Suna cam asa: "Mi se rupe inima cand vad diferite imagini pe netul asta mare cu masini care au facut istorie dar care acum nu sunt nimic mai mult decat mormane de fiare ! Masini de generatie noua abandoante din diferite motive ... Aici puteti pune poze cu masini care merita mult mai mult decat ceea ce le-au oferit ¨proprietarii lor¨" Ti se pare ca Dacia Papuc a facut istorie? Sau e masina noua abandonata din diferite motive? Tie ti se rupe inima cand vezi un Papuc care valoreaza ~1500 RON abandonat? :rolleyes2 Daca raspunsul tau e da atunci am gresit intrebarile si iata reapar iar si iar frustrarile. Pana la urma puneti ce vreti si gata, eu doar spuneam... :rolleyes2 |
Quote:
Acum degeaba zici ca avem frustrari dar aici nu ai dreptate, este masina si a avut o mare importanta pentru tara noastra! |
Quote:
|
Acum ma bag si eu....
In ceea ce fac acum in 2012-2013, o Dacia Pick-up din 1998 isi face foarte bine treba, dpmdv da-ti voi un exemplu de masina inlocuitoare pentru mine (retoric vorbind) tot retoric ati mers cu vreunul? Eu pesonal cred ca acel pick-up merita mult mia mult decat ce primeste acum... |
sunteti off-topic de cateva posturi bune incoace, in loc de postarile astea preferam sa mai vad cateva masini abandonate !
|
2 Attachment(s)
Referitor la acel MERCEDES SEL 500 GRI cu jante frumoase urcate pe scanduri am dat de un anunt pe site-ul www.tocmai.ro
http://www.tocmai.ro/mercedes-500-sel-6113795.html (link-ul anuntului) Va postez continutul anuntului Mercedes 500 sel Publicat 3 Dec 18:38 de persoana fizica ELENA VOICA, Tel 0725199489 Pret: 2.000 EUR Tip anunt: Oferta Localitate: Bucuresti Inmatriculare: neinmatriculata Marca: Mercedes-Benz Model: 500 SEL Cutie viteze: manuala Kilometraj: 171000 Fabricatie: 1980 Motorizare: Benzina Norma poluare: euro1 VAND MERCEDES 500 SEL, 1980, FULL OPTIONS, PIELE, TUNNING, GRI METALIZAT, FARA INMATRICULARE, MOTOR DEFECT, 2 MOTOARE DE REZERVA, JANTE LATE 17 INCH, SPOILERE, SUSPENSIE HIDROPNEUMATICA, MODEL DEOSEBIT, |
Quote:
|
da asa este.Eu m-as bucura sa o pot cumpara dar momentan stau ingrozitor la capitolul bani.....:sad::sad::sad::sad:
|
mama cat am visat la un SEL, indiferent de starea masinii pretul este extraordinar, unul in stare buna poate fi si de 10 ori mai scump.daca aveam banii astia il luam fara sa ma gandesc. pacat ca a ajuns in starea asta.
|
Quote:
se umple topicul cu poze neinteresante. exista pt asta http://classiccar.3xforum.ro/ unde gasesti mai mult chestii de genul acesta |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/645-masini-o...s-500-sel.html |
Quote:
Tehnologia avanseaza,masinile se schimba.Ce ai vrea sa primeasca mai mult decat o casare?Considera masina un om,cum omul moare asa si masina aia rugineste si se prapadeste indiferent ce i-ai face tu.ORICE SE DISTRUGE IN TIMP,nimic nu e la nesfarsit. Si daca pastram ideea cretina pe care o sustin unii :"a fost primul pick-up romanesc si merita mai mult", asa si caruta a fost primul mijloc de transport si uite ce primeste acum,merita mai mult... PENIBIL rationament aveti. |
BUUURN.:)) bINE ZIS.
|
pe toata pagina e o singura poza cu masini in rest doar spam,pe forumul asta nu exista moderatori sa va stearga discutile astea?
|
Ce masina ai?
|
Quote:
Si de bateriile Duracell!! :rolleyes2 |
5 Attachment(s)
Gasita,salvata,urmeaza restaurarea...As vrea sa vad mai multe exemple de genul asta aici
|
Quote:
|
Quote:
Frumos ca e cu faruri ovale, bari de export, imi place mult batrana 8) |
Quote:
Iar salvatorului ii urez spor la restaurat! Sunt convins ca va iesi o treaba exceptionala! Poate apare si un topic despre restaurarea asta. :D |
Sa ne dai pagina cu prezentarea unde o restaorezi
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
VOLVO
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning