![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
BR-05-LOW a fost :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
preparing the toy :boogy:
|
1 Attachment(s)
Forta BYG :evil::evil::evil::evil:
|
Un vopsitor bun si de incredere stie cineva in Braila? Vreau sa vopsesc integral e30'ul !!!
|
Quote:
|
vand bmw e30 2.5 12v coupe impecabil ! [email protected] pt detalii
|
https://www.youtube.com/watch?v=8QFRO...watch_response
A cui e ursu asta ? sau defapt a fost, vad ca filmul e urcat in 08' |
Quote:
nu mai e demult... cred ca s-au facut vreo 100 de cutii de pate din el pana acuma...:D |
2 Attachment(s)
Soon ....
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
imbraca cineva volane in piele ?
|
|
Salut... sunt mai nou aici pe forum, sunt proaspatul posesor a unui ursuletz e30 fabricatie '86 carburator electronic ... o sa am nevoie de cateva sfaturi de la voi. L-am luat ca proiect de lunga durata de restaurare.. o sa revin zilele viitoare cu poze. O prima intrebae ar fi de unde as putea face rost de un sistem de injectie cu tot cu computer de bord sa scap de carburator ca mi da batai de cap. Mersi
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am spus ca revin cu niste poze ... momentan am facut 2 ... numerele sunt provizorii pana o inmatriculez pe 20 .. gri inchis metal
|
Arata bine, sa-l stapanesti sanatos.
Am vazut si eu unu prin braila BR xx AEK parca sau AEX. 4 usi, triple inguste |
ce anume e HOG ? din ultimul film.
|
Quote:
|
SuperNova 1.4
|
nuprea inteleg din filme rezultatele le poti spune?
|
A fost o seara f frumoasa, fara musafiri nepoftiti, cu masini din ce in ce mai puternice la Braila si cu mult fair-play, ca intre prieteni:-)
Imi pare sincer rau de ce a patit GTI-ul, chiar a muncit omul toata sambata ca sa-si faca masina apta pentru seara...multa munca, cam prea putina distractie..:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Si filmarea in care sa spart cutia https://www.youtube.com/watch?v=KfBNW...hannel&list=UL |
Pacat de munca depusa, sper sa o faca repede. ce pot sa spun e ca masina tragea f bine si cutia a crapat intr-un mod f spectaculos :)..cred ca inca mai gasim bucatele din ea pe drum...
|
Quote:
Cursa 2: DAS - GTI cutie sparta DAS - JMY ne-am dat vreo 3 curse, la toate am stat jumatate de masina in fata pe 1 si 2, mi-a pus mereu jumatate de masina in fata pe a 3-a si asa s-au incheiat cursele intre noi, deci 0 - 3 DAS - JMY(cu Catalin BYG la volan) 1 - 0 |
mda ce sa zic pacat ca sa spart da revine GTIu fortza si cu surprize. in rest cat despre JMY ce sa zic .....macar cu softu lu BYGU sa faca si el ceva sa isi mai spele din pacate ,da totusi trebuia sa iei toata masina ma ......nu numai calculatoru.
|
Quote:
|
Criminal GTI-U =))), lasa ma..bine ca a fost show, si fara musafiri cum zice Bogdan.Ne-am distrat plm, ai plecat in aplauze:lol::lol:
|
Quote:
|
Aseara a fost de belea...ne-am jucat de-a soarecele si pisica cu "baietii"...:lol:
Daca are cineva filmari sa posteze, ca de filmat au avut ce...;) Imi pare rau de Iulica, a picat toata razbunarea pe el...:sad: |
Quote:
|
Sa mor de nu erau 40-50 ..:shock:
|
smecherie in Braila, va dati fara sa va prinda, in Galati te opreste in plictiseala, plus ca, daca va prinde va spune sa spargeti gasca.. :lol: o finala second de vanzare model "japan style" aveti pe acasa ? sa aud si eu zgomot :D
|
Quote:
|
Quote:
si io leam zis; chiar credeti ca io cu dacia voiam sa ma dau cu ala cu bmwu? :D |
:)) ai scapat cu o scuza buna!
|
Filmari de vineri seara are cineva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning