![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Quote:
|
Pe strada Romana, de la sensul ala giratoriu de la spital, un pic mai spre Vega.
|
1 Attachment(s)
O plimbare pe Calea Victoriei cu americane :D
|
numa' Chevy-uri :twisted::twisted::twisted:
|
cele mai frumoase masini,masinile americane ;)
In Romania ati vazut cumva 1967 impala ?? nu conteaza sport sau 4 usi ... aia e ... cea mai frumoasa americanca impala 1967 |
doar '60 si '65(gresit trecut in acte ca '68 ) am vazut si atins, dar dupa 65, toate Impala sunt urate grav fata de predecesoarele :D
|
2 Attachment(s)
67 e favorita mea ... ;) si chiar as vrea sa am o impala 67
edit:uite ce frumoasa e :D |
Pe 30-31 Iulie avem meeting de americane la poiana brasov, mai multe detalii pe forumul de americane din semnatura mea :)
|
si in bucuresti nu va intalniti ??? ca as vrea si eu sa vin sa vad bijuteriile americane :D
|
Quote:
|
10. Festival International de Masini Americani, KOMAROM (HU) 2011 aug. 5-7
Va asteptam cu drag! :D www.usacar.hu |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Cadillac Coupe DeVille 1969, Oradea
Motor V8 de 472 cui (7700 cmc), 375 CP, 700Nm cuplu. Tractiune spate. Vehicul istoric, scutit de taxa de inmatriculare si impozite locale. |
Quote:
|
Quote:
E in stare destul de buna, dar se gasesc destule de facut pe ea. Din start la o masina de 42 de ani, indiferent de Kilometri, chederele sunt praf sau aproape praf. Lipsesc cateva ornamente cromate , care sunt mai greu de gasit si al naibii de scumpe, dar le-am gasit si sunt pe drum incoace. Dpdv functional totul e ok. Nu curge nimic, motorul merge rotund, cutia de viteze a fost refacuta si functioneaza perfect, s-au inlocuit toate piesele uzate la suspensie si directie, pompa servo e noua, la fel si alternatorul. Am inlocuit curelele, filtrele, s-a facut schimbul de ulei. Tocmai am comandat un set complet de chedere si garnituri(clante, incuietori, etc) si e in service la revopsit integral si inlocuit chedere. Partea buna e ca dupa dezechipare am constatat ca nu e ruginita aproape deloc (sunt vreo 2-3 zone mici cu rugina de suprafata, dar se rezolva cu ocazia asta). Sper ca in vreo 3 saptamani e gata si o scot din nou pe strazi. Apropo: daca aveti nevoie de lamuriri cu privire la inmatricularea unui vehicul istoric dati PM. |
Asa arata dezechipata:
https://www.youtube.com/watch?v=BUhwnZVNsQ4 |
felicitari!
stiu ca nu ar trebui sa intreb de performante si mai ales de consum :lol: dar chiar sunt curios cam in cat timp face un 60-100km/h sau cam ce viteza atinge in treptele 2 si 3 |
Quote:
Fericitule! Sper ca stai bine cu banii de benzina. Schimba-i suspensia. pune-i ceva mai rigid ca cu..... "vaporul asta" la 180 dansezi pe sosea iar īn ceea ce priveste cei 375 CP........... e MELC cu ei cu tot. Consuma de te rupe si abea se misca. OK. E limuzina si nu masina sport de fuga. La masina asta nu ai voie sa ai pretentii. E masina de plimbare si nimic mai mult. Motorul, la 42 de ani, daca e īnca motorul original si nu l-a pus dracu pe fostul proprietar sa-l schimbe, abea acum e bine rodat. ;) Īn ceea ce priveste confortul, nici Maibach-ul lui Hristos nu are confortul ce are asta, nici daca Maibach se mai naste o data ;) |
Quote:
0-100 cam 9-10 secunde La viteze n-am fost foarte atent. Consum 25-28 in oras, 18-20 in afara |
Quote:
|
Quote:
Masina accelereaza respectabil pentru cele 2,3 tone, dar e departe de a fi masina sport si nici nu cred ca si- au propus s-o faca masina sport. Carburatorul e cel original, Rochester Quadrajet cu 4 camere. Motorul e cel cu care a iesit din fabrica. Are stantata pe bloc seria de sasiu. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai senzatia ca accelereaza mai repede de atat, dar as pune asta pe seama cuplului mare. Oricum senzatia face toti banii...ce ce pe hartie e mai putin important pentru mine. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Zrf2dZXjsYI 40-70 mph (64-112 km/h) cam 5 sec. https://www.youtube.com/watch?v=fYTn_3TQRMg 60-100 mph(96-160 km/h) cam 16 sec. |
Banuiesc ca aia 700Nm te ajuta sa ai o acceleratie la fel de buna si constanta si peste 100/h -> pana ce masina ajunge la topspeed.
Si din cate vad din filmulete chiar accelereaza bine |
foarte frumoasa masina ;) sa o stapanesti sanatos
|
1 Attachment(s)
Quote:
Au aparut si numerele intre timp... pacat ca nu se potrivesc de nicio culoare. Ar merge format moto, dar alea nu se dau. |
5 Attachment(s)
Work in progress...
|
tot de curiozitate, ce dimensiuni are masina? ca pare imensa :-)
|
Quote:
Latime = 2032 mm Īnaltime = 1367 mm Distanta īntr-e roti (fata ---> spate) = 3302 mm Greutate = 2287 kg |
Tot respectul pentru proprietarul masinii.E superba!
|
Quote:
de fapt lungimea e 5,71, si ampatamentul cred ca e 3.29 (nu sunt 100%) restul e corect. Cred ca ce a postat @CyberSX sunt dimensiunile de la Sedan DeVille. Oricum, nu-i micut nici asa :lol: |
Am deschis topicul despre masina aici https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...le-1969-a.html , pentru ca as vrea sa postez update-uri cu progresul lucrarilor si n-as vrea sa-l incarc aiurea pe asta.
|
1 Attachment(s)
Prin 2009 era un Mustang Fastback din 1967 complet restaurat intr-un service din Bucuresti , imi pare rau ca nu mai am poze reale la el ca i-am facut din toate unghiurile posibile, era bestiala masina :D de fiecare data cand ajugeam pe acolo salivam pe langa ea :P
|
O masina Americana puternica are nevoie de un ulei de motor din America asa ca va stau la dispozitie
O zi buna tuturor |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.americanmusclecars.ro/f...182-Legislatie |
1 Attachment(s)