![]() |
Re: Stickere 4tuning
Quote:
|
chiar nu se ocupa nimeni de comercializarea lor?...ar fii bine...si ar scoate profit...
|
Quote:
nu bossule probabil ca nu vrea asta..:) ideea e ca vrea sa aiba ceva frumos in fata ochilor...si e pacat ca nu se ocupa gratzian de putin marketing in sensu asta...:) eu unu as cumpara...ramane valabila oferta mea de cumparare a stickerelor...si a tricourilor..daca are careva:) |
De ce ai avea desfacator de bere 4t?
Hai ca breloc mai inteleg. In cazul asta mi-as dori si eu un tirbuson 4tuning. |
sincer nu stiu...insa miar placea sa am o ceasca din care sa imi beau cafeaua dimineata cu 4tuning:) desfacator de bere pt fel si fel de chefuri si intalniri cand se intalnesc baietii la o bere corect?:D
|
Quote:
|
Quote:
Scuze moderatorilor, dar nu pot sa ma abtin. |
Hai sa revenim la problema noastra STICKERE 4 Tuning ..... deci : de unde luam totusi ?
|
Quote:
iar daca vrei si nu iti permiti..promit solemn ca o sa iti trimit un set cand se vor comercializa...:)cat despre ceea ce conduce fiecare....nu mai conteaza..pt ca oricum esti de fapt sunteti departe de mine!:) salut |
De acord cu Croco aici...fara atingeri la familie....Haideti sa nu ne mai certam si sa ne luam la mistouri de 2 bani ca o dam in off si o luam in barba de la admini si moderatori ! Pana la urma , face / comercializeaza cineva stickeree cu 4tuning ? Si ca idee .... chiar mi-ar placea o cana de cafea si un breloc 4tuning.
|
cana , desfacator de bere , tricou sau orice in afara de sticker puteti sa va faceti acolo unde se imprima pe tricouri ... cred ca sunt in toate orasele ... daca e vrun oras unde nu exista asa ceva, sa imi ziceti si vin eu sa-mi deschid acolo :)
asa ca ar trebui sa revenim la stickere ... trebuie doar sa gasim pe cineva care are varianta vectorizata si este atat de gasca incat sa ne dea si noua ... si de aici e simplu mergeti cu ea la cei care coleaza si majoritatea taie dupa cum vrem noi ... dar nu vectorizeaza ca super mult de munca |
are cineva poza la rezolutie mare cat de cat cu noul sticker 4tuning ?
|
chiar ar trebui un shop virtual(asta ca offtopic)
eu am rasfoit un pic topicul si am mai intrebat,dar fara rezultate notabile tricouri,mai exista? si daca nu mai exista,de unde pot face rost de niste imagini cu o rezolutie mai mare pentru un imprimeu multumesc anticipat pentru raspuns! |
deci serios de unde imi iau si eu stiker ??? nus din bucresti ...dar totusi ...nu trimite nimeni ... ramburs .nika ??
|
salut , unde se gasesc stikere 4tuning in buc ???
|
vreau si eo 1-2 .... daca se ofera cineva sa trimita
contracost normal as fi recunoscator;) |
Eu am gasit ceva in Pitesti , dar nu sunt originale.....si sunt cam"piperate" la pret , 6 ron bucata...Eu mi-am luat si-asa , decat deloc......daca vreti fac poza la al meu de pe masina si discutam pe p.m. daca vrea cineva...
|
vreau si eu un sticker 4tuning...
|
si eu vreau :)
|
Quote:
insa daca ar exista tot felul de lucruri cu 4tuning pe ele sigur ar fi promovat mai bine situl si toate cele....... mai sunt unii care chiar sunt fani 4tuning da asta e :rolleyes2 |
https://forum.4tuning.ro/101-bazar-au...i-preturi.html
am gasit aici pe cineva care face multe stickere bafta |
si la Targu Mures cum ar putea sa ajunga vreo 5 stickere?..avem si noi o gasca cu dacii si tare am vrea sa avem si noi stickere 4tuning
|
Si eu as vrea 3 stickere 4tuning daca se poate ...astept PM merci!
|
Cine doreste stickere 4tuning (modelul nou) astept mesaj privat !!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pentru alte comenzi va astept pe topicul dedicat !!!
linkul : click aici !!! si rog pe un moderator sa uneasca cele 3 posturi si scuze :)<!-- / message --> |
care ai stickare de vanzare si esti din bucuresti?
|
de unde fac rost de stikere si daca e din bucuresti unde ma duc. contact id bubu_smen2010...pls...ms
|
Sall as avea nevoie de 5stikere 4tuning,platesc transportul,stikerul.Baia Mare,astept va rog un raspuns
|
1 Attachment(s)
daca doriti stickere exact ca in atasament , vi le fac la pretul de 1,6 lei bucata , este autocolant oracal printat cu folie de laminare peste , cand se strang mai multe comenzi o sa le bag la print
si le EXPEDIEZ SI IN TARA prin posta romana contra ramburs astept comenzi prin PM, la care comanda sa contina numarul de bucati si ADRESA EXACTA !!! cu stima alin. |
daca tot nu le-ai printat inca. nu mai bine ai incerca sa printezi noul format al stikerului ? decat asta vechi ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca imi dati vectorialul la sigla noua , le facem asa
|
pai dc sa faci u copii ,eu asta nu inteleg ,fatii frate pt tine dalea naspa
|
se putea discuta pe un ton mai civilizat , dar dee , imi cer scuze ca incurc distribuirea inceata a stickarelor , eu vrand doar sa ma conformez cererilor voastre
numai bine si la multi ani , cu stima alin. |
Quote:
da ce te intereseaza pe tine :rolleyes2 |
exista si copii la stickere? de unde se pot procura originale?
|
nu exista copii sau originale, atata timp cat se foloseste acelasi material si aceasi rezolutie de printare
|
Cine poate sa imi trim si mie 3 stickere prin posta, platesc eu taxele postale.PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. Astept raspuns aici sau PM.
|
Eu mi-am facut logo 4 tuning vector , si cel vechi si cel nou , si in PDF
si a.r.t.a si inca ceteva. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning